-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
...
mesastou ο κολλητος μου παντως εμαθε να ζει με αυτο...Σκεψου οτι η μεγαλυτερη θερμοκρασια που εχουμε δει ειναι 95-100 στο λαδι του με εξωτερικη 40 και συνεχη ''εμπνευσμενη οδηγηση' ...Σε πληρη αντιθεση με την Xsara δηλαδη την 1600 που δεν εχει ψυγειο λαδιου και τους 120-130 τους εχει σχετικα ευκολα με λιγο πιεσμενη οδηγηση...Αλλο κι αυτο ! Σκεφτομαι σοβαρα την τοποθετηση ψυγειου...Δεν ειναι φυσιολογικες θερμοκρασιες αυτες αλλα και οι 6-7 Xsara VTS που εχω οδηγησει στις ιδιες θερμοκρασιες δουλευουν το λαδι τους...Υπάρχουν περισσότερες τεχνικές πληροφορίες για τις activa κάπου; Μια άλλη ερώτηση που έχω είναι είναι γιατί ζεσταίνετε μόλις σβήσω; Μήπως κυκλοφορεί λάδι και μεταφέρει θερμότητα στο αντιψυκτικό; Πολύ συχνά πάντως όταν φεύγω μέσα σε λιγότερα απο 15 λεπτά από την άφιξη μου με το που γυρνάω το κλειδί αρχίζει να δουλεύει το βεντιλατέρ και οι θερμοκρασία του ψυκτικού έχει ανέβει. Ίσως να είναι σωστό και καλό αυτό απλά θα ήθελα να μάθω. Όπως και περισσότερες πληροφορίες για το intercooler και γενικά για όλα τα ιδιαίτερα συστήματα της.
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=1645 αυτό το έχω διαβάσει αλλά θέλω και άλλα... -
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Δεν στα είπανε καλά εραστή! Η Rolls χρησιμοποίησε υδροπνευματική κατόπιν αδείας της Citroen στην Silver Ghost του 1965 αλλά από το 1980 και μετά την εγκατέλειψε για χάρη των αμορτισέρ αερίου της Girling τα οποία φορούσε η Silver Spirit! Η Phantom σήμερα χρησιμοποιεί διπλά ψαλίδια με αμορτισέρ αερίου εμπρός και πολλαπλους συνδέσμους με αμορτισέρ αερίου πίσω. Αεροαναρτήσεις δηλαδή, την υδροπνευματική την παράτησε!
Καλα να παθει...!
Για αυτό οι καινούριες Rolls είναι πιο άνετες και πιο ενδιαφέρουσες οδηγικά μαζί από τις παλιές, γιατί έβαλαν αεροανάρτηση!
-
Καλα να παθουν λεμεεεεε!
mesastou ασε με να ριξω μια ματια...Αν και ειμαι σιγουρος οτι στο forum του C club θα βρεις πληροφοριες...
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Aν δεν κανω λαθος εννοεις την 2,7biturbo diesel
Eχει απιστευτη ροπη το μοτερ ,αυτο θα διαλεγα αν επερνα ποτε τετοιοΑλλα τα 76κ πολλα μου φαινονται
3λιτρη diesel πια με 240κατι αλογα πια
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Υδροπνευματικές ήταν η W126 και W116 ( 6.9l) με τεχνολογία δανεισμένη από την Citroen.
Eπίσης η πίσω ανάρτηση ορισμένων Rolls ήταν υδροπνευματική δανεισμένη από την Citroen και πάλι. Υδροπνευματική φορούσαν και τα 405 Μi16 στον πίσω άξονα
Α και αυτό φοράει κάτι παρόμοιο
( ΑΜΧ-56 Leclerc )
Καμία αερανάρτηση δεν φτάνει το επίπεδο άνεσης του υδροπνευματικούΠολυ σωστος
Καθε μερα σχεδον βλεπω μια w126 θωρακισμενη που ηταν του παπανδρεου (τωρα την εχει ενας τραγουδιστης με γυαλια και πουρο ) εχει κανονικα υδροπνευματικη με λεβιε μεσα, ανεβοκατεβαινει σαν τις citroen η μονη διαφορα που παρατηρησα ηταν οτι δεν επερνε LHM αλλα 10αρακι λαδι βεβαια και τα citroen δουλευουν με 10αρακι αλλα οχι για παντα..... -
Το Leclerc πάντως έχει μέσα κουζινάκι (απάλευτοι Γάλλοι)! Σαν άρμα όμως δεν λέει πολλά... πάσχει από θωράκιση.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Το διδακτορικό στα late 20 θα τελειώσει (ελπίζω ), αλλά το σχέδιο προς το παρόν το μόνο που περιλαμβάνει είναι το κύκνειο άσμα της εύας(όχι ότι αν έχω τα γκαφρά θα κολώσω να πάρω ψ6 )
θα την ρίξεις στον καιάδα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ετσι ετσι...ο ντριφτερ ειναι large τυπος...Οσο για τον Δια δε περιμενα καλη κουβεντα για τις αγαπες μας..
Patrone, με έχεις παρεξηγήσει. Εγώ σας αγαπάω. Απλά μου αρέσει να σας πειράζω...
παιχνιδιάρη μου
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η Rolls έχει αεροαναρτήσεις κύριος, όχι υδροπνευματικη! Εγώ πάλι μόνο καινούριο θα το έπαιρνα γιατί μεταχειρισμένο θα σου βγάλει την παναγία το Αγγλικό και επειδή δεν γουστάρω αυτοκίνητο που έχει ξεπαρθενιάσει άλλος. Όπως και να είναι τα πλαστικά μέσα, το γεγονός παραμένει ότι η S Type ΔΕΝ βασίζεται σε Mondeo.Να το διευκρινίζεται καλύτερα τότε κύρε εραστά!
μήπως γνωρίζετε αγόρια από πότε η MERCEDES έχει αεραναρτηση στα πούλμαν της (σε αυτά πρώτο μουντζούρωσα τα χέρια μου) και στην 600
-
-
μη βγαίνεις , μη σε δέσω μέσα στην εύα
να πας να ρωτήσεις στο γερμανοτοπικόεδιτ: ωραίο χρωματάκι, πένθιμο
-
και θα με πετάξεις μαζί της στον καιάδα.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Το διδακτορικό στα late 20 θα τελειώσει (ελπίζω ), αλλά το σχέδιο προς το παρόν το μόνο που περιλαμβάνει είναι το κύκνειο άσμα της εύας
(όχι ότι αν έχω τα γκαφρά θα κολώσω να πάρω ψ6 )
θα την ρίξεις στον καιάδα.
Αν είναι αυτό που φαντάζομαι
Με θές για αυτοκίνητο συνοδείας -
-
ας είναι ένα όνειρο ρε παιδί μου
http://www.wegenforum.nl/viewtopic.php? ... c764e0bbef
λοχιόσημα απαγορεύονται σε αυτά τα ιερά εδάφη μιραγε
-
καλώς κάνουν και τα απαγορεύουν γιατί τους βλέπω να κάνουν χαρακίρι τους σχιζοματηδες.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ας είναι ένα όνειρο ρε παιδί μουhttp://www.wegenforum.nl/viewtopic.php? ... c764e0bbef
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ας είναι ένα όνειρο ρε παιδί μου
http://www.wegenforum.nl/viewtopic.php? ... c764e0bbef
αρπα την ντριφτη
-
για να ανοίξω τα επαναστατικά κιτάπια μου, για καμιά συνταγή μολότωφ
μια χαρά, θα κάνω ανταλλαγή
-
CITROËN FORUM