-
Ο χρήστης manosm3 έγραψε:
δεν πρεπει να βασιζομαστε αποκλειστικα και μονο τι εκανε η καθε εταιρεια πριν 20 χρονια; εγω οταν παρω αυτοκινητο θα παρω αυτοκινητο με κριτηριο το τι ειναι ΤΩΡΑ η εταιρεια! Η αλφα ρομεο ειναι πλεον μια αχρηστη εταιρεια! Και τωρα οως που η bmw παιρνει πρωταθληματα η αλφα ρομεο ξυνει την καραφλα της! Για να σοβαρευτουμε λιγο! Ακους εκει η αλφα ρομεο φτιαχνει ακομη αυτοκινητα! Πιστευω οτι εσεις οι φανατικοι της την αγαπατε για αυτο που κανε στο παρελθον αλλα ειναι καιρος να ξεκολλησετε απο κει και να ερθετε λιγο στο παρον!Λίγο υπερβολικός δεν είσαι?
Η Alfa Romeo είναι σε κάμψη συγκριτικά με το τι γινόταν 20χρόνια πίσω αλλά όχι και στο επίπεδο της Rover όπως την παρουσιάζεις εσύ.. -
δεν πρεπει να βασιζομαστε αποκλειστικα και μονο τι εκανε η καθε εταιρεια πριν 20 χρονια; εγω οταν παρω αυτοκινητο θα παρω αυτοκινητο με κριτηριο το τι ειναι ΤΩΡΑ η εταιρεια! Η αλφα ρομεο ειναι πλεον μια αχρηστη εταιρεια! Και τωρα οως που η bmw παιρνει πρωταθληματα η αλφα ρομεο ξυνει την καραφλα της! Για να σοβαρευτουμε λιγο! Ακους εκει η αλφα ρομεο φτιαχνει ακομη αυτοκινητα! Πιστευω οτι εσεις οι φανατικοι της την αγαπατε για αυτο που κανε στο παρελθον αλλα ειναι καιρος να ξεκολλησετε απο κει και να ερθετε λιγο στο παρον!Ρε Μάνο, τι πρέπει να κάνουμε για να δεις αυτό
Αγαπητοί φίλοι, το θέμα είναι η BMW σειράς 3. Παρακαλώ πολύ να σταματήσει η αντιπαράθεση Alfa vs. BMW ή, αν επιμένετε, να μεταφερθεί σε ένα από τα δεκάδες αντίστοιχα θέματα στο 'Περί αυτοκίνησης'. Αν συνεχιστεί θα αναγκαστώ να κλειδώσω το θέμα.
Φίλε Tetrapetaloudos, σε ξαναπαρακαλώ να γράφεις στα Ελληνικά
(Moderator nass)
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!
Υ.Γ. Φίλτατε kyan ωραία τα εικονιδιάκια σου, αλλά νομίζω ότι παραείσαι ανεκτικός προκειμένου να μην προκαλέσεις. Βάλε λίγη τάξη plz.
-
Μερικοί εκτός από ιστορία δεν ξέρουν ούτε σήμερα που παν' τα τέσσερα στον κόσμο της αυτοκίνησης. Κλασικό δείγμα νεοέλληνα οδηγού
Το απογοητευτικό είναι ότι οι ίδιοι ψηφίζουν και για τις τύχες της χώρας μας. Ξέροντας μόνο και μόνο το τι τους σερβίρει ο -κάθε- Μπόμπολας... -
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Υ.Γ. Φίλτατε kyan ωραία τα εικονιδιάκια σου, αλλά νομίζω ότι παραείσαι ανεκτικός προκειμένου να μην προκαλέσεις. Βάλε λίγη τάξη plz.Δεν είμαι moderator σε όλες τις ενότητες αλλά μόνο στην 'Αυτοκίνηση', οπότε ποστάρω εδώ ως απλός χρήστης. Αλλά και να ήμουν, στη συγκεκριμένη περίπτωση θα υπήρχε 'σύγκρουση συμφερόντων', οπότε μάλλον θα περίμενα να αντιδράσει κάποιος πιο 'ουδέτερος'.
Καταλαβαίνεις τώρα το ξέσπασμά μου στην 'Αυτοκίνηση'
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Υ.Γ. Φίλτατε kyan ωραία τα εικονιδιάκια σου, αλλά νομίζω ότι παραείσαι ανεκτικός προκειμένου να μην προκαλέσεις. Βάλε λίγη τάξη plz.
Δεν είμαι moderator σε όλες τις ενότητες αλλά μόνο στην 'Αυτοκίνηση', οπότε ποστάρω εδώ ως απλός χρήστης. Αλλά και να ήμουν, στη συγκεκριμένη περίπτωση θα υπήρχε 'σύγκρουση συμφερόντων', οπότε μάλλον **θα περίμενα να αντιδράσει κάποιος πιο 'ουδέτερος'. **:-?
Καταλαβαίνεις τώρα το ξέσπασμά μου στην 'Αυτοκίνηση'
'Παρών'
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Η αλφα ρομεο ειναι πλεον μια αχρηστη εταιρεια! Και τωρα οως που η bmw παιρνει πρωταθληματα η αλφα ρομεο ξυνει την καραφλα της! Για να σοβαρευτουμε λιγο! Ακους εκει η αλφα ρομεο φτιαχνει ακομη αυτοκινητα!
καλώς ήρθες στο φόρουμ!
3 δημοσιεύσεις έχεις κάνει, και οι 2 'τα χώνουν' στην Άλφα Ρομέο... Γιατί μόνο 2??? Κάνε καμιά δεκαριά ακόμα, να το εμπεδώσουμε...Θα κανω μην ανησυχεις! Αν πιστευω οτι αυτα που γραφονται για μια εταιρεια ειναι αναληθειες και γινεται μονο απο εχθρες θα συνεχισω!
-
http://www.autocar.co.uk/news_article.asp?na_id=214768
Η ανωτεροτητα σο ολο της το μεγαλειο
-
Η αλφα ρομεο ειναι πλεον μια αχρηστη εταιρεια! Και τωρα οως που η bmw παιρνει πρωταθληματα η αλφα ρομεο ξυνει την καραφλα της! Για να σοβαρευτουμε λιγο! Ακους εκει η αλφα ρομεο φτιαχνει ακομη αυτοκινητα!
καλώς ήρθες στο φόρουμ!
3 δημοσιεύσεις έχεις κάνει, και οι 2 'τα χώνουν' στην Άλφα Ρομέο... Γιατί μόνο 2??? Κάνε καμιά δεκαριά ακόμα, να το εμπεδώσουμε...Θα κανω μην ανησυχεις! Αν πιστευω οτι αυτα που γραφονται για μια εταιρεια ειναι αναληθειες και γινεται μονο απο εχθρες θα συνεχισω!
Μάνο τα ίδια ισχύουν και από μένα. Οι ''ειρωνίες'' μόνο με ''ειρωνίες'' θα πρέπει να απαντηθούν. Και ευτυχώς η BMW είναι μια εταιρία που μας δίνει το δικαίωμα να είμαστε πάντα από ''πάνω''.
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
καλώς ήρθες στο φόρουμ!
Μanosm3 τα ίδια ισχύουν και από μένα. Οι ''ειρωνίες'' μόνο με ''ειρωνίες'' θα πρέπει να απαντηθούν. Και ευτυχώς η BMW είναι μια εταιρία που μας δίνει το δικαίωμα να είμαστε πάντα από ''πάνω''.
-
-
Αυτη η ΒΜW (335i) απο θεμα επιδοσεων θα ειναι αψογη αυτο ειναι σιγουρο. Η τεχνογνωσια που εχει αποκομισει απο την εξελιξη των turbo για τους diesel κινητηρες της, περναει τωρα στους βενζινοκινητηρες της. Ο μονος φοβος που εχω ειναι η τυχον ελλειψη μπλοκε διαφορικου. Ειναι κριμα να μην εχει, τουλαχιστον να υπαρχει σαν extra option.
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
καλώς ήρθες στο φόρουμ!
Μάνο τα ίδια ισχύουν και από μένα. Οι ''ειρωνίες'' μόνο με ''ειρωνίες'' θα πρέπει να απαντηθούν. Και ευτυχώς η BMW είναι μια εταιρία που μας δίνει το δικαίωμα να είμαστε πάντα από ''πάνω''.
έγινε παίδες, συνεχίστε!
-
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
καλώς ήρθες στο φόρουμ!
Μanosm3 τα ίδια ισχύουν και από μένα. Οι ''ειρωνίες'' μόνο με ''ειρωνίες'' θα πρέπει να απαντηθούν. Και ευτυχώς η BMW είναι μια εταιρία που μας δίνει το δικαίωμα να είμαστε πάντα από ''πάνω''.
Get a life.
-
Και γω που νόμιζα ότι οι ιταλόφιλοι είναι οι πιο κολλημένοι από όλους..
-
Με πικρια βλεπω γενικα πολλους κολλημενους. Ας ειναι.. Δυστυχως ομως παιρνουν σβαρνα κ εμας τους υπολοιπους 'φιλα8λους'..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και γω που νόμιζα ότι οι ιταλόφιλοι είναι οι πιο κολλημένοι από όλους..Είδες τι κάνει η προπαγάνδα;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Είδες τι κάνει η προπαγάνδα;
Όντως.. και για να μαι ειλικρινής, σε αυτό το forum δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.. Ακόμα και οι πιο σκληροπυρηνικοί είναι συζητήσιμοι..
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ναι για μας λετε! Για σας; δεν κοιτατε τα χαλια σας καλυτερα λεω γω; Δε δεχεστε οτι καποια εταιρεια ειναι ανωτερη απο την 'δικη' σας! Εμεις τουλαχιστον ξερουμε οτι δεν ειμαστε η καλυτερη εταιρεια αλλα μια απο τις κορυφαιες στην οποια η αλφα ρομεο ειναι υποδεεστερη! Ειναι ευκολη η κριτικη αλλα οχι η αυτοκριτικη!
-
Ναι για μας λετε! Για σας; δεν κοιτατε τα χαλια σας καλυτερα λεω γω; Δε δεχεστε οτι καποια εταιρεια ειναι ανωτερη απο την 'δικη' σας! Εμεις τουλαχιστον ξερουμε οτι δεν ειμαστε η καλυτερη εταιρεια αλλα μια απο τις κορυφαιες στην οποια η αλφα ρομεο ειναι υποδεεστερη! Ειναι ευκολη η κριτικη αλλα οχι η αυτοκριτικη!
Νέα BMW Σειρά 3