-
Ευχαριστω για την απαντηση.. σε τετοιους καιρους το 53 με αρκετα αλογα ειναι μια χαρα λοιπον.. για κανονικα τουρμπο εχω το 2.24v οποτε το κολλημα στο καθισμα το εχω δεδομενο σαν διασκεδαση.. Για τους θορυβους που αναφερονται στο 53 δεν εχω παραπονο ισως γιατι ειναι αμερικανικο σε προελευση.. και με λιγα ακομα χλμ 50000 μιας λειπω εξω και ο γιος μου το ιδιο οποτε υπολειτουργει λιγο πολυ....
-
Skeftomai sovara na agorasw ena mini cooper..mporei na m enhmerwsei kapoios gia thn katanalwsh k th sunthrhsh t??vrika ena metaxeirismeno tou 2011 me 10.000 xlm sta 13000 eurw k t vtherw polu kalh eukairia!
-
Ο χρήστης MariaHatzi91 έγραψε:
Skeftomai sovara na agorasw ena mini cooper..mporei na m enhmerwsei kapoios gia thn katanalwsh k th sunthrhsh t??vrika ena metaxeirismeno tou 2011 me 10.000 xlm sta 13000 eurw k t vtherw polu kalh eukairia!Καλως ηλθες αλλα γραφε με ελληνικους χαρακτηρες και οχι greeklish[mod]
-
Ο χρήστης MariaHatzi91 έγραψε:
Skeftomai sovara na agorasw ena mini cooper..mporei na m enhmerwsei kapoios gia thn katanalwsh k th sunthrhsh t??vrika ena metaxeirismeno tou 2011 me 10.000 xlm sta 13000 eurw k t vtherw polu kalh eukairia!Η τιμή είναι εξαιρετική . Κατανάλωση σε ανοικτό δρόμο στα 7.5 με 140-150 , στα 8,3 με 160 και μέσα στην πόλη 9-9,5.Συντήρηση όχι υπερβολική αλλά θέλει προσοχή στα λάδια και αν είναι κακομεταχειρισμένο μπορεί να βγάλει κάποια προβλήματα
-
Τελικα το 'πειραγμα ' της βαλβιδας PCV φαινεται να εχει αποδωσει...
1500χμ μετα το τελευταιο φουλαρισμα με λαδι και ο δεικτης ειναι ακομα πανω απο τη μεση!!
Πολυ μεγαλη βελτιωση σε σχεση με πριν που εκαιγε 1 λιτρο στα 800 με 1000χλμ!
Τωρα εχω ενα αλλο θεματακι βεβαια.Οταν στριβω το τιμονι δεξια τριζει ...Δε ξερω τι μπορει να ειναι .Κρεμαγιερα?
Τελος παντων σε 4000χλμ θα το παω για service σε εμπιστο συνεργειο φιλου και θα τα κοιταξουμε ολα.Θα αλλαξουμε και το αντιψυκτικο. -
παιδια καλησπερα...ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος εαν καποια αντιπροσωπεια δινει για test drive,cooper s coupe,εντως αθηνων...
ευχαριστω πολυ! -
Εχω παρει προσφατα ενα Mini cooper s 2007 δλδ ειναι το 2nd gen. και επειδη πινει πολυ..... ψαχνω μηπως υπαρχει καποιος π εχει κανει την τοποθετηση συστηματος υγραεριοκινησης κ το αποτελεσμα π ειχε δλδ μηπως επεσε η αποδοση, η ειχε οποιαδηποτε δησλειτουργεια αν ξερει καποιος ευχαριστω εκ τον προτερων. Η αν ξερετε καποιο συστημα (vialle, prins,...) π ν τοποθετειτε στο cooper s 2007----> ,δεν εχω βρει κατι στο ιντερνετ για αυτο ρωταω. Για cooper s πριν το 2007 εχω δει αλλα τ δικο μ εχει τ επομενο κινητηρα....
-
Καλησπέρα σας και απο εμένα
Εγω ανταλλαξα ενα smart 1/2009 τουρμπο που έκαιγε αρκετή βενζίνη με 48000 χλμ με ένα mini cooper one 4/2006 me 67000 χλμ με πληρες αρχείο σέρβις, ελεγμενο απο αντιπροσωπεία της BMW για πιθανό τρακάρισμα αλλά και με την ασφαλιστική μου εταιρεία και διαβάζοντας το φόρουμ απο την πρώτη σελίδα έως και την τελευταία καταλήγω στο συμπερασμα οτι΄μάλλον βιάστηκα και ο πόθος μου για ένα την απόκτηση ενός Mini cooper με συνεπήρε.
Για να είμαι ρεαλιστής ήξερα οτι παίρνω μεταχειρισμένο αμάξι με παραπάνω χιλιόμετρα αλλά και με γρατζουνιές ςξωτερικά αλλά ήτανε και είναι αμάξι ρε παιδί μου, καμια σχέση με το σμαρτ που είχα (οχι οτι δεν ηταν καλό απλα δεν ηταν τοσο αμάξι ρε παιδι μου)
Για να ειμαι ειλικρινής το αμάξι το πήρα καθαρά και μόνο γιατι μου άρεσε εξωτερικά όσο και εσωτερικά και δεν με νοιάζει άμα τρίζει η αμα δεν πάει σφαίρα... Αμα ήθελα κάτι τέτοιο θα έπαιρνα φόρμουλα 1. Δεν αδικώ όσους σκέφτονται με αυτό τον τρόπο αλλα και πάλι δεν είναι πρωταρχική μου ανάγκη.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα την γνώμη σας...να βάψω τοπικά τις γρατζουνιες οι οποιίες είναι ομολογουμενως αρκετές απο κλειδι(που να του κοπει το χέρι όποιου το έκανε) ή να το βάψω συνολικά όλο για να είναι πιο ομοιόμορφο το αποτέλεσμα?Έχετε να μου προτείνετε κάποιο φανοποιείο να το πάω ? η γνωρίζετε κάποια σαιτ τα οποία μπορούν να προμηθευτώ τίποτα αξεσουάρ?
Τελειώνοντας να ρωτήσω τι θα μπορούσα να προσθέσω στο αμαξι απο gadgets εξωτερικά και εσωτερικά για να γίνει ακόμα πιο ωραίο?
Παρακαλώ όσοι απαντήσετε να είστε οσο το δυνατόμ επεξηγηματικοί γιατι δεν το κατέχω το άθλημα
΅Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Cooper one???
-
Η απορία σου είναι γιατι το λεώ έτσι οκ έχω ένα μινι one
-
Πόση διάφορα στην κατανάλωση είδες με το ΟΝΕ ;
-
Η διαφορά που είδα δεν ηταν μεγάλη αλλά μπορώ να πω πως τώρα πια κινουμαι πιο άνετα σε ταξίδια που με το σμαρτ δεν μπορουσα να κάνω με ευκολία. Και διαβάζω εδω μέσα πως το mini δεν ειναι αθόρυβο...έχετε μπει σε σμαρτ να δείτε πως κ'ανει?
Πάντως μπορεί να είμαι λίγο απογοητευμένος γιατι θα μου στοιχίσει κάμποσα το βάψιμο του μινι αλλα μπορώ να πω πω ς μου αρέσει ολοένα και περισσότερο το νέο μου αμάξι...Ακούω λοιπόν ιδέες....α και κάτι ακομα μιλάμε για υλοποιήσιμες ιδέες
-
Καλημέρα σας....
Απορία έχω...Πως μπορώ να καταλάβω το Mini one που έχω εαν είναι R50 ή R53?
H άδεια κυκλοφορίας αναγράφει πάνω 4/2006...απο ελληνική αντιπροωπεία αγορασμένο...
Θέλω να παραγγείλω κάποια αξεσουάρ και φοβάμαι μήπως δεν είναι τα σωστά.
Ευχαριστώ... -
r53 ήταν τα cooper s. r50 είναι το δικό σου
-
Καλησπέρα παιδία, σκέφτομαι να αγοράσω ένα ONE ή Cooper του 2008.
Θα ήθελα κάποιος να με βοηθήσει λέγωντας μου μερικές λεπτομέριες σχετικά με τα έξοδα του εκάστοτε.
πχ τι πραγματική κατανάλωση έχει το ONE και τι το Cooper και ακόμη τι παίζε με το auto start stop, το είχανε τα μοντέλα του 2007/2008;;Ευχαριστώ!!
-
Suzuki Swift Sport SZ-R Edition...
Τα φώτα τους έχουν ξεφύγει λίγο...
-
Τί να λέμε τώρα.Νομίζω πώς δεν υπάρχει δυνατότητα σύγκρισης..., έτσι δε ν είναι;
-
Καλησπέρα παίδες είμαι καινούριος στο συγκεκριμένο forum.Είμαι κάτοχος MINI Cooper R50 εδώ και 2,3 χρόνια.Ήταν το όνειρό μου να το αποκτήσω, από μωρό παιδί ασχολούμαι με τo ΜΙΝΙ.Χρειάζομαι την πολύτιμη σας , καθώς τα ελαστικά αρχίζουν σιγά σιγά να Έχω καταλήξει στα εξής:
- http://www.dunlop.eu/dunlop_grel/tires/passenger/sp-sport-01/index.jsp?from=tf&loadIndex=84
- http://www.pirelli.com/tyre/gr/el/car/sheet/pzero.html?url=%3Fsubtype%3DCAR%26season%3DSUMMER
- http://www.michelin.gr/tyres/michelin-pilot-super-sport?fromTyreSelector=true&brand=mini&selectorMode=byCar&model=mini cooper&range=mini&engine=1.6 16s 115&year=2001&fromTyreSegment=1&carId=4W106353&selectedDimension=205%20%2F%2045%20R17%2088ZR(Y)%20XL%20*
Οι διαστάσεις μου είναι 205/45/17.Αυτή τη στιγμή φοράω τα marangoni mythos 88W.Γενικά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις ελαστικών μιας που οι περισσότεροι MINIFORUMρίστες έχουν δοκιμάσει αρκετά!
Σας ευχαριστώ πολύ!!! -
Η σειρά είναι μάλλον 3,2,1...
-
Η τρίτη επιλογή βγαίνει σε run on flat;
New MINI Forum