-
Ο χρήστης piko έγραψε:
Πιστεύω ότι μετά από αυτό μάλλον πάει για αλλαγή ελαστικώνΟλοι μας πάμε...
-
Ο χρήστης piko έγραψε:
Επίδοση της ημέρας πάντως ήταν αυτή του syele (προφέρεται σιέλε!! )
1:20:65 ο άνθρωπος με 1.6 Corolla!!!!!!!!!!!΄Πάει....συνοδηγός θα είμαι!!
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!
Τι έκανε πάλι ο άνθρωπος! Είδες τι κάνει το Χ-ΒΟΧ
Πιστεύω ότι μετά από αυτό μάλλον πάει για αλλαγή ελαστικών
Νίκο, εγώ θα το σκεφτόμουν να ήμουν και συνοδηγός
Ελπίζω να είμαι παρών στο Track Day III.Και που να δεις που τον πείραξε που του'φαγα 25 δέκατα!!! εδω του'φαγα ολόκληρη πιατέλα με πατάτες...τα 25 δέκατα τον μαράνανε!!
Λάστιχα??!!...Ποιά λάστιχα?...Θέλουν αλλαγή εδω και 3 μήνες!!
-
Εμεινα μεχρι τις 4, ειχα λυσσαξει!!!! Κ ευτυχως που αρχισε να λυσσαει κ το στομαχι μου γιατι μπορει να ημουν ακομα εκει!!!
Αν κ δεν σας ακολουθησα προς Καλυβια, ζηλεψα πιο μετα κ τελικα μετα απο τα φρενα κ τα λαστιχα στην πιστα αναψαν οι μασελες στην Πεντελη!!!!
Ηταν η τελεια καρο σημαια μετα απο αυτη την μερα! -
Ήρθα και εγώ καμαρωτός στις 2.00 και βρήκα μόνο τον kleisj,τον οποίο γνώριζα από μια συνάντηση παλιότερα με τα Centos,και τον πολύ ευγενικό και ικανό passat 1.8t (ο αχόρταγος που λέγαμε παραπάνω ).
Τριαντάφυλλε,ευτυχώς που δεν στηρίχτηκες σε εμένα για να σε πάω,αλλά τι να έκανα?Την προηγουμένη είχα γλέντι μέχρι πρωίας (κυριολεκτικά,αφού κοιμήθηκα 7 το πρωί!)
Στην πίστα τώρα.....ήταν πολύ ωραία βρε παιδιά .Το καταταλαιπωρημένο Cinque sporting των 143000χλμ. άντεξε χωρίς πρόβλημα 25+ γύρους διακοπτόμενους στην πίστα!
Όσο για χρόνους τρέχα γύρευε...με νορμάλ λάστιχα 35000χλμ (και όχι 45000,όπως σου είπα Κλεισθένη,έκανα λάθος) και πίεση αυτή που χρησιμοποιώ καθημερινά,δηλαδή 30 εμπρός-πίσω έκανα 1.27+ (πόσο συν ρωτήστε τον αδερφό μου,αυτός μετρούσε!) και 1.29 με αυτόν μέσα.Πάντως με λίγη καλή θέληση κατεβαίνει 2-3 δεύτερα ακόμα σε τρεις στροφές,όπου είχα πρόβλημα τοποθέτησης (πολλά μούτρα και μετά ουρές και άλλα θέλανε ταξίδι ).Στους τελευταίους γύρους με τα λάστιχα σε 'άψογη' κατάσταση γλυστρούσε παντού και ήταν πολύ όμορφα
Το ωραιότερο ήταν όταν ήρθε στο τέλος ο passat 1.8t και μου είπε ότι το λογότυπο του εμπρός αριστερού ελαστικού είχε χαθει από τα πλαινά!Ότι δεν μπόρεσα να του κάνω σε 35000χλμ. έφτασαν 25 γύροι στην πίστα για να το χαλάσουν
Πάντως πέρα από κάθε πλάκα οι άνθρωποι που κάνουν χρόνο σε πίστα αξίζουν πολύ μεγάλου σεβασμού.Η πρώτη μου ως οδηγού μου έδειξε πόσο δύσκολο είναι να κινηθείς απλά αξιοπρεπώς,πόσο μάλλον γρήγορα.
Πότε θα ξαναπάμε?Αυτή τη φορά υπόσχομαι να ξυπνήσω νωρίτερα -
Ευχαριστούμε όσους οργάνωσαν και επέβλεψαν. Όλα κύλησαν ομαλά, και χωρίς το παραμικρό παρατράγουδο.
Προσωπικά χάρηκα που γνώρισα αρκετά (αλλά όχι όλα ) νέα πρόσωπα από κοντά. Χάρηκα επίσης που μπόρεσα και 'λύσσαξα', προσπαθώντας να πάρω όλες τις στροφές της πίστας... υπερστρέφοντας. Έφυγα όταν πλέον το είχα καταφέρει . Χρονόμετρα δεν χρησιμοποίησα (κακώς μάλλον ) αλλά το γλέντησα δεόντως.
Δεν ακολούθησα στο φαγοπότι (το έχω δεί πολλές φορές το έργο ) λόγω υποχρεώσεων.Πάντα τέτοια !!!
ΥΓ. Στο εσωτερικο της Κ9, μπορώ να φυτέψω πατάτες;
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ !!!!!
Εγώ σε ευχαριστήθηκα . Ααααααλλο φρούτο το πισωκίνητο..... ΕΥΓΕ !!!!!
Την επόμενη φορα ελπίζω να τα πούμε απο κοντά. -
νικο, συννενοηση απιστευτη με τα κινητα!! Πηγα στα μεγαρα, επιστρεφοντας απο ναυπακτο, οποτε δεν τιθεται θεμα... Η πιστα ηταν απλα στον δρομο της επιστροφης και εκανα μια σταση για σπορ και θεαμα! Για φαγητο ουτε λογος!
Καπου θα συναντηθουμε, δεν τιθεται! Η στον Γερακα για κανα καρτ, ή στον Λαμπη για κανενα παραλληλο... Ξερεις.. στα γνωστα μερη / στεκια! -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ !!!!!
Εγώ σε ευχαριστήθηκα . Ααααααλλο φρούτο το πισωκίνητο..... ΕΥΓΕ !!!!!
Την επόμενη φορα ελπίζω να τα πούμε απο κοντά.Δεν προλαβα να σε βγαλω και φωτογραφια
-
καλημέρα
όλα πολύ ωραία την κυριακή. Χαρηκα πολυ που ξαναειδα την παρεα.
ευχαριστουμε του οργανωτές. παμε για το επόμενο..την επομενη φορά θα 'νοικιάσω' και εγώ τον ANGEL13 για in car χρονομέτρηση.
-
Τα €350 που ειχα δωσει για ζαντες κ λαστιχα slick ηταν μια επενδυσουλα
που με χαροποιησε πολυ περισσοτερο απ οσο περιμενα.
Δεν ξερω ποσους γυρους εκανα (αλλα σιγουρα πολλους) τα λαστιχα ηταν μαγεια. ΑΛΛΗ αισθηση, ουτε υπερθερμανθηκαν, δεν γλυστρουσαν καθολου, ειχαν καταπληκτικο grip ακομα κ στο λαθος. Δεν ειχα καθολου εννοια παρα μονο να τα ξεκουραζω λιγο με μικρα διαλειματα οταν εκανα αρκετους γυρους συνεχομενους. Το μονο προβλημα στην αρχη αντιμετωπιστηκε αμεσως (οχι με τα λαστιχα αλλα με τα μπουλονια ) αλλα κ με την βοηθεια του kouk (τον οποιο κ ευχαριστω πολυ!) ολα διορθωθηκαν αμεσως!Στο τελος κοιταζοντας ειδικα το μπροστινο αριστερο που ζοριζεται κ περισσοτερο δεν πιστευα οτι ειχε τοσο μικρη φθορα. Επισης επετρεπαν να γυρναω συνεχεια πολυ κοντα στον ιδιο χρονο, μεσα στο 1:25.1-4 πανω κατω με 2 εκλαμψεις (τουλαχιστον οσο με μετρησαν) στο 1:24.4 οταν πιεσα αρκετα χωρις πολλα λαθη.
Χρησιμα πολυ απο την στιγμη που γυρο με τον γυρο βελτιωνεις πατηματα, αισθηση, ψυχολογια, κ το grip παραμενει ιδιο (αντι να πεφτει), πραγμα που σου επιτρεπει να κινηθεις γρηγοροτερα βελτιωνοντας την οδηγηση σου.
Στα φρενα βεβαια κατεβηκε λιγο το πενταλ αλλα χωρις ιδιαιτερο προβληματισμο, αναμενομενη η μειωση της αποτελεσματικοτητας τους ειδικα προς το τελος.
Διασκεδαση εμπειρια γελιο ψυχαγωγια μαθημα.
Αναμενοντας το επομενο!! -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Τα €350 που ειχα δωσει για ζαντες κ λαστιχα slick ηταν μια επενδυσουλα
που με χαροποιησε πολυ περισσοτερο απ οσο περιμενα.
Δεν ξερω ποσους γυρους εκανα (αλλα σιγουρα πολλους) τα λαστιχα ηταν μαγεια. ΑΛΛΗ αισθηση, ουτε υπερθερμανθηκαν, δεν γλυστρουσαν καθολου, ειχαν καταπληκτικο grip ακομα κ στο λαθος. Δεν ειχα καθολου εννοια παρα μονο να τα ξεκουραζω λιγο με μικρα διαλειματα οταν εκανα αρκετους γυρους συνεχομενους. Το μονο προβλημα στην αρχη αντιμετωπιστηκε αμεσως (οχι με τα λαστιχα αλλα με τα μπουλονια ) αλλα κ με την βοηθεια του kouk (τον οποιο κ ευχαριστω πολυ!) ολα διορθωθηκαν αμεσως!Στο τελος κοιταζοντας ειδικα το μπροστινο αριστερο που ζοριζεται κ περισσοτερο δεν πιστευα οτι ειχε τοσο μικρη φθορα. Επισης επετρεπαν να γυρναω συνεχεια πολυ κοντα στον ιδιο χρονο, μεσα στο 1:25.1-4 πανω κατω με 2 εκλαμψεις (τουλαχιστον οσο με μετρησαν) στο 1:24.4 οταν πιεσα αρκετα χωρις πολλα λαθη.
Χρησιμα πολυ απο την στιγμη που γυρο με τον γυρο βελτιωνεις πατηματα, αισθηση, ψυχολογια, κ το grip παραμενει ιδιο (αντι να πεφτει), πραγμα που σου επιτρεπει να κινηθεις γρηγοροτερα βελτιωνοντας την οδηγηση σου.
Στα φρενα βεβαια κατεβηκε λιγο το πενταλ αλλα χωρις ιδιαιτερο προβληματισμο, αναμενομενη η μειωση της αποτελεσματικοτητας τους ειδικα προς το τελος.
Διασκεδαση εμπειρια γελιο ψυχαγωγια μαθημα.
Αναμενοντας το επομενο!!Όντως φίλε Κλεισθένη Το φίατ σου με αυτά τα παπουτσάκια είχε τρομερή οδική συμπεριφορά στην πίστα. Σκέψου ότι γύριζες κοντά σε χρόνους 'μαμά 1.8Τ με πρωτάρη σε πίστα οδηγό'. Εύγε!
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Όντως φίλε Κλεισθένη Το φίατ σου με αυτά τα παπουτσάκια είχε τρομερή οδική συμπεριφορά στην πίστα.Αξιζει τον κοπο κ τα λεφτα. Μονο που θελει σχετικα μετρια ή σκληρα ελαστικα.
Τα βαζεις πας κανεις το κεφι σου, πας σπιτι τα βγαζεις κ βαζεις τα κανονικα λαστιχα.
Απλο!Tην προηγουμενη φορα που ειχα μπει (ηταν κ η 1η) με τα μαμα λαστιχα, Good Year NCT 175/50/14, το αριστερο εμπρος ειχε γινει απο 175 σε 165!
-
SLIDE FOR EVER.
Ασχετο.
Αυτό πιστεύω να το είδατε και ειδικά ο φίλος ο Euripides
SIDE SHOW GRAND PRIX
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=0&article_id=4993 -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
SLIDE FOR EVER.Ασχετο.
Αυτό πιστεύω να το είδατε και ειδικά ο φίλος ο Euripides
SIDE SHOW GRAND PRIX
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=0&article_id=4993Ευτυχώς που υπάρχει η Αττική Οδός! Τι κάνω στις 11/01? Ελπίζω να μην έχω δουλειά μόνο...
-
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά
Περάσαμε καλά και είδαμε εκπληκτικά αυτοκίνητα από κοντά σε μια υπέροχη πραγματικά ημέρα.
Ευχαριστούμε τα παιδιά της πίστας και ελπίζουμε την επόμενη φορά να περάσουμε ακόμα καλύτερα.Όσο για τους χρόνους που αναφέρθηκαν ε, δεν έχουν και τόση σημασία. Σημασία έχει η δυνατότητα να γνωρίζεις τα όρια τα δικά σου και του αυτοκινήτου σου.
Πάμε για λάστιχα τώρα, γιατί... -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
PS το κακόμοιρο το 307, όλο κάθετα στις στροφές ήταν...
Τhanks για τα καλά λόγια.
Στόχος No1 είναι πάντα η διασκέδαση.
Εγώ το ευχαριστήθηκα πραγματικά και ελπίζω το ίδιο και όλοι όσοι οδήγησαν, συνοδήγησαν ή απλά παρακολούθησαν.
ΥΓ. Το 307 δεν έπαθε τίποτε παραπάνω από τις αναμενόμενες φθορές στα λάστιχα, όπως όσα αυτοκίνητα ήταν εκεί.
Χρόνια πολλά σε όλους! -
Και μια επισημανση για την επομενη φορα.
ΕΝΑ ΚΟΜΠΡΕΣΣΕΡ κυριοι της πιστας.Και ει δυνατον και εναν επαγγελματικο γρυλλο.Τιποτε αλλο. -
Αν κανείς έχει στην κατοχή του φωτό ή βίντεο, που θα ήθελε να τα μοιραστεί με τους εμφανιζόμενους σε αυτά, ας βάλει μια φωνή...
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Και μια επισημανση για την επομενη φορα.
ΕΝΑ ΚΟΜΠΡΕΣΣΕΡ κυριοι της πιστας.Και ει δυνατον και εναν επαγγελματικο γρυλλο.Τιποτε αλλο.Πολυ σωστα.Χρειαζονται πραγματικα αυτα τα 2 πραγματα.
Για τα υπολοιπα που χρειαζονται ας μην κανουμε λογο,αλλα τουλαχιστον ας εχουμε αυτες τις 2 ευκολιες.
Την επομενη φορα υποσχομαι απειρες φωτογραφιες... -
Ευριπίδη, εγώ έχω κάποιο footage, αλλά επειδή δεν ήταν δική μου η camera δεν έχω μπορέσει να το πάρω στα χέρια μου ακόμα. Δυστυχώς δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, και νομίζω ότι τις δικές σου όμορφες στιγμές ( ) δεν τις τράβηξα καθόλου...
Το video έχουν δει οι salome, kamil, sakinen και gvala. Μπορούν να επιβεβαιώσουν και εκείνοι ότι είμαι αισχρός στη λήψη...
Δε φταίω εγώ, 'ορίστηκα εθελοντής cameraman' την τελευταία στιγμή...
Μόλις πάντως 'ανεβούν' στο internet, θα ειδοποιηθείτε asap.
TRACK DAY II-Οι Τρελοί στο Μέγαρο!