-
Land Cruiser 90...ΙΒΚ-13ΧΧ...η πίσω πινακίδα τσακισμένη στην αριστερή της πλευρά γιατι αλλοιώς έβρισκε πάνω στο αμάξωμα!!!
-
Λύνουμε ένα-ένα τα θέματα:
-
από το προηγούμενο μήνυμά μου έλειπε η λέξη 'γιατί' στο σημείο
ξέρει κανείς... γιατί η Ορεστιάδα έχει άλλους συνδυασμούς από την
Αλεξανδρούπολη. Όπως πολύ σωστά λέει ο panark εκεί κυκλοφορούν
τα ΟΡΑ,ΟΡΒ,ΟΡΕ με το τελευταίο να έχει φτάσει τουλάχιστον στο -41**. -
για τα ΕΒΟ-**** θα πρέπει να περιμένεις panark αρκετά! Με ρυθμό
ένα συνδυασμό ανά 3,5 χρόνια περίπου και καθώς μετά το ΕΒΗ
ακολουθούν τα ΕΒΚ,ΕΒΜ,ΕΒΝ,ΕΒΡ,ΕΒΤ,ΕΒΧ,ΕΒΙ πριν το ΕΒΟ, αυτό δε θα
εμφανιστεί σε λιγότερο από 20-25 χρόνια. Τότε θα κυκλοφορεί το
EVO...30 που θα κινείται με ηλιακή ενέργεια ή υδρογόνο αλλά στους
δρόμους δε θα μπορεί κανείς να ξεπεράσει τα 120 (το πολύ) γιατί θα
υπάρχει κόφτης ή θα στέλνει μήνυμα ο δορυφόρος που θα παρακολουθεί
τα πάντα ότι ξεπέρασες το όριο. -
Οι πινακίδες με δύο γράμματα έχουν τελειώσει γενικά προ πολλού
(νομίζω από το 1983 δόθηκαν με τα τρία γράμματα) και ο λόγος που
άρχισαν οι συνδυασμοί με τρία γράμματα είναι προφανώς γιατί οι άλλοι
συνδυασμοί εξαντλήθηκαν αρκετά γρήγορα. Ευτυχώς πριν αρχίσουν να
λιγοστεύουν δραματικά τα κυκλοφορούντα αυτοκίνητα με δύο γράμματα
πρόλαβα να κάνω μία σχεδόν πλήρη καταγραφή που κυκλοφόρησε τι,
αν και σύντομα διαπίστωσα ότι υπήρξαν εξαιρέσεις, δηλαδή κάποια
νούμερα κυκλοφόρησαν αλλού (σας θυμίζει κάτι; ) από ότι άφηνε να
εννοηθεί το νουμεράκι στα δεξιά του συνδυασμού, πχ τα ΚΗ-1****
έγραφαν 15 δηλαδή προορίζονταν για τη Φλώρινα αλλά δόθηκαν στην
Πέλλα. Ξέρει κανείς άλλες τέτοιες εξαιρέσεις;
Οι παλιές πινακίδες με τα δύο γράμματα τελείωσαν με γρήγορους ρυθμούς
στις περισσότερες περιοχές αλλά σε κάποιες περιπτώσεις μικρών νομών ή
νησιών με σχετικά λίγες ταξινομήσεις άργησαν να εμφανιστούν τα τρία
γράμματα, είναι αυτό που ονομάζω 'αργές' πινακίδες: πχ το ΝΜ (15) στη
Φλώρινα έδωσε τη θέση του στο ΡΑΒ μετά το 1990, αργότερα το ΡΟ (27)
στην Άμφισσα έδωσε τη θέση του στο ΑΜΑ, το ΤΜ (33) στα Γρεβενά στο
ΡΝΑ, το ΑΤ (8 και όχι 12(Θεσσαλονίκη)) στη Σάμο στο ΜΟΑ.Και φτάνουμε έτσι στις τρεις 'χελώνες':
α) τη Λήμνο που 'αποκόπηκε' από τη Μυτιλήνη μετά το ΑΟ και ένα κομμάτι
του ΧΝ και έχει ΜΗΑ από το 1990 περίπου, βρίσκεται με 300-350
ταξινομήσεις το χρόνο κάπου στο 5400 (δε βλέπω τέτοια συχνά,
σπανιότερα κι από μία φορά το χρόνο! ) και όταν φτάσει στο 5599 θα
πεταχτεί στο 7650 (νέου τύπου ίσως; ) αφού τα ενδιάμεσα δόθηκαν στην
Αθήνα στα τέλη Μαϊου,
β) τη Λευκάδα που είχε ΙΝ-1000 ως 6199, τα τελευταία δόθηκαν το
Μάιο του 1997 (αρκετά παλιότερα είχαν δοθεί τα ΙΝ-7*** και 8*** στην
Αργολίδα (25), και ΙΝ-9*** στη Θεσπρωτία (39) ενώ τα ΙΝ-6200 ως 6999
δόθηκαν στην Κέρκυρα το καλοκαίρι-φθινόπωρο του 1997 επειδή είχε
έλλειψη, περισσότερα επ' αυτού σε άλλο μήνυμα) και ξεκίνησε το αρκετά
περιπετειώδες ΕΥΑ: με το καλημέρα (άνοιξη 1998) δόθηκαν τα ΕΥΑ-4950
ως 5949 στα Γιάννενα λόγω έλλειψης, ενώ το Μάιο φέτος πήρε ο Πειραιάς
τα 7*** και 8*** (ως το 8949) και από τον Ιούνιο η Άρτα κάποια από
τα 6*** (δεν ξέρω ακριβώς, το... φαινόμενο εξελισσόταν μέχρι πρόσφατα)
και πάλι λόγω έλλειψης. Η Λευκάδα τώρα βρίσκεται στο 4300 περίπου
και με ρυθμούς κάπου 500 το χρόνο είναι στον πάτο της πινακιδοκατάταξης
πάνω όμως από...
γ) το Καρπενήσι! La plus que lente. Φτωχός μικρός νομός με πολύ λίγες
ταξινομήσεις- 200 το χρόνο παλιότερα, τώρα έφτασε τις 300 περίπου.
Το ΤΡ-**** εξελισσόταν πολύ αργά τις δεκαετίες 70,80,90, εν τω μεταξύ
τα ΤΡ-6*** ως 9*** δόθηκαν σε Τρίκαλα (34) και Καρδίτσα (35) (νομίζω)
πριν το 1986, ομοίως τα ΤΡ-5**** στην Τρίπολη (24). Έτσι το Καρπενήσι
είχε ΤΡ μόνο ως το 4999 και έφτασε εκεί την άνοιξη του 1999 οπότε
πια ξεκίνησε το από καιρό αναμενόμενο ΚΗΑ. Τώρα βρίσκεται κάπου στο
2600. Έχοντας μεγάλο απόθεμα έδωσε τελευταία πολλά νούμερα σε
Κορινθία (35** ως 39** ), Καρδίτσα (από 40** ως ; ), Ηγουμενίτσα (από
; ως 4999).- Η Σάμος είναι βέβαια αργή πινακίδα αλλά έχει φτάσει στο ΜΟΒ που
πρέπει να ξεκίνησε κάπου τέτοια εποχή πέρισυ. Έδωσε πρόσφατα κάμποσα
νούμερα στις Κυκλάδες (τα ΜΟΒ-3*** τουλάχιστον ως το 3799, ξέρει
κανείς ακριβώς; ).
Αυτά για την ώρα, περισσότερα σε επόμενο μήνυμα. Ελπίζω να ικανοποίησα
τις απορίες σας (και να σας δημιούργησα πολλαπλάσιες). -
-
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; Γιατί τα αμάξια από την Αθήνα αρχίζουν από Ζ ή Υ και δεν αρχίζουν από Α;;
-
Γιατί το Υ δεν υπάρχει σε συνδυασμούς άλλων νομών ως πρώτο γράμμα
οπότε μπορούσαν να δοθούν όλα τα Υ** στην Αθήνα. Ομοίως τα Ν** στη
Θεσσαλονίκη. Το Ζ εμφανίζεται ως πρώτο γράμμα αλλά μόνο στη Ζάκυνθο
και το Ι μόνο στα Γιάννενα και με τη λογική αυτή ίσως μετά το Ι
ακολουθήσει το Ο που υπάρχει μόνο στην Ορεστιάδα.Αντίθετα το Α υπάρχει σε αρκετούς νομούς, βλ. προηγούμενο μήνυμά
μου. -
Η Ε.Ε ηρθε και στο Ηρακλειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σημερα ειδα 4(!!!!!!!!) αμαξια με πινακιδες Ε.Ε με Ηρακλειωτικες πινακιδες Η.Κ.Ι.
Εκει που δεν ειχα δει καμμια ειδα 4!!! Μαλλον σημερα θα ηρθαν οι πινακηδες στο μηχανολογικο εδω και αρχισαν απο σημερα να τις βαζουν.
Καλιο αργα...
-
Ο χρήστης ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:
Για τα ΕΒΟ-**** θα πρέπει να περιμένεις panark αρκετά, 20-25 χρόνια.Δεν με χαλάει καθόλου, άλλωστε περίπου τόσα χρόνια πρέπει να αποταμιεύω για να φτάσω το αντίτιμο του '20 Evo...
Έδωσε πρόσφατα κάμποσα νούμερα στις Κυκλάδες (τα ΜΟΒ-3*** τουλάχιστον ως το 3799, ξέρει κανείς ακριβώς; ).
Ανταπόκριση απο Σύρο, οπου βρισκόμουν τις τελευταίες μέρες: Απλά επιβεβαιώνω τα του guru - μετά τα ΕΜΑ, ΕΜΒ, ΕΜΕ, ΕΜΖ, αλλαξοπινακιδιά σε ΜΟΒ. Πάνω απο το 3799 δεν είδα , αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος οτι υπήρχαν και νούμερα μικρότερα απο 3***. Δεν σημειώνω τι βλέπω, απλά παρατηρώ...
Στις μοτοσυκλέτες οπου τα πράγματα (και δη σε νησιά) τρέχουν σαφώς πιο γρήγορα, είδα μέχρι και ΕΜΥ-. Μετά εμφανίστηκε συνδυασμός που δεν είχα ξαναδεί: ΕΖΑ-.
Το μπάχαλο με τις μοτοσυκλέτες πάντως φαίνεται ακόμα μεγαλύτερο: Πήρα μηχανάκι προ τριμήνου με πινακίδες ΒΙΤ-. Απο που διάολο εμφανίστηκε αυτό μαζί με το ΒΙΧ- που έδιναν την ίδια περίοδο; Απο ποιο νομό το εισήγαγαν; Ένα μήνα πριν το αγοράσω κυκλοφορούσαν ΒΕΑ και ΒΕΒ. Κάπου ενδιάμεσα εμφανίστηκαν και κάτι ΙΟΑ, ΙΟΒ, ΙΟΟ κτλ. Πανικός;
Πάντως Δημήτρη, χωρίς να θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση, τα στοιχεία που παρουσιάζεις αποκλείεται να προέρχονται απο απλή παρατήρηση και καταγραφή...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Η Ε.Ε ηρθε και στο Ηρακλειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σημερα ειδα 4(!!!!!!!!) αμαξια με πινακιδες Ε.Ε με Ηρακλειωτικες πινακιδες Η.Κ.Ι.
Εκει που δεν ειχα δει καμμια ειδα 4!!! Μαλλον σημερα θα ηρθαν οι πινακηδες στο μηχανολογικο εδω και αρχισαν απο σημερα να τις βαζουν.
Καλιο αργα...
Ναι, κι εγώ τις είδα. Μάλιστα η μία ήταν σε μία BMW σκούρα. Ερώτηση κρίσεως... Ας πούμε ότι κ εγώ θέλω τέτοια πινακίδα. Πώς μπορώ να την αποκτήσω; Έχω ήδη νούμερο στις παλιές, ΗΚΗ είναι. Αν πάω στο μηχανολογικό και πω ότι θα ταξιδέψω Ευρώπη; Και θα με βάλουν να πληρώσω βέβαια, αλλά αυτό δεν το δέχομαι. Για τις ανοησίες τις δικές τους θα πληρώνουμε εμείς κερατιάτικα; Δηλαδή, για ένα γράμμα τις έχασα και πρέπει να σκάσω τώρα 100-τόσα ευρώ; Not fair, νομίζω.
-
Κοίτα φίλε μου που έγιναν και μόδα οι πινακίδες Ε.Ε. Δεν βρίσκετε καλύτερα κανένα πλαίσιο με μπλε E.U. στο πλάι να καθαρίσετε;
Μια ερώτηση από εμένα: αν πάμε σε κανένα κατάστημα που φτιάχνει πινακίδες και ζητήσουμε να μας κατασκευάσει πινακίδες με παλιό νούμερο αλλά με νέα γραμματοσειρά και μέγεθος, θα έχουμε πρόβλημα;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κοίτα φίλε μου που έγιναν και μόδα οι πινακίδες Ε.Ε. Δεν βρίσκετε καλύτερα κανένα πλαίσιο με μπλε E.U. στο πλάι να καθαρίσετε;Μια ερώτηση από εμένα: αν πάμε σε κανένα κατάστημα που φτιάχνει πινακίδες και ζητήσουμε να μας κατασκευάσει πινακίδες με παλιό νούμερο αλλά με νέα γραμματοσειρά και μέγεθος, θα έχουμε πρόβλημα;
Είπαμε, είναι παραχάραξη...
Βέβαια, σε λίγο που θα πληθύνουν οι νέες, ποιός θα το προσέξει (μόνο για το ΚΤΕΟ θα βάζεις τις παλιές ) αλλά... -
Παπαχριστοπουλος δημητρης θα ηθελα να με βοηθησεις.. Ο παππους μου ειχε ενα φορτηγο το οποιο πουλησε το 1980 και οι πινακιδες του ειχαν μονο νουμερα οχι γραμματα σε λιγο καιρο θα αρχισω αναζητηση αυτου του φορτηγου θα ηθελα να μου πεις αν αυτες τις πινακιδες τις απαγορεψαν και υποχρεωσαν τους ιδιοκτητες να φορεσουν πινακιδες με γραμματα..και αν μπορω μεσω του υπουργειου με τον αριθμο των πινακιδων να βρω τον ιδιοκτητη του φορτηγου...
και επισεις αν μπορεις πες μου τις περιοχες αυτων των γραμμματων:
ΚΝ
ΚΟ -
Ο χρήστης Dimitris_ έγραψε:
Παπαχριστοπουλος δημητρης θα ηθελα να με βοηθησεις.. Ο παππους μου ειχε ενα φορτηγο το οποιο πουλησε το 1980 και οι πινακιδες του ειχαν μονο νουμερα οχι γραμματα σε λιγο καιρο θα αρχισω αναζητηση αυτου του φορτηγου θα ηθελα να μου πεις αν αυτες τις πινακιδες τις απαγορεψαν και υποχρεωσαν τους ιδιοκτητες να φορεσουν πινακιδες με γραμματα..και αν μπορω μεσω του υπουργειου με τον αριθμο των πινακιδων να βρω τον ιδιοκτητη του φορτηγου...και επισεις αν μπορεις πες μου τις περιοχες αυτων των γραμμματων:
ΚΝ
ΚΟΟι πινακιδες αυτεςθα πρεπει να χρονολογουνται μεχρι περιπου τις αρχες της δεκαετιας του 80. Αν θυμαμαι καλα νομιζω οτι οντως οι κατοχοι αυτοκινητων υποχρεωθηκαν να τις αλλαξουν αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
Οσο για τα
ΚΝ
ΚΟΜπας ειναι τιποτα Κοζανη?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κοίτα φίλε μου που έγιναν και μόδα οι πινακίδες Ε.Ε. Δεν βρίσκετε καλύτερα κανένα πλαίσιο με μπλε E.U. στο πλάι να καθαρίσετε;Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου. Σε ενοχλεί δηλαδή που τις προτιμώ επειδή είναι πιο ευχάριστες; Έχουν πιο όμορφη γραμματοσειρά και το μπλε EU στο πλάι με τα αστεράκια μου αρέσει. Τι πρόβλημα έχεις εσύ; Σου ζήτησα να τις βάλεις και στο δικό σου;
-
Ψυχραιμία παιδιά! Δεν γράφουμε εδώ για να τσακωνόμαστε, αλλά για να
ανταλλάσσουμε απόψεις και (ελπίζω) παρατηρήσεις. Οι νέες πινακίδες
είναι ωραίες αλλά οι παλιές είναι αλλιώς! Όπως και να' χει θα τις
βλέπουμε όλο και περισσότερο, αυτό είναι βέβαιο: μόλις γύρισα από
Μεσσηνία, άρχισαν και εκεί και μάλιστα οι γερμανικού τύπου
(μήπως τελικά μόνο τέτοιες θα υπάρξουν ή όλες οι παρτίδες θα μοιάζουν
με αυτές; θα δείξει) από το ΚΜΗ-8600, έχουν μάλιστα φτάσει στο 91**.
Οριακά λοιπόν το ΚΜΚ θα εμφανιστεί εκεί κατά τα Χριστούγεννα ή λίγο
μετά. Και δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εμένα μου αρέσουν πολύ,
ιδίως αυτές που είδα σε ένα πολύ πρόσφατο λεωφορείο του τοπικού
ΚΤΕΛ, αλλά και σε ένα TRAVEGO στην Αθήνα (ΙΒΖ-46**). Σας
αποκάλυψα και ένα άλλο μεγάλο μου πάθος...χρωστώ απαντήσεις σε panark, greo, Dimitris, θα επανέλθω αργότερα
-
[quote='Dimitris_']. Ο παππους μου ειχε ενα φορτηγο το οποιο πουλησε το 1980 και οι πινακιδες του ειχαν μονο νουμερα οχι γραμματα σε λιγο καιρο θα αρχισω αναζητηση αυτου του φορτηγου /quote]
Σου χρωστάνε λεφτα οι νέοι ιδιοκτήτες? Τι έχει αυτο το φορτηγο?
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Κοίτα φίλε μου που έγιναν και μόδα οι πινακίδες Ε.Ε. Δεν βρίσκετε καλύτερα κανένα πλαίσιο με μπλε E.U. στο πλάι να καθαρίσετε;
Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου. Σε ενοχλεί δηλαδή που τις προτιμώ επειδή είναι πιο ευχάριστες; Έχουν πιο όμορφη γραμματοσειρά και το μπλε EU στο πλάι με τα αστεράκια μου αρέσει. Τι πρόβλημα έχεις εσύ; Σου ζήτησα να τις βάλεις και στο δικό σου;
Δεν ήταν επιτιμητικό το ύφος, ίσα-ίσα. Απλώς μου φάνηκε περίεργο που ενώ αρχικά οι περισσότεροι κακολογούσαν τις νέες πινακίδες, τώρα αρκετοί 'ζηλεύουν' όσους τις έχουν πάρει.
Η προτροπή για το πλαίσιο επίσης δεν έγινε με πονηρό σκοπό, κατά τα φαινόμενα είναι η μόνη λύση για να αλλάξει προς το (υποκειμενικά) καλύτερο μια παλαιού τύπου πινακίδα.
Σου χρωστάνε λεφτα οι νέοι ιδιοκτήτες? Τι έχει αυτο το φορτηγο?
Μάλλον τίποτα κρυμμένες λίρες στο κάθισμα του οδηγού.
-
Οικογενειακη υποθεση δεν μπορω να απαντησω..
Παπαχριστοπουλος ευχαριστω προκαταβολικα -
Nα αρχισω απο τα σιγουρα στον Dimitris_. Ο συνδυασμος ΚΝ ειναι Καβάλα (νούμερο 52 δεξια) και ΚΟ Σέρρες (53). Η ΚΟ είναι ο πρώτος συνδυασμος Σερρων και μαλλον ειναι 72-78; ενω το ΚΝ ακολουθησε το ΚΜ και ειναι γυρω στο 80.
Οι πινακιδες με νουμερα (ασπρες μπρος και ασπρογαλαζο πισω) καταργηθηκαν το 1972 και κυκλοφορουσαν μεχρι και τη δεκαετια του 90 αρχες.Γενικοτερα τωρα στα δυο γραμματα υπηρχαν καποιοι συνδυασμοι, με το πρωτο γραμμα να δηλωνει την περιφερεια και ακολουθουσαν οι συνδυασμοι και στο τελος νουμερα. Οσοι συνδυασμοι δεν ειχαν δωθει αρχικα σε νομους, στο τελος δινοταν γενικα στην περιφερεια με το νουμερο του νομου να αλλαζει.
Για παραδειγμα (και σε συνεχεια του παραπανω) το Κ ηταν για την Α.Μακ-Θρακη. Ετσι ειχαμε:
ΚΑ (48.) Αλεξ/πολη
ΚΒ (48.) Ορεστιαδα
ΚΕ (49) Ροδοπη
ΚΖ (50) Ξανθη
ΚΙ (51) Δραμα
ΚΜ, ΚΝ (52) Καβαλα
ΚΟ, ΚΡ (53) Σερρες
Το ΚΚ δεν δωθηκε ποτε και πουθενα (γιατι αραγε; )
Το ΚΥ ειναι γνωστο.
Τα ΚΤ και ΚΧ τα εβλεπα και με 51, 52 και 53 αρα με καποιο τροπο μοιραστηκαν στους 3 νομους της Α.Μακεδονιας (ανα 3000; μαλλον). Παρομοιως το ΚΗ ηταν για να κατανεμηθει στη Θρακη αλλα η αλλαγη σε 3 γραμματα ηρθε πριν χρειαστει και (αν δεν κανω λαθος) μοιραστηκε στη Δ.Μακεδονια.Εδω ηταν και η απορια μου προς τον Δημητρη Παπαχριστοπουλο. Γιατι δηλαδη το ΚΑ (48.) δεν ακολουθησε το ΚΑΑ (48.) αλλα το ΕΒΑ. Γιατι δηλαδη προτιμηθηκαν συνδυασμοι γραμματων που να θυμιζουν ηχητικα την πρωτευουσα του νομου και δεν επεκταθηκαν σε τριγραμματους οι υπαρχοντες. Ετσι πχ η Αθηνα θα ειχε δικους της ΟΛΟΥΣ τους συνδυασμους απο Β, Ε, Ζ, Ο, Υ και το μισο Χ (και ΑΑ- ΑΖ για το υπολοιπο). Αυτο θα ειχε σαν αποτελεσμα λιγοτερα προβληματα και λιγοτερο μπαχαλο.
Περιμενω και απαντηση γιατι μερικους συνδυασμους τους 'πηδανε' και πανε στους επομενους.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η προτροπή για το πλαίσιο επίσης δεν έγινε με πονηρό σκοπό, κατά τα φαινόμενα είναι η μόνη λύση για να αλλάξει προς το (υποκειμενικά) καλύτερο μια παλαιού τύπου πινακίδα.ΟΚ, όλα καλά. Άρα να υποθέσω ότι δεν είναι δυνατή η αλλαγή των πινακίδων. Δεν μπορώ να τα καταλάβω αυτά τα συστήματα στο κwλ0-χανίο που ζούμε. Αλλάζει δηλαδή η μορφή των πινακίδων της χώρας και εμείς πρέπει να μείνουμε στις παλιές; Και όταν όλης της Ευρώπης είναι ίδιες, εμείς πάλι θα πρέπει να δηλώνουμε την 'απαρχαιωμένη' αντίληψη της καταγωγής μας; Μην αρχίσετε πάλι να μου λέτε για πολιτισμούς και τρίχες κατσαρές, η χώρα είναι αιώνες πίσω. Δεν ξέρω τι έκαναν οι αρχαίοι, οι σύγχρονοι όμως είναι 'ωραίες κοιμωμένες' στο δάσος...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Οι πινακιδες με νουμερα (ασπρες μπρος και ασπρογαλαζο πισω) καταργηθηκαν το 1972 και κυκλοφορουσαν μεχρι και τη δεκαετια του 90 αρχες.
Αυτές οι παλιές εξαψήφιες πινακίδες δεν ξέρω αν έχουν καταργηθεί. Εξακολουθούν να κυκλοφορούν αυτοκίνητα με τέτοιες πινακίδες μέχρι και σήμερα. Την περασμένη εβδομάδα είδα μια σε μία κόκκινη Mercedes σειρά 116 (έβγαινε μέχρι τα μέσα του '70) που φαινόταν να είναι σε άψογη κατάσταση μάλιστα! Δεν νομίζω αυτά τα αυτοκίνητα να κυκλοφορούν παράνομα...
-
Δημητρη στην πατρα γιατι ακομα να ερθουν οι ευρωπαικες?
Παντος συναντω πολλες με ΙΒΑ.Ειδικα σε μικρα αυτοκινητα ειναι σκετη φρικη οι νεες πνακιδες.Πολυ ασπρο και μεγαλα κενα μεταξυ των γραμματων.
Car Plate Spotting!!!