-
Επείγουσα ερώτηση:
Θέλουμε να αλλάξουμε ένα κολάρο σε μια ξανθιά πρώτης γενιάς.
Πρέπει να προσέξουμε κάτι στην εξαέρωση?
Ξέρω ότι παίζει θέμα με τα γαλλικά, πρέπει να προσέξεις να ανοίξεις όλες τις βαλβίδες (πού βρίσκονται?) -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Επείγουσα ερώτηση:
Θέλουμε να αλλάξουμε ένα κολάρο σε μια ξανθιά πρώτης γενιάς.
Πρέπει να προσέξουμε κάτι στην εξαέρωση?
Ξέρω ότι παίζει θέμα με τα γαλλικά, πρέπει να προσέξεις να ανοίξεις όλες τις βαλβίδες (πού βρίσκονται?)Aν δεν κανω λαθος μια ειναι πανω στο ψυγειο μια κοντα στον θερμοστατη μια αλεν συνηθος και μια εξαερωση πρεπει να εχει στα κολαρα που βρισκονται στον καθρεφτη του αυτοκινητου που κουμπωνουν στο ψυγειο του καλοριφερ
Παντως θελει εξαερωσηΕχει κολαρα η ξανθιά ?
-
3 θυμόμουν κι εγώ
Μου είπε ότι την τελευταία φορά στο σέρβις, δεν τις ανοίξανε, απλά το οδηγήσαν μέχρι να ζεσταθεί και ανοίξαν την τάπα του ψυγείου -
3 θυμόμουν κι εγώ
Μου είπε ότι την τελευταία φορά στο σέρβις, δεν τις ανοίξανε, απλά το οδηγήσαν μέχρι να ζεσταθεί και ανοίξαν την τάπα του ψυγείουΝα σου πω δεν το γνωριζω για την xantia δεν εχω αλλαξει αλλα xm ,zx και xsara που εχω αλλαξει τα νερα παντα ηθελε εξαερωση ......
Τωρα κοιταγα την δικια μου οι δυο φαινονται την αλλη για να την βγαλω φωτο πρεπει να λυσω καποια πραγματα δεν πεφτει καρφιτσα μεσα
Μην σχολιασει κανεις την αραχνοφολια
http://img193.imageshack.us/i/dsc01767rd.jpg/
http://img193.imageshack.us/i/dsc01766k.jpg/ -
-
Ρε συ, μια αραχνοφολιά εκεί... τι ρόλο παίζει;
-
φαντάσου από πότε έχει να πάρει μπροστά
thx ρε ψιτροβαγ
στη δεύτερη φωτό τί θα πρέπει να δώ
Η πρώτη είναι απλά ξεβίδωμα, στον καθρέφτη, δε θέλει άλεν έτσι?? -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Youtube VideoΕχω να το κινησω πολλες μερες
Την νεα χρονια ομως θα βγαλω πινακιδες και θα το ξεαραχνιασωΡε συ, μια αραχνοφολιά εκεί... τι ρόλο παίζει;
Την εχω βαλει να φυλαει το αμαξι αντι για συναγερμο
Αν θες βαλε χερι εκει -
ΧΑΧΑΧΑΧΑ βρήκες ανθρωπο τωρα...
-
στη δεύτερη φωτό τί θα πρέπει να δώ
Η πρώτη είναι απλά ξεβίδωμα, στον καθρέφτη, δε θέλει άλεν έτσι??Η πρωτη ειναι απλα ξεβιδωμα αλλα με προσοχη γιατι ειναι πλαστικες η δευτερη απλα με τοχερι αλλα προσοχη στο σφυξιμο παλι με το χερι
Ακομα μεγαλυτερη προσοχη στο σφυξιμο η αλενοβιδα ειναι κουφια κι αμα την σφυξεις παραπανω κοβεται σαν αγγουρι...... -
roger captain
οχι άλεν, torx
-
roger captainοχι άλεν, torx
Για αλεν ξερω δεν νομιζω τορξ
τορξ εχει ολο το υπολοιπο αμαξι -
πήγα να στη βγώ απο δεξιά
-
Ενας φιλος εχει Ξανθια 1600. Πως γινεται να χει βαλει καινουριες σφαιρες και μετα απο καναδυο βδομαδες αρχισε να σφιγγει, να χτυπαει, κι οσο περνανε οι μερες χειροτερευει σιγα σιγα, οχι οπως οταν ειναι παλιες οι σφαιρες αλλα καπως σφικτο. Γιατι γινεται αυτο; Citrovag, GeZ ;
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Ενας φιλος εχει Ξανθια 1600. Πως γινεται να χει βαλει καινουριες σφαιρες και μετα απο καναδυο βδομαδες αρχισε να σφιγγει, να χτυπαει, κι οσο περνανε οι μερες χειροτερευει σιγα σιγα, οχι οπως οταν ειναι παλιες οι σφαιρες αλλα καπως σφικτο. Γιατι γινεται αυτο; Citrovag, GeZ ;Κοιτα υδραυλικος δεν ειμαι ο gez ειναι
99.9 να μην αλλαχτηκαν ή να εβαλαν τπτ κινεζικες....
Αν ειναι σφιχτο παει να πει πως εχουν σπασει οι μεμπρανες απο τις σφαιρες οποτε δεν εχει αναρτηση και ειναι πολυ σκληρο ..παιζει και το ενδεχομενο να μην εβαλε την σωστη πιεσηπανε με νουμερα αυτες ,αλλες φορανε οι 1600 αλλες οι 1800 κτλ
-
Μπρε αντερφι... τι ειναι το μεμπράνες;
Σε πειράζω
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Μπρε αντερφι... τι ειναι το μεμπράνες;Σε πειράζω
οχι φυμε παντως
οι σφαιρες παλια στις ds κυριως ηταν διαιρουμενες μεσα εχουν μια μεμβρανη λαστιχενια αυτη διαχωριζε το LHM (μη με ρωτησεις και εσυ τι ειναι αυτο)με το αζωτο οταν αυτη σπασει γινονται ενα με αποτελεσμα να μην σουσταρει σωστα το αμαξι
Μετα τις εβγαλαν κλειστες χωρις να ανοιγουν αλλα εσωτερικα ειναι ιδιες απλα τις αλλαζεις ολοκληρες -
Τοσα υδροπνευματικα εχεις και δεν ξερεις ;
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Τοσα υδροπνευματικα εχεις και δεν ξερεις ;πως δεν ξερω
CITROËN FORUM