mirage
thank you. Με βλέπω για αυτά σε ένα 3-4μηνο...
Ναι...βγαίνει μόνο σε W αυτό...
Καλά δεν μιλάμε για διαφορές των 30 ευρώ που είναι αμελητέες.
Εδώ βρήκα διαφορά 170 ευρώ...τι να λέμε
Το κυριότερο για μένα δεν είναι η διαφορά των χρημάτων που καλούμε να πληρώσω. Είναι η κοροϊδία!!! Και φυσικά γιατί να μην επιβραβεύσω τον σωστό επαγγελματία;;;
Όντως οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες και αδικαιολόγητες!!! Φυσικά και να επιβραβεύσεις τον σωστό επαγγελματία.
Ρε Insane, αν αναφέρεσαι στον Ζ....., τότε είναι γνωστές οι εξωφρενικές του τιμές.
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ρε Insane, αν αναφέρεσαι στον Ζ....., τότε είναι γνωστές οι εξωφρενικές του τιμές.
Nαι... στον ...ανιά αναφέρομαι
paidia kalispera xorao sth sizitisi?
opoios endiaferetai gia kales times na psaksi sto foka giati kani syxna poly kales prosfores
Τελικά παράγγειλα τα Re 50A. Ελπίζω να κρατήσουν για κάνα μήνα
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Τελικά παράγγειλα τα Re 50A. Ελπίζω να κρατήσουν για κάνα μήνα
Βρε καλοφάγωτα να είναι,καί όσο πάνε.
Για τα γούστα μας δέν τα αγοράζουμε άλλωστε;
Σίγουρα...απλά αυτό που σκεφτόμουν πριν λίγες μέρες είναι ότι αν με 116 άλογα και 1375 κίλα θέλω λάστιχα κάθε 5-6 μήνες, τότε με περισσότερα από 300 άλογα στο μέλλον, κάθε πότε θα αλλάζω;;;
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Σίγουρα...απλά αυτό που σκεφτόμουν πριν λίγες μέρες είναι ότι αν με 116 άλογα και 1375 κίλα θέλω λάστιχα κάθε 5-6 μήνες, τότε με περισσότερα από 300 άλογα στο μέλλον, κάθε πότε θα αλλάζω;;;
Παντρέψου κόρη λαστιχά!
Προτιμώ κόρη επιχειρηματία
Ώστε να μου αγοράσει λαστιχάδικο
Έχει κανένας εμπειρία από RE 050 bridgestone?ας την γράψει παρακαλώ!
Βγαίνουν τα Michelin Εxalto 2 σε διάσταση 205-55-16; αν ναι γνωρίζετε στο περίπου τιμή;
Ναι βγαίνει σε δείκτη ταχύτητας V ( ίδιο με τα Energy σου ) για τιμή δεν γνωρίζω.
mirage
thank you. Με βλέπω για αυτά σε ένα 3-4μηνο...
Για τα RE050 κανείς?
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Βγαίνουν τα Michelin Εxalto 2 σε διάσταση 205-55-16; αν ναι γνωρίζετε στο περίπου τιμή;
Έχουν κοντά στα 460-500 ευρώ ανάλογα με το κατάστημα σύμφωνα με τα λεγόμενα ενός φίλου μου.
Γενικά θέλει ψάξιμο το θέμα τιμή. Αν ήσουν Θεσσαλονίκη έχω να σου προτείνω 2 λαστιχάδικα με καλές τιμές αλλά για Αθήνα δεν έχω ιδέα...
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Φίλος μου,που τα έβαλε σε 307 σε αυτή τη διάσταση δεν έμεινε ευχαριστημένος.
Ο χρήστης Megane II έγραψε:
Φίλος μου,που τα έβαλε σε 307 σε αυτή τη διάσταση δεν έμεινε ευχαριστημένος.
Είναι εντελώς υποκειμενικό και σίγουρα δεν παίζει ρόλο η διάσταση.
Είχα στο Saxo VTS μου, από τα οποία είχα μείνει ευχαριστημένος.