-
Υπάρχει καμιά σοβαρή ένσταση στα Bridgestone Turanza ER300 σε 185/60/14 που κατέληξα μετά από πρόχειρη έρευνα? τα θέλω για οικογενειακό SW και τα βρήκα 230
-
[quote='joyrider']Υπάρχει καμιά σοβαρή ένσταση στα Bridgestone Turanza ER300 σε 185/60/14 που κατέληξα μετά από πρόχειρη έρευνα? τα θέλω για οικογενειακό SW και τα βρήκα 230
-
Μπορείτε να μου προτείνετε ένα σχετικά οικονομικό ελαστικό σε διάσταση 195/60-15 με όσο το δυνατόν καλύτερες επιδόσεις στο φρενάρισμα; Το κράτημα σε πλευρικές φορτίσεις δε με απασχολεί μιας και το αυτοκίνητο οδηγείται σε μέτριους ρυθμούς. Αναζητώ δηλαδή ένα ασφαλές ελαστικό στη μέση κατηγορία κόστους (ούτε no name δηλαδή, ούτε σε κόστος Michelin Energy). Τα ελαστικά θα φορεθούν σε Toyota Corolla 1.4 Sedan.
Marangoni Heron . Φορεμένα σε OPEL VECTRA πολυ καλη αποδοση σε μετριους προς εντονους ρυθμους, δεν βοηθαει και το υπολοιπο συνολο .
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Λέω να πάω αύριο για τα Exalto 2.Κοντά μου είναι ο λαστιχάς της Καυτατζόγλου. Να πάω εκεί ή μήπως κάπου αλλού είναι καλύτερα;
Αν πας εκει πες του Φραγκουλη πως σε στελνει ο Δημητρης απο το Subaru club για να σου κανει καλυτερη τιμη μετα απο τα σχετικα παζαρια φυσικα!
Αν παλι θες πιθανοτατα να το ψαξεις στο τερμα προς την αλλη μερια της πολης της Ερμου και στο σημειο που σχεδον συναντιεται με την Φραγκων υπαρχει κι αλλο λαστιχαδικο Michelin (ναι μιλω για τελειως κεντρο, περπατωντας την Φραγκων κατα τη φορα της θα το δεις στα αριστερα σου) και το οποιο καποιες φορες μας εκανε καλυτερες τιμες οποτε αξιζει τον κοπο. -
Μεγάλο λαστιχάδικο με τη καλύτερη τιμή: Τσέτης στο φανάρι της Σύνδου.
Εγώ προτιμώ να δίνω κάτι παραπάνω και να μου κρατάει στην αποθήκη του τα χειμωνιάτικα ζαντολάστιχα ο λαστιχάς - βενζινάς ΕΚΟ στη Βασ. Όλγας δίπλα στο σπίτι μου.
-
Είμαι ανάμεσα στα Bridgestone re050A και S03...Τι λέτε;;;
Μιλάμε για διάσταση 205-55-16
Θέλω να είναι σκληρά, με γερά πλαϊνά(να μην μαγουλιάζουν εύκολα) και δεν με νοιάζει αν αργούν να ζεσταθούν.
Σημασία έχει να αντέχουν στι καφρίλες.Καμοία πρόταση;;;
-
InsaneDriver
πόσο τα βρήκες;
-
500 και 510 αντίστοιχα. Έχεις κάτι καλύτερο;;;
-
όχι ενημερωτικά ρωτάω μιας κι έχω ίδια διάσταση.
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Είμαι ανάμεσα στα Bridgestone re050A και S03...Τι λέτε;;;
Μιλάμε για διάσταση 205-55-16
Θέλω να είναι σκληρά, με γερά πλαϊνά(να μην μαγουλιάζουν εύκολα) και δεν με νοιάζει αν αργούν να ζεσταθούν.
Σημασία έχει να αντέχουν στι καφρίλες.Καμοία πρόταση;;;
Μακραν πιο σκληρα για την χρηση που τα θες τα S03, τα 050 ειναι πιο εστιασμενα στην ανεση και εχουν μαλακοτερα πλαινα!
-
Κάτι άκουσα ότι τα S03 σταμάτησαν να βγαίνουν και 8α αντικατασταθούν από τα Re050. Γνωρίζετε κάτι;
-
Κάτι άκουσα ότι τα S03 σταμάτησαν να βγαίνουν και 8α αντικατασταθούν από τα Re050. Γνωρίζετε κάτι;Ετσι είναι. Τπ πληροφορηθήκαμε πρόσφατα όταν ψάχναμε για λάστιχα!
-
Μάλιστα...Υπάρχει όμως ακόμα στην ελληνική αγορά.
Δεν ξέρω τι να κάνω...
-
Υπάρχει αλλά θα πρέπει να ψάξεις. Βέβαια θα μπορείς να το πάρεις σε πάρα πολύ καλή τιμή!
Goodyear δεν σκέφτεσαι? Continental?...
-
Θέλω κάτι σκληρό με γερά πλαϊνά. Δεν γίνεται αλλιώς. Τα φιτιλιάζω τα λάστιχα.
Μια βδομάδα στρώσιμο...Μια βδομάδα λιώσιμο...1 χρόνο οικονομία...
Έτσι το πάω
-
Για Bridgestone σε βλεπω αν και την καλυτερη αντοχη στο χρονο με διαφορα την εχουν τα Michelin κι ας εχουν μαλακα πλαινα (αλλα σκληρο πελμα).
Μονο τα Ιαπωνικα εχουν πολυ σκληρο σκελετο ενω τα Toyo ειναι απο τα λιγα με σχετικα μαλακο πελμα αλλα συναμα αναλογη αντοχη στο χρονο με τα Michelin (παρομοιο treadwear αν θυμαμαι καλα 280ΑΑΑ). -
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οι μεγάλες διαφορές τιμών από μαγαζί σε μαγαζί...
Γνωστό μαγαζί στο Ελληνικό(Λ.Βουλιαγμένης) μου ζήτησε 600 ευρώ για τα RE050A, άλλος μου ζήτησε 500, άλλος στο Περιστέρι ζητάει 470 και άλλοι δύο στη Θηβών ζητήσανε 430. Ο ένας μάλιστα στη Θηβών είναι ο λαστιχάς μου και όταν τον πήρα τηλέφωνο δεν του φανέρωσα τη ταυτότητα μου. Άρα η τιμή θα πέσει λίγο ακόμα.
Και ρωτάω εγώ τώρα... Σε καταστάσεις ελεύθερου ανταγωνισμού αν δεν τους μποϊκοτάρουμε κάνοντας μια τηλεφωνική έρευνα αγοράς 10 λεπτών, πως θα προστατεύσουμε τις τσέπες μας;;;
Το ίδιο ισχύει με τη βενζίνη και τα υπόλοιπα προϊόντα.
-
Πολύ σωστό! Εξάλλου, αυτή η έρευνα είναι και η δύναμή μας ως καταναλωτές!
-
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οι μεγάλες διαφορές τιμών από μαγαζί σε μαγαζί...Γνωστό μαγαζί στο Ελληνικό(Λ.Βουλιαγμένης) μου ζήτησε 600 ευρώ για τα RE050A, άλλος μου ζήτησε 500, άλλος στο Περιστέρι ζητάει 470 και άλλοι δύο στη Θηβών ζητήσανε 430. Ο ένας μάλιστα στη Θηβών είναι ο λαστιχάς μου και όταν τον πήρα τηλέφωνο δεν του φανέρωσα τη ταυτότητα μου. Άρα η τιμή θα πέσει λίγο ακόμα.
Και ρωτάω εγώ τώρα... Σε καταστάσεις ελεύθερου ανταγωνισμού αν δεν τους μποϊκοτάρουμε κάνοντας μια τηλεφωνική έρευνα αγοράς 10 λεπτών, πως θα προστατεύσουμε τις τσέπες μας;;;
Το 2004 έψαχνα για τα RE720 σε διάσταση 185/60-13. Ο αδελφός μου πήρε έναν οδηγό αγορών με λαστιχάδες στην Αθήνα και ξεκίνησε τα τηλέφωνα. Τα βρήκε από 280 έως 310 ευρώ. Ο τελευταίος λαστιχάς δεν είχε πρόχειρη την τιμή, γιατί η διάσταση ήταν περίεργη, και ζήτησε το τηλέφωνό μας για να επικοινωνήσει μόλις τη βρει. Μετά από πέντε λεπτά πήρε και μας είπε 280 ευρώ. Και δύο λεπτά αργότερα ξαναπήρε και μας είπε ότι τελικά μας τα δίνει 270 ευρώ. Γι' αυτό, όπως είπε και ο 'παρανοϊκός οδηγός', πάρτε πολλά τηλέφωνα. Δεν κοστίζουν (σχεδόν) τίποτα και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι.
-
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οι μεγάλες διαφορές τιμών από μαγαζί σε μαγαζί...Γνωστό μαγαζί στο Ελληνικό(Λ.Βουλιαγμένης) μου ζήτησε 600 ευρώ για τα RE050A, άλλος μου ζήτησε 500, άλλος στο Περιστέρι ζητάει 470 και άλλοι δύο στη Θηβών ζητήσανε 430. Ο ένας μάλιστα στη Θηβών είναι ο λαστιχάς μου και όταν τον πήρα τηλέφωνο δεν του φανέρωσα τη ταυτότητα μου. Άρα η τιμή θα πέσει λίγο ακόμα.
Είναι αλήθεια ότι μπορείς να βρεις διαφορές και φυσικά πάντα πρέπει να γίνεται έρευνα αγοράς. Εδώ όμως έχουμε πολύ μεγάλες διαφορές! Είδες τους δείκτες ταχύτητας και ήταν ίδιοι;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....