-
Ειναι γνωστό οτί πια στην Βόρεια Ιταλία δεν αγοράζουν τόσα Ιταλικά (Το Gruppo έχει μερίδιο
-
monte carlo exeis apoluto dikio...vre paidia gia na min analwthoume me tis alfa se topic bmw sto E90 poio xrwma sas aresei?
pantws pisteuw me ta nikel se parathura kai persides maskas einai kalutero.
pw pw den to pisteuw...sxedon to agapw auto to autokinito!!!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Κι εγώ πήρα GT
καλά να πάθεις
....στα ανέκδοτα
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Μου αρέσει που μέσα στο post έχουν μαζευτεί όλοι αυτοί που εάν είχαν 30000 και αγόραζαν αυτοκίνητο θα έπαιρναν απο Mondeo 2.0 έως superb 2.0 και sonata 3000
Απορώ όμως όλοι αυτοί που έχουν τα 30000 γιατί δεν αγοράζουν τα παραπάνω και βλέπουμε μόνο τις βασικές εκδόσεις στου δρόμους?
Μάλλον είναι χαζοί ή στην χειρτότερη περίπτωση... 'Έλληνες', έτσι δεν είναι?GTI σου κάνει;
Κι εγώ πήρα GT
Ωραίο αυτοκίνητο αλλά σκέφτομαι τι σχέση έχει η alfa 155 1.8 με τα 120 άλογα του 91 με την 316 με τα 100 άλογα του 91 πάλι. Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα τα είχαν δύο γείτονες μου και ειλικρινά είναι χιλιόμετρα το ένα απο το άλλο. Το 155 αντικαταστάθηκε περισυ απο ένα μεταχειρησμένο celica. Η alfa έμεινε κάπου στην Τρίπολη σε ένα ταξίδι για ακόμα μία φορά και πουλήθηκε σε συνεργείο για 1500 €. Και τον τελευταίο χρόνο είχε δώσει πάνω απο 3000 για να μην τον αφήνει. Η 316 γιαλυσμένη πάει και στην εκκλησία σε γάμο.
Μέχρι τότε βέβαια καλές βόλτες
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Η 316 γιαλυσμένη πάει και στην εκκλησία σε γάμο.Αλλά για να πάει τον παπά στον γάμο και όχι την νύφη!
-
Μου αρέσει που μέσα στο post έχουν μαζευτεί όλοι αυτοί που εάν είχαν 30000 και αγόραζαν αυτοκίνητο θα έπαιρναν απο Mondeo 2.0 έως superb 2.0 και sonata 3000
Απορώ όμως όλοι αυτοί που έχουν τα 30000 γιατί δεν αγοράζουν τα παραπάνω και βλέπουμε μόνο τις βασικές εκδόσεις στου δρόμους?
Μάλλον είναι χαζοί ή στην χειρτότερη περίπτωση... 'Έλληνες', έτσι δεν είναι?GTI σου κάνει;
Κι εγώ πήρα GT
Ωραίο αυτοκίνητο αλλά σκέφτομαι τι σχέση έχει η alfa 155 1.8 με τα 120 άλογα του 91 με την 316 με τα 100 άλογα του 91 πάλι. Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα τα είχαν δύο γείτονες μου και ειλικρινά είναι χιλιόμετρα το ένα απο το άλλο. Το 155 αντικαταστάθηκε περισυ απο ένα μεταχειρησμένο celica. Η alfa έμεινε κάπου στην Τρίπολη σε ένα ταξίδι για ακόμα μία φορά και πουλήθηκε σε συνεργείο για 1500
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Άπο κει και πέρα συγκρίνεις μια Alfa Romeo πολύ διαφορετική από το σήμερα. Μια AR στα μαύρα χρόνια της !! Η σημερινή AR δηλαδλη μετά το λανσάρισμα της 156/147/166 είναι πολύ διαφορετική εταιρία σε ποιότητα και αξιοπιστία. Και τα ακόμα νεότερα δεν βλέπω γιατί να μην φτάσουν τα επίπεδα αυτά.
H 155 ήταν απλά ένα Tempra με όμορφο σηματάκι αλλά όπο τότε η Alfa έχει κυριολεκτικά αναγεννηθεί.
Πώς πηγε πάλι η συζήτιση στις Άλφα ?...
Τελικά όλα τα treads ειναι καταδικασμένα να καταλήξουν σε BMW vs Alfa. -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Άπο κει και πέρα συγκρίνεις μια Alfa Romeo πολύ διαφορετική από το σήμερα. Μια AR στα μαύρα χρόνια της !! Η σημερινή AR δηλαδλη μετά το λανσάρισμα της 156/147/166 είναι πολύ διαφορετική εταιρία σε ποιότητα και αξιοπιστία. Και τα ακόμα νεότερα δεν βλέπω γιατί να μην φτάσουν τα επίπεδα αυτά.
H 155 ήταν απλά ένα Tempra με όμορφο σηματάκι αλλά όπο τότε η Alfa έχει κυριολεκτικά αναγεννηθεί.
Τελικά όλα τα treads ειναι καταδικασμένα να καταλήξουν σε BMW vs Alfa.Αυτό ίσως κάτι σημαίνει
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Τελικά όλα τα treads ειναι καταδικασμένα να καταλήξουν σε BMW vs Alfa.Αυτό ίσως κάτι σημαίνει
ΟΜG!!!
-
Η 316 γιαλυσμένη πάει και στην εκκλησία σε γάμο.Μέχρι τότε βέβαια καλές βόλτες
για το μόνο που κάνει, άντε και καμία βόλτα από την πλατεία του χωριού να 'μας δουν'
-
Ο χρήστης Ikar έγραψε:
για το μόνο που κάνει, άντε και καμία βόλτα από την πλατεία του χωριού να 'μας δουν'Σωστόος!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Η 316 γιαλυσμένη πάει και στην εκκλησία σε γάμο.
Μέχρι τότε βέβαια καλές βόλτες
για το μόνο που κάνει, άντε και καμία βόλτα από την πλατεία του χωριού να 'μας δουν'
Λοιπόν Ikar αφού με προκαλείς δεν κρατιέμαι και θα σου πω το εξής.
Σε ένα χρόνο από τώρα θα αγοράσω(μιας και την περιμένω) την BMW Coupe (με την προυπόθεση να παρουσιαστεί το καλοκαίρι) στην έκδοση 316 ή 318 ή 320 (αναλόγως τα οικονομικά μου).
Προτίθεμαι λοιπόν να κάνω το οδηγό σου μέχρι την εκκλησιά!
Τι λες? Προλαβαίνεις μέχρι τότε να (ξανα?) παντρευτείς? -
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Σε ένα χρόνο από τώρα θα αγοράσω(μιας και την περιμένω) την BMW Coupe (με την προυπόθεση να παρουσιαστεί το καλοκαίρι) στην έκδοση 316 ή 318 ή 320 (αναλόγως τα οικονομικά μου).
Τι λες? Προλαβαίνεις μέχρι τότε να (ξανα?) παντρευτείς?θα 'χει ένα καλό... θα ναι αργή και θα περιμένει η νύφη
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τι λες? Προλαβαίνεις μέχρι τότε να (ξανα?) παντρευτείς?θα 'χει ένα καλό... θα ναι αργή και θα περιμένει η νύφη
Οχι ρε Μιχαληηηηηηη....
Απο 325 και πανω δεν ειπαμε??? -
No M, no party.
-
Το CAR&DRIVER λέει για αυτό:
Και το AUTOWEEK έχει αυτό:
Δεν μου φαίνεται και πολύ κομψό..
-
Ενώ η Μ3 σεντάν (θα παρουσιαστεί στη Φρανκφούρτη) μάλλον θα είναι κάπως έτσι:
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Οχι ρε Μιχαληηηηηηη....
Απο 325 και πανω δεν ειπαμε???Παντελή αυτό θα γίνει με την προυπόθεση να κρατήσω το Golfάκι αλλιώς...
-
Πιθανή άποψη για την 3θυρη 3άρα ή αν την έλεγαν 4άρα που είχα δει παλαιότερα που μου αρέσει περισσότερο από τις προηγούμενες....
-
Η 3άεα Ε46 coupe είναι από τα πιό όμορφα και εντυπωσιακά αμάξια και κάθε φορά που το βλέπω το θαυμαζω.
Ελπίζω η Ε90 κουπέ να ειναι αντάξια
Νέα BMW Σειρά 3