-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Θα σκάσει δηλαδή ε?
Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό... Απο τι είναι?Αν του δινεις πολυ κοτοπουλο λογικο ειναι να βγαλει βυζι.
-
Το έπαθα πρόσφατα σε μια γερή λακούβα που άνοιξε μέσα σε 2 μέρες στη Σπάτων (γαμούβα τη λέω εγώ), αλλά μπορεί να προκύψει και από ελάτωμμα του ελαστικού. Αν είσαι σε εγγύηση πήγαινε να στο αλλάξουν. Το ότι δεν έπεσες σε γαμούβα αποδεικνύεται από το ότι για να γίνει βυζί πρέπει να έχει πάρει και η ζάντα λίγο σε εκείνο το σημείο.
Επίσης, όταν πήγα να το αλλάξω είπα στον τύπο ότι κυκλοφορώ μια βδομάδα με το βυζί και μου απάντησε ότι είμαι τρελός. Επειδή, λέει, έχουν καταστραφεί τα λινά (αν θυμάμαι καλά) σε εκείνο το σημείο, το λάστιχο μπορεί να ανατιναχτεί ανά πάσα στιγμή, ιδίως τώρα με τη ζέστη. Με λίγα λόγια, τρέχα για να μην τρέχεις.
Και κάτι άλλο. Επειδή και το δικό μου το λαστιχάκι ήταν 6 μηνών, έλεγα να αλλάξω μόνο το ένα. Μούρθε όμως η ιδέα να αντικαταστήσω και τη ρεζέρβα που την είχα 5-6 χρόνια, οπότε πήρα ζευγάρι.
Εννοείται από τότε κόβω στις λακούβες περισσότερο από όταν ήταν χαμηλωμένο το αμάξι
-
πως τη πατησα και μπηκα στο θρεντ...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πως τη πατησα και μπηκα στο θρεντ...Σας ευχαριστω Ολους για τις απαντησεις, αλλα και την 'κοροιδια'
Η αποφαση παρθηκε, θα παρω 2 καινουργια λαστιχα(Δε μου αρεσει να παιζω με την ασφαλεια μου για 50 ευρω), και θα βαλω το 1 'καλο' για ρεζερβα, μιας και η ρεζερβα πρεπει να ειναι απο τα 90's...
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Η αποφαση παρθηκεΝα το κλειδώσω δλδ??
-
KLEIDOSE TO TO GAM*(*O
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Να το κλειδώσω δλδ??Αμάν πια, με το λουκέτο στο χέρι. Δηλαδή αν θέλει κανείς άλλος να μιλήσει για την άποψή του περί βυζιών, τι θα γίνει; Θα τον φιμώσετε;
Αν σε κανέναν άλλον παρουσιαστούν δύο βυζιά, πού θα έρθει να πει τον πόνο του;;;
Ορίστε μας!!!!!!!!!!!111έναέναένα
-
Πολύ στην ανθρώπινη ανατομία το έχουμε ρίξει τώρα τελευταία! Μια το λάστιχο έβγαλε βυζί, μια το αμάξι πετάει κώλο, μια τα Opel βγάζουν μούτρα, μια το δόντι του γραναζιού, μια τα γόνατα της ανάρτησης μια οι πίπες των μπουζί (ωχ αυτό δεν είναι ανατομία είναι χμ χμ).
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ορίστε μας!!!!!!!!!!!111έναέναένα
-
Καλησπερα.
Σε Astra 1.6/105 τι θα προτεινατε για διασταση 205/55 16'' Η?
Μεχρι τωρα επιλογες εχω στρο μυαλο μου τα εξης 2:
1)Michelin Pilot Primacy HP (το καινουριο που βγηκε φετος)
2) Pirelli P Zero RossoΠροσωπικα κλινω προς το Michelin λογω...προτερου εντιμου βιου. 2 φορες εχω δοκιμασει Michelin στο παρελθον και εμεινα ικανοποιημενος. Ομως εχω ακουσει αρκετα καλα λογια και για τα συγκεκριμενα Pirelli.
Εχει κανεις εμπειρια απο αυτα και κυριως απο το Michelin που ειναι ολοκαινουριο?
Επειδη και τα 2 αυτα βγαινουν μονο σε δεικτη V πιστευετε οτι θα υπαρχει προβλημα στο ζεσταμα τους (τα λαστιχα που φοραει το αμαξι τωρα εχουν δεικτη Η)?
Οποιαδηποτε αλλη προταση καλοδεχουμενη.
Ευχαριστω.
-
Κι εγω ακριβως τετοια θελω φιλε μου με αυτον τον δεικτη και οχι μεγαλυτερο ωστε να ζεστενονται στην πολη αλλα δυσκολα βρισκεις σε αυτη τη διασταση σε H...
Προτεινω:
Premium Contact 2 σε H
Bridgestone Turanza ER300 για τα οποια εχω διαβασει πολυ καλα λογια βγαινει και σε H
και επειτα
Uniroyal Rainsport 1 σε W μονο βγαινει...
Michelin Primacy σε HP zero rosso M&S (γιατι το αλλο χανει στο βρεγμενο) βγαινει μονο σε W
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
P zero rosso M&S (γιατι το αλλο χανει στο βρεγμενο) βγαινει μονο σε WΕγώ πάντως ως επιβάτης σε Golf IV με P-Zero Rosso και σε διάσταση 205-55/16 μόνο ανασφάλεια δεν νοιώθω στο βρεγμένο. Απίστευτο φρενάρισμα με μηδενική συμμετοχή του ABS και πάρα πολύ καλό κράτημα. Οδηγός και ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είναι κάποιος που πιέζει αρκετά το αυτοκίνητο και έτσι έχω σχηματίσει άποψη ύστερα από πολλές γρήγορες διαδρομές. Επείδή βάζεις στο δίλλήμά σου και τα Primacy να αναφέρω ότι ο πατέρας του φίλου μου σε Mercedes C-Class 200 Kompressor με 240+ Hp και διαστάσεις ελαστικών 225-45/17 μπροστά και 245-40/17 πίσω είχε φορεμένα τα P-Zero Rosso και τα αντικατέστησε με τα Michelin Pilot Sport (ανώτερα του Primacy). Το συμπέρασμα που έχει καταλήξει είναι για το μεν κράτημα ότι τα Pirelli ήταν καλύτερα από τα Michelin ακόμα και συγκρίνοντας τα τελειωμένα Pirelli με τα καινούργια Michelin, για το δε φρενάρισμα ότι τα Michelin είναι μια κλάση πιο πάνω, προσφέροντας απίστευτη ακρίβεια στο φρενάρισμα ακόμα και από φρεναρίσματα 'πανικού' από τα 200χλμ/ώρα.
-
Αναφερα το οτι υπαρχει P zero rosso οχι M&S το οποιο χανει στο βρεγμενο. Αυτο που λες ευμφωνω οτι ειναι πολυ καλο. Τα primacy νομιζω οτι ειναι σχετικα πιο κατω απο τα αλλα που αναφερα. Για τα bridgstone εχει κανενας να πει τιποτα;
-
Κι εγω ακριβως τετοια θελω φιλε μου με αυτον τον δεικτη και οχι μεγαλυτερο ωστε να ζεστενονται στην πολη αλλα δυσκολα βρισκεις σε αυτη τη διασταση σε H...Αυτο ακριβως ειναι το θεμα: Ισχυει οτι δεν θα ζεστενεται ευκολα? Σημερα ενας λαστιχας μου ειπε οτι η διαφορα στο δεικτη ταχυτητας ειναι θεμα ενισχυσης του σκελετου οχι της γομας οποτε (συμφωνα με αυτον) δεν υπαρχει προβλημα. Τελικα τι ισχυει?
Προτεινω:
Premium Contact 2 σε H
Michelin Primacy σε HPrimacy HP σε Η δεν βγαινει πλεον σε αυτη τη διασταση. Μονο σε V.
Premium Contact I φοραγα. Ουτε κρυο ουτε ζεστη. Τα 2 δεν ξερω τι λενε.zero rosso M&S (γιατι το αλλο χανει στο βρεγμενο) βγαινει μονο σε W
Το M&S τι ειναι ακριβως? Γιατι μονο P zero rosso & rosso directionale εχω βρει εγω.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
P zero rosso M&S (γιατι το αλλο χανει στο βρεγμενο) βγαινει μονο σε W
Εγώ πάντως ως επιβάτης σε Golf IV με P-Zero Rosso και σε διάσταση 205-55/16 μόνο ανασφάλεια δεν νοιώθω στο βρεγμένο. Απίστευτο φρενάρισμα με μηδενική συμμετοχή του ABS και πάρα πολύ καλό κράτημα. Οδηγός και ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είναι κάποιος που πιέζει αρκετά το αυτοκίνητο και έτσι έχω σχηματίσει άποψη ύστερα από πολλές γρήγορες διαδρομές. Επείδή βάζεις στο δίλλήμά σου και τα Primacy να αναφέρω ότι ο πατέρας του φίλου μου σε Mercedes C-Class 200 Kompressor με 240+ Hp και διαστάσεις ελαστικών 225-45/17 μπροστά και 245-40/17 πίσω είχε φορεμένα τα P-Zero Rosso και τα αντικατέστησε με τα Michelin Pilot Sport (ανώτερα του Primacy). Το συμπέρασμα που έχει καταλήξει είναι για το μεν κράτημα ότι τα Pirelli ήταν καλύτερα από τα Michelin ακόμα και συγκρίνοντας τα τελειωμένα Pirelli με τα καινούργια Michelin, για το δε φρενάρισμα ότι τα Michelin είναι μια κλάση πιο πάνω, προσφέροντας απίστευτη ακρίβεια στο φρενάρισμα ακόμα και από φρεναρίσματα 'πανικού' από τα 200χλμ/ώρα.
Βασικα νομιζω οτι τα Primacy ειναι αλλη κατηγορια απο τα P zero rosso. Το Pirelli εχει πιο σπορ προσανατολισμο ενω το Michelin ειναι πιο all-around, πιο 'καθημερινο' αν θες και πιο πολυ προσανατολισμενο στην ανεση. Σε καποιο thread ειχα διαβασει οτι το Pirelli ειναι κουραστικο σε καθημερινη χρηση και μεταφερει αρκετους κραδασμους στο τιμονι? Εχεις διαπιστωσει κατι τετοιο? Επισης τα P Zero rosso ζεσταινονται ευκολα? Γιατι κανω καθημερινα πολλα αστικα km οποτε με ενδιαφερει αρκετα το γρηγορο ζεσταμα. Αυτος ειναι και ενας απο τους βασικους λογους που γενικα προτιμω το Michelin.
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Κι εγω ακριβως τετοια θελω φιλε μου με αυτον τον δεικτη και οχι μεγαλυτερο ωστε να ζεστενονται στην πολη αλλα δυσκολα βρισκεις σε αυτη τη διασταση σε H...
Αυτο ακριβως ειναι το θεμα: Ισχυει οτι δεν θα ζεστενεται ευκολα? Σημερα ενας λαστιχας μου ειπε οτι η διαφορα στο δεικτη ταχυτητας ειναι θεμα ενισχυσης του σκελετου οχι της γομας οποτε (συμφωνα με αυτον) δεν υπαρχει προβλημα. Τελικα τι ισχυει?
Προτεινω:
Premium Contact 2 σε H
Michelin Primacy σε HPrimacy HP σε Η δεν βγαινει πλεον σε αυτη τη διασταση. Μονο σε V.
Premium Contact I φοραγα. Ουτε κρυο ουτε ζεστη. Τα 2 δεν ξερω τι λενε.zero rosso M&S (γιατι το αλλο χανει στο βρεγμενο) βγαινει μονο σε W
Το M&S τι ειναι ακριβως? Γιατι μονο P zero rosso & rosso directionale εχω βρει εγω.
Αυτο με το δεικτη ας το ψαξουμε λιγο καλυτερα να δουμε αν ισχυει γιατι μου φαινεται λιγο περιεργο τοσα χρονια ολοι να νομιζαμε λαθος...
Τα Bridgestone Turanza ER300 πως πανε σε αυτο το θεμα ξερει κανενας;
Τα 2 απ'οτι ξερω ειναι πολυ καλυτερα και σαρωνουν ξενα συγκριτικα οπως βλεπω...
Για τα M&S(Mud&Snow νομιζω.....) ειχα δει οτι υπαρχει καποιο που δεν ειναι αλλα δεν το βρισκω τωρα. Λογικα ομως εδω Ελλαδα μονο M&S πωλουνται.Michelin Exalto 2 σε V βγαινουν σε 205/55/16 (αν ξερετε και για 205/60/16) ;
-
το 205/50/16 βγαινει σε V δεικτη και κοστος γυρω στα 600-620 ευρω.
το 205/60/16 θα εινα μπαλονι
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
το 205/50/16 βγαινει σε V δεικτη και κοστος γυρω στα 600-620 ευρω.το 205/60/16 θα εινα μπαλονι
Απλως ενδιαφερεται καποιος με αυτη τη διασταση αλλα μαλλον εννοεις οτι δε βγαινει. Σε 205/55/16 να φανταστω οτι βγαινει εστω σε V;
Για τα ER300 δε θα πει κανενας τιποτα ρε παιδια...;;; -
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Αυτο ακριβως ειναι το θεμα: Ισχυει οτι δεν θα ζεστενεται ευκολα? Σημερα ενας λαστιχας μου ειπε οτι η διαφορα στο δεικτη ταχυτητας ειναι θεμα ενισχυσης του σκελετου οχι της γομας οποτε (συμφωνα με αυτον) δεν υπαρχει προβλημα. Τελικα τι ισχυει?Στο Golf του φίλου μου ζεσταίνονται πολύ γρήγορα παρότι με υψηλό δείκτη ταχύτητας. Αυτό οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στη μαλακή γόμα των Rosso. Ίσως ένα αντίστοιχο ελαστικό με σκληρή γόμα να ζεσταινόταν πιο δύσκολα. Το ότι έχει μαλακή γόμα πάντως σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί μειονέκτημα ως προς τη διάρκεια ζωής των ελαστικών αν μιλάμε για χρήση στο δρόμο.
Το M&S σημαίνει Mud and Snow και αφορά λάστιχα για κακές καιρικές συνθήκες. Το ότι έβγαιναν και Rosso τέτοια δεν το είχα ξανακούσει.
-
το 205/50/16 βγαινει σε V δεικτη και κοστος γυρω στα 600-620 ευρω.
το 205/60/16 θα εινα μπαλονι
Απλως ενδιαφερεται καποιος με αυτη τη διασταση αλλα μαλλον εννοεις οτι δε βγαινει. Σε 205/55/16 να φανταστω οτι βγαινει εστω σε V;
Για τα ER300 δε θα πει κανενας τιποτα ρε παιδια...;;;δεν ξερω αν βγαινουν σε 205/60/16..... τι αμαξι εχει;;; μερσεντα;;;
σε 205/55/16 βγαινει σε V δεικτη και τιμη γυρω στα 520 ευρω.
τα ER300 μια χαρα λαστιχακι ειναι , απλα ειναι τυπικο μπριτζεστονι.... ζεστανε το και γλεντησε το....
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....