-
Μάστορα για πες για πρώτη φορά έκανα τίποτα ή........
-
@alex-mix αυτά τα 30 δεύτερα που μένει καθαρό-γυαλιστερό το μαύρο χρώμα αξίζουν το μαμίση που τρως στο πλύσιμο χααχχααχαχαχαχ
Τ-Ο-Υ-Μ-Π-Α-Ν-Ο -
This post is deleted! -
Όσοι έχουν πιτυρίδα να απομακρυνθούν από το αυτοκίνητο, μη τους έρθει ο κουβάς με τα νερά στο κεφάλι.
-
Χάχα Yem έχεις δίκιο φίλε αλλά αξίζει το μαμημενο.
Lap εντάξει για άλλη μια φορά έγραψες κλαίω από τα γελια -
@alex-mix said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Μάστορα για πες για πρώτη φορά έκανα τίποτα ή........
Είμαι σίγουρος ότι το έκανες μια χαρά γιατί δε βλέπουμε πολλά λόγω του ότι σε πήρε η νύχτα ! Well done
Έτσι είναι η περιποίηση.. εξαντλείς τον διαθέσιμο χρόνο και ακόμα παραπάνω χαχα
Θα είναι υπέροχο.. μέχρι αύριο
Tip: με ένα καθαρό σουίφερ (το γνήσιο όχι την απομίμηση από τα τζάμπο) μπορείς πολύ απαλά να αφαιρέσεις τη σκόνη για τις επόμενες 1-2 μέρες
-
Ενώ γυάλιζα το καπώ να φύγουν κάτι φρικτές θαμπάδες, μετά από λίγο καιρό, επανερχόντουσαν:
Οπότε είπα να γυαλοχαρτίσω:
Μετά ήρθε και το κέρωμα με το πολυσυζητημένο Collinite που το έχω εδώ και 10+ χρόνια, και ποτέ δεν το δοκίμασα:
Ατέλειες υπάρχουν ακόμα, αλλά τουλάστιχον (lol) δεν σιχαίνομαι πλέον να το κοιτάζω.
-
@bassstarlet said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Ενώ γυάλιζα το καπώ να φύγουν κάτι φρικτές θαμπάδες, μετά από λίγο καιρό, επανερχόντουσαν:
Οπότε είπα να γυαλοχαρτίσω:
Μετά ήρθε και το κέρωμα με το πολυσυζητημένο Collinite που το έχω εδώ και 10+ χρόνια, και ποτέ δεν το δοκίμασα:
Ατέλειες υπάρχουν ακόμα, αλλά τουλάστιχον (lol) δεν σιχαίνομαι πλέον να το κοιτάζω.
Πολύ καλή δουλειά φίλε ΜΠΡΑΒΟ
-
Άψογος ο παίχτης. Πολύ καλή δουλειά
-
@bassstarlet για πες την διαδικασία και τι υλικά χρησιμοποίησες?
-
Οι θαμπαδες θα είναι από το νερό των υαλοκαθαριστήρων.
Πως γίνεται να το αποφύγουμε αυτό;
Προλαβαίνω τους λαπιδες ως ορίτζιναλ, ναι οι υαλοκαθαριστήρες δεν έχουν νερό, η βρύση έχει.
-
@famas said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Καλός είναι. Έχει και στη Λαμπράκη, όπως ανεβαίνεις μετά το ΙΚΑ στο αριστερό χέρι, που πηγαίνουν συμφορουμίτες για πλύσιμο από κάτω.
Πηγα,9€ πλυσιμο σασι,με αφρο και τα σχετικα,στα γρηγορα,μην φανταστειτε καμια περιποιηση φοβερη,για βενζιναδικο μιλαμε αλλωστε,αλλα αυτο που πρεπει,δηλαδη να πλυθει το σασι,γινεται.
-
@yem said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
@bassstarlet για πες την διαδικασία και τι υλικά χρησιμοποίησες?
Με ντουκόχαρτο νερού 1500άρι θάμπωσα
το βερνίκι (απαλό πέρασμα, όχι μεγάλη πίεση στο τούβλο και πλύσιμο με νερό και σαπουνάδα) και μετά με τον αλοιφαδόρο, άρχισα το γυάλισμα και τέλος το κέρωμα.Το κερί χειροκίνητα το άπλωσα με ένα πράμα που το κρατάς σαν γάντι (δεν το έχω στη φωτογραφία).Εννοείται πως δεν χρειαζόταν να γυαλίσω και με τις δυο αλοιφές...
-
This post is deleted! -
@lap said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Οι θαμπαδες θα είναι από το νερό των υαλοκαθαριστήρων.
Πως γίνεται να το αποφύγουμε αυτό;
Προλαβαίνω τους λαπιδες ως ορίτζιναλ, ναι οι υαλοκαθαριστήρες δεν έχουν νερό, η βρύση έχει.
Όχι δεν είναι από αυτό, αλλά από το cquartz που πέρασα πριν 2-3 χρόνια και τα έκανα μαντάρα.Επίσης, και φρεσκοβαμένο που ήταν το καπώ, πάλι δεν είχε την γυαλάδα που είχαν τα άλλα πάνελ.
-
Ωραίος @bassstarlet , περίμενα ότι θα το έκανες με διαφορετικά ντουκόχαρτα και πολλά χέρια αλλά έστρωσε με τη μία. Άξιος!
-
Γυρνώντας από τις διακοπές το αυτοκίνητο είναι πενταβρώμικο. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η βρωμιά μου αρέσει. Το ρετσίνι, η σκόνη, η άμμος, μου θυμίζουν πόσο ωραία πέρασα και για να πω την αλήθεια, προτιμώ την οσμή του πεύκου από οποιοδήποτε καθαριστικό. Με βαριά καρδιά θα γίνει ο καθαρισμός. Σηματοδοτεί την επιστροφή στην καθημερινότητα.
-
Ω! τι ρομαντισμός είναι αυτός;
-
Ο Αλέξανδρος είναι δηλωμένος λάτρης του εσωτερικού καθαρισμού του οχήματος. Το απ'έξω περνάει σε δεύτερη μοιρά, ωραία τα λέει, όπως αγαπά ο καθένας
-
Πρακτικός άνθρωπος, όχι σαν εμένα που κάθε εβδομάδα μπορεί να το πλύνω και δύο φορές τώρα το καλοκαίρι
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ