-
Ο χρήστης Marily έγραψε:
Προσεχε τι λες γιατι εχεις και εσυ κοπελα...............
ε, τι να κάνουμε, βρε marily, εμείς φταίμε; αφού όπως έχεις δηλώσει κι εσύ, γρήγορο αυτοκίνητο και νόστιμος πιλότος είναι ακαταμάχητος συνδυασμός
έχετε προσέξει ότι σε όποιο thread εμφανίζεται η marily ακολουθεί το χάος;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
έχετε προσέξει ότι σε όποιο thread εμφανίζεται η marily ακολουθεί το χάος;Ναι και καλό θα ήταν να το προσέξει λιγάκι αυτό η συμπαθέστατη κατά τα άλλα Marily. Πλάκα μονάχα στα topics που έχουν αυτό τον σκοπό παρακαλώ!
-
Για να ξαναμπούμε στο θέμα ........ τι έκανες με την κεραία Marily??Αγόρασες?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Για να ξαναμπούμε στο θέμα ........ τι έκανες με την κεραία Marily??Αγόρασες?Προς το παρών τίποτα!Εχει λήξει η ασφάλεια μου και αποφεύγω να κυκλοφορώ!
-
Πω πω ρε παιδιά chat το κάνατε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πω πω ρε παιδιά chat το κάνατε...Αστα.. Γιαυτο πες μας περισσοτερα για το vts ή βαλε μια αγγελια στην αντιστοιχη ενοτητα..
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Πω πω ρε παιδιά chat το κάνατε...
Αστα.. Γιαυτο πες μας περισσοτερα για το vts ή βαλε μια αγγελια στην αντιστοιχη ενοτητα..
Σπεύδε βραδέως δεν είπες...?
-
Και ξανά προς τη δόξα τραβά το Citroen forum, μετά από την επίθεση του Κούκου που είχε θέμα (τι άλλο) το φαγητό και την επίθεση των νέων του φόρουμ (αχ αυτή η νεολαία) και θέμα τα πεταρίσματα (από κανάρα σε κανάρα θα πετάαωωω)...
Σήμερα είδα επιτέλους τη C4 από κοντά. Κι εννοώ ότι μπήκα μέσα, έμεινα ώρα, χούφτωσα γερά (όλες τις επιφάνειές της), άνοιξα όλα τα ντουλαπάκια, θα έβγαζα και τη ρεζέρβα αλλά με στραβοκοίταξε ένας υπάλληλος της αντιπροσωπείας... Ολα αυτά έγιναν σε καινούριο αυτοκίνητο στο χώρο του service (όχι, δεν είχε πάθει κάτι ) και όχι στην έκθεση, αισθάνομαι άσχημα να το κάνω μπροστά στους πωλητές. Μετά βέβαια πήγα και μια βόλτα από την έκθεση.
Εντυπώσεις: Οι φωτογραφίες την αδικούν πολύ. Κοινότυπο αλλά αληθινό. Η 3θυρη είναι σίγουρα ξεχωριστή, δε μοιάζει τόσο με CRX ή 323 στην πραγματικότητα, έχει το δικό της χαρακτήρα. Ποιοτικά φαίνεται πολύ καλή, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι είπαν ότι έχει προβλήματα συναρμογής, ίσως έφταιγε που ήταν μοντέλα προπαραγωγής.
Δεν προλάβαινα να κάνω test drive, κι έτσι κι αλλιώς πρέπει να κλείσω ραντεβού για να δοκιμάσω το 2.0 VTS (μη δοκιμάσετε, δε δίνουν για test drive ).
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εντυπώσεις: Οι φωτογραφίες την αδικούν πολύ. Κοινότυπο αλλά αληθινό. Η 3θυρη είναι σίγουρα ξεχωριστή, δε μοιάζει τόσο με CRX ή 323 στην πραγματικότητα, έχει το δικό της χαρακτήρα. Ποιοτικά φαίνεται πολύ καλή, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι είπαν ότι έχει προβλήματα συναρμογής, ίσως έφταιγε που ήταν μοντέλα προπαραγωγής.
Kαι εμένα ποιοτικά μου φάνηκε πολύ καλή και διερωτώμαι....
Αλλά θα μου πεις,τόσα χρόνια με ιταλικά,τί αξιοπιστία να έχει ο λόγος μου επί του προκειμένου?
-
Μα δεν τη σύγκρινα με ιταλικά. Θα ήταν άδικη η σύγκριση, υπέρ του C4. Ξέρεις αυτό που λένε για τις εκκλησίες?
-
n_ olympios σαν αναπαφάσιστος αγοραστής .... θα το σκεφτώ
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μα δεν τη σύγκρινα με ιταλικά. Θα ήταν άδικη η σύγκριση, υπέρ του C4. Ξέρεις αυτό που λένε για τις εκκλησίες?Παλαιότερα ιταλικά εννοούσα!
-
Γλώττα λανθάνουσα...
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
n_ olympios σαν αναπαφάσιστος αγοραστής .... θα το σκεφτώ -
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=10390
Παιδιά,μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο?
Ευχαριστώ... -
Λοιπόν εγώ έχω την Xsara με αυτόν ακριβώς τον κινητήρα.
NO PROBLEM φίλε μου μέχρι σήμερα και το αυτοκίνητο είναι 6 και κάτι ετών και δεν οδηγείται με 3000 στροφές μόνο αλλά πολλές φορές πλησιάζει και τον κόφτη. Ο 1.6 θεωρείται πιο αξιόπιστος στα ηλεκτρονικά του από τον 1.4 αλλά και τα δύο μοτέρ λόγω των πολλών ετών παραγωγής τους θεωρούνται πάρα πολύ αξίοπιστα. Εγώ αυτά ξέρω αυτά σου λέω, και δεν έχω δεί ποτέ 1.4 ή 1.6 μοτέρ με πρόβλημα μηχανικό. Για τα ηλεκτρικά από όσο ξέρω πάλι ( αρχιμηχανικός εξουσιοδοτημένου μου τα έχει πεί αυτά που σου λέω και είμαι σίγουρος οτι δεν μου έλεγε ψέματα ) ο 1.4 είναι λίγο πιο ευπαθής ( sagem ) σε σχέση με τον 1.6 ( bosch ). -
Καταρχήν εύχομαι να μη χτύπησε κάποιος στο ατύχημα.
Ο χρήστης Gabriel έγραψε:
Βρήκα,σε εξωτερικά πολύ καλή κατάσταση,ένα ZX 1.6-93 με υδραυλικό τιμόνι,ηλεκτρικά παράθυρα,καινούρια λάστιχα,5θυρο,στα 2000 ευρώ.Πολύ καλή τιμή. Μην το πάρεις, ενδιαφέρομαι εγώ.
Από κεί και πέρα άκουσα από έμπειρο μάστορα και καλό φίλο ότι το ΖΧ είναι πολύ καλό,με τις συνήθεις βλάβες στην έκδοση 1.4 αλλά στην έκδοση 1.6 ο κινητήρας βγάζει τρομακτικές βλάβες...
Δε νομίζω πως είναι τόσο τραγικά τα πράγματα...
Το Citroen ZX είναι απροβλημάτιστο σε όλες τις εκδόσεις των κινητήρων?Ο 1.6 έχει αποδειχθεί ευπαθής σε σχέση με τον 1.4?
Ειναι ο κλασσικός 8v TU5JP που φοράει το Saxo VTR/Xsara Ι/Xantia/206(Πρώτα)/306 των 90 ίππων?Αυτός ακριβώς είναι. Οπως βλέπεις είναι μια τεράστια γκάμα αυτοκινήτων (και μάλιστα επεκτείνεται ακόμη περισσότερο αν πάμε πιο πίσω, με ΒΧ/309/405 κλπ.) Οπότε δε νομίζω ότι είναι έτσι όπως τα λέει ο γνωστός σου, χωρίς να θέλω να τον υποτιμήσω, αλλά τουλάχιστον στην πιο πρόσφατη εμπειρία (κυρίως με τα Xantia 1.6) είναι αρκετά αξιόπιστα.
Δυστυχώς δεν έχω ψάξει την αγορά τόσο καλά για να ξέρω τι άλλες προτάσεις υπάρχουν στις 2.000 ευρώ, πάντως με το ΖΧ κάνεις άνετα ταξίδια.
-
Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά.
Και εγώ της οικογένειας είμαι,έχω TU5JP+ μοτεράκι (δηλ Saxo VTS )
Για αυτό το λόγο θέλω να πάρω πάλι Citroen,είμαι πολύ ευχαριστημένος.... -
Ο χρήστης Gabriel έγραψε:
Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά.
Και εγώ της οικογένειας είμαι,έχω TU5JP+ μοτεράκι (δηλ Saxo VTS )
Για αυτό το λόγο θέλω να πάρω πάλι Citroen,είμαι πολύ ευχαριστημένος....Ωραίος ο Γαβριήλ...καλώς όρισες στο Cit Forum!
Kι εγώ Saxo VTS και τι άλλο, υπερ-ευχαριστημένος! -
Gabriel το ΖΧ ειναι μια χαρα αυτοκίνητο, νομιζω οτι ειναι υπερβολες αυτα που λενε.
Απ' ότι θυμάμαι το 1,6 δεν ειχε και τοση διαφορα στις επιδοσεις με το 1,4 γι αυτο δεν πουλησε και πολυ.
CITROËN FORUM