-
Ως δικηγόρος ασφαλιστικης ποτέ δεν έχει εγερθει θέμα λόγω μεμβρανων.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ως δικηγόρος ασφαλιστικης ποτέ δεν έχει εγερθει θέμα λόγω μεμβρανων.Αν θελετε όμως δεν μπορειτε να το θεσετε ως αιτια του ατυχήματος?
-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Αν θελετε όμως δεν μπορειτε να το θεσετε ως αιτια του ατυχήματος?
αν δεν υπαρχει η καταλληλη νομοθεσια οχι.
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Αν θελετε όμως δεν μπορειτε να το θεσετε ως αιτια του ατυχήματος?
αν δεν υπαρχει η καταλληλη νομοθεσια οχι.
Για τα δυο εμπρος τζαμια υπαρχει και νομιζω πως περιλαμβάνεται η μετρηση με φωτομετρο(?)
-
Η διάταξη για τα πλαινά μπροστά τζάμια έχει πρακτικα εισπρακτικο χαρακτήρα και απλά δικαιολογείται η θέσπιση της για λόγους δημόσιας ασφαλείας δηλ. να μπορεί το όργανο να διακρίνει ποιος είναι ο οδηγός ενός αυτοκινήτου που σταματάει ή ελέγχει....
Οδηγικα δεν παίζει κανένα ρόλο μιας και η τυχόν εσφαλμενη οδήγηση που θα προκαλούσε ατύχημα λόγω των φιμε κρίνεται αντικείμενικα από τις συνθήκες. Δηλαδη αν παραβιάσεις την εκ δεξιων προτεραιότητα δεν έχει σημασία αν είχες φιμε ή όχι.
Θεωρητικά θα μπορούσε μια κακοπροαιρετη ασφάλεια, εφόσον υπήρχε κλήση από όργανο που επιληφθηκε ατυχήματος για τα φιμε, να επικαλεστει απαλλαγή από την ασφαλιστική της ευθύνη λόγω παράβασης κοκ αλλά αυτό δεν έχει γίνει ποτέ γιατί το τελευταίο που θα σου γράψουν σε περίπτωση ατυχήματος οι τροχαίοι θα είναι τα φιμε. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οσες φορες με σταματησαν για ελεγχο απλα τα κατεβασα τερμα κατω τα μπροστινα πριν ερθουν στο παραθυρο ΚΤΕΟ ....Καλοκαίρι πες οκ, δικαιολογείται.
Καταχείμωνο όμως; Είναι λίγο...περίεργο -
Thanks iceman,με καλυψες.
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Οσες φορες με σταματησαν για ελεγχο απλα τα κατεβασα τερμα κατω τα μπροστινα πριν ερθουν στο παραθυρο ΚΤΕΟ ....
Καλοκαίρι πες οκ, δικαιολογείται.
Καταχείμωνο όμως; Είναι λίγο...περίεργοΜπορείς να πεις οτι προ λιγου την αμολυσες
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Οσες φορες με σταματησαν για ελεγχο απλα τα κατεβασα τερμα κατω τα μπροστινα πριν ερθουν στο παραθυρο ΚΤΕΟ ....
Καλοκαίρι πες οκ, δικαιολογείται.
Καταχείμωνο όμως; Είναι λίγο...περίεργοΣορρυ αλλα δε τους εχω για τοσο εξυπνους..
-
Ανοιξα αλλο θεμα και με μαλωσαν.. δικαιως.. δεν το ειχα δει.. Θα ηθελα να μ πει καποιος εαν ειναι νομιμο να περασω στο αυτοκινητο μου φιμε τζαμια... δεν με ενδιαφερει για μουρι και τετοια.. μονο για προστασια απο τον ηλιο... και αν γνωριζει κανεις το κοστος... και κανεναν καλο μαστορα κατερινη η θεσσαλονικη
-
κανεις παιδια?
-
Llumar στο Μαρουσι λεει τιποτα το μαγαζι ή να κοιταξουμε αλλου?
Γενικοτερα καλος μαστορας Βορεια Προαστια? Εχετε προσωπικη γνωμη? -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Llumar στο Μαρουσι λεει τιποτα το μαγαζι ή να κοιταξουμε αλλου?
Γενικοτερα καλος μαστορας Βορεια Προαστια? Εχετε προσωπικη γνωμη?Λογικα θα εχουν σχετικη εμπειρια λογω εμπειριας κ ονοματος.
-
Καλός αλλα πανάκριβος.... Ρωτά σε pancar, καλές τιμές, επιλογές και καλα μαστορια.
-
Τιποτα για βορρα ρε παιδες?? Κατερινη Σαλονικα?
-
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα, νέο μέλος...
Πριν ένα μήνα πήγα σε ένα κατάστημα στο Βόλο για αντικατάσταση παρμπρίζ, είχε ένα μικρό σημάδι από πετραδάκι, αλλά στο οπτικό μου πεδίο. Και μιας και έχω ασφάλεια με θραύση κρυστάλλων είπα να το αντικαταστήσω. Εκεί τα παιδιά μου έριξαν την ιδέα να βάλω μεμβράνες. Όσες μέρες περίμενα να με πάρουν τηλ. για να πάρουν την έγκριση από την ασφαλιστική, είπα να το ψάξω λίγο για τις μεμβράνες και έπεσα πάνω σε αυτό το θέμα...και τελικά πείστηκα. Την Παρασκευή πήγα για την αλλαγή παρμπρίζ και τις μεμβράνες.
Έβαλα τις Llumar 49% σε όλα τα παράθυρα εκτός φυσικά από το παρμπρίζ. Κόστος 180 από 200. Η έκπτωση ήταν επειδή μου άλλαξαν και το παρμπρίζ. Μαζί δώρο ξεθάμπωμα φαναριών και υαλοκαθαριστήρες. Στην αρχή μου λέγαν να βάλω τις 35%, γιατί όπως λέγαν θα σκουρίνει πολύ το αμάξι μιας και είναι μαύρο. Εμένα μου φαινόντουσαν πολύ ανοιχτόχρωμες και μάλιστα ήθελα έναν τόνο πιο σκούρο από αυτές που έβαλα.Τελικά καταλήξαμε στη μέση και έβαλα τις 49%.Τελικά έπρεπε να τους είχα ακούσει και να βάλω τις 35%, γιατί το αμάξι από έξω τώρα φαίνεται κατράμι. Από μέσα όμως βλέπω μια χαρά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ούτε τη νύχτα. Πρώτες εντυπώσεις, μιας και έκανα και ταξιδάκι στην Θεσσ. το σκ. Θερμοκρασία μέσα αισθητά πιο χαμηλή ακόμα και αφημένο πολλές ώρες στον ήλιο. Το aircodition πρώτη φορά δούλευε στην πρώτη σκάλα(πριν 2-3), ταξίδι πολύ πιο ξεκούραστο και ο ήλιος που έμπαινε μέσα ήταν πιο 'φιλικός'. Βέβαια δεν είχε και καμία τρελή ζέστη, αλλά φάνηκε η διαφορά. Ακόμα και το βράδυ ήταν πολύ καλύτερα, στα @@ μου αν ο άλλος πίσω είχε μεγάλη σκάλα, αρρύθμιστα φώτα ή ξένον που βαράγαν στο θεό!
Τώρα όσον αφορά το παρμπρίζ, αν βάλω την πιο ανοικτόχρωμη μεμβράνη, θα έχω πρόβλημα;
Και κάτι άλλο, έχει ακούσει κανείς για παρμπρίζ που γίνονται φιμέ όταν τα χτυπάει ο ήλιος; Κάτι σαν τα γυαλιά foto grey... -
Σε επίσημο Llumar σου έβαλαν 45% στα παράθυρα οδηγού-συνοδηγού ?
Μου φαίνεται πολύ περίεργο, από προσωπική εμπειρία ξέρω ότι οι τρεις 'μεγάλοι', Llumar, 3M, Madico, στα μπροστινά βάζουν ΜΟΝΟ αυτά που επιτρέπεται βάσει (ερμηνείας) της σχετικής ΚΥΑ, δηλαδή τις 90% ή τις 75%, αναλόγως εταιρείας. -
Μάλλον δεν ήταν επίσημο της Llumar....
-
90% 70% δεν βγάζει, σταματάει στο 67% που είναι κατράμι, σύμφωνα με τα μοντέλα της Llumar.Κάτι άλλο θα ήθελες να γράψεις. Εγώ έβαλα τις sun protector 49%. 39% είναι η πιο ανοικτόχρωμη και 67% η πιο σκουρόχρωμη.
-
Ανδρέα επίσημο κατάστημα είναι, με τα χαρτιά του, με τα όλα του...
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ