-
Απο μαρκα σε μαρκα διαφερει το 20-35 χψ %,δηλαδη 20% 3M διαφερει απο 20% ASWF?
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Απο μαρκα σε μαρκα διαφερει το 20-35 χψ %,δηλαδη 20% 3M διαφερει απο 20% ASWF?Σαφώς!! Και οχι μονο απο μαρκα σε μαρκα, αλλά και στην ίδια μάρκα ανάλογα με τον τύπο της μεμβράνης! Για παράδειγμα στην Madico Onyx 20 περνάει 15% φως ενω στην Madico Wincos 20 περνάει 23% φως.
-
Γεια σας παιδια.Πριν απο 2 μερες πηγαινω στην καργκλας τους λεω για 2 μεμβρανες για τα μπροστινα παραθυρα.Μου εδωσαν μια τιμη γυρω στα 15 ευρω το ενα.Τους λεω βαζετε wincos 70 μπροστα???Μου απαντουν ναι θα υπαρχει και χαρτι κτεο και κλεινω ραντεβου για τοποθετηση.Φυσικα εμενα με ενδιαφερει να ειμαι νομιμος. Το αφηνω ενα μεσημερι και το παραλαμβανω το απογευμα με 2 χαρτια που τις συνοδευαν.Κοιτωντας τα χαρτια βλεπω οτι εχω μια βεβαιωση τοποθετησης μεμβρανης και γραφει τα εξης:τυπος μεμβρανης ONYX 55 XSR μεταδοση φωτος 44% (η wincos νομιζω εχει 75%),και στην ερωτηση τοποθετηση στους εμπροσθιους πλευρικους υαλοπινακες εχει διαγραμμενο το ναι και μονη επιλογη ειναι το οχι.Αρα δεν ειναι για μπροστα.Τι κανω απο εδω και περα??Απαιτω αλλαγη δεν επρεπε να μπουν οι νομιμες??Εγω πιστευω οτι δεν καλυπτομαι πουθενα με αυτο το χαρτι.
-
Η σειρά Onyx δεν έχει διαβάθμιση ώστε να είναι νόμιμη για τα μπροστινά, εξ'ου και δεν έχουν τικάρει το αντίστοιχο κουτάκι. Με το εν λόγω χαρτί προφανώς δεν είσαι νόμιμος. Μόνο οι WinCos (70 και 90) είναι νόμιμες βάσει της ΚΥΑ. Αν μάλιστα ζήτησες WinCos -και- λόγω νομιμότητας και σου έβαλαν Onyx, τότε προφανώς θα πεις ότι άλλο ζήτησες και άλλο έκαναν, και θα απαιτήσεις τη σωστή.
-
Εσεις που εχετε βαλει στα μπροστινα κατω απο το νομιμο ποσοστο %,πχ καποιος γνωστος εβαλε 20% παντου,στο ΚΤΕΟ περνατε κανονικα,ειναι αναλογα,το ρισκαρατε απλα και οτι γινει? Aν ειναι να βαλεις 70% και να καιγεται το αμαξι και εσυ.
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Σαφώς!! Και οχι μονο απο μαρκα σε μαρκα, αλλά και στην ίδια μάρκα ανάλογα με τον τύπο της μεμβράνης! Για παράδειγμα στην Madico Onyx 20 περνάει 15% φως ενω στην Madico Wincos 20 περνάει 23% φως.Ευχαριστω για την πληροφορια.
-
ρε παιδια καλησπερα.και εγω ψαχνω το θεμα με τα φιμε και θα ηθελα τα φωτα ενος γνωστη.μιλησα με llumar και carglass που εχουν καλοκαιρινες προσφορες και μου ειπαν οτι:η llumar εμφανιση και στυλ( η φτηνη εκδοση εν ολιγοις) 179ε και προστασια απο τη ζεστη 219ε.Η carglass Wincos στα εμπρόσθια πλαϊνά και Onyx 55 από την μέση και πίσω, ισχύει η έκπτωση του 40% με τελικό κόστος τα 159€.
Ø Wincos στα εμπρόσθια πλαϊνά και Onyx 30 ή Onyx 20 (κατά παραγγελία οι συγκεκριμένες μεμβράνες) από την μέση και πίσω, δεν ισχύει η έκπτωση του 40% με τελικό κόστος τα 265€. και τελος ενας μαστορας που εχω διαβασει οτι ειναι καλος στη θηβων στο περιστερι onyx οποια αποχρωση θελω 170+φπα εαν και εφοσων... θα πηγαινα car glass αλλα απο οτι καταλαβα θα πρεπει να ειναι διαφορετικες οι αποχρωσεις για να ισχυσει η εκπτωση και λιγο με χαλαει.τι θεωρειτε οτι ειναι value for money και βεβαια σε σχεση με την καλυτερη ανεση των επιβατων.περιμενω απαντησεις να τις βαλω να ξεμπερδευω.ευχαριστω προκαταβολικα οποιoν μπει στο κοπο να το διαβασει και να απαντησει.!
-
αλλη μια ερωτηση η ανοιχτοχρωμη wincos που σου βαζει η carglass που ειναι και η νομιμη σε σχεση με τη σκουροχρωμη onyx τι διαφορες εχει σε σχεση με την προστασια απο τη ζεστη?
-
Εχει βάλει κανεις aswf? εντυπώσεις;
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Εχει βάλει κανεις aswf? εντυπώσεις;Είχα βάλει στο QQ. Καλές ειναι αλλα οι llumar και οι madico μαλλον καλύτερες ....
-
Θυμάσαι ποια σειρά είχες βάλει;
-
Θυμάσαι ποια σειρά είχες βάλει;Ειναι τωρα φορεμενες στο Yaris hybrid της γυναίκας.
Πρέπει να δω το καρτελάκι γιατι μας τις είχαν βάλει στην αντιπροσωπεία και δεν είχα ασχοληθεί προσωπικα.
Στις madico εχω βάλει σε δυο αμάξια onyx. 35αρες στο rav πριν 10 χρονια και μεχρι το έτος 8 που το κράτησα ηταν ακομα σαν καινούργιες και τωρα στην X1 35 μπροστά και 20'πισω -
Ο χρήστης antonismel έγραψε:
αλλη μια ερωτηση η ανοιχτοχρωμη wincos που σου βαζει η carglass που ειναι και η νομιμη σε σχεση με τη σκουροχρωμη onyx τι διαφορες εχει σε σχεση με την προστασια απο τη ζεστη?Εδώ όλα τα χαρακτηριστικά, πολύ αναλυτικά:
http://www.madico.com/wp-content/upload ... -Sheet.pdfΗ προσφορά της Carglass (σε συνδυασμό με τις 12 άτοκες δόσεις) είναι το καλύτερο vfm που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Έχει όμως τους συγκεκριμένους περιορισμούς ως προς τους τύπους των μεμβρανών, οπότε εάν δεν σου κάνουν, αναγκαστικά πας αλλού, γιατί χωρίς την έκπτωση είναι ακριβή η carglass.
Εχει βάλει κανεις aswf? εντυπώσεις;
Είχα βάλει στην Ζ4. Τις θεωρώ πολύ καλές, καλύτερες από τις illumar και σχεδόν εφάμιλες των Madico (απλά για εμένα η Madico έχει top εξυπηρέτηση). Δεν θυμάμαι σκουρότητα, νομίζω περί το 50%.
-
Καλησπερα πηρα τηλ σημερα στη lummar για τοποθέτηση μεμβρανών στο kuga st line και μου είπε προς τιμήν του ο υπεύθυνος που μίλησα οτι σε σχέση με τα εργοστασιακά φιμέ που έχει πισω θα εχουν μια διαφορετική απόχρωση καθώς θα πρασινίζουν λιγο. Έχει κάποιος άποψη που έχει βάλει αν πρασινίζουν αρκετά οι μεμβράνες της llumar;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ισως να ειναι διαφορετικο σε μενα αλλα σε τιγκουαν με εργοστασιακο φιμε τοποθετωντας llumar δεν ειχε πρασινη αποχρωση
-
Η lummar εχει μια σειρά ονόματος green line που σιγουρα ειναι πράσινη. Ιςως να την έβαζαν πολυ στο παρελθόν και να εχει βγει η φήμη οτι οι lummar πρασινιζουν. Εγω παντως που εχω βάλει lummar δεν εχει καθόλου πράσινη απόχρωση.
-
Η lummar εχει μια σειρά ονόματος green line που σιγουρα ειναι πράσινη. Ιςως να την έβαζαν πολυ στο παρελθόν και να εχει βγει η φήμη οτι οι lummar πρασινιζουν. Εγω παντως που εχω βάλει lummar δεν εχει καθόλου πράσινη απόχρωση.Δικιο εχει φιλε μου. Η κανονικη σειρα δε πρασινιζει και την εχω βαλει δυο φορες
-
Τέλεια. Ευχαριστω και τους δυο για τις απαντήσεις σας. Μολις τις βαλω θα σας πω εντυπώσεις!
-
Ο χρήστης Jford έγραψε:
Τέλεια. Ευχαριστω και τους δυο για τις απαντήσεις σας. Μολις τις βαλω θα σας πω εντυπώσεις!Sent from my iPhone using Tapatalk
Ετσι ειναι εμενα απ εξω. Σιγουρα πρασινισμα δεν υπαρχει
-
Μια χαρά!Νίκο τι διαπερατότητα έχουν οι μεμβράνες που εχεις βάλει μπροστά
-
Ο χρήστης Jford έγραψε:
Μια χαρά!Νίκο τι διαπερατότητα έχουν οι μεμβράνες που εχεις βάλει μπροστάSent from my iPhone using Tapatalk
Δεν εχω νομιμες. Εχει 7 σειρες νομιζω με τις 2 πρωτες να ειναι νομιμες. Εγω εβαλα την μεσαια στο 48% ενω ειχε και μια πιο ελαφρια στο 49%
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ