-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Κάτι πιο μακροπρόθεσμο έχουμε;Το w1 ceramic coating που ανεφερες πιο πάνω είναι η καλύτερη λύση για κουτσουλιές και προστασία του χρώματος γενικότερα, αλλά και πάλι θέλει κάποιο απαλό σαπούνι για το πλύσιμο μετά. Επίσης έχει εγγύηση 5 χρόνια.
Βέβαια θα σου πάει κανένα 200άρι. Και δεν θα μπορείς να το πλύνεις για ένα μήνα μετά την εφαρμογή.Γενικά για τις κουτσουλιές η απομάκρυνση πρέπει να γίνεται σε 2 στάδια: 1-βρεμένο πανάκι (χαρτομάντηλο) πάνω στην κουτσουλιά και 2-απομάκρυσνη με νερό. Αν δεν έχει κάποια προστασία το χρώμα πρέπει να το κάνεις γρήγορα (παθών και μαθών). Το πόσο γρήγορα θα σου αφήσει σημάδι εξαρτάται από το χρώμα (με το μαύρο να είναι το πλέον ευαίσθητο ΙΜΗΟ).
-
Αν δεν εχει κανεις νερο και πανι, κανουν και τα... σαλιο και δαχτυλο, σε ο,τι αφορουν τα της κουτσουλιας.
Επισης, προς αποφυγην σημαδιων στο βερνικι, η κουτσουλια απαιτει ΑΜΕΣΗ απομακρυνση. Οχι την βλεπω σημερα και 'ελα μωρε την βγαζω αυριο', δηλαδη το ξεχναω και παει μετα απο βδομαδα. Ενας ελεγχος 10 δευτερολεπτων, οταν πας να το παρεις απο το υπαιθριο παρκινγκ, δεν κανει κακο.
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Αν δεν εχει κανεις νερο και πανι, κανουν και τα... σαλιο και δαχτυλο, σε ο,τι αφορουν τα της κουτσουλιας.
Για να σε δω τώρα!!! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Για να σε δω τώρα!!! -
Εγκεφαλικο ρε σεις!
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Κάτι πιο μακροπρόθεσμο έχουμε;
Το w1 ceramic coating που ανεφερες πιο πάνω είναι η καλύτερη λύση για κουτσουλιές και προστασία του χρώματος γενικότερα, αλλά και πάλι θέλει κάποιο απαλό σαπούνι για το πλύσιμο μετά. Επίσης έχει εγγύηση 5 χρόνια.
Βέβαια θα σου πάει κανένα 200άρι. Και δεν θα μπορείς να το πλύνεις για ένα μήνα μετά την εφαρμογή.Γενικά για τις κουτσουλιές η απομάκρυνση πρέπει να γίνεται σε 2 στάδια: 1-βρεμένο πανάκι (χαρτομάντηλο) πάνω στην κουτσουλιά και 2-απομάκρυσνη με νερό. Αν δεν έχει κάποια προστασία το χρώμα πρέπει να το κάνεις γρήγορα (παθών και μαθών). Το πόσο γρήγορα θα σου αφήσει σημάδι εξαρτάται από το χρώμα (με το μαύρο να είναι το πλέον ευαίσθητο ΙΜΗΟ).
Το βρεγμένο πανάκι θα αφήσει σημάδια.Πρωτα πρεπει να ρίξεις το νερο.Το ceramic coat δεν το ειχε βάλει ο Νικος και τελικα του άφησε σημαδι μια κουτσουλια?
-
Κωστή, απλώνεται εύκολα?
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Κάτι πιο μακροπρόθεσμο έχουμε;
Το w1 ceramic coating που ανεφερες πιο πάνω είναι η καλύτερη λύση για κουτσουλιές και προστασία του χρώματος γενικότερα, αλλά και πάλι θέλει κάποιο απαλό σαπούνι για το πλύσιμο μετά. Επίσης έχει εγγύηση 5 χρόνια.
Το βρεγμένο πανάκι θα αφήσει σημάδια.Πρωτα πρεπει να ρίξεις το νερο.Το ceramic coat δεν το ειχε βάλει ο Νικος και τελικα του άφησε σημαδι μια κουτσουλια?
To βρεμένο πανί/χαρτομάντηλο για να μουλιάσει. Δεν το τρίβεις. Φυσικά και είναι καλύτερο να ρίξεις και λίγο νερό πριν.
Δεν θυμάμαι τι είχε βάλει ο Νίκος. Πάντως έχω δει σε κεραμικό της Williams να φεύγει η κουτσουλιά απλώς ρίχνοντας νερό πάνω. Γενικά για μένα ο κανόνας είναι να το βγάζεις όσο νωρίτερα γίνεται. Αν το αφήσεις καμία εβδομάδα δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει όποια επίστρωση/προστασία. (δενείχα διαβάσει τι είχε κάνει ο Νικος). -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Κωστή, απλώνεται εύκολα?Απλωνεται ευκολα και ωραία Είναι το πιο ευκολο απο όσα εχω δοκιμάσει.Περνάω και τις ζαντες με αυτο.
Γενικά προστατευει αρκετα το collinite.Και απο κουτσουλιες και απο άλατα.Πολλες φορές μου έχει τυχει στο Α5 με κουτσουλιες να αφησουν σημάδι τις πρωτες μερες και μετα να εξαφανιζεται μονο του... -
Καλημέρα παιδιά!
Έγινε αλλαγή στο παρμπρίζ λόγω ραγισματος και οι τεχνικοί άφησαν κάτι ταινίες περιμετρικά τις οποίες αφαιρεσα την άλλη μέρα.
Έχει μείνει πάνω στο τζάμι και τη μεταλλική επιφάνεια κόλλα μπόλικη όμως. Έχετε κάποια ιδέα για την αφαίρεση της; Στο τζαμι λέω να βάλω ασετον αλλά στην αρχή του ουρανού τι;Ευχαριστώ Θοδωρής
-
Ο χρήστης TheoSalas έγραψε:
Καλημέρα παιδιά!Έγινε αλλαγή στο παρμπρίζ λόγω ραγισματος και οι τεχνικοί άφησαν κάτι ταινίες περιμετρικά τις οποίες αφαιρεσα την άλλη μέρα.
Έχει μείνει πάνω στο τζάμι και τη μεταλλική επιφάνεια κόλλα μπόλικη όμως. Έχετε κάποια ιδέα για την αφαίρεση της; Στο τζαμι λέω να βάλω ασετον αλλά στην αρχή του ουρανού τι;Ευχαριστώ Θοδωρής
Τι ταινία είναι;ΚΑνονικά πρέπει να ειναι χαρτοταινία που βγαίνει και με νερο,το δοκίμασες;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλημέρα παιδιά!
Έγινε αλλαγή στο παρμπρίζ λόγω ραγισματος και οι τεχνικοί άφησαν κάτι ταινίες περιμετρικά τις οποίες αφαιρεσα την άλλη μέρα.
Τι ταινία είναι;ΚΑνονικά πρέπει να ειναι χαρτοταινία που βγαίνει και με νερο,το δοκίμασες;
Κι εγώ για χαρτοταινια την πέρασα αλλά είναι πολύ δυνατή η κόλλα της. Κολλάει το σφουγγάρι και κολλάνε και τα χέρια μετά. Δε βγαίνει με νερό και σαπουναδα.
Αν το αφήσω και περιμένω να φύγει με τα πλυσίματα; -
Πηγαινε στο συνεργείο και ρώτα τους.
-
με καθαρη βενζινη
-
@TheoSalas ειναι η κλασικη ταινια χρωματος σκουρο καφε? εμενα τετοια μου ειχανε βαλει και αφαιρεσα
την κολα με οινοπνευμα (ριξε λιγο οινοπνευμα σε ενα πανι και τριψε στο σημειο της κολας). -
Παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθεια!!!
-
Παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθεια!!!Tελικά τι βοήθησε; Η βενζίνη ή το οινόπνευμα; Ή και τα δύο;
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Tελικά τι βοήθησε; Η βενζίνη ή το οινόπνευμα; Ή και τα δύο;
Πήρα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία που έκανε την εγκατάσταση (όπως πρότεινε ο Μπιλ) και τους ρώτησα.
Ο υπεύθυνος μου είπε να το πάμε εκεί και θα το φτιάξουν. Το πήγε η γυναίκα μου και δε ρώτησε τι έβαλαν... -
Tελικά τι βοήθησε; Η βενζίνη ή το οινόπνευμα; Ή και τα δύο;
Πήρα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία που έκανε την εγκατάσταση (όπως πρότεινε ο Μπιλ) και τους ρώτησα.
Ο υπεύθυνος μου είπε να το πάμε εκεί και θα το φτιάξουν. Το πήγε η γυναίκα μου και δε ρώτησε τι έβαλαν...Την καλύτερη δουλειά έκανες
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Άντε πάλι με το τεφλόν...Τι έχει;
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ