-
Προβληματα μηδεν μετα απο 24000 χλμ...
Αλλαγη λαδιων + φιλτρου στα 10000 χλμ με κοστος 65 Ευρώ (Full Συνθετικά)
Πρώτο Service στα 20000 χλμ με κοστος 145 Ευρώ.
Σχετικα ακριβό θα έλεγα. Δεν πειράζει ο ανταγωνισμός θα κανει και την ΕΛΜΑ να στρώσει..Γενικα ειμαι πολύ ευχαριστημένος από το τουτού και λυπάμαι πραγματικά που θα πρέπει να το αποχωριστώ
-
Γιατί να το αποχωριστείς?
-
Μετεγκατάσταση στο εξωτερικό για 2-3 χρόνια λογω εργασίας
Τα σεναρια που παιζουν ειναι
α) το παιρνω μαζί μου
β) το πουλάω εαν βρω καλή τιμή
γ) το κλεινω στο γκαράζ και αγγαρεύω 1-2 ατομα απολύτου εμπιστοσύνης να το βγάζουν εξω καθε Κυριακή να ξεσκάει -
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
για πες, για πες....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
για πες, για πες....
Ε, κύριος, πού πάτε, η ουρά είναι πίσω.
-
γ) το κλεινω στο γκαράζ και αγγαρεύω **1-2 ατομα **απολύτου εμπιστοσύνης να το βγάζουν εξω καθε Κυριακή να ξεσκάει
για πες, για πες....
-
Μετεγκατάσταση στο εξωτερικό για 2-3 χρόνια λογω εργασίαςΤα σεναρια που παιζουν ειναι
α) το παιρνω μαζί μου
γ) το κλεινω στο γκαράζ και αγγαρεύω 1-2 ατομα απολύτου εμπιστοσύνης να το βγάζουν εξω καθε Κυριακή να ξεσκάειse pia xora pas?
na to kliseis ellada kai na ka8etai prepei na plirwneis teli kykloforias kai asfaleia klopis (gia na eisai sigouros), den symferei mallon.
gia tin a3iopistia tou 6 exw na pw oti ta Mazda 8eorounte genika poli a3iopista kai stin Ameriki. H gnwmi mou einai den pezei rolo pou egine h synarmologisi (gia tin a3iopistia) alla an ta antallaktika pou xrisimimopoii8ikan einai ypsilis poiotitas.
Kai paradeigma ta Corolla, Civics kai tora Lexus pou ftiaxnontai kata xiliades sta topika ergostasia kai einai arista apo a3iopistia.
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Μετεγκατάσταση στο εξωτερικό για 2-3 χρόνια λογω εργασίας
Τα σεναρια που παιζουν ειναι
α) το παιρνω μαζί μου
γ) το κλεινω στο γκαράζ και αγγαρεύω 1-2 ατομα απολύτου εμπιστοσύνης να το βγάζουν εξω καθε Κυριακή να ξεσκάειse pia xora pas?
na to kliseis ellada kai na ka8etai prepei na plirwneis teli kykloforias kai asfaleia klopis (gia na eisai sigouros), den symferei mallon.
Εχεις δικιο δεδομενου οτι η μετεγκατάσταση θα ειναι σχετικά μεγαλης διάρκειας. ( Η χώρα ειναι η Αγγλία )
Εαν αποφασίσω να το δώσω θα βάλω σχετική αγγελια - μεταξύ αλλων - στην αντιστοιχη κατηγορια του φόρουμ. (αν και ηδη δεχομαι ισχυρές πιέσεις να το δώσω σε ατομα του ευρύτερου συγγενικού περιβάλλοντος...)
-
-
υπαρχει καποιος λογος να αγορασει κανεις σημερα το Mazda 6?
(αληθεια, πουλαει κανενα;)δεν το εχω καθολου μεσα στη λιστα μου αλλα εχω ενα συγγενη που ορκιζεται στα Mazda και αναρωτιεμαι μηπως χανω κατι...
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
(αληθεια, πουλαει κανενα;)Φοβερή οδική συμπεριφορά και made in Japan αξιοπιστία και ποιότητα. Αλλά το θέμα κακώς είναι ακόμα στα μελλοντικά...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
(αληθεια, πουλαει κανενα;)Φοβερή οδική συμπεριφορά και made in Japan αξιοπιστία και ποιότητα. Αλλά το θέμα κακώς είναι ακόμα στα μελλοντικά...
Που το ξεθαψατε ρε ;
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
(αληθεια, πουλαει κανενα;)δεν το εχω καθολου μεσα στη λιστα μου αλλα εχω ενα συγγενη που ορκιζεται στα Mazda και αναρωτιεμαι μηπως χανω κατι...
Αν , το είναι Ιαπωνικό είναι το πρώτο σου και βασικό κριτήριο . Ναι αξίζει .
Αν είσαι ξετρελαμένος και ερωτευμένος με το σχέδιο . Ναι επίσης.(μιλάμε πάντα για το 1,8) το 2.0 δεν αξίζει στην σημερινή Ελλάδα να σπαταλήσεις τίποτα με βάση τα προαναφερθέντα.
Σε κάθε άλλη περίπτωση ο βασιλιάς της κατηγορίας είναι το Mondeo.
-
Οδηγικά το 6 είναι καλύτερο από το Mondeo, αλλά το Ford έχει τα τουρμπομοτόρια. Νομίζω επίσης ότι το δίλιτρο 6 δεν έρχεται πια.
Bill... νεκρανάσταση τοπικού!
-
Ανώτερο όχι , πιο διασκεδαστικό ίσως .
-
Το 6άρι έχει πολυ καλή συμπεριφορά και πάτημα (σε σπορτιβ πλαίσια και όχι τοσο 'οικογενειακά') αλλά χάνει μηχανικά με τον 1,8. Αν είχε τον τουρμπο της Ford (ή κατι αναλογο σε δύναμη) νομίζω θα ήταν κορυφαία επιλογη.
Σχεδιαστικά πάντως μεσα έξω είναι υπέροχο. -
Γενικα στην Ελλαδα πουλαει το οχημα που εχει ιππους .Ο Ελληνας που ακουει αλογα εκει παει .Γενικα η mazda αδικειται στην Ελλαδα σε σχεση στην υπολοιπη Ευρωπη ,Αμερικη που την εχουν ψηλα σε προτιμηση
Αν η mazda ειχε αυτην την στιγμη κινητηρες turbo το group VAG δεν θα χε μονοπολιο
Το mazda 6 ειναι απιστευτο οχημα σε ολα του .Η σχεδιαση ειναι πολυ μοντερνα και δυναμικη για ενα τετοιο οικογενειακο και κλασικο οχημα -
Οι ίπποι μόνο κακοί δεν είναι και η Mazda δυστυχώς έχει μείνει πίσω σε αυτόν τον τομέα στα μικρά κυβικά. Κάποτε τα Mazda ήταν από τα ταχύτερα αυτοκίνητα στις κατηγορίες τους (RX-7, MX5 Mk1, Xedos 6 & 9), τώρα για να πάρεις γρήγορο Mazda πρέπει να πάρεις δίλιτρο και πάνω. Το 1991 τα 1600άρια της είχαν 115-120 (Xedos 6, Miata) ίππους με βάρος 950-1100 κιλά (ανάλογα με το μοντέλο) ενώ τώρα με βάρος 1300 κιλών βγάζουν 105 άλογα (Mazda 3). Τα τελευταία 20 χρόνια όχι μόνο δεν είχαμε πρόοδο, αλλά είχαμε οπισθοδρόμηση στις επιδόσεις των μικρομεσαίων και μεσαίων Mazda χαμηλού κυβισμού.
-
Ο χρήστης Antonis82 έγραψε:
Γενικα στην Ελλαδα πουλαει το οχημα που εχει ιππους .Ο Ελληνας που ακουει αλογα εκει παει .Γενικα η mazda αδικειται στην Ελλαδα σε σχεση στην υπολοιπη Ευρωπη ,Αμερικη που την εχουν ψηλα σε προτιμηση
Αν η mazda ειχε αυτην την στιγμη κινητηρες turbo το group VAG δεν θα χε μονοπολιο
Το mazda 6 ειναι απιστευτο οχημα σε ολα του .Η σχεδιαση ειναι πολυ μοντερνα και δυναμικη για ενα τετοιο οικογενειακο και κλασικο οχημαΣίγουρα ο Έλληνας θέλει το αυτοκίνητα με τα όσο περισότερα άλογα, αλλά η γκάμα των κινητήρων που έχουν τα: 2, 3 και το 6 θα μπορούσε να ήταν καλύτερη ακόμα και για τα δεδομένα των ατμοφαιρικών.
Δηλαδή μια σύγκριση του 1800αρη του 6 με τους αντίστοιχους πχ της Χόντα και της Τογιότα που βάζουν στα Σίβικ/Αούρις/Αβένσις δείχνει αρκετή διαφορά. Ο 1600αρης του 3 υπολείπεται απο τον αντίστοιχο της Τογιότα. Ούτε ο 1300αρης του 2 είναι καλύτερος των μικρών κινητήρων του Γιάρις και του Τζάζ.
ΥΓ: Πάντως είχα ακούσει με κάθε επιφύλαξη ότι και η συμπεριφορά της Βελμάρ, τουλάχιστον στο παρελθόν δεν ήταν ότι καλύτερο για τον εκάστοτε αγοραστή, σαν να λέμε μια λάιτ περίπτωση ΜΑVA της Ρενώ.
-
Το μέλλον προβλέπετε δύσκολο .
(Για την Ελλαδίτσα των cc )Οι νέοι κινητήρες SKYACTIV-G παρόλο την αποτελεσματικότητα τους στους ρύπους και στην κατανάλωση θα φορολογηθούν αλύπητα . 2,0 , 2.2 κλπ. Μόνη εξαίρεση ο 1,3 με τα 84hp.
MAZDA 6