-
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Αυτη δεν ειναι η Σειρα 2?;
Έχεις δίκιο φίλε, τώρα πρόσεξα την μούρη. Μέγα λάθος του έγκυρου! site http://www.autobild.de!!!
Στείλτους μήνυμα με παρατήρηση να τους στείλεις!
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Αυτη δεν ειναι η Σειρα 2?
;
Έχεις δίκιο φίλε, τώρα πρόσεξα την μούρη. Μέγα λάθος του έγκυρου! site http://www.autobild.de!!!
Λες να μου χαρισουν τιποτα?
-
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Αυτη δεν ειναι η Σειρα 2?
;
Λες να μου χαρισουν τιποτα?
Ίσως ένα ευχαριστώ και σίγουρα ποιο έγκυρη μελλοντική πληροφόρηση
-
Εθεάθη σήμερα το πρωί νέα 325 ασημί με γερμανικές πινακίδες στην Αττική οδό με κατεύθυνση το Μαρκόπουλο
-
Κάθε μέρα κάνουν μια διαδρομή από τον Αστέρα της Βουλιαγμένης μέχρι Σούνιο ή Μαρκόπουλο ή δεν ξέρω που αλλού (μέσω παραλιακής ή μέσω Βάρης Κορωπίου. Τις βλέπω καθημερινά πηγαίνοντας και γυρίζοντας από τη δουλειά (από 320ι και 320d μέχρι 330). Είναι διαδρομή που γίνεται από δημοσιογράφους του Ελληνικού και ξένου τύπου στα πλαίσια της επίσημης παρουσίασης που θα γίνει μέσα στο Μάρτη στην Αθήνα (νομίζω στον Αστέρα)
-
Σημερα ειχε καποια εκδηλωση στον Αστερα Βουλιαγμενης η BMW οπου υπηρχαν πολλες 3αρες και διναν αναμνηστικα καθως και εντυπα με τα τεχνικα χαρακτηριστικα του νεου μοντελου
-
Σήμερα ήμουν στον Ζάχο και καθώς έτρωγα πέρασε μία νέα 3αρα 325 με γερμανικές πινακίδες, απο μπροστά μου και..... με έπιασαν τα γέλια! Το αμάξι είναι πολύ πιο άσχημο ζωντανά απ' οτι είναι στις φωτογραφίες!!
Κρίμα για την BMW..... -
Καλα, υπερβαλλεις...
Ειδα χτες μια εξω απο τη Μ. Βρετανια και μου αρεσε πολυ. -
Και εγώ αυτή που είδα απο κοντά ήταν πάρα πολύ καλή...
Μήπως του Sado δεν την είχαν πετύχει; -
Τις προάλλες είδα στο περίπτερο των Κουνουπιδιανών μαύρο R19 2.0 16v...
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Καλα, υπερβαλλεις...
Ειδα χτες μια εξω απο τη Μ. Βρετανια και μου αρεσε πολυ.μαλλον εξαρταται απο το που θα την δεις
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Καλα, υπερβαλλεις...
Ειδα χτες μια εξω απο τη Μ. Βρετανια και μου αρεσε πολυ.μαλλον εξαρταται απο το που θα την δεις
ή θα την δεις με ανοιχτά μάτια ή με κλειστά!
Αλήθεια το BMW-Lanos πότε βγαίνει στην παραγωγή;
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Αλήθεια το BMW-Lanos πότε βγαίνει στην παραγωγή;
Τέλη Μάρτη μάλλον.
Εδώ είναι μια φωτογραφία της Τouring με δυο ξεχωριστά σποϊλεράκια στον εμπρός προφυλακτήρα. Το πρώτο βελτιωτικό αξεσουάρ για την e90
http://www.bmwclub.ru/auto/gallery/data ... ze-med.jpg -
H coupe??
-
Χαιρετώ όλα τα μέλη μιας και είμαι νέος στην παρέα σας. Για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα από την αρχή είμαι fun της βαυαρέζικης φίρμας και διαλέγω αυτοκίνητα μόνο BMW. Η γνώμη μου είναι ότι κανένας δεν πάει να πείσει κανέναν. Αυτός που είναι να πάρει BMW ή οποιαδήποτε άλλη μάρκα (αν είναι κολλημένος με αυτή) θα την πάρει, δεν πα να βγάλει παπάδες ο άλλος! Είναι σαν να πας να πείσεις έναν φανατικό Παναθηναικό ή νεοδημοκράτη να αλλαξοπιστήσει και το αντίθετο. Είναι ποτέ δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο? Όχι βέβαια.Άρα οι αντιπαραθέσεις πιστεύω ότι είναι ανούσιες γιατί απλούστατα άκρη δεν βγαίνει(κάτι σαν τα τηλεπαράθυρα!). Εγώ π.χ. δεν είμαι καθόλου σύμφωνος με τα σχέδια του κυρίου Μπανγκλ αλλά πάλι BMW θα αγοράσω, μιας και πούλησα την 325ci μου Ε46. Και προσανατολίζομαι ή στη Ε46 Μ3 (μεταχειρισμένη) ή στη καινούργια coupe (όταν βγει) 330 Ε90.Είναι μονόδρομος ότι επιχειρήματα και να ακούσω. Δεν λέω, σέβομαι όλες τις μάρκες και πιστεύω ότι όλες ανεξαιρέτως, άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο, διαθέτουν πολύ αξιόλογα μοντέλα στην γκάμα τους, αλλά εγώ δεν σκέφτομαι ούτε για αστείο να αλλάξω μάρκα. Πιστεύω ότι στις άνω κλίμακες κατηγοριών είναι απλά άπαιχτη.
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
.....Και προσανατολίζομαι ή στη Ε46 Μ3 (μεταχειρισμένη) ή στη καινούργια coupe (όταν βγει) 330 Ε90....Πάρε την Μ3 Ε46! Θα έχεις γκάζι και ομορφιά. Είναι αμαρτία να δώσεις τα ωραία σου λεφτά για κάτι που θα κλείνεις τα μάτια σου για να μπεις μέσα απο την ασχήμια. (Ε90)
Μια ερώτηση: Θα έπαιρνες ποτέ πχ. ένα ρούχο που είναι πολύ άσχημο μόνο και μόνο επειδή είναι 'μάρκα'; Αν όχι τότε γιατί θα έπαιρνες ένα άσχημο αμάξι μόνο και μόνο επειδή είναι 'μάρκα';
-
Φίλε santo έχεις δίκιο και εμένα δεν μου αρέσει η καινούργια σειρά αλλά σκέφτομαι δύο πράγματα:
1)To καινούργιο είναι πάντοτε καινούργιο με ότι συνεπάγεται αυτό. Η Μ3 αντιμετώπισε προβλήματα αξιοπιστίας (μηχανικά) πράγμα που με κάνει επιφυλακτικό λόγω των χρημάτων που διαθέτω αυτή τη στιγμή (μέχρι 45.000 ευρώ).Φυσικά 343ps είναι αυτά οπότε δεν την αποκλείω καθόλου και 2)δεν ξέρουμε ακόμα πως θα είναι η καινούργια κουπέ (συν το γεγονός που συνοδεύει σχεδόν κάθε καινούργια μπέμπα-δηλ. να μην αρέσει στην αρχή αλλά με την πάροδο του χρόνου τελικά να αρέσει και να είναι και διαχρονική από πάνω).Τι να πω ακόμα και εγώ ο ίδιος είμαι αναποφάσιστος! (Μάλλον όμως τελικά προς Μ3 κλείνω) -
Ο χρήστης sado έγραψε:
.....Και προσανατολίζομαι ή στη Ε46 Μ3 (μεταχειρισμένη) ή στη καινούργια coupe (όταν βγει) 330 Ε90....
Πάρε την Μ3 Ε46! Θα έχεις γκάζι και ομορφιά. Είναι αμαρτία να δώσεις τα ωραία σου λεφτά για κάτι που θα κλείνεις τα μάτια σου για να μπεις μέσα απο την ασχήμια. (Ε90)
Μια ερώτηση: Θα έπαιρνες ποτέ πχ. ένα ρούχο που είναι πολύ άσχημο μόνο και μόνο επειδή είναι 'μάρκα'; Αν όχι τότε γιατί θα έπαιρνες ένα άσχημο αμάξι μόνο και μόνο επειδή είναι 'μάρκα';
Όχι άλλες υπερβολλές βρε παιδιά.
Καλό είναι να λέμε την άποψή μας αλλά τόσο πολύ πια; -
Φίλε MICZ δεν ήξερα οτι η Μ3 έχει προβλήματα. Πάντως ένας γείτονας μου στο Putney που έχει μια Μ3 δεν έχει κανένα προβλήμα. Αλλά καλό είναι να ξέρεις το αμάξι αν το πάρεις απο δεύτερο χέρι.
Σίγουρα το καινούριο θα έχει πιο καινούρια τεχνολογία αλλά το καινούριο θα είναι μία απλή BMW ενώ το 'παλιό' θα είναι μια Μ και μια Μ δεν είναι μια απλή ΒΜW έτσι δεν είναι;
Επειδή το καινούριο κουπέ δεν το έχω δει (πως θα λέγεται 4 ή 3;; ) ας ελπίσουμε οτι δεν θα αντιγράψει ο αμερικλάνος κάποιο κορεάτικο αμάξι πάλι.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Ναι,αλλά το ρούχο δεν κάνει πάντες,όσο όμορφο και να είναι!
Νέα BMW Σειρά 3