-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Καμμιά πρόταση για nissan micra σε διάσταση 185-50-16? Χρήση λογική (όχι σπορ). Επειδή είναι και μεγάλα, λογικά τι δείκτη ταχύτητας έχουν? V? Να μην κάνουν 10 ώρες να ζεσταθούν και αν εχουν και ψιλοσκληρα πλαινα ακομα καλυτερα...Κάπως 'κουφή' η διάσταση, είσαι βέβαιος ;
-
Για έλεγχο κατεβάστε:
http://rapidshare.com/files/163034697/t ... s.xls.html
Κάνει σύγκριση μεταξύ εργοστασιακών και επιθυμητών διαστάσεων για ζάντες/λάστιχα, γιατί μπορεί να είναι ωραίο το look αλλά μόνο αν είναι +- ένα εκατοστό είναι αποδεκτό.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Καμμιά πρόταση για nissan micra σε διάσταση 185-50-16? Χρήση λογική (όχι σπορ). Επειδή είναι και μεγάλα, λογικά τι δείκτη ταχύτητας έχουν? V? Να μην κάνουν 10 ώρες να ζεσταθούν και αν εχουν και ψιλοσκληρα πλαινα ακομα καλυτερα...
Κάπως 'κουφή' η διάσταση, είσαι βέβαιος ;
http://www.nissan.gr/nissan.nsf/Micra_s ... s?OpenForm' target='_blank
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Καμμιά πρόταση για nissan micra σε διάσταση 185-50-16? Χρήση λογική (όχι σπορ). Επειδή είναι και μεγάλα, λογικά τι δείκτη ταχύτητας έχουν? V? Να μην κάνουν 10 ώρες να ζεσταθούν και αν εχουν και ψιλοσκληρα πλαινα ακομα καλυτερα...
Κάπως 'κουφή' η διάσταση, είσαι βέβαιος ;
http://www.nissan.gr/nissan.nsf/Micra_s ... s?OpenForm' target='_blank' target='_blank
Πραγματικά παρανοϊκή επιλογή (της Nissan) !!
Ρίξε μια ενδεικτική ματιά εδώ, για να καταλάβεις τι εννοώ...
Τι μάρκα ελαστικών έχει τώρα ; -
Αγαπητοί φίλοι,
θα ήθελα τις συμβουλές σας σχετικά με την αγορά ελαστικών.
Προφίλ οδηγού: συντηρητικός.
Αυτοκίνητο: ΣΕΑΤ IBIZA
Τόπος: Επαρχιακή πόλη της Κρήτης.
Βασικό κριτήριο: η ασφάλεια στην οδήγηση.
Είμαι ανάμεσα στα Bridgestone (300 H) - Michelin - Pirelli (5000)Τι μου προτείνετε;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Διάσταση; Τα energy saver πάντως φαίνονται αρκετά καλά... Για τα μπριτζ, τα ER300 λες;
Καλώς ήρθες!
-
Energy, μια χαρά στις απαιτήσεις σου και βγάζει και χιλιόμετρα.
-
Saver ομως, όχι τα απλά.
-
Ο χρήστης giot1967 έγραψε:
...
Είμαι ανάμεσα στα Bridgestone (300 H) - Michelin - Pirelli (5000)Τι μου προτείνετε;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλώς ήρθες καταρχάς !
Για την ερώτηση, εντελώς υποκειμενικά ( ) έχω να σου πω μακριά ακόμη και από ιταλικές τσίχλες...
Οπότε βάλε Michelin (να βρεις την υγειά σου) ή Bridgestone αφού το έχεις στη λίστα σου.
-
Το... έκανα πάλι!
Continental SportContact II, 205/55-16, 410 € με δυο χρόνια εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας, και... δυο χρόνια οδική βοήθεια Continental, αν τύχει κλατάρισμα και δεν θέλω να λερώσω τα χεράκια μου αλλάζοντας λάστιχο!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Το... έκανα πάλι!Continental SportContact II, 205/55-16, 410 € με δυο χρόνια εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας, και... δυο χρόνια οδική βοήθεια Continental, αν τύχει κλατάρισμα και δεν θέλω να λερώσω τα χεράκια μου αλλάζοντας λάστιχο!
Τα premium contact ποσο ειχαν στις ιδιες διαστασεις;
-
Μου είπε αλλά δεν θυμάμαι...
Να κάνω ένα τηλέφωνο αύριο;
-
Tάκαρε για εξαλτόνια ρώτησες;
(τα άλλα τα πήρες; μην ξεχάσεις να πάρεις και topmount-ρουλεμάν για μπροστά.) -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tάκαρε για εξαλτόνια ρώτησες;
(τα άλλα τα πήρες; μην ξεχάσεις να πάρεις και topmount-ρουλεμάν για μπροστά.)Τα μισελένια είχαν 40 ευρώ παραπάνω, αν θυμάμαι καλά...
Όλα τα υπόλοιπα παραγγέλθηκαν στο Γκάλλο μαζί με όλα τα ψιλικοκά και αναμένω τηλέφωνο για να πάω για τοποθέτηση! Yeah!Τα eibach pro-kit, τα ζητάει ο καθένας όσο θέλει... Άκουσα τιμές μέχρι και 230 €...
Θα τα πάρω 150 από τον Γκάλλο. -
150 τα πήρα και εγώ, και όντως, στα διάφορα μαγαζιά τα βρήκα και μέχρι 250. Πες μου και πόσα θα σου πάρουν για τοποθέτηση.
-
Έσκισα το εμπρός αριστερό SportContact3 σε λακούβα και τα πίσω Exalto είναι για πέταμα. Οπότε πάμε για 4 καινούρια.
Για πείτε τίποτα για semislick για 17άρα ζάντα.
-
R888;
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Έσκισα το εμπρός αριστερό SportContact3 σε λακούβα και τα πίσω Exalto είναι για πέταμα. Οπότε πάμε για 4 καινούρια.Για πείτε τίποτα για semislick για 17άρα ζάντα.
Η δίχρονη εγγύηση της Κοντινενταλ ΔΕΝ καλύπτει σκίσιμο ή καρούμπαλο (κομμένα πλαινά δηλαδη) ? Τι περιλαμβάνει ακριβώς ξέρεις / ξέρετε ?
Για τα 888 που λέει ο drdrino συμφωνώ. Μη ψάχνεσαι με άλλα. Είναι μάλλον τα κάλυτερα σεμι για δρόμο. Δεν τα έχω δοκιμάσει προσωπικά αλλά το έχω ψάξει αρκετά στα φορουμ. Και εγώ για αυτά ψάχνομαι. Εχεις βρεί κάπου καλό λαστιχά για Toyo Αθήνα ? Εγώ έχω κάτι υπόψη αλλά το ψάχνω ακόμη.
-
Ρε παιδιά, συγνώμη που επεμβαίνω αλλά semislick λάστιχα στην Ελλάδα?
Και ας πούμε ότι δέχομαι το επιχείρημα ότι από τις 365 μέρες οι 250 είναι στεγνές μέρες.Δέχομαι επίσης το επιχείρημα ότι 'φίλε, εμένα που με βλέπεις 1 φορά την εβδομάδα είμαι στάνταρ μέσα στην πίστα' (άσχετα αν θα μπορούσαμε σχετικά εύκολα να πούμε 'αγόρασε ένα 2ο σετ ζαντολάστιχα για πίστα και βάλε ό,τι λάστιχο λαχταράς πάνω').
Να θέσω μερικά πολύ πρακτικά ερωτήματα σχετικά με τα semislick??
Ας πούμε όμως ότι πας κάπου και ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΑ πιάσει βροχή-μπόρα.Πώς πας σπίτι σου?
Επίσης αν εκεί που πας ο δρόμος έχει νερά (πχ έσπασε κάποιος αγωγός)? (δε θέλω ούτε να σκέφτομαι τι θα γίνει )
Επιπλέον πόσο καλύτερη πρόσφυση θα προσφέρουν σε σχέση με ένα κορυφαίο (καλοκαιρινό) λάστιχο δρόμου, τόσο ώστε να αξίζει να το βάλεις έχοντας στο νού σου τα παραπάνω που είπα?Νομίζω ότι είναι μεγάλη υπεβολή για αμάξι που είναι για χρήση δρόμου, καθώς το κάνεις μη-λειτουργικό το αμάξι.Αν είναι για χρήση πίστας, αλλάζει το πράμα.
Συγνώμη αν σας φαίνονται βλακώδεις οι ερωτήσεις μου, αλλά κι εγώ μεταφέρω απορίες και φόβους που μου έχουν δημιουργηθεί μετά από συζητήσεις με γνώστες(?) του δρόμου και της πίστας και γενικότερα είναι ψαγμένοι (υποτίθεται).
-
Οκ, με πείσατε. Αν προλάβω αύριο θα ψάξω για 888.
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Η δίχρονη εγγύηση της Κοντινενταλ ΔΕΝ καλύπτει σκίσιμο ή καρούμπαλο (κομμένα πλαινά δηλαδη) ? Τι περιλαμβάνει ακριβώς ξέρεις / ξέρετε ?Έχω την εντύπωση οτι πλέον δέν ισχύει αυτή η εγγύηση της Continental. Αλλά έτσι κι αλλιώς τα λάστιχα ήταν αρκετά φθαρμένα και θα θέλανε αλλαγή σύντομα.
@Κάβουρας: Τις ίδιες απορίες έχω και εγώ Συντομα θα λυθούνε και θα γράψω εντυπώσεις. Αυτό που με ανυσηχεί πιό πολύ είναι οτι τελικά ίσως δέν έχουν και πολύ καλύτερη πρόσφυση απο τα πολιτικά και οτι θα τρώγονται πολύ γρήγορα.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....