-
Κάνουν όμως εξαιρετική δουλειά. Εντάξει, άλλο να το βλέπεις κάτασπρο από σαπουνάδες το αυτοκίνητο αλλά προτιμό να χρησιμοποιώ σαμπουάν με κερί και ας μη φαίνεται η σαπουνάδα.
-
Μόλις παρελήφθηκαν τα εξής:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 2134wt_978
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 2257wt_978
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 2082wt_978Θα ποστάρω μόλις τα δοκιμάσω κτλ...
-
Εκανα μια βλακεία νομίζω καθάρισα με πανι κ νερό το κυκλικο πλαστικο (που εμφανίζει την ταχύτητα στο Mini cooper Μου) και προχτές οταν το παρατήρησα στον ήλιο εμφανιστηκαν παντου γρατζουνιές.προφανώς είχε μαζέψει σκόνη επειδή ξεσκόνισα λιγο το εσωτερικό του αμαξιού και το χάραξε. Υπάρχει κάποιο υλικό που να 'εξαφανίζει' τις γρατζουνιές αυτες?
Νομίζω πως αντί να το βελτιώσω το αμάξι τελικά θα το κάνω χειρότερο....
Άτιμη κρίση... -
Εχει η meguiars ,ακριβώς για αυτό το λόγο...
-
To μοτέρ (με τουρμπίνα) πώς μπορώ να το καθαρίσω-σουλουπώσω;
-
Παρε ενα οποιδηποτε προιoν degreaser πχ http://www.meguiarsdirect.com/product_detail.do?q=4635 , ψεκασε ολες τις επιφανειες και δουλεψε με ενα πινελο.Ξεβγαλμα με το πιεστικο σε πιο ανοιχτη δεσμη και προσοχη στην ασφαλειοθηκη και την μπαταρια (ιδανικα τα καλυπτεις με μια σακουλα)!Μετα στεγνωμα με μια πετσετα και 5 λεπτα ρελαντι για να ανεβασει θερμοκρασια το μοτερ και να εξατμιστουν τυχον υγρασιες
-
Καποιο καλο πλυντηριο για πλυσιμο μεσα-εξω οχι αρπα κολλα στην περιοχη Μεταμορφωση, Νεα φιλαφελφεια, Αγιοι αναργυροι, νεα χαλκηδονα???
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Καποιο καλο πλυντηριο για πλυσιμο μεσα-εξω οχι αρπα κολλα στην περιοχη Μεταμορφωση, Νεα φιλαφελφεια, Αγιοι αναργυροι, νεα χαλκηδονα???http://auto-star.gr/
Παρα πολυ καλος!!Εγω εκει παω!Ειναι Πευκη βεβαια αλλα απο Μεταμορφωση ειανι κοντα. -
Για τον σωστο καθαρισμο της οροφης εσωτερικα τι πρεπει να προσεξουμε? Εχω δει ουκ ολιγες φορες να εχει κρεμασει η ταπετσαρια μετα απο καθαρισμο.
Και κατι αλλο, αυτα τα γαλακτωματα που βαζουν στις εσωτερικες επιφανεις(ταμπλο, επενδυσεις πορτων) και στα δερματινα καθισματα, φθειρουν το δερμα??
-
Τα προιοντα καθαρισμου της wurth ειναι καλα;
Εχω βρει απο κει ενα σπρευ ενεργου αφρου για το εσωτερικο.
Μπορω να το χρησιμοποιησω και στα δερματινα καθισματα; -
Φιλε παρε πρασινο σαπουνι και μια μαλακη βουρτσα και τριψε μαλακά με ζεστο νερο...
και μετα ξεπλυνε τα με νερο και σκουπισε με μια πετσετα
θα παθεις πλακα μονο για δερμα..
-
Έχετε να προτείνετε κάποιο μαγαζί για βιολογικό καθαρισμό που να είναι λογικό στις τιμές του;
Αυτές οι προσφορές στο internet(groupon κτλπ) με 40-50 ευρώ, τις έχει δοκιμάσει κάποιος;
Αν ναι ας μας προτείνετε κάποιο μαγαζί.Ευχαριστώ!!!
-
Λίγο την βοήθειά σας παίδες.
Εχω σκοπό να ασχοληθώ λιγάκι παραπάνω με το παροπλισμένο κορσάκι που έχω.
Εχω τα εξής τρία θεματάκια.
Εχει πιάσει 'λάσπη-συνδιασμός λαδιού,γράσσου και σκόνης' στους μεντεσέδες απο τις πόρτες, τα οποία έχουν
γίνει μια στερεωποιημένη μάζα. Με τι θα μπορούσα να τα ξεφορτωθώ;
Εχει πιτσιλιές απο τηγανέλαιο(καλαμποκέλαιο αν παίζει ρόλο) σε αρκετή επιφάνεια του αυτοκινήτου.
Μην με ρωτήσετε πως, it's a long story.
Τέλος απο @@κία έχει πέσει λίγη λαδομπογιά(για την ακρίβεια απομεινάρια μπογιάς μετά απο ξέπλυμα πινελιού σε νέφτι)
στην ποδιά και στο ένα φανάρι. Αντε για την λαμαρίνα κάτι θα βρω για να το καθαρίσω, το φανάρι πως θα
το καθαρίσω χωρίς να θαμπώσει;Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
-
Να σου πω για τους μεντεσεδες που ειχα το ιδιο προβλημα.
Πετρελαιο με πιλενο ή καποιο βουρτσακι.Ειναι λιγο παιδεμα ομως. Μετα καλο γρασσαρισμα. -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Να σου πω για τους μεντεσεδες που ειχα το ιδιο προβλημα.
Πετρελαιο με πιλενο ή καποιο βουρτσακι.Ειναι λιγο παιδεμα ομως. Μετα καλο γρασσαρισμα.Ουψψψψ.... Λάθος. Μεντεσέδες εννούσα, όχι κλειδαριές.
-
Ξεκόλλησαν δυο γράμματα απ΄το αυτοκίνητο καθώς το πέρασα με το σφουγγαρι άτσαλα. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το κολλήσω; Παρμπριζόκολλα π.χ. ;
-
Ο χρήστης Eliaskat έγραψε:
Φιλε παρε πρασινο σαπουνι και μια μαλακη βουρτσα και τριψε μαλακά με ζεστο νερο...και μετα ξεπλυνε τα με νερο και σκουπισε με μια πετσετα
θα παθεις πλακα μονο για δερμα..
Τελικα ειχες δικιο . Τα εκανα με σφυγγαρι κουζινας απο τη μαλακη πλευρα και πρασινο σαπουνι. Το αποτελεσμα φοβερο. Η βρωμα που βγηκε δεν λεγεται. ΒΡΩΜΑ οχι αστεια. Το χρωμα επανηλθε σαν την πρωτη μερα που το πηρα απο την αντιπροσωπεια.
Επειτα τα περασα με συντηρητικο δερματος. -
λοιπόν κύριοι...
-
για εξωτερική περιποίηση τι προτείνετε; τα αμαξάκια τα πλένω μόνος σε εξωτερικά πλυντήρια με πίεση και σαπουνάδα το θέμα είναι τι μπορώ να βάλω μετά;
-
περιποίηση για ταμπλό, πόρτες κλπ κλπ
-
για δέρματα
-
οπωσδήποτε κάτι τα υφασμάτινα καθισματάκια του Πουντέλου που έχουνε γίνει @#$%-καπέλο
-
και βέβαια όλα τα παραπάν να τα βρίσκω στο ιμπέι
'στωωωωωωωωωω
-
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
- περιποίηση για ταμπλό, πόρτες κλπ κλπ
- Νωπο, καθαρό πανακι με μικροίνες.
- Πανάκια ArmorAll για ταμπλώ (με ενα πανακι περνας όλα τα πλαστικα του Punto)
- για δέρματα
Το ιδιο με παραπανω
οπωσδήποτε κάτι τα υφασμάτινα καθισματάκια του Πουντέλου που έχουνε γίνει @#$%-καπέλο
Πρωτα ηλ. σκουπα και μετα περασμα με το σπρευ της Omino Bianco (για καναπεδες κτλ με ενσωματωμένο βουρτσακι) που θα βρεις σε οποιοδηποτε Σ/Μ
-
ωραία ευχαριστώ!
και αυτά τα διάφορα σπρέυ και αφρούς που λένε είναι μύθος; δεν αξίζουν; ή τελικά κανουν περισσότερο κακο απο καλό;
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ