Nov 12, 2003, 11:42 PM

Ο χρήστης otso έγραψε:
Γεια σας
για να πω την αληθεια το xantia δεν το ειχα πολυπροσεξει, αλλα οταν μου ειπανε για καποιον που πουλουσε ενα 16ν στα 2000cc του 95 με τους 155hp 100.000 χλμ μονο 6000 , αρχισα να διαβαζω οτι βρηκα στο ιντερνετ και ενθουσιαστικα. πηρα λεφτα και πηγα να το δω , αλλα δεν το πηρα τελικα γιατι ειχε σκασιματα και στα δυο πισω λαστιχα ενω ο παππους μου ελεγε οτι τα ειχε αλλαξει 8 μηνες πριν, αλλα και το κυριοτερο το χρωμα της πορτας του πορτ μπακαζ στην αεροτομη ηταν σαν καμενο και ξεφλουδισμενο.
αμεσως μετα κοιταζα οτι xantia εβρισκα παρκαρισμενο, ειδα 4 και ολα ειχαν το ιδιο προβλημα , ενα μαλιστα και στην οροφη.
τι γινετε ηταν ελλατωματικα στο χρωμα;επειδη μου αρεσει πολυ αυτο το μοντελο. επισης θελουν συχνα οι σφαιρες αλλαγη; κοστιζουν ακριβα;μπορεις να βρεις εθκολα μεταχειρισμενα ανταλακτικα;
επειδη οτι μηχανημα εχω το επισκευαζω μονος και επειδη το manual της haynes δεν ειναι παντα διαφωτιστικα, αν χρειαστει θα μπορουσαμε να βρουμε το manual που δινει η εταιρεια στους μηχανικους της;

Πραγματικά δεν έχω ακούσει για κάποιο τέτοιο πρόβλημα χωρίς να σημαίνει ότι το αμφισβητώ!

Οι σφαίρες δεν ξέρω ακριβώς πότε αλλάζουν αλλά σίγουρα υπάρχει και η γνωστή λύση να τις γεμίζεις (ο μηχανικός) και όχι να βάζεις καινούργιες που είναι πραγματικά ακριβές.
Αθήνα είσαι?