-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Διάβασε τις απαντήσεις στο παραπάνω link.Tις διάβασα.Δηλαδη προτίνεις Αυτοπλας?
-
Σωστό. Πρόσεξε μόνο να έχει το σωστό σπείρωμα για να μπορεί να βιδώσει στην υποδοχή του αυτοκινήτου σου.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Σωστό. Πρόσεξε μόνο να έχει το σωστό σπείρωμα για να μπορεί να βιδώσει στην υποδοχή του αυτοκινήτου σου.Τy kalo vradi
-
Δεν ξέρω, θα περάσω από την Autoplus και θα δω τι έχουν (όταν μου επιστρέψουν τις πινακίδες μου γμ το κέρατό μου! Μου τις πήραν παράνομα και άδικα, αύριο θα τρέχω για ένσταση αλλά μάλλον θα με γράψουν στα παλιά τους άρβυλα. )
-
Βρε marily από πιο από τα 2 στο κλέψανε??? Πόσο να κάνει μια κεραία??!!! Δεν θα είναι η ίδια και είναι κρίμα!! Σε πια περιοχή έγινε??
p.s.: πλάκα έκανα!!xexe..αλλά αυτό το πράγμα έχει παραγίνει και με τις κεραίες αλλά και με τα τάσια...!
-
Ο χρήστης pie13 έγραψε:
Βρε marily από πιο από τα 2 στο κλέψανε??? Πόσο να κάνει μια κεραία??!!! Δεν θα είναι η ίδια και είναι κρίμα!! Σε πια περιοχή έγινε??p.s.: πλάκα έκανα!!xexe..αλλά αυτό το πράγμα έχει παραγίνει και με τις κεραίες αλλά και με τα τάσια...!
Aπο το κουκλι μου το c2
Δεν θα τον τσακώσω?Που θα μου παει?
Απο το μετρο στην Κατεχακι
-
Ο χρήστης Marily έγραψε:
Βρε marily από πιο από τα 2 στο κλέψανε??? Πόσο να κάνει μια κεραία??!!! Δεν θα είναι η ίδια και είναι κρίμα!! Σε πια περιοχή έγινε??
p.s.: πλάκα έκανα!!xexe..αλλά αυτό το πράγμα έχει παραγίνει και με τις κεραίες αλλά και με τα τάσια...!
Aπο το κουκλι μου το c2
Δεν θα τον τσακώσω?Που θα μου παει?
Απο το μετρο στην Κατεχακι
Και θα βάλεις μαϊμού εξάρτημα στο Citroen σου???
Εδώ πουλάνε στο ebay ένα αυτοκόλλητο (τι σημασία και χρησιμότητα μπορεί να έχει ένα αυτοκόλλητο!!!! ) που είχε κάποτε το Ami 8 (τι σου λέω τώρα ε? ) για τα υγρά φρένων.
Και πουλήθηκε 10 ευρώ μόνο το αυτοκόλλητο και με μεταφορικά 15 σύνολο!!!
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 7937425114
Συμπέρασμα? Μάθε τιμή για original κεραία και ενημέρωσε το forum πρώτα!
Τόσους γνωστούς έχουμε εδώ που θα κάνουν και καλύτερη τιμή! -
Μη βάλεις τώρα στο καμάρι μας μαϊμού εξάρτημααα!!! Κρίμα είναι!
παιδιά και μια ερώτηση: Έφτασα στα 9900 περίπου, πόσο θα κάνει το service το μικρό τώρα? Ξέρει κανείς? Επίσης έχω να κάνω το Σαβ/ακο ενα ταξιδάκι συνολικά 300χλμ...υπάρχει πρόβλημα/?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σίγουρα και εγώ αυτό που σκέφτεσαι σκέφτομαι... ...αλλά και το VTS το λυπάμαι να το «σκοτώσω» για 6 χιλιάρικα...
Προκειται για το 14αρι φανταζομαι, ε; Αγοραστη εχεις βρει;
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Σίγουρα και εγώ αυτό που σκέφτεσαι σκέφτομαι... ...αλλά και το VTS το λυπάμαι να το «σκοτώσω» για 6 χιλιάρικα...
Προκειται για το 14αρι φανταζομαι, ε; Αγοραστη εχεις βρει;
Oχι μιλώ για το 1.6 liter 120hp.
Δεν βρήκα γιατί θα πάω μάλλον σε μαντρά να τελειώνω γιατί βαριέμαι τους υποψήφιους αγοραστές που τους αρέσει και στην συνέχεια γίνονται άφαντοι ξοδεύοντας ανούσια τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο μου.Αυριο θα πάω Νικόλα για test drive στην Αlfa Romeo (156 2.0 liter)...και θα αποφασίσω!
Το S40 πάντως μου άρεσε, απλά με προβληματίζει το περιορισμένο δίκτυο τους... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν βρήκα γιατί θα πάω μάλλον σε μαντρά να τελειώνω γιατί βαριέμαι τους υποψήφιους αγοραστές που τους αρέσει και στην συνέχεια γίνονται άφαντοι ξοδεύοντας ανούσια τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο μου.Οχι! περιμενε λιγο να βρω συναγοραστη! Μαλλον εχω βρει (κ ειναι απο εδω μεσα κιολας) αλλα δυσκολευομαι να τον πεισω.. Αληθεια, γιατι το δινεις τοσο φτηνα; Εχει πολλα χλμ; Οντως το 'σκοτωνεις' για 6 χιλιαρικα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν βρήκα γιατί θα πάω μάλλον σε μαντρά να τελειώνω γιατί βαριέμαι τους υποψήφιους αγοραστές που τους αρέσει και στην συνέχεια γίνονται άφαντοι ξοδεύοντας ανούσια τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο μου.όοοοοοχιιιιιι, μην το πας σε μαντρά, είναι αμαρτία!!!! βάλε μια αγγελία στη χρυσή ευκαιρία, θα βρεις αγοραστή στο άψε-σβήσε. εδώ και κάνα τρίμηνο προσπαθούσαμε να πουλήσουμε το κόρσα της φίλης μου. όλοι οι μαντράδες το έπαιρναν κοψοχρονιά, ώσπου έβαλε αγγελία η μητέρα μου, εν αγνοία μας, στη χρυσή ευκαιρία, και το αυτοκίνητο πουλήθηκε 500 ευρώ παραπάνω απ' όσο ζητάγαμε αρχικά, και 2 χιλιάρικα παραπάνω απ' όσο το έπαιρναν οι μαντράδες, μέσα σε δύο μέρες.
πες μας μερικά πραγματάκια ακόμα για το vts (χλμ, κατάσταση, χρώμα, εξτρά), μήπως βρεθεί κανείς που ενδιαφέρεται
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Δεν βρήκα γιατί θα πάω μάλλον σε μαντρά να τελειώνω γιατί βαριέμαι τους υποψήφιους αγοραστές που τους αρέσει και στην συνέχεια γίνονται άφαντοι ξοδεύοντας ανούσια τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο μου.όοοοοοχιιιιιι, μην το πας σε μαντρά, είναι αμαρτία!!!! βάλε μια αγγελία στη χρυσή ευκαιρία, θα βρεις αγοραστή στο άψε-σβήσε. εδώ και κάνα τρίμηνο προσπαθούσαμε να πουλήσουμε το κόρσα της φίλης μου. όλοι οι μαντράδες το έπαιρναν κοψοχρονιά, ώσπου έβαλε αγγελία η μητέρα μου, εν αγνοία μας, στη χρυσή ευκαιρία, και το αυτοκίνητο πουλήθηκε 500 ευρώ παραπάνω απ' όσο ζητάγαμε αρχικά, και 2 χιλιάρικα παραπάνω απ' όσο το έπαιρναν οι μαντράδες, μέσα σε δύο μέρες.
πες μας μερικά πραγματάκια ακόμα για το vts (χλμ, κατάσταση, χρώμα, εξτρά), μήπως βρεθεί κανείς που ενδιαφέρεται
- Μην του βαζεις ιδεες, δεν ειναι προς οφελος μας!
- 'μήπως βρεθεί κανείς που ενδιαφέρεται';;; Εεεετσι! Εισαι σε καλο δρομο!
-
Το ξέρω παιδιά ότι θα το πουλήσω στο άψε σβήσε μιας και η πιάτσα διψάει για αυτά.
Οι αντιπροσωπείες πόσο τα παίρνουν, όσο και οι μαντράδες?είναι μοντέλο 10/99 και έχει 86.000 χλμ.
Πάντως παίζει και η πιθανότητα να το κρατήσω...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το ξέρω παιδιά ότι θα το πουλήσω στο άψε σβήσε μιας και η πιάτσα διψάει για αυτά.
Οι αντιπροσωπείες πόσο τα παίρνουν, όσο και οι μαντράδες?είναι μοντέλο 10/99 και έχει 86.000 χλμ.
Πάντως παίζει και η πιθανότητα να το κρατήσω...
Αν ειναι να το κρατησεις χαλαλι σου. Αλλιως σπευδε βραδεως, σπευδε βραδεως!
-
Οχι! περιμενε λιγο να βρω συναγοραστη! Μαλλον εχω βρει (κ ειναι απο εδω μεσα κιολας) αλλα δυσκολευομαι να τον πεισω..φίλιππε, καρφώνεσαι, όλοι καταλάβαμε ότι θα το πάρεις μαζί με τη marily, για να τρέξεις συνοδηγός της σε αγώνες
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Οχι! περιμενε λιγο να βρω συναγοραστη! Μαλλον εχω βρει (κ ειναι απο εδω μεσα κιολας) αλλα δυσκολευομαι να τον πεισω..
φίλιππε, καρφώνεσαι, όλοι καταλάβαμε ότι θα το πάρεις μαζί με τη marily, για να τρέξεις συνοδηγός της σε αγώνες
Μ'αρεσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Οχι! περιμενε λιγο να βρω συναγοραστη! Μαλλον εχω βρει (κ ειναι απο εδω μεσα κιολας) αλλα δυσκολευομαι να τον πεισω..
φίλιππε, καρφώνεσαι, όλοι καταλάβαμε ότι θα το πάρεις μαζί με τη marily, για να τρέξεις συνοδηγός της σε αγώνες
Σσσσσ!!! Κρυβε λογια βρε!
αλλιως θα τα πω ολα στην κοπελα σου! -
Σσσσσ!!! Κρυβε λογια βρε!
αλλιως θα τα πω ολα στην κοπελα σου!Προσεχε τι λες γιατι εχεις και εσυ κοπελα...............
-
Ο χρήστης Marily έγραψε:
Προσεχε τι λες γιατι εχεις και εσυ κοπελα...............
Τα παντα ειναι θεμα προτεραιοτητων κ παραπλευρες απωλειες παντα υπαρχουν.. (ενταξει, το διαλυσαμε κ αυτο το τοπικ.. )
CITROËN FORUM