-
Ο χρήστης fotis7 έγραψε:
δριφτερ αυτο το βιντεο ειναι απο 2λιτρο φιλου μου και οχι δικο μου,και ειναι σε βολτα σε εθνικη,ειναι 5100και εχει αλλες 2000 στροφες ακομα,ποιος ειναι ο κουλος μπορεις να το διαπιστωσεις απο κονταΑυτο δε λέει κάτι βέβαια. Και το δικό μου στην τελική του έχει άλλες 2000 στροφές μέχρι τον κοφτη.
Δε σημαίνει ότι μπορεί να ανεβάσει μέχρι εκεί. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
δριφτερ αυτο το βιντεο ειναι απο 2λιτρο φιλου μου και οχι δικο μου,και ειναι σε βολτα σε εθνικη,ειναι 5100και εχει αλλες 2000 στροφες ακομα,ποιος ειναι ο κουλος μπορεις να το διαπιστωσεις απο κοντα
Αυτο δε λέει κάτι βέβαια. Και το δικό μου στην τελική του έχει άλλες 2000 στροφές μέχρι τον κοφτη.
Δε σημαίνει ότι μπορεί να ανεβάσει μέχρι εκεί.Εεε, ενταξει τωρα κι εσυ... Αφου το εχουμε ξαναπει, το δικο σου πανω απο τα 340 γινεται λιγο επικινδυνο, δεν χρειαζεται να ανεβασει κι αλλο...
-
Καλά είναι και αυτό ένα θέμα αλλά τώρα περιμένω την καινούρια μου αεροτομή και πάω για 370 τουλάχιστον.
@VolvoZeus
Αν κανονισετε κοντά σε μένα περιμένω ΡΜ. -
Είστε η καλύτερη ψυχοθεραπεία. . .
Keep the Good Work Up . . .
VOTE for FOTIS for Πρεσιδεντ
Τελικές ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,
ΕΠιτάχυνση ΥΠΑΡΧΕΙ ,
ΜΕΓΙΣΤΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ,
-
Ο χρήστης fotis7 έγραψε:
δριφτερ αυτο το βιντεο ειναι απο 2λιτρο φιλου μου και οχι δικο μου,και ειναι σε βολτα σε εθνικη,ειναι 5100και εχει αλλες 2000 στροφες ακομα,ποιος ειναι ο κουλος μπορεις να το διαπιστωσεις απο κονταδηλαδη για να καταλαβω και εγω: το 1.8 πιανει ανετα 240 χιλιομετρα σε επιπεδο δρομο ενω το 2.0 πασχιζει να πιασει 210 (που τελικα ποτε δεν τα πιανει)...
το γεγονος οτι ενα αυτοκινητο εχει μακρυ γραναζωμα 5ης ή 6ης δεν σημαινει αυτοματως οτι εχει την δυναμη να πιασει κοφτη τελευταιας ταχυτητας...το μακρυ γραναζωμα στις τελευταιες ταχυτητες (overdrive) γινεται λογο οικονομιας καυσιμου, προστασια κινητηρα, λιγοτερο θορυβο.ΠΧ το σμαρτ με 6 στα 140 εχει 4.000 στροφες περιπου. δηλαδη περιπου 35κμ στις 1000 στροφες. με την λογικη που εφαρμοζεις θα πρεπει ενα σμαρτ αν του βγαλεις τον περιοριστη χιλιομετρων - ceteris paribus - να πιασει 210km αφου η 6 εχει κοφτη στροφων στις 6.000 + rpm
-
Ο χρήστης fotis7 έγραψε:
Fotis και υπολοιποι, αντι να λετε για κοκοκο ολη την ωρα γιατι δεν στελνετε κανενα πμ σε ολους αυτους που δεχοντε να κανουν ενα ανοιγμα μαζι σας, και να αποδειξετε τους ισχυρισμους σας? Αντε περιμενω, σημερα το βραδυ ειμαι free..πειτε να βαλω και την καμερα να φορτιζει
εξυπνακο τοσες μερες το λεω και δεν απανταει κανεις ουτε στελνει πμ,τωρα τι το λες αυτο,το χω γραψει σε ποστ 10 φορες
πες μου οτι είσαι μέσα και περιμένουμε 2-3... σου έχω γράψει ένα σκασμό ποστ...
-
-
11/3 το θεμα ηταν στη σελιδα 19..
-
http://www.youtube.com/watch?v=uY9kOwkF ... re=related
Και τις BMW τις εχουμε για πλάκα.
-
Δηλαδη...
1.8 - 120hp - 240km/h οταν η Mazda λεει 196
2.0 - 155hp - 235km/h ...217
=> MZR - 260hp - ~300km/h ?Ειναι φανερο, τα δικα σας εχουν ερθει με ειδικες προδιαγραφες, ωστε να γεννανε αλογα μετα τα 190...δεν εξηγειται διαφορετικα..
Ευτυχως το δικο μου ειναι μπλε ηδη και δεν θα χαλασω λεφτα για το βαψιμο...ακου εκει, 230hp 2521cc και ισα που περναει το εκπληκτικο 1.8 και μαλιστα σε ελαφρα κατηφορα-μονο...
-
Ντάξει δεν εξηγείται αλλιώς...κάτι τους δίνουν στην αντιπροσωπεία όταν το αγοράζουν. Δεν είναι σύμπτωση να είναι όλοι τόσο βαρεμένοι.
-
απορια 1.με το προγραμμα κ με φιλτρο,το αυτοκινητο πηρε μονο 10 αλογα?
απορια 2.απο τη στιγμη που το αυτοκινητο ειναι βελτιωμενο,γιατι δεν το ανεφερε εξαρχης ο ιδιοκτητης? αν θυμαμαι σωστα,ανεφερε καπου οτι ειναι απειραχτο.εκτος κ αν ηταν αλλος.
απορια 3.κανενα πατημα θα γινει τελικα η αυτος που προκαλουσε για πατηματα τελικως δεν θα δεχθει,αποδεικνυωντας ποιος κανει κοκοκο?(το λεω για να ριξω λαδι στη φωτια.. ) -
Σε συνεχεια του απο πανω, επαναλαμβανω τις κοκοκο προτασεις μου...
1- Ανοιγμα με το Clio (1.2 tce 100hp) το οποιο εχει παρομοιες εργοστασιακες επιδοσεις με το 1.8 6αρι. 0-100, 2ες, 3ες, whatever turns you on...με 9 0-100 που λετε την εχετε για πρωινο τη Ρενα
2- Οργανακι μετρησεων, μετραμε 0-100, 0-400, τελικη... ο,τι τραβαει η ορεξη σας με ακριβεια..Κανετε 9sec και κλεινουν στοματα στο φορουμ..
3- Ερχομαι με το Volvo ακολουθω μεχρι τα 240 αν τα πιανει οντως το 1.8 και βλεπουμε και ποσα γραφει το δικο μου στο κοντερ +gps...Περιμενω πμ....
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Πατησα εγω χτες βραδυ με μελος σας εδω στα Χανια..
Απο στάση και μέχρι 190 κοντερίσια, 2 καροτσες πισω η μαουνα σας..!!avensis 1,6 MY'00 VS mazda 6 1,8
1-0ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ με τα χρεπια σας!!
εχει φιλος μου το καινουριο Avensis,μολις μπορεσει θα ανοιξουμε,με καμερες κανονικα,1.6 ειναι 132 αλογα....
δυσκολευομαι αρκετα να σε πιστεψω,οπως δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ειναι και στο φορουμ μας το παιδι...
θελω περισσοτερα στοιχεια....πες του να μπει να γραψει....το οτι το πουλαει ο Φωτης δεν εχει να σημαινει κατι,δεν ξερουμε τι τρεχει στις τσεπες του καθενως....
επισης το Mk2 που περασε τον Φωτη ειναι φουλ πρωτο σταδιο...και ο Φωτης τοτε ηταν μαμα,μονο εξωτερικα οτι ειχε κανει...
συμπερασματα δικα σας...
το αμαξι του Φωτη παει,οχι αστεια,και δεν θα ψαχνουμε εμεις πιο θελει να πατησει,στειλτε μυνημα οι ενδιαφερομενοι να το κανονισουμε....
κερναμε και καφεδακι μετα για να δειτε τι ανθρωποι ειμαστε.... -
οχι π.μ. ρε βολβοδια!!το θεμα ειναι να δουμε αν θα κανει κοκοκο!η αν θα λεει τους αλλους οτι κανουν κοκοκο!!(μου ειχε μεινει λιγο λαδακι ακομα να ριξω!κριμα να πηγαινε χαμενο!!)
γιαννη ατενζα,εισαι ωραιος για την προταση για το καφεδακι.λιγοι πλεον ακολουθουν το σαβουαρ βιβρ που λεει ''οταν σε κερασουν τσαι,πρεπει να κερασεις καφε''(πλακα κανω,μην παρεξηγηθεις!ηταν η τελευταια σταγονα απο αγνο παρθενο ελαιολαδο!)
-
Ο χρήστης GiannhsAtenza έγραψε:
το αμαξι του Φωτη παει,οχι αστεια,και δεν θα ψαχνουμε εμεις πιο θελει να πατησει,στειλτε μυνημα οι ενδιαφερομενοι να το κανονισουμε....
κερναμε και καφεδακι μετα για να δειτε τι ανθρωποι ειμαστε....Ρε φιλος την κολοκυθια θα παιζουμε ακομα? Ειπατε οποιος θελει να ερθει να πατησει, αλλα με πολυ συγκεκριμενα χαρακτηριστικα (σενταν, ατμο 1.6-1.8, ΜΥ08 και μετα κτλ)...τετοιο δεν εχουμε...εχω προτεινει 3 πραγματα, πειτε τι θελετε αν θελετε, να κανονισουμε να τελειωνουμε...εκτος αν μετα αρχισουμε να ψαχνουμε οδηγο 1.80-1.85, 80-90kg, με πλουσια κομη και κινητο Cosmote...
-
στα κιλα κ στο κινητο ειμαι οκ.να πατησω?η να περιμενω να μακρυνουν τα μαλλια?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
κερναμε και καφεδακι μετα για να δειτε τι ανθρωποι ειμαστε....Ρε φιλος την κολοκυθια θα παιζουμε ακομα? Ειπατε οποιος θελει να ερθει να πατησει, αλλα με πολυ συγκεκριμενα χαρακτηριστικα (σενταν, ατμο 1.6-1.8, ΜΥ08 και μετα κτλ)...τετοιο δεν εχουμε...εχω προτεινει 3 πραγματα, πειτε τι θελετε αν θελετε, να κανονισουμε να τελειωνουμε...εκτος αν μετα αρχισουμε να ψαχνουμε οδηγο 1.80-1.85, 80-90kg, με πλουσια κομη και κινητο Cosmote...
δεν πληρω τις προυποθεσεις,αλλα θα με παιξετε και μενα?
φιλε volvozeus εχεις το Τ5 αληθεια με τα 225 αν δεν κανω λαθος? -
Κατι εχει κι αυτος...
-
Ο χρήστης Nasos Abt έγραψε:
φιλε volvozeus εχεις το Τ5 αληθεια με τα 225 αν δεν κανω λαθος?Nαι...δεν λεω να ανοιξω με το 1.8-2.0 με το Τ5-ειναι αστειο! Το clio λεω που εχει παρομοιες επιδοσεις (εργοστασιακες) με το 1.8....αλλο δεν εχω τι να κανω..εχω και Vodafone
MAZDA 6