-
επιπλέον υπάρχει πλυντήρια 24/7/365 απέναντι από το parking του Village στον Ρέντη ( κοντά στο Allou ) που έλεγε o Fast@Safe και ακόμη ένα που κλείνει στις 2200 , στην Ιερά Οδό , στο ύψος της Γεωπονικής Σχολής , στο ρεύμα προς Αιγάλεω , μετά τα φανάρια της Σπ.Πάτση.
Πάντως εκτός των άλλων είναι και ελαφρώς απάνθρωπο να ζητούμε από τον άλλον να είναι ανοικτός για να μας πλύνει το αμάξι στις 0300. Έχει και αυτός οικογένεια. Με την ίδια λογική και τα Σούπερ Μάρκετ έπρεπε να μένουν ανοικτά 24/7.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Με την ίδια λογική και τα Σούπερ Μάρκετ έπρεπε να μένουν ανοικτά 24/7.Στην Αγγλία είναι.
-
Γνωρίζει κανείς κανένα προϊόν που να καθαρίζει μοκέτες;
Θέλω να καθαρίσω την μοκέτα που έχει σε ορισμένα σημεία γίνει μάυρη (είναι μπέζ κανονικα). Το θέμα είναι ότι δνε μπορεί να βγεί απο το αυτοκίνητο, οπότε θα πρέπει η δουλειά να γίνει εκει πάνω.
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Γνωρίζει κανείς κανένα προϊόν που να καθαρίζει μοκέτες;Θέλω να καθαρίσω την μοκέτα που έχει σε ορισμένα σημεία γίνει μάυρη (είναι μπέζ κανονικα). Το θέμα είναι ότι δνε μπορεί να βγεί απο το αυτοκίνητο, οπότε θα πρέπει η δουλειά να γίνει εκει πάνω.
Υπάρχουν σπρέϋ στεγνού καθαρισμού (π.χ. χαλιών). Μπορείς να τα βρεις σε όλα τα μαγαζιά. Ακόμα και στα Super Market.
-
ok kouk , ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γνωρίζει κανείς κανένα προϊόν που να καθαρίζει μοκέτες;
Θέλω να καθαρίσω την μοκέτα που έχει σε ορισμένα σημεία γίνει μάυρη (είναι μπέζ κανονικα). Το θέμα είναι ότι δνε μπορεί να βγεί απο το αυτοκίνητο, οπότε θα πρέπει η δουλειά να γίνει εκει πάνω.
Υπάρχουν σπρέϋ στεγνού καθαρισμού (π.χ. χαλιών). Μπορείς να τα βρεις σε όλα τα μαγαζιά. Ακόμα και στα Super Market.
Αγορασε και ενα σχετικα μαλακο βουρτσακι γιατι εχει να πεσει πολυ τριψιμο...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Με την ίδια λογική και τα Σούπερ Μάρκετ έπρεπε να μένουν ανοικτά 24/7.
Στην Αγγλία είναι.
Μπράβο τους. Εδώ είναι Ελλάδα.
-
Το έπλυνα τελικά το αμάξι αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με κατι κουτσουλιες. Εμειναν καιρό στο χρώμα (μπλε) και έχουν αφήσει κάτι άσπρα στίγματα. Ο βενζινάς μου είπε ότι δε βγαίνουν, αλλά λίγο που τις τρίψαμε με νερό έδειξαν να εξαφανίζονται (ή να γίνονται πιο ήπιες). Καμία ιδέα, πλην του βαψίματος? Κάποια αλοιφή;
επιπλέον υπάρχει πλυντήρια 24/7/365 απέναντι από το parking του Village στον Ρέντη ( κοντά στο Allou ) που έλεγε o Fast@Safe και ακόμη ένα που κλείνει στις 2200 , στην Ιερά Οδό , στο ύψος της Γεωπονικής Σχολής , στο ρεύμα προς Αιγάλεω , μετά τα φανάρια της Σπ.Πάτση.Πάντως εκτός των άλλων είναι και ελαφρώς απάνθρωπο να ζητούμε από τον άλλον να είναι ανοικτός για να μας πλύνει το αμάξι στις 0300. Έχει και αυτός οικογένεια. Με την ίδια λογική και τα Σούπερ Μάρκετ έπρεπε να μένουν ανοικτά 24/7.
0300 δεν πας να πλύνεις στο αμάξι. Ωστόσο πρέπει να είναι ανοικτή μέχρι τις 21-22, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, ώστε να εξυπηρετούμαστε και εμείς...
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Το έπλυνα τελικά το αμάξι αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με κατι κουτσουλιες. Εμειναν καιρό στο χρώμα (μπλε) και έχουν αφήσει κάτι άσπρα στίγματα. Ο βενζινάς μου είπε ότι δε βγαίνουν, αλλά λίγο που τις τρίψαμε με νερό έδειξαν να εξαφανίζονται (ή να γίνονται πιο ήπιες). Καμία ιδέα, πλην του βαψίματος? Κάποια αλοιφή;Σε καμία περίπτωση μην το τρίβεις! Θα αφήσεις χειρότερο σημάδι. Δοκίμασε να το ξαναπλύνεις με κάποιο καλό σαμπουάν (που να περιέχει κερί) και ζεστό νερό. Να το καθαρίζεις απαλά στο σημείο εκείνο με το σφουγγάρι και όχι τρίβοντας με δύναμη. Έχω δει σε άλλο αυτοκίνητο που είχε μείνει θαμπάδα από κουτσουλιά να εξαφανίζεται εντελώς, απλά και μόνο με πλύσιμο με καλό σαμπουάν.
-
Παντως το 24ωρο πλυσιμο το βρηκα πολυ βολικο χθες το βραδυ οπου πέρνωντας το αυτοκινητο συνειδητποιησα οτι μου το εχουν κατα-αφοδευσει(!) τα πουλια. Μιλαμε ομως παντού ακόμα και στη μασκα, ανάμεσα στα φαναρια.
Ετρεξα και το επλυνα στις 03.00 το πρωι και δεν εμειναν οι κουτσουλιες ολη νυχτα πανω να το καταστρεψουν.
Μιλάω για χωρα εκτος ελλαδας.
-
Στην Αγγλία είναι.
Ε και? Δηλαδή είναι κακό να υιοθετήσουμε κάτι καλό που υπάρχει σε μία άλλη χώρα εφόσον είναι απαραίτητο/χρήσιμο για την κοινωνία μας?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Στην Αγγλία είναι.
Ε και? Δηλαδή είναι κακό να υιοθετήσουμε κάτι καλό που υπάρχει σε μία άλλη χώρα εφόσον είναι απαραίτητο/χρήσιμο για την κοινωνία μας?
We have a life too you know!!
-
Σε τι ακριβώς είναι 'καλό' να μένουν τα super market ανοικτά 24Χ7 ρε Δημήτρη?
Στο να μπορούμε να πάμε να ψωνίσουμε μετά από τις 12 ώρες εργασίας μας?
Η, αν δουλεύουμε ακόμα περισσότερο, να πάμε την Κυριακή? -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Στην Αγγλία είναι.
Ξαναδιαβάστε το bold παρακαλώ.
-
Σωστός!
-
Το σήμα των τελών κυκλοφορίας παλαιοτέρων ετών, υπάρχει κάποιος τρόπος να το βγάλουμε, χωρίς να μείνουν υπολείματα στο τζάμι;
-
Mπορείς να το ζεστάνεις με σεσουάρ και να το ξύσεις προσεκτικά με μια τηλεκάρτα. Μετά λίγο άζαξ για τις κόλλες που θα μείνουν.
Εγώ πάντως έχω μια λεπίδα οριζόντια και το βγάζω έτσι απλά χωρίς ζέσταμα.
-
Βάζεις το καλοριφέρ να δουλέψει έως ότου ζεσταθεί καλά η επιφάνεια που είναι το σήμα. Αν είναι κοντά σε αεραγωγό βέβαια. Έπειτα αν έχεις μια τηλεκάρτα πάρτην και σιγά σιγά προσπάθησε με αυτήν να ξεκολλήσεις μια γωνία του σήματος. Έπειτα μόλις ξεκολλήσεις τόση επιφάνεια ώστε να μπορείς να την πιάσεις με το χέρι τράβα ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ μέχρι να ξεκολλήσει. Αν μείνει λίγο κόλλα με οινόπνευμα φεύγει.
-
drdino
στο μυαλό μου ήσουν? -
Sirion
μίκρυνε φίλε λίγο το avatar σου γιατί ξεχείλωσε η οθόνη
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ