-
Η εγκατάσταση έγινε στην carglass Αργυρούπολης. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι και τις 3 φορές που πήγα, μετά από λίγες μέρες μετά την εγκατάσταση, παρουσιαζοταν μικρές μικρές 'ρωγμές', σαν να μην είχε στεγνώσει καλά ή σαν να είχε πάρει σκόνες, και το αποτέλεσμα πέρα από το καθαρά εμφανισιακό ήταν και κουραστικό κυρίως στην Βραδυνή οδήγηση. Ο εγκαταστατης μου είπε ότι είναι λογικο να γίνεται αυτό, λόγω της μεγάλης επιφάνειας, (πιπες καμαρωτες λέω εγώ) και ότι όσες φορές και να ξαναπροσπαθησουμε να βάλουμε στο μπροστινό, τα ίδια αποτελέσματα θα έχουμε. Δεν με έπεισε και αφού μου επέστρεψε τα χρήματα (πολύ ευγενικά και χωρίς καμία καθυστέρηση) την αφαίρεσα και ξαναέβαλα σε άλλο εγκαταστατη προχθές . Θα ξέρω ο νέος τι αποτέλεσμα έχει σε καμία 15αρια μέρες, πάντως εκ πρώτης όψεως φαίνεται νορμάλ και χωρίς σκασιματακια. Αυτά, φίλε μου, αν μπορώ να βοηθήσω με κάτι άλλο μου λες.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ έβαλα το Σάββατο madico nanoceramic σε 3008. Πίσω 20 άρες, οδηγού-συνοδηγού και παρμπριζ 75 άρες. Συνολικό κόστος 360 και το παρμπρίζ δείχνει τέλειο προς το παρόν. Σε ένα μήνα μου είπε να ξαναπάω για να τις ξαναπατήσει και να κάτσουν καλά.
-
Για βάλε καμία φωτο τα εμπρός πλαϊνά μισοανοικτα να δούμε διαφορά, και φως περνάει με τα 75
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Για βάλε καμία φωτο τα εμπρός πλαϊνά μισοανοικτα να δούμε διαφορά, και φως περνάει με τα 75Θα προσπαθήσω να βγάλω και μία με μισάνοιχτο παράθυρο κάποια στιγμη γιατί είναι όλη μέρα σε κλειστό γκαράζ στην δουλειά και δεν φαίνονται πολλά με χαμηλό φωτισμό.
Πάντως μπροστά δεν φαίνεται διαφορά με τις 75 άρες όπως θα δεις. Ισως μια απειροελάχιστη αντανάκλαση του φωτός όταν το βλέπεις απο έξω αλλά απο μέσα σαν να μην υπάρχουν.
-
Ο χρήστης vriz27 έγραψε:
Η εγκατάσταση έγινε στην carglass Αργυρούπολης. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι και τις 3 φορές που πήγα, μετά από λίγες μέρες μετά την εγκατάσταση, παρουσιαζοταν μικρές μικρές 'ρωγμές', σαν να μην είχε στεγνώσει καλά ή σαν να είχε πάρει σκόνες, και το αποτέλεσμα πέρα από το καθαρά εμφανισιακό ήταν και κουραστικό κυρίως στην Βραδυνή οδήγηση. Ο εγκαταστατης μου είπε ότι είναι λογικο να γίνεται αυτό, λόγω της μεγάλης επιφάνειας, (πιπες καμαρωτες λέω εγώ) και ότι όσες φορές και να ξαναπροσπαθησουμε να βάλουμε στο μπροστινό, τα ίδια αποτελέσματα θα έχουμε. Δεν με έπεισε και αφού μου επέστρεψε τα χρήματα (πολύ ευγενικά και χωρίς καμία καθυστέρηση) την αφαίρεσα και ξαναέβαλα σε άλλο εγκαταστατη προχθές . Θα ξέρω ο νέος τι αποτέλεσμα έχει σε καμία 15αρια μέρες, πάντως εκ πρώτης όψεως φαίνεται νορμάλ και χωρίς σκασιματακια. Αυτά, φίλε μου, αν μπορώ να βοηθήσω με κάτι άλλο μου λες.Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε ευχαριστώ πολύ. Την καινούργια που την έβαλες; Τι μάρκα διάλεξες;
-
Ευχαριστώ, φαίνεται καλό
(Εννοώ δε φαίνεται ότι φοράει εμπρός) -
Ο χρήστης biliou έγραψε:
Εγώ έβαλα το Σάββατο madico nanoceramic σε 3008. Πίσω 20 άρες, οδηγού-συνοδηγού και παρμπριζ 75 άρες. Συνολικό κόστος 360 και το παρμπρίζ δείχνει τέλειο προς το παρόν. Σε ένα μήνα μου είπε να ξαναπάω για να τις ξαναπατήσει και να κάτσουν καλά.Madico σε ποιον; Carglass? Οι anoceramic είναι καινούργιες;
-
Ο χρήστης alej έγραψε:
Η εγκατάσταση έγινε στην carglass Αργυρούπολης. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι και τις 3 φορές που πήγα, μετά από λίγες μέρες μετά την εγκατάσταση, παρουσιαζοταν μικρές μικρές 'ρωγμές', σαν να μην είχε στεγνώσει καλά ή σαν να είχε πάρει σκόνες, και το αποτέλεσμα πέρα από το καθαρά εμφανισιακό ήταν και κουραστικό κυρίως στην Βραδυνή οδήγηση. Ο εγκαταστατης μου είπε ότι είναι λογικο να γίνεται αυτό, λόγω της μεγάλης επιφάνειας, (πιπες καμαρωτες λέω εγώ) και ότι όσες φορές και να ξαναπροσπαθησουμε να βάλουμε στο μπροστινό, τα ίδια αποτελέσματα θα έχουμε. Δεν με έπεισε και αφού μου επέστρεψε τα χρήματα (πολύ ευγενικά και χωρίς καμία καθυστέρηση) την αφαίρεσα και ξαναέβαλα σε άλλο εγκαταστατη προχθές . Θα ξέρω ο νέος τι αποτέλεσμα έχει σε καμία 15αρια μέρες, πάντως εκ πρώτης όψεως φαίνεται νορμάλ και χωρίς σκασιματακια. Αυτά, φίλε μου, αν μπορώ να βοηθήσω με κάτι άλλο μου λες.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε ευχαριστώ πολύ. Την καινούργια που την έβαλες; Τι μάρκα διάλεξες;
ακριβως την ιδια madico μου βάζει και η carglass , και την έβαλα σε εγκαταστάστη στην Άνω Γλυφαδα. Glassdrive νομίζω. 80€ + ΦΠΑ.
-
Παιδιά πείτε μου λίγο την γνώμη σας μεταξύ της 3μ και της suntek? Εκτός του οικονομικού που δεν με πειράζει τόσο τι θα διαλέγατε;
Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Grimstar έγραψε:
Παιδιά πείτε μου λίγο την γνώμη σας μεταξύ της 3μ και της suntek? Εκτός του οικονομικού που δεν με πειράζει τόσο τι θα διαλέγατε;3Μ, απλά γιατί είναι πολύ πιο γνωστή εταιρεία. Την Suntek 1η φορά την ακούω (πιθανόν να είναι εξίσου καλή φυσικά, δεν σημαίνει ότι επειδή δεν την ξέρω δεν είναι καλή) οπότε θα προτιμούσα την 3Μ.
-
3μ κατα την προσωπικη μου αποψη
-
Έχει ρωτήσει κανείς (ή έχει δοκιμάσει) αν μπορεί να βάλει βεντούζα για στήριξη κινητου σε παράθυρο με μεμβράνη;
-
Ο χρήστης dhzou έγραψε:
Έχει ρωτήσει κανείς (ή έχει δοκιμάσει) αν μπορεί να βάλει βεντούζα για στήριξη κινητου σε παράθυρο με μεμβράνη;Είχα βάλει εγώ και στην Ζ4 και στην 116, χωρίς κανένα πρόβλημα.
-
Συνεχώς βάζω και βγάζω βάση με βεντούζα στο παρμπρίζ με αντηλιακή μεμβράνη. Χωρίς καμία ιδιαίτερη προσοχή και χωρίς κανένα πρόβλημα.
Σε πολλά διαφορετικά μάλιστα αυτοκίνητα και με διαφορετικές αντηλιακές μεμβράνες.
-
Θεωρείται πρόβλημα το οτι έχει κρατήσει σκόνη και έχει κάνει αυτό το μπιμπίκι; Δηλαδή είναι προβληματική εγκατάσταση ή είναι νορμάλ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης nick-sport έγραψε:
Θεωρείται πρόβλημα το οτι έχει κρατήσει σκόνη και έχει κάνει αυτό το μπιμπίκι; Δηλαδή είναι προβληματική εγκατάσταση ή είναι νορμάλ;Sent from my iPhone using Tapatalk
Εγώ προσωπικά που είμαι και 'ψυχακιας' αν το έβλεπα θα ζητούσα επανατοποθέτηση γιατί θεωρείται λάθος κατά την τοποθέτηση.Απο εκεί και πέρα όμως δεν ξέρω αν θα στο δεχτούν ή όχι.Παντως μια προσπάθεια αξίζει ,ειδικά αν τα έβαλες πρόσφατα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Κατοχος πλεον και εγω ενος 3008 gt line ενδιαφερομαι για να βαλω αντιηλιακες μεμβρανες.Εχω μερικες αποριες και ζητω απο τους γνωστες να μου τις λυσουν.Το αμαξι εχει εργοστασιακα φιμε πισω τζαμια.Πρεπει να βαλω και πισω μεμβρανες?Εχω παει σε δυο μαγαζια και το ενα μου εχει πει οτι πρεπει να μπει και στα πισω μεμβρανη γιατι τα τζαμια ειναι απλα σκουρα και δεν εχουν αντιηλιακη προστασια.Το αλλο μαγαζι μου ειπε οτι δεν χρειαζετε να βαλω μεμβρανη στα πισω τζαμια γιατι τωρα πλεον και τα εργοστασιακα φιμε τζαμια εχουν αντιηλιακη προστασια..Ποιον απο τους δυο να πιστεψω?Με ενδιαφερει η αντιηλιακη προστασια των πισω τζαμιων για τα παιδια...Και τα δυο μαγαζια εχουν την εταιρια LLUMAR και μου ειπαν οτι εχουν 3 επιλογες σκουροτητας.Ειναι καλες οι εν λογω μεμεβρανες??
-
Ο χρήστης ΄giorgio7 έγραψε:
Το αμαξι εχει εργοστασιακα φιμε πισω τζαμια.Πρεπει να βαλω και πισω μεμβρανες?Εχω παει σε δυο μαγαζια και το ενα μου εχει πει οτι πρεπει να μπει και στα πισω μεμβρανη γιατι τα τζαμια ειναι απλα σκουρα και δεν εχουν αντιηλιακη προστασια.Το αλλο μαγαζι μου ειπε οτι δεν χρειαζετε να βαλω μεμβρανη στα πισω τζαμια γιατι τωρα πλεον και τα εργοστασιακα φιμε τζαμια εχουν αντιηλιακη προστασια..To 1o μαγαζί έχει δίκιο. Τα εργοστασιακά φυμέ είναι απλά σκούρα, δεν έχουν έχουν προστασία από ακτινοβολία, οπότε χρειάζεται να βάλεις και σε αυτά μεμβράνη.
-
Εγω δεν ειχα σκοπο να βαλω πισω γιατι ειχα εργοστασιακα. Ομως οταν εκατσα μια μερα πισω και με χτυπουσε ο ηλιος εκαιγε. Εβαλα και πισω μεμβρανες λουμαρ
-
Καλησπέρα παιδιά. Τις μεμβρανες Avery τις ξέρουμε;
Επίσης μεταξύ Avery και 3M τι προτείνετε;Sent from my iPad using Tapatalk
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ