-
Ο συνεπιβάτης επιτρέπεται!
-
Μηπως ξερει κανενας που μπορουμε να βρουμε στην Αθηνα τα 2 πρωτα κιτ σε αυτο το σαιτ??????
http://www.b-hague.co.uk/Mounting Brackets.htm -
Θα έρθω και εγώ για να τελείωσω τα λάστιχα και να πάρω καινούρια μέρες που θα είναι. Με τον νέο τάπητα θα τελειώσουν γρήγορα ελπίζω!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο συνεπιβάτης επιτρέπεται!α οκ γιατι σους κανονισμους εγραφε οτι δεν επιτρεπεται
-
Αν και δεν ξέρω κανέναν σας το θέμα με ενδιαφέρει πολύ και το θεωρώ ευκαιρία για διασκέδαση. Έχω την τύχη να μην έχω απογραφή ούτε εφημερία και πρόκειται να είμαι στην Ελλάδα για διακοπές Χριστουγέννων.
Έχω όμως μερικές απορίες:
-Η μόνη μου εμπειρία από Μέγαρα είναι στο δεξί κάθισμα ενός Civic Type-R σε εκδήλωση των 4Τ με οδηγό αγώνων. Άρα δεν έχω οδηγήσει στην πίστα.
-Η εμπειρίες μου από οδήγηση σε πίστα είναι μόνο στο εξωτερικό και μόνο με κάρτ. Επαρκώ?
-Θα πηγαίνετε όλοι σαν πυροβολημένοι? Γιατί δεν διαθέτω ανάλογο εργαλείο! Δε με ανησυχεί το ρεζιλίκι αλλά με περίπου 62 άλογα σε βάρκα να μην παριστάνω το κινούμενο φράχτη και στεναχωρώ μερικούς!
-Υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετοχών? Ποιος-πώς-πότε-πού αποφασίζει?
-Θεωρώ πιο φρόνιμο να έχω καινούργια λάστιχα και να τα φθείρω αρκετά παρά τα παλιά που δεν με νοιάζουν μεν αλλά μπορεί να μου μείνουν στο χέρι και να βρεθώ εκτός....και να δω και πως θα γυρίσω πίσω τότε!
-Κατάλαβα ότι μάλλον μπορούμε να έχουμε συνοδηγό. Ο συνοδηγός πληρώνει, δηλώνεται ή ό,τι νάναι αρκεί να έχει κράνος?
-Η πίστα δεν θα είναι αποκλειστικής χρήσης για το forum και μπορούν να έρθουν και άσχετοι που όμως δεν θα έχουν την ίδια οικονομική (και ίσως και άλλη) μεταχείριση.
Παρακαλώ όποιον μπορεί και ξέρει ας απαντήσει-συμβουλέψει-επιβεβαιώσει. Ευχαριστώ. -
Λοιπόν.Για να μην 'εχουμε παραξηγήσεις!
Δεν πάμε να κάνουμε αγώνα!Τα αυτοκίνητα μπαίνουν με απόσταση 150 μέτρα το ένα απο το άλλο και μπορεί να μπαίνουν μεχρι 6 ταυτόχρονα.
Πληρώνει μόνο αυτός που θέλει να οδηγήσει.
Κράνος απαραίτητο και για τους δύο.
Καλύτερα παλιά λάστιχα παρά καινούργια!!
Η πίστα θα είναι ανοικτή για όλους αλλά με άλλη χρέωση!
Η ειδική χρέωση ισχύει για τα μέλη του Φόρουμ!Επαρκείς onyx...επαρκείς!!!
Πάντως περίμενα περισσότερες συμμετοχές!!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
-Η μόνη μου εμπειρία από Μέγαρα είναι στο δεξί κάθισμα ενός Civic Type-R σε εκδήλωση των 4Τ με οδηγό αγώνων. Άρα δεν έχω οδηγήσει στην πίστα.Ναι, ενώ εμείς ξημεροβραδιαζόμαστε στην πίστα και γίναμε 'Αμερικάνοι'! No problem φίλε Onyx. Όλοι ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία
Η εμπειρίες μου από οδήγηση σε πίστα είναι μόνο στο εξωτερικό και μόνο με κάρτ. Επαρκώ?
Δες παραπάνω
Θα πηγαίνετε όλοι σαν πυροβολημένοι? Γιατί δεν διαθέτω ανάλογο εργαλείο! Δε με ανησυχεί το ρεζιλίκι αλλά με περίπου 62 άλογα σε βάρκα να μην παριστάνω το κινούμενο φράχτη και στεναχωρώ μερικούς!
Ο σκοπός δεν είναι να βγούμε πρωταθλητές. Ο καθένας μπορεί να μετρήσει τις δυνατότητές του αλλά με μέτρο και φρόνηση. Κανείς δε στεναχωρείται. Η ασφάλειά μας προέχει. Οποιοσδήποτε δεν τηρήσει αυστηρά τις προϋποθέσεις θα τεθεί άμεσα εκτός πίστας.
Υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετοχών? Ποιος-πώς-πότε-πού αποφασίζει?
Δεν νομίζω ότι υπάρχει, αλλά για κάτι τέτοιο αποφασίζει ο ivan
-Κατάλαβα ότι μάλλον μπορούμε να έχουμε συνοδηγό. Ο συνοδηγός πληρώνει, δηλώνεται ή ό,τι νάναι αρκεί να έχει κράνος?
η πληρωμή έχει να κάνει με το αυτοκίνητο και όχι με τα άτομα. Συνοδηγός σου μπορεί να είμαι κι εγώ. Δεν είναι ανάγκη να φέρεις οπωσδήποτε κάποιον. Το κράνος ΝΑΙ είναι απαραίτητο
-Η πίστα δεν θα είναι αποκλειστικής χρήσης για το forum και μπορούν να έρθουν και άσχετοι που όμως δεν θα έχουν την ίδια οικονομική (και ίσως και άλλη) μεταχείριση.
Σωστά. Η πίστα θα είναι ανοιχτή και για άλλους.
Παρακαλώ όποιον μπορεί και ξέρει ας απαντήσει-συμβουλέψει-επιβεβαιώσει. Ευχαριστώ.
Ελπίζω να βοήθησα.
-
Λίγες συμμετοχές??????????
Περίμενε λίγο ακόμη και θα δείς τι θα γίνει .Αλήθεια πότε λήγουν αυτές,αν λίγουν.
Onyx την προηγούμενη φορά πήγα με ένα σκάφος 1600cc Xantia,και με δουλεύανε,αλλά δεν κόλλωσα μόνο τα λάστιχα έπεσε μουρμούρα απο το σπίτι γιατί τα έφαγα.
Η ιδέα είναι να δοκιμάσω σε ασφαλή χώρο τι μπορώ να περιμένω απο το αυτοκίνητο που έχω και οχι απο αυτό που φαντάζομαι οτι έχω.Η διασκέδαση είναι δεδομένη.Have fun. -
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Ο συνεπιβάτης επιτρέπεται!
α οκ γιατι σους κανονισμους εγραφε οτι δεν επιτρεπεται
Εννοεί 2 ΟΔΗΓΟΥΣ, οι οποίοι πληρώνουν ξεχωριστά!
-
ε ρε τρελα
-
... kart επιτρεπονται ???
(χαιρομαι που σας ξαναβρισκω, παιδες!)... Λεφτα να' χουμε, να ξοδευουμε, ετσι ?? Δηλαδη θα μας κανετε να προμηθευτουμε ολοι δευτερο σετ ζαντολαστιχα, 'για να πηγαινουμε καμμια βολτιτσα βρε αδερφε!'
Θα κοιταξω να δω ποτε μπηκαν τα λαστιχα στο σουμπαρου, αλλιως θα ερθω με το 'τερας' του τσιλη για καφε και κουβεντα (αν ειμαστε εδω!)
-
Γειά Χαρά,
Για όλους εμάς που η πίστα των Μεγάρων δεν είναι ο κυρίως βιότοπος μας, ετοίμασα ένα μικρό βοήθημα που ελπίζω να διευκολύνει την εξοικείωση μας με αυτή:
http://www.zweiter.org/trackday_notes.jpg
Τα σχετικά δεδομένα & διαγράμματα αποτελούν προΐόν συστηματικής κλοπής δημοσιευμάτων των 4τροχών
και αφορούν σε αυτοκίνητα αναφοράς (Focus RS / Civic Type-R) με εξαιρετικές επιδόσεις εντός πίστας. Τα αυτοκίνητα αυτά προφανώς οδηγούνταν από έμπειρους δοκιμαστές οδηγούς, οι οποίοι ακολουθούσαν τις ιδανικές 'αγωνιστικές γραμμές'.
Κατ' αναλογίαν λοιπόν, και προσαρμόζοντας τα δεδομένα αυτά στις ιδιαιτερότητες του αυτοκινήτου μας, τις συνθήκες της πίστας και τα προσωπικά μας όρια, θα μπορέσουμε να βοηθηθούμε πιστεύω στην απάντηση κάποιων εκ των συνηθέστερων ερωτημάτων μας (που φρενάρω, με τι ταχύτητα μπαίνω κτλ).
-Ευτύχης
-
Ο χρήστης ebotonakis έγραψε:
Γειά Χαρά,Για όλους εμάς που η πίστα των Μεγάρων δεν είναι ο κυρίως βιότοπος μας, ετοίμασα ένα μικρό βοήθημα που ελπίζω να διευκολύνει την εξοικείωση μας με αυτή:
http://www.zweiter.org/trackday_notes.jpg
Τα σχετικά δεδομένα & διαγράμματα αποτελούν προΐόν συστηματικής κλοπής δημοσιευμάτων των 4τροχών
και αφορούν σε αυτοκίνητα αναφοράς (Focus RS / Civic Type-R) με εξαιρετικές επιδόσεις εντός πίστας. Τα αυτοκίνητα αυτά προφανώς οδηγούνταν από έμπειρους δοκιμαστές οδηγούς, οι οποίοι ακολουθούσαν τις ιδανικές 'αγωνιστικές γραμμές'.
Κατ' αναλογίαν λοιπόν, και προσαρμόζοντας τα δεδομένα αυτά στις ιδιαιτερότητες του αυτοκινήτου μας, τις συνθήκες της πίστας και τα προσωπικά μας όρια, θα μπορέσουμε να βοηθηθούμε πιστεύω στην απάντηση κάποιων εκ των συνηθέστερων ερωτημάτων μας (που φρενάρω, με τι ταχύτητα μπαίνω κτλ).
-Ευτύχης
Αγαπητε Ευτυχη,ευχαριστω πολυ για την 'Μεγαρικη ανευ διδασκαλου.'
-
'Μεγαρική ανευ διδασκάλου '??????????? Δεν παίζεσαι 'πατέρα'.
Τι οδηγίες και τέτοια,μπαίνουμε και βλέπουμε .Οσο πιο γρήγορα αντέχει το εκάστοτε όχημα και η τσέπη μας.
Όσοι και να βρεθούν να πάμε πάντως,μην ακούσω για ακύρωση please. -
Να μην βρεχει μονο και ολα θα πανε καλα(οπως λεει και ενα γνωστο ασμα..)
-
Βαλτε με και μένα μέσα αν χωράω.
(Καλά ντε μήν βαράτε δεν είμαι ουτε χοντρός ουτε κεφάλας) -
Θα ερθω και εγω κατα πασα πιθανοτητα.
Θα εξαρτηθει απο το που ακριβως θα βρισκομαι εκεινες τις ημερες! -
ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΕΧΕΤΕ?? (ΔΥΟ ΔΗΛ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΥΝΟΔΗΓΟ)
ΠΑΛΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!!!!
ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ????
-
Ωραία ακούγονται όλα αυτά.
Μάλλον θα έλθω με το ΖΧ, αν έχω αλλάξει ημιαξόνιο (μετά από ...280.000 χλμ) και αν θα το κρατήσω και εφέτος.
Τελικά θα αλλάξει η διαδρομή??
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Ωραία ακούγονται όλα αυτά.Μάλλον θα έλθω με το ΖΧ, αν έχω αλλάξει ημιαξόνιο (μετά από ...280.000 χλμ) και αν θα το κρατήσω και εφέτος.
Τελικά θα αλλάξει η διαδρομή??
Γιατί δεν έρχεσαι με το 205?
TRACK DAY II-Οι Τρελοί στο Μέγαρο!