-
Ο χρήστης bimmer έγραψε:
Οτι και να λετε οι μπεμπες ειναι πρωτες σε ολα.Και ειδικά στην αντικειμενικότητα των υποστηρικτών τους
-
Μιλησαν οι αντικειμενικoi (alfa ειναι μονο μια) και με καλη νοοτροπια (εχω το πιο ομορφο και 'στριφτερο' αμαξι) Alfisti.....
-
Ο χρήστης bimmer έγραψε:
Οτι και να λετε οι μπεμπες ειναι πρωτες σε ολα.Τσακωθητε μεταξυ σας
για το ποιος ειναι δευτερος.Τα Saab,Alfa,Merc? κλπ
Τον μυθο του Αισωπου με την αλεπου και τα σταφυλια τον ξερετε?
Sras
Μας εχετε ζαλισει με τα πισω φωτα.Αλλο στραβο εχετε βρει??Σε τι είναι πρώτες οι μπέμπες;;;
που είναι καλύτερη η 316 πχ από το δίλιτρο Mondeo;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
που είναι καλύτερη η 316 πχ από το δίλιτρο Mondeo;Στο market segment.. Ειναι ενα επανω
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Στο market segment.. Ειναι ενα επανω
Segment D είναι και τα δύο
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Παιδιά, λίγη σημασία έχει αν τα αυτοκίνητα έχουν ίδιους ή διαφορετικούς κώλους. Το θέμα είναι αν οι κώλοι είναι ωραίοι ή άσχημοι. Αν μοιάζουν αλλά είναι ωραίοι, ποιό είναι το πρόβλημα;Aπολύτως κανένα πρόβλημα
Ίσα-ίσα, λόγω του ότι το family look, είναι πλέον διαδεδομένο,
η BMW αντιστέκεται με τα σχέδια του Μr. B !Ακόμα και όλες οι Alfa, ειδικά πίσω, είναι πανομοιότυπες
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Sras
Μας εχετε ζαλισει με τα πισω φωτα.Αλλο στραβο εχετε βρει??**Σε τι είναι πρώτες οι μπέμπες;;; **
.....και να 'ρθει τίποτα, 100 άλογα στο λίτρο,
στα 1.8....... -
Επίσημη παρουσίαση νέας σειράς 3, πού ?
Στο Σούνιο, στο ναό του Ποσειδώνα....
-
Είναι τυχεροί που το Saab μου είναι επάνω στο Λονδίνο και η Alfa στο στρώσιμο και δεν θα δουν ένα απο αυτά να τους περνάει απο επάνω στις στροφές.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Sras
Μας εχετε ζαλισει με τα πισω φωτα.Αλλο στραβο εχετε βρει??Σε τι είναι πρώτες οι μπέμπες;;;
Στην ποιότητα προσαρμογής.
-
προσαρμογής? δηλαδή???
-
Δηλαδή, ξέρεις τι είναι να έχεις πληρώσει 8 μύρια και κάθε μέρα να έχεις να ζεις με τριγμούς ? Και το χειρότερο, να έχεις και τα αδαή μαστόρια να σου λένε είναι το ένα, είναι το άλλο, αλλά ποτέ να μη το πετυχαίνουν ?
-
Ο χρήστης harryv έγραψε:
Sras
Στην ποιότητα προσαρμογής.
Συναρμογής μάλλον θες να γράψεις. Αυτό είναι το ΟΛΑ που αναφέρθηκε πιο πάνω; ΟΛΑ σημαίνει σε ΟΛΑ. Αν είναι μόνο σε ποιότητα κατασκευής/συναρμογής (που δεν είναι καθόλου κακό το Mondeo) δικαιολογείται το επιπλέον κόστος των 10Κ (τουλάχιστον) ενός 1.600 από ένα εξαιρετικό ΔΙΛΙΤΡΟ μοντέλο;
Σε χώρους ας μην το συζητάμε, σε επιδόσεις... (εδώ γελάνε) σε συμπεριφορά δεν νομίζω να αμφισβητεί κανείς ότι το Mondeo είναι κακό ή πίσω από την 316
Αν βέβαια βάλουμε και το σήμα μέσα, ε ναι τότε η 316 υπερτερεί και αξίζει 10Κ περισσότερα
-
Φίλε lkar,
Με την έννοια του ΟΛΑ που δίνεις εσύ, εγώ θα σύγκρινα τη 316 όχι με το δίλιτρο αλλά με το 1.8 Μondeo. Κι εκεί δυσκολεύομαι να βρω που υπερτερεί αντικειμενικά (η εμφάνιση είναι υποκειμενική) τόσο πολύ η 316 ώστε να δικαιολογεί το κόστος της.Οταν όμως μπαίνω στο Μondeo και από τις 2500 έως τις 3000 τρίζει όπως τα λεωφορεία του '50, ξεχνάω τα ΟΛΑ και λέω τι μα.... ήμουν που δεν έδωσα 5.000 παραπάνω για το Accord.
-
Ενώ εγώ που έχω οδηγήσει 328i (με 15Κ χλμ.) κι έτριζε το ταμπλό (συντονισμός σε κατσαρά οδοστρώματα) τι να πω; Στους ελληνικούς 'δρόμους' όλα τα αυτοκίνητα μπορεί να τρίξουν. Άρα γιατί να δώσω περισσότερα;
-
Η διαφορα ειναι οτι μετα απο 10 χρονια η μπεμπα θα ειναι μπεμπα και το μοντεο θα ειναι εριπειο με αξια μεταπωλησης κατω του μηδενος.Οβερολ η μπεμπα δεν παιζεται.ΟΙ Αλφα μπορει να στριβουν καλυτερα δεν ειναι ομως καλυτερα αυτοκινητα.Ουτε τα Σααμπ οτι και ολα τα αλα.Βρεστε μου εσεις ατμοσφαιρικο τριλιτρο με 258 αλογα καλυτερο και μετα τα λεμε.
Sras -
Ο χρήστης bimmer έγραψε:
Η διαφορα ειναι οτι μετα απο 10 χρονια η μπεμπα θα ειναι μπεμπα και το μοντεο θα ειναι εριπειο με αξια μεταπωλησης κατω του μηδενος.Οβερολ η μπεμπα δεν παιζεται.ΟΙ Αλφα μπορει να στριβουν καλυτερα δεν ειναι ομως καλυτερα αυτοκινητα.Ουτε τα Σααμπ οτι και ολα τα αλα.Βρεστε μου εσεις ατμοσφαιρικο τριλιτρο με 258 αλογα καλυτερο και μετα τα λεμε.
SrasΣου βρίσκω με 245 τετρακίνητο
Άλλος ένας μύθος φυσικά είναι η αξία μεταπώλησης. Όταν έχεις δώσει 20Κ ακόμα και όλη την αξία του να χει χάσει μετά από 10 χρόνια δεν σ'απασχολεί, αφού 20Κ θα χεις χάσει
Όταν έχεις δώσει 30Κ μετά από 10 χρόνια σίγουρα θα χει χάσει περισσότερα από 20Κ, άρα έχεις χάσει περισσότερα ευρώ. Με τιμές φυσικά κανονικές μεταχειρισμένων, όχι υπερτιμημένης ελληνικής αγοράς.
Τώρα βέβαια αν θες να δώσεις περισσότερα από 10Κ για μεταχειρισμένη 'μπέμπα' 10ετίας ε ας πρόσεχες.
Στο ερώτημα βέβαια δεν απάντησες. Που είναι καλύτερη η 316 από το δίλιτρο Mondeo; Εκτός και αν η 316 δεν είναι BMW
-
Νομιζω οτι απαντησα προηγουμενως.Κατ'αρχας δεν μπορεις να συγκρινεις ενα διλιτρο με ενα 1600.
Γιατι δεν μου λες για το 1600 Μοντεο?(εαν βγαινει φυσικα γιατι δεν παρακολουθω τα μοντελα της Φορντ).
Να ξερεις οτι πληρωνεις παιρνεις.Ειδικα στα αυτοκινητα.Νομιζεις οτι η μπεμπες και οι Μερσεντες ειναι ακριβες ετσι επειδη θελουν να πουλανε ακριβα?Οσο αφορα την τιμη μεταπωλησης το 10 χρονια στο ειπα για να καταλαβεις την διαφορα στην ποιοτητα και οχι στην αποσβεση αξιας.Σε 18 μηνες ποσα θα χασεις απο το Μοντεο και ποσα απο την Μπεμπα?
Οπως ειπα και σε αλλο ποστ μιλαω για τα εξακυλινδρα γιατι τα τετρακυλινδρα σερνονται.Δεν μου ειπες πιο ειναι το τριλιτρο με 245 και ατμοσφαιρικο και με την ροπη κοντα στα 30Νμ.?
Θελω να διευκρινησω για αλλη μια φορα προς αποφυγη παρεξηγησεων οτι μιλαω παντα υποκειμενικα.
Sras -
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Μιλησαν οι αντικειμενικoi (alfa ειναι μονο μια) και με καλη νοοτροπια (εχω το πιο ομορφο και 'στριφτερο' αμαξι) Alfisti.....Μα φυσικά και alfa είναι μόνο μία. Όπως και BMW είναι μόνο μια, FORD ειναι μόνο μια, ΚΙΑ είναι μόνο μια, μανα είναι μόνο μια κλπ
-
Ο χρήστης bimmer έγραψε:
Δεν μου ειπες πιο ειναι το τριλιτρο με 245 και ατμοσφαιρικο και με την ροπη κοντα στα 30Νμ.?Να, δες ενα http://www.alfaromeo.gr/main/page_serve ... b&carid=23
Νέα BMW Σειρά 3