-
Δηλαδή το μαλλί πρόβατου υπερτερεί έναντι της μικροΐνας; Το λέω γιατί έχω δει οτί τα μικροΐνας ξεκινάνε από πολύ καλύτερες τιμές (5-10 ευρώ).
-
Εντυπώσεις πρόσφατες από Pitstop έχουμε ; Ακούω και διαβάζω ανάμικτα σχόλια.
Για τα 2 πλυντήρια που είναι στην Σωρού (στο Μαρούσι) έχω αντιφατικές εμπειρίες. Ο Μίδας κάνει καλύτερο καθάρισμα στο εσωτερικό αλλά δεν μου αρέσει το τουνελ του και οι βούρτσες. Επίσης είναι πάντα πολύ 'βρώμικο' .
Το SpeedyCarWash κάνει καλή σχετικά δουλειά αλλά δύο φορές είχα πιάσει ένα τυπάκο να σέρνει το κάθισμα από τέρμα μπροστά σε τέρμα πίσω για να βάλει σκούπα με τόση δύναμη που κόντεψε να το βγάλει από τη θέση του. Μας άκουσαν μέχρι τα εκπαιδευτήρια Δούκα.. και δεν ξαναπήγα εννοείται
Κρίμα γιατί overall δεν ήταν κακοί.. -
Ο χρήστης babakos έγραψε:
Εντυπώσεις πρόσφατες από Pitstop έχουμε ; Ακούω και διαβάζω ανάμικτα σχόλια.2-3 χρόνια πάω εκεί και είμαι ευχαριστημένος. Απλά αποφεύγω να πηγαίνω ώρες και ημέρες που έχει πάρα πολύ κόσμο, γιατί αναμενόμενο είναι να μην προσέξουν το ίδιο (το πλύσιμο είναι αυτόματο = το ίδιο, μιλάω για το στέγνωμα, εσωτερικό κλπ.). Φυσικά δεν έχω βέβαια απαιτήσεις πλυσίματος επιπέδου detailing, αλλά ενός καλού πλυντηρίου.
-
Ναι σε λεπιδα σιλικονης καλυτερα να παμε σε οτι καλυτερο γινεται, δηλαδη σε autoglym. Εγω πηρα sonax με επιασαν οι τσιγγουνιες. Ακομα στο κουτι ειναι αλλα σιγουρα θα βοηθαει και μαλιστα γρηγορα, στο θεμα του νερου
-
Ο χρήστης nick-sport έγραψε:
Δηλαδή το μαλλί πρόβατου υπερτερεί έναντι της μικροΐνας; Το λέω γιατί έχω δει οτί τα μικροΐνας ξεκινάνε από πολύ καλύτερες τιμές (5-10 ευρώ).Και τα 2 δεν θα σου κανουν ζημια.
-
Δηλαδή το μαλλί πρόβατου υπερτερεί έναντι της μικροΐνας; Το λέω γιατί έχω δει οτί τα μικροΐνας ξεκινάνε από πολύ καλύτερες τιμές (5-10 ευρώ).Θεωρητικά ναι γιατί έχει μεγαλύτερο βάθος οπότε αν σκαλώσει μέσα κάτι θα το σκεπάσουν πολύ καλύτερα οι τρίχες του. Στην πράξη βέβαια πρέπει να είναι το ίδιο. Δε νομίζω να βρεθεί κανένα χαλίκι πάνω στο αυτοκίνητο.
-
Εχω αγορασει ενα λαστιχο σπιραλ με πιστολι. Σκετο λαστιχο, απλα μπαινει στην βρυση. Το πιστολι εχει διαφορα για ρυθμιση. Εχει και ενα που λεγεται jet και ειναι μια λοριδα με πιεση, και φτανει 5 6 μετρα σιγουρα. Λετε αυτο να μου κανει ζημια στο χρωμα; Γιατι αν βαλω την βροχη ειναι πολυ αδυνατη, ειναι απλα για βρεξιμο.
-
Το ψειρίζεις υπερβολικά, και δείχνεις άγχος αδικαιολόγητο.
-
Ο χρήστης paris13gr έγραψε:
Εχω αγορασει ενα λαστιχο σπιραλ με πιστολι. Σκετο λαστιχο, απλα μπαινει στην βρυση. Το πιστολι εχει διαφορα για ρυθμιση. Εχει και ενα που λεγεται jet και ειναι μια λοριδα με πιεση, και φτανει 5 6 μετρα σιγουρα. Λετε αυτο να μου κανει ζημια στο χρωμα; Γιατι αν βαλω την βροχη ειναι πολυ αδυνατη, ειναι απλα για βρεξιμο.Mήπως και το νερό που ρίχνεις έχει πολλά υδρογόνα;Εβιάν μήπως θα ήταν καλύτερα;
- πολλα!!!!!!!!!!!
-
Δηλαδή το μαλλί πρόβατου υπερτερεί έναντι της μικροΐνας; Το λέω γιατί έχω δει οτί τα μικροΐνας ξεκινάνε από πολύ καλύτερες τιμές (5-10 ευρώ).Ναι υπερτερεί γιατί είναι ποιο μαλακό. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Έχω το σφουγγάρι μικροίνας της Meguiars. Δεν έχω πιεστικό. Αν το αυτοκίνητο το χειμώνα είναι αρκετά βρώμικο, ειδικά χαμηλά ανάμεσα στο μπροστινό φτερό και την πόρτα ή χαμηλά στον πίσω προφυλακτήρα, από άσπρο το σφουγγάρι γίνεται στο χρώμα της λάσπης.
Κάπως έτσι γίνεται αν το αμάξι είναι πολύ βρώμικο:Δεν υπάρχει θέμα γιατί βουτάς το σφουγγάρι στον αφρό. Μετά το πλύσιμο του αυτοκινήτου, πρέπει να πλύνεις το σφουγγάρι μικροίνας αυτού του τύπου. Προσωπικά χρησιμοποιώ μικροίνας σαν αυτό:
https://www.amazon.com/dp/B003TTL0TE?aaxitk=fXfFMDRujy7cC-l7g4ocXw&pd_rd_i=B003TTL0TE&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_p=5582544217303223519&pf_rd_s=desktop-sx-top-slot&pf_rd_t=301&pf_rd_i=microfiber+mitt&hsa_cr_id=8696499810001
Όχι το συγκεκριμένο, αλλά ίδιο με αυτό, δεν βρομίζει δεν μου έχει κάνει γρατσουνιά και καθαρίζει μια χαρά.
Σκέψου τώρα να δώσεις χρήματα και αν δεν έχεις πιεστικό να πάρει τα χοντρά από τις βρομιές (αν το αμάξι είναι πολύ βρώμικο, ειδικά τον χειμώνα) και να χρησιμοποιήσεις το παρακάτω πρόβατο και να το δεις βρώμικο:
https://www.amazon.com/Mary-Moppins-Pure-Lambswool-Wash/dp/B007HRI2IG/ref=pd_sbs_263_2?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B007HRI2IG&pd_rd_r=377JWMP2XCK2Y3R4NX97&pd_rd_w=SfiP2&pd_rd_wg=nOQ77&psc=1&refRID=377JWMP2XCK2Y3R4NX97
Μπορεί σε κάποιον να μην είναι πρόβλημα, γιατί μπορεί να το πλύνει. Αλλά προσωπικά πρόβατο θα χρησιμοποιούσα αν είχα πλυστικό και καλό αφρό που θα έπαιρνε την πολύ βρωμιά. Εκτός αυτού έχω βολευτεί και με το Meguiars αν δεν είναι πολύ βρώμικο το αυτοκίνητο και με το άλλο αν είναι αρκετά βρώμικο... -
Αφού μπορώ να ξυριστω πάνω στο καπό μάλλον έγινε καλή δουλειά [emoji38]
Πέρασμα γυαλιστικης SUPER RESIN POLISH της autoglym και κερί collinite 476s
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εύγε, πολύ καλή δουλειά Πανο μπράβο.
Μία φορά το χρόνο, η νωρίτερα το περνάς; -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Αφού μπορώ να ξυριστω πάνω στο καπό μάλλον έγινε καλή δουλειά [emoji38]Πέρασμα γυαλιστικης SUPER RESIN POLISH της autoglym και κερί collinite 476s
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραία δουλειά!
Αν μπορείς πες μας την διαδικασία όλη, και τι υλικά χρησιμοποίησες;
Σφουγγαρακια πετσέτες κτλ..... -
Ο χρήστης ΓΙΑΝΝΗΣ Μ6 έγραψε:
Εύγε, πολύ καλή δουλειά Πανο μπράβο.
Μία φορά το χρόνο, η νωρίτερα το περνάς;Κάθε 6 μήνες περίπου μιας και ξεκινάει να είναι αισθητό ότι το κερί έχει εξασθενήσει (δε φεύγουν τα νερά από τις επιφάνειες).
Ωραία δουλειά!
Αν μπορείς πες μας την διαδικασία όλη, και τι υλικά χρησιμοποίησες;
Σφουγγαρακια πετσέτες κτλ.....Αρχικά το έπλυνα, μετά το έτριψα με πηλό και έπειτα το ξαναέπλυνα. Μετά το στέγνωμα πέρασα τη γυαλιστική αλοιφή με το χέρι και αφού τη σκούπισα πέρασα το κερί πάλι με το χέρι.
Τα προιόντα που χρησιμοποίησα είναι σαμπουάν Sonax (το πιο ήπιο, το κλασσικό πορτοκαλί), πηλό της bilt hamber, γυαλιστική SUPER RESIN POLISH της Αutoglym και κερί Colinite 476s.
Σφουγγάρι για το πλύσιμο ένα από μαλλί προβάτου και στέγνωμα με πετσέτα μικροινών . Τη γυαλιστική την πέρασα με πανί μικροινών και τη σκούπισα με ένα αντίστοιχο καθαρό. Το κερί το πέρασα με pad της meguars και το σκούπισα με πανί μικροινών επίσης. -
Πολύ καλή δουλειά Πάνο με πολύ καλά προιόντα. Καθρέφτης έγινε. Το καλοκαίρι θα είναι καλά προστατευμένο από τον ήλιο.
-
Εχω φρεσκοβαμμενο αμαξι πριν 2 μηνες, και ετοιμαζομαι να περασω κερι για πρωτη φορα.
Εχω παρει το speed wax της armor all. Υπαρχει λογος να περασω με πυλο ή με καποιο σπρεϊ quick detailing πριν; Ή το περναω σε καθαρο αμαξι μετα το πλυσιμο, κατευθειαν; -
Για τα περιτωματα πουλιων, απλα παπαρα μαντυλακι πανω με νερο και το αφαιρουμε μετα απο 3 λεπτα; Ή χρειαζμαστε και καποιο προϊον;
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Εχω αγορασει ενα λαστιχο σπιραλ με πιστολι. Σκετο λαστιχο, απλα μπαινει στην βρυση. Το πιστολι εχει διαφορα για ρυθμιση. Εχει και ενα που λεγεται jet και ειναι μια λοριδα με πιεση, και φτανει 5 6 μετρα σιγουρα. Λετε αυτο να μου κανει ζημια στο χρωμα; Γιατι αν βαλω την βροχη ειναι πολυ αδυνατη, ειναι απλα για βρεξιμο.
Mήπως και το νερό που ρίχνεις έχει πολλά υδρογόνα;Εβιάν μήπως θα ήταν καλύτερα;
- πολλα!!!!!!!!!!!
2 υδρογονα +1 οξυγονο = νερο. οεο
-
Ο χρήστης sarantism έγραψε:
Πολύ καλή δουλειά Πάνο με πολύ καλά προιόντα. Καθρέφτης έγινε. Το καλοκαίρι θα είναι καλά προστατευμένο από τον ήλιο.Σίγουρα! Απλά προχθες παρατήρησα στον ήλιο σε ένα σημείο να μην έχω αφαιρέσει καλά το κερί. Ελπίζω να επηρεάζει μόνο αισθητικά και όχι στη δουλειά που πρέπει να κάνει.
-
Ο χρήστης paris13gr έγραψε:
Για τα περιτωματα πουλιων, απλα παπαρα μαντυλακι πανω με νερο και το αφαιρουμε μετα απο 3 λεπτα; Ή χρειαζμαστε και καποιο προϊον;Εγώ χρησιμοποιώ μωρομάντηλα (sensitive). Έχω πάντα ένα πακέτο στο αυτοκίνητο για τέτοιες δουλειές .. Κατόπιν ρίχνω απιονισμενο νερό που έχω μαζί μου σε ένα spray για να φύγουν τα όποια κατάλοιπα και σκουπίζω τοπικά με πανί μικροϊνών..
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ