-
Αντε γεια!!!! Παντως δε νομιζω οτι χαθηκε η ανακληση... Καποιος ισως την κουκουλωσε... Αλλα και να εκανε λαθος η citroen(ποσο λαθος μπορει να εκανε αφου ειχε βρει και τα συγκεκριμενα αυτοκινητα....) δεν επρεπε καποιος να μας βεβαιωση μετα οτι ειμαστε οκ; Εγω ακομα φοβαμαι... το παρελαβα τελος Αυγουστου και ημουνα μεσα στους τυχερους...
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Αντε γεια!!!! Παντως δε νομιζω οτι χαθηκε η ανακληση... Καποιος ισως την κουκουλωσε... Αλλα και να εκανε λαθος η citroen(ποσο λαθος μπορει να εκανε αφου ειχε βρει και τα συγκεκριμενα αυτοκινητα....) δεν επρεπε καποιος να μας βεβαιωση μετα οτι ειμαστε οκ; Εγω ακομα φοβαμαι... το παρελαβα τελος Αυγουστου και ημουνα μεσα στους τυχερους...Mην είσαι προπέτης!
Δεν κουκουλώνεται έτσι θέμα ασφαλείας. Η Citroen Hellas δίνει
λόγο στην Citroen France. Δεν μπορεί έτσι εύκολα να δηλώσει ότι
όλα είναι ok. Γιατί στην περίπτωση που γίνει αυτό που φοβούνται
τότε οι συνέπειες θα είναι μεγαλύτερες από το να γλυτώσει
μερικές εργατοώρες.Το δικό μου είναι αγορασμένο τέλη Γενάρη και δεν βρίσκεται στα
ύποπτα VINS. Πρέπει να αφορά αυτοκίνητα μετά την 2η «φουρνιά». -
Απλως ηθελα να τονισω πως δε μπορει να εκανε τετοιο λαθος η Citroen απο τη στιγμη που ειχαν βρεθει και τα αυτοκινητα... Αρα μηπως εγινε τιποτα αλλο απο την ιδια τη Citroen και οχι την Hellas
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Απλως ηθελα να τονισω πως δε μπορει να εκανε τετοιο λαθος η Citroen απο τη στιγμη που ειχαν βρεθει και τα αυτοκινητα... Αρα μηπως εγινε τιποτα αλλο απο την ιδια τη Citroen και οχι την HellasΓιατί στην περίπτωση που γίνει αυτό που φοβούνται
μερικές εργατοώρες.Ημουν σαφής νομίζω...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Απλως ηθελα να τονισω πως δε μπορει να εκανε τετοιο λαθος η Citroen απο τη στιγμη που ειχαν βρεθει και τα αυτοκινητα... Αρα μηπως εγινε τιποτα αλλο απο την ιδια τη Citroen και οχι την Hellas
Γιατί στην περίπτωση που γίνει αυτό που φοβούνται
μερικές εργατοώρες.Ημουν σαφής νομίζω...
Χαλαρώστε ρε, έχει δίκιο ο elteo. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να το κουκούλωσαν. Απλά, προφανώς ήταν λάθος η ανάκληση. Εξάλλου το είδαμε στη σελίδα της vosa και όχι στη σελίδα της CITROEN.
-
Δηλαδη εννοειτε οτι ηταν λαθος η ανακοινωση απο το vosa; Κι το παρακατω πως εξηγειται;
Ο χρήστης kanenasanonas απο myphone έγραψε:
Σήμερα έμαθα ότι ανακοινώθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή για το
αυτοκίνητο του Θεοφράστου (επι τροχών) η ανάκληση της Citroen
για το C4 και μάλιστα με όλη την επικινδυνότητά της.Τώρα πάρτε τηλέφωνο στην Citroen Hellas να σας πουν ότι δεν
ξέρουν τίποτε και ότι τέτοια VIN σας δεν έχουν έρθει στην Ελλάδα.Εγω ακομα το σκεφτομαι...
-
Ο χρήστης panc4 έγραψε:
Γνωρίζει κανείς τι λάδι βάζουν στα C4 1.6; Τύπος και μάρκα...
ΤOTAL 10w40
Καλά γιατί βάζουν 10w40 δεν είναι λίγο ... χοντρό για τέτοιο μοτέρ ;
Στο Xantia μου με το παλιό καλό TU των 1600 βάζουν 5w40 -
Εμενα είναι μέσα στους κωδικούς που υποτίθεται ανακαλούνται , το πήρα πριν 6,5 μήνες.
-
Ο χρήστης scientist έγραψε:
Γνωρίζει κανείς τι λάδι βάζουν στα C4 1.6; Τύπος και μάρκα...
ΤOTAL 10w40
Καλά γιατί βάζουν 10w40 δεν είναι λίγο ... χοντρό για τέτοιο μοτέρ ;
Στο Xantia μου με το παλιό καλό TU των 1600 βάζουν 5w40Μια χαρά είναι το 10W40. Το ίδιο έβαζα και στον άλλο TU με τα 120 άλογα.
-
Λοιπόν?
Τι νέα έχασα???
-
Βρε καλώς τον πρόεδρο! επιτέλους σε 'άφησαν ελεύθερο' ?
Τι έχασες??? ΠΟΛΛΑ! τώρα κάτσε κ διάβαζε! αύριο θα σε ... εξετάσουμε χιχι!!!
Καλώς μας ήρθες Κώστα
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Βρε καλώς τον πρόεδρο! επιτέλους σε 'άφησαν ελεύθερο' ?Τι έχασες??? ΠΟΛΛΑ! τώρα κάτσε κ διάβαζε! αύριο θα σε ... εξετάσουμε χιχι!!!
Καλώς μας ήρθες Κώστα
Thanks!
Να δούμε μετά από 24 μέρες αν θα πάρει το Ami με τέτοιο κρύο κιόλας.
Λοιπόν κάτι ενδιαφέρον που έγινε στο Citro-forum?
-
θετική σκέψη κ θα πάρει
Εδώ είχε πάρει το GS μετά από 1-1.5 χρόνο απουσίας στο εξωτερικό! εντάξτ όχι με την μία αλλά πήρε
-
Ρε παιδια ελεος...
Σημερα στα καλα καθουμενα αναψε το ESP μονιμα και δεν σβηνει με τιποτα.Στην οθονη γραφει ESP/ASR faulty .Ευτυχως εχω αυριο ραντεβου στα κεντρικα για αλλαγη κολωνας τιμονιου,τρομπακι συμπλεκτη και να ρωτησω τα περι ανακλησης. -
Ο χρήστης panc4 έγραψε:
Ρε παιδια ελεος...
Σημερα στα καλα καθουμενα αναψε το ESP μονιμα και δεν σβηνει με τιποτα.Στην οθονη γραφει ESP/ASR faulty .Ευτυχως εχω αυριο ραντεβου στα κεντρικα για αλλαγη κολωνας τιμονιου,τρομπακι συμπλεκτη και να ρωτησω τα περι ανακλησης.Monday car...δεν εξηγείται αλλιώς!
-
Πω ρε ματιασμενο στο εχουνε;;;; Ρωτα οπωσδηποτε για την ανακληση να δουμε τι γινεται....
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Βρε καλώς τον πρόεδρο! επιτέλους σε 'άφησαν ελεύθερο' ?
Τι έχασες??? ΠΟΛΛΑ! τώρα κάτσε κ διάβαζε! αύριο θα σε ... εξετάσουμε χιχι!!!
Καλώς μας ήρθες Κώστα
Thanks!
Να δούμε μετά από 24 μέρες αν θα πάρει το Ami με τέτοιο κρύο κιόλας.
Λοιπόν κάτι ενδιαφέρον που έγινε στο Citro-forum?
Πρόεδρε καλωσόρισες.
Όσο για το προεδρικό όχημα είμαι σίγουρος ( αιώνιος positive thinker ) οτι θα πάρει με την πρώτη
Υ.Γ Κάτι ετοιμάζω να δημοσιεύσω τις επόμενες μέρες ελπίζω να βρώ χρόνο. Άντε γιατί μας φτάνουν οι Lotusαδες. -
-
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΙΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ CITROEN XSARA
1600c.c ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΚΟΥΠΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.ΑΠΟ ΤΙ ΜΟΥ ΧΕΙ ΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΣ GREEN ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΑΚΟΝΙΜΑΤΙΝΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ XSARA.ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
CITROËN FORUM