Καλημέρα σας....
Απορία έχω...Πως μπορώ να καταλάβω το Mini one που έχω εαν είναι R50 ή R53?
H άδεια κυκλοφορίας αναγράφει πάνω 4/2006...απο ελληνική αντιπροωπεία αγορασμένο...
Θέλω να παραγγείλω κάποια αξεσουάρ και φοβάμαι μήπως δεν είναι τα σωστά.
Ευχαριστώ...
kostas246
@kostas246
ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Latest posts made by kostas246
-
RE: New MINI Forum
-
RE: New MINI Forum
Η διαφορά που είδα δεν ηταν μεγάλη αλλά μπορώ να πω πως τώρα πια κινουμαι πιο άνετα σε ταξίδια που με το σμαρτ δεν μπορουσα να κάνω με ευκολία. Και διαβάζω εδω μέσα πως το mini δεν ειναι αθόρυβο...έχετε μπει σε σμαρτ να δείτε πως κ'ανει?
Πάντως μπορεί να είμαι λίγο απογοητευμένος γιατι θα μου στοιχίσει κάμποσα το βάψιμο του μινι αλλα μπορώ να πω πω ς μου αρέσει ολοένα και περισσότερο το νέο μου αμάξι...Ακούω λοιπόν ιδέες....α και κάτι ακομα μιλάμε για υλοποιήσιμες ιδέες
-
RE: New MINI Forum
Η απορία σου είναι γιατι το λεώ έτσι οκ έχω ένα μινι one
-
RE: New MINI Forum
Καλησπέρα σας και απο εμένα
Εγω ανταλλαξα ενα smart 1/2009 τουρμπο που έκαιγε αρκετή βενζίνη με 48000 χλμ με ένα mini cooper one 4/2006 me 67000 χλμ με πληρες αρχείο σέρβις, ελεγμενο απο αντιπροσωπεία της BMW για πιθανό τρακάρισμα αλλά και με την ασφαλιστική μου εταιρεία και διαβάζοντας το φόρουμ απο την πρώτη σελίδα έως και την τελευταία καταλήγω στο συμπερασμα οτι΄μάλλον βιάστηκα και ο πόθος μου για ένα την απόκτηση ενός Mini cooper με συνεπήρε.
Για να είμαι ρεαλιστής ήξερα οτι παίρνω μεταχειρισμένο αμάξι με παραπάνω χιλιόμετρα αλλά και με γρατζουνιές ςξωτερικά αλλά ήτανε και είναι αμάξι ρε παιδί μου, καμια σχέση με το σμαρτ που είχα (οχι οτι δεν ηταν καλό απλα δεν ηταν τοσο αμάξι ρε παιδι μου)
Για να ειμαι ειλικρινής το αμάξι το πήρα καθαρά και μόνο γιατι μου άρεσε εξωτερικά όσο και εσωτερικά και δεν με νοιάζει άμα τρίζει η αμα δεν πάει σφαίρα... Αμα ήθελα κάτι τέτοιο θα έπαιρνα φόρμουλα 1. Δεν αδικώ όσους σκέφτονται με αυτό τον τρόπο αλλα και πάλι δεν είναι πρωταρχική μου ανάγκη.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα την γνώμη σας...να βάψω τοπικά τις γρατζουνιες οι οποιίες είναι ομολογουμενως αρκετές απο κλειδι(που να του κοπει το χέρι όποιου το έκανε) ή να το βάψω συνολικά όλο για να είναι πιο ομοιόμορφο το αποτέλεσμα?Έχετε να μου προτείνετε κάποιο φανοποιείο να το πάω ? η γνωρίζετε κάποια σαιτ τα οποία μπορούν να προμηθευτώ τίποτα αξεσουάρ?
Τελειώνοντας να ρωτήσω τι θα μπορούσα να προσθέσω στο αμαξι απο gadgets εξωτερικά και εσωτερικά για να γίνει ακόμα πιο ωραίο?
Παρακαλώ όσοι απαντήσετε να είστε οσο το δυνατόμ επεξηγηματικοί γιατι δεν το κατέχω το άθλημα
΅Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
RE: Περί Βαφών και Φανοποιίας Γενικώς...
Παίδες κάποια βοήθεια παραπάνω μπορώ να έχω?
Δυστηχώς Ακη προσπάθησα να βρω αυτό που μου έλεγες αλλα δυστηχώς δεν μπόρεσα.
Παρόλα αυτά πήγα στην Auto Marin και αυτό που άκουσα δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Θα έλεγα οτι πόνεσε αρκετά... -
RE: Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ
Εκανα μια βλακεία νομίζω καθάρισα με πανι κ νερό το κυκλικο πλαστικο (που εμφανίζει την ταχύτητα στο Mini cooper Μου) και προχτές οταν το παρατήρησα στον ήλιο εμφανιστηκαν παντου γρατζουνιές.προφανώς είχε μαζέψει σκόνη επειδή ξεσκόνισα λιγο το εσωτερικό του αμαξιού και το χάραξε. Υπάρχει κάποιο υλικό που να 'εξαφανίζει' τις γρατζουνιές αυτες?
Νομίζω πως αντί να το βελτιώσω το αμάξι τελικά θα το κάνω χειρότερο....
Άτιμη κρίση... -
RE: Περί Βαφών και Φανοποιίας Γενικώς...
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε άκη ελπιζω προσεγγιστικά να το βρω.... Σε χτεσινή βόλτα μου σε διαφορα φανοποιία των ΒΠ η ταρίφα όλο'ενα και ανέβαινε μέχρι τα 700 €
Αν είναι δυνατόν πάνε με ένα αμάξι να βγάλουν τα σπασμένα του μήνα!!! -
RE: Περί Βαφών και Φανοποιίας Γενικώς...
Καλημέρα σας.
Αντάλλαξα πριν λίγες μερες το σμαρτ που είχα με ενα παλαιότερο mini cooper απλά και μόνο επιεδή ήθελα χρονια τώρα να πάρω το συγκεκριμένο αμαξι.
Το πήρα απο μία μάντρα αφου έκανα τουσ απαραίτητους ελέγχους στα μηχανικά μέρη και το πήγα σε συνεργείο bmw να το ξανακοιτάξουν και το αμάξι ήταν όντωσ ατρακάριστο. Το μόνο του ελλάτωμα είναι οτι ΄γύρω γύρω είχε γρατζουνιές απο κλειδί και στην πόρτα του συνοδηγού είχε ενα βαθούλωμα. Τις γρατζουνιές ο μαντράς αρνήθηθκε να τις φτιάξει και μου είπε πως για να το σουλυπώσω θα χρειαστώ κανα 300 €. Η αλήθεια είναι πως το αμάξι που του έδωσα ήτανε αψεγάδιαστο και εξωτερικά και μηχανικά αλλα ενέδωσα και το αντάλλαξα. Κάνοντας μια γύρα στα φανοποιεία chips away μου κοστολόγισαν την ζημιά μαζί με κέρωμα στα 600!!!! και προσέξτε χωρίς την δυνατότητα πιστωτικής κάρτας!!!!
Και έρχομαι εγω και ρωτώ τώρα στην Ελλάδα του 2012 και εν μέσω οικονομικής κρίσης είναι δυνατόν να μην δέχονται πιστωτικές κάρτες? Εδω παρακαλάνε για να έχουν δουλεία για να μην κλεισουν τα μαγαζιά τους και αππορίπτους τέτοιες δουλείες?Σας ζάλισα λίγο αλλα πραγματικά το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Μήπως ξέρει κάποιος κάποιο φανοποιειο που να είναι καλό κάπως οικονομικό και να δέχεται πιστωτική κάρτα για την πληρωμή των εργασιων? κατα προτίμηση στα βόρεια προαστια καθότι δουλευω καθημερινά μέχρι αργά και δεν μπορώ να παιρνω άδεια για τ΄΄ετοιους λόγους.Σας ευχαριστω εκ των προτέρων...