-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πρέπει να είσαι κολλημένος Ψιτροενάκιας ( ) για να πάρεις αυτήν αντί για μια Jaguar XF πχ.Σιγα τι διαφορα εχει το ενα με το αλλο?
-
Από που να αρχίσω και που να τελειώσω Βαγγέλη...;
-
Ουτε καν head up display δεν εχει
-
-
Μην μας φτιαχνεται παλι
-
REALZEUSακο δεν λες τίποτα
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
REALZEUSακο δεν λες τίποταΑλπινάκο έχω μείνει άφωνος από την εξωτερική ασχήμια και την εσωτερική εργονομία...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αλπινάκο έχω μείνει άφωνος από την εξωτερική ασχήμια και την εσωτερική εργονομία...
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Αλπινάκο έχω μείνει άφωνος από την εξωτερική ασχήμια και την εσωτερική εργονομία...
ου ου ου ου ου
-
να φυγεις να πας εδω viewtopic.php?f=15&t=20141
-
Και νόμιζα ότι είσασταν φιλόξενοι άνθρωποι εσείς οι Σιτροενάκιδες.
-
Ήρθε το προσπέκτους της ψ6
έχω πάθει ζημιάααακατα λάθος μου στέιλαν δύο, να σας ταχυδρομίσω ένα ?
Αμα τα γραφει στα ολλανδικα αστο θα στραμπουλιξουμε την γλωσσα μας
Εμαθες ποσο παιζει εκει?
τι έπαθε ο ντριφτης είναι καλά,μήπως σήκωσε πυρετό να του στείλουμε γιατρό .
Που να του την δωσουν και για test drive εκει να δεις ζημια που θα παθει
να φυγεις να πας εδω viewtopic.php?f=15&t=20141
-
όλοι κάνουν τα σκληρά καρυδιά με ευες και XF αλλά μόλις δουν καμία C6 ξεφλουδίζουν σαν φιστίκι αράπικο.
-
όλοι κάνουν τα σκληρά καρυδιά με ευες και XF αλλά μόλις δουν καμία C6 ξεφλουδίζουν σαν φιστίκι αράπικο.Έτσι... το φοβόμαστε το εργαλείο... απόλυτο μηχάνημα οδήγησης λέμε!
-
στο μυαλό του ντριφτερ υπάρχει ήδη ένα τρελό σχέδιο, για να κλείσει το κεφάλαιο της εύας μετά το διδακτορικό
-
Ψ6?
-
Αν ειναι να πάρει C6 απο τα 20κάτι του... καλύτερα να βγει ταυτόχρονα και στην σύνταξη...
-
Ετσι ετσι...ο ντριφτερ ειναι large τυπος...Οσο για τον Δια δε περιμενα καλη κουβεντα για τις αγαπες μας..
-
Το διδακτορικό στα late 20 θα τελειώσει (ελπίζω ), αλλά το σχέδιο προς το παρόν το μόνο που περιλαμβάνει είναι το κύκνειο άσμα της εύας
(όχι ότι αν έχω τα γκαφρά θα κολώσω να πάρω ψ6 )
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
(όχι ότι αν έχω τα γκαφρά θα κολώσω να πάρω ψ6 )
Αντε και μετα θα με πας εμενα βολτα
CITROËN FORUM