-
Ναι...βγαίνει μόνο σε W αυτό...
Καλά δεν μιλάμε για διαφορές των 30 ευρώ που είναι αμελητέες.
Εδώ βρήκα διαφορά 170 ευρώ...τι να λέμεΤο κυριότερο για μένα δεν είναι η διαφορά των χρημάτων που καλούμε να πληρώσω. Είναι η κοροϊδία!!! Και φυσικά γιατί να μην επιβραβεύσω τον σωστό επαγγελματία;;;
-
Όντως οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες και αδικαιολόγητες!!! Φυσικά και να επιβραβεύσεις τον σωστό επαγγελματία.
-
Ρε Insane, αν αναφέρεσαι στον Ζ....., τότε είναι γνωστές οι εξωφρενικές του τιμές.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ρε Insane, αν αναφέρεσαι στον Ζ....., τότε είναι γνωστές οι εξωφρενικές του τιμές.Nαι... στον ...ανιά αναφέρομαι
-
paidia kalispera xorao sth sizitisi?
-
opoios endiaferetai gia kales times na psaksi sto foka giati kani syxna poly kales prosfores
-
Τελικά παράγγειλα τα Re 50A. Ελπίζω να κρατήσουν για κάνα μήνα
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Τελικά παράγγειλα τα Re 50A. Ελπίζω να κρατήσουν για κάνα μήναΒρε καλοφάγωτα να είναι,καί όσο πάνε.
Για τα γούστα μας δέν τα αγοράζουμε άλλωστε;
-
Σίγουρα...απλά αυτό που σκεφτόμουν πριν λίγες μέρες είναι ότι αν με 116 άλογα και 1375 κίλα θέλω λάστιχα κάθε 5-6 μήνες, τότε με περισσότερα από 300 άλογα στο μέλλον, κάθε πότε θα αλλάζω;;;
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Σίγουρα...απλά αυτό που σκεφτόμουν πριν λίγες μέρες είναι ότι αν με 116 άλογα και 1375 κίλα θέλω λάστιχα κάθε 5-6 μήνες, τότε με περισσότερα από 300 άλογα στο μέλλον, κάθε πότε θα αλλάζω;;;Παντρέψου κόρη λαστιχά!
-
Προτιμώ κόρη επιχειρηματία
Ώστε να μου αγοράσει λαστιχάδικο -
Έχει κανένας εμπειρία από RE 050 bridgestone?ας την γράψει παρακαλώ!
-
Βγαίνουν τα Michelin Εxalto 2 σε διάσταση 205-55-16; αν ναι γνωρίζετε στο περίπου τιμή;
-
Ναι βγαίνει σε δείκτη ταχύτητας V ( ίδιο με τα Energy σου ) για τιμή δεν γνωρίζω.
-
mirage
thank you. Με βλέπω για αυτά σε ένα 3-4μηνο...
-
Για τα RE050 κανείς?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Βγαίνουν τα Michelin Εxalto 2 σε διάσταση 205-55-16; αν ναι γνωρίζετε στο περίπου τιμή;Έχουν κοντά στα 460-500 ευρώ ανάλογα με το κατάστημα σύμφωνα με τα λεγόμενα ενός φίλου μου.
-
Γενικά θέλει ψάξιμο το θέμα τιμή. Αν ήσουν Θεσσαλονίκη έχω να σου προτείνω 2 λαστιχάδικα με καλές τιμές αλλά για Αθήνα δεν έχω ιδέα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Βγαίνουν τα Michelin Εxalto 2 σε διάσταση 205-55-16; αν ναι γνωρίζετε στο περίπου τιμή;Φίλος μου,που τα έβαλε σε 307 σε αυτή τη διάσταση δεν έμεινε ευχαριστημένος.
-
Ο χρήστης Megane II έγραψε:
Βγαίνουν τα Michelin Εxalto 2 σε διάσταση 205-55-16; αν ναι γνωρίζετε στο περίπου τιμή;
Φίλος μου,που τα έβαλε σε 307 σε αυτή τη διάσταση δεν έμεινε ευχαριστημένος.
Είναι εντελώς υποκειμενικό και σίγουρα δεν παίζει ρόλο η διάσταση.
Είχα στο Saxo VTS μου, από τα οποία είχα μείνει ευχαριστημένος.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....