-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Μήπως ξέρει κανείς πως αλλάζουν τα υγρά φρένων; Δλδ ανοίγουν το δοχείο και κάνουν αναρόφηση απο εκεί;Εμένα έτσι μου το είχαν κάνει, με σύριγγα...
-
Βασικά, θα πάω το Κλιό για τακάκια και θα ζητήσω και αλλαγή υγρού φρένων, απλα δεν έχω δε ικάποιο ιδιαίτερο μηχάνημα στο συνεργείο για αυτό ψάχνομαι
-
Η διαδικασία απαιτεί χαλάρωμα της βίδας εξαέρωσης (σε κάθε τροχό/δαγκάνα, εκεί που τελειώνει το μαρκούτσι=εύκαμπτο σωληνάκι φρένων). Πρώτα ο πιο μακριά τροχός (συνήθως είναι το πίσω δεξί φρένο). Με το τρομπάρισμα διώχνουμε το παλιό υγρό (που έχει σκούρο χρώμα) και συνεχίζουμε μέχρι να βγει υγρό καθαρό, φρέσκο οπότε σφίγγουμε την βίδα. Ταυτόχρονα με το τρομπάρισμα πρέπει να βάζουμε φρέσκο υγρό στο ντεποζιτάκι των φρένων για να μην μπει αέρας στα σωληνάκια. Ιδανικά η διαδικασία επαναλαμβάνεται και για τους άλλους τροχούς. Η δυσκολία είναι ότι κάποιος πρέπει να είναι από κάτω, κάποιος να τρομπάρει και κάποιος να βάζει υγρό οπότε αν είσαι μόνος σου πρέπει να γίνεις τιραμόλα....
Υπάρχουν διάφορα κιτ διευκόλυνσης προς αποφυγή ακροβατικών και υπάρχει και το μηχάνημα. To μηχάνημα απλά σπρώχνει νέο υγρό υπό πίεση στο ρεζερβουάρ φρένων. Λόγω της πίεσης δεν χρειάζεται το τρομπάρισμα και αυτόματα βάζει και υγρό ώστε να μην αδειάσει το ρεζερβουάρ και μπει αέρας στο σύστημα σωληνακίων. Οπότε ένας μόνο άνθρωπος απλά αδειάζει υγρό από το κάθε φρένο χωρίς να ανησυχεί για τρομπάρισμα και πρόσθεση υγρού. -
Kραδασμοί κατά το φρενάρισμα, εκτός από στραβωμένοι δίσκοι, τι άλλο μπορεί να είναι;
-
στραβωμενα τακακια?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Kραδασμοί κατά το φρενάρισμα, εκτός από στραβωμένοι δίσκοι, τι άλλο μπορεί να είναι;Σπάνια το τράνταγμα είναι από ΣΤΡΑΒΟΥΣ δίσκους (πρέπει να είναι πολύ στραβοί). Συνήθως είναι λόγω ανομοιομορφίας στο πάχος του δίσκου. Επειδή ο δίσκος ήταν λίγο στραβός (δεν το καταλάβαινες), φαγωνόταν ανομοιόμορφα και σε μερικά μέρη είναι πιο λεπτός - τότε τραντάζει. Επίσης, μπορεί να είναι τοπικά λερωμένος (ίσως από το τακάκι) και εκεί να φρενάρει διαφορετικά - πάλι τραντάζει.
Δεν ξέρω από τι άλλο μπορεί να τραντάζει.
-
Τα απλά FERODO τακάκια (Κωδικός: FDB777 - WVA 21697, γύρω στα 30 ευρώ) τι λένε για καθημερινή χρήση; Θέλω να είναι ήσυχα και να πιάνουν καλά κρύα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τα απλά FERODO τακάκια (Κωδικός: FDB777 - WVA 21697, γύρω στα 30 ευρώ) τι λένε για καθημερινή χρήση; Θέλω να είναι ήσυχα και να πιάνουν καλά κρύα.Για απλη χρηση ειναι μια χαρα.
Τα ειχα σε mx5. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Kραδασμοί κατά το φρενάρισμα, εκτός από στραβωμένοι δίσκοι, τι άλλο μπορεί να είναι;
Σπάνια το τράνταγμα είναι από ΣΤΡΑΒΟΥΣ δίσκους (πρέπει να είναι πολύ στραβοί). Συνήθως είναι λόγω ανομοιομορφίας στο πάχος του δίσκου. Επειδή ο δίσκος ήταν λίγο στραβός (δεν το καταλάβαινες), φαγωνόταν ανομοιόμορφα και σε μερικά μέρη είναι πιο λεπτός - τότε τραντάζει. Επίσης, μπορεί να είναι τοπικά λερωμένος (ίσως από το τακάκι) και εκεί να φρενάρει διαφορετικά - πάλι τραντάζει.
Δεν ξέρω από τι άλλο μπορεί να τραντάζει.
Nαι ρε, το ξέρω, είναι τοπική ανωμαλία. Απλά έτσι έχει επικρατήσει να το λέμε...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τα απλά FERODO τακάκια (Κωδικός: FDB777 - WVA 21697, γύρω στα 30 ευρώ) τι λένε για καθημερινή χρήση; Θέλω να είναι ήσυχα και να πιάνουν καλά κρύα.Εμένα πάντως μου έτριζαν και αυτά... τώρα βέβαια με τα DS2000 γίνεται πάρτυ
-
Καλησπέρα συμφορουμίτες....
Αντιμετωπίζω ένα θεματάκι και θα ήθελα τη βοήθεια σας..Δυστυχώς όταν το ανέφερα σε άλλο topic δεν είχα δει αυτό που είναι και πιο σχετικό....
Έχω ένα Suzuki Sport. Το συγκεκριμένο αμάξι έχει από τη μάνα του πολύ σκληρά Galfer τακάκια, με αποτέλεσμα σφυρίγματα και ψιλοχαρακιές στο δίσκο... Έχω φάει το κόσμο να ψάχνω για τακάκια aftermarket αλλά δε βρίσκω τίποτα... Οι πρώτες δύο ερωτήσεις λοιπόν:
-
Γνωρίζετε κανένα καλό φρενοσυνεργείο να απευθυνθώ? Να εξετάσω εναλλακτικές - τακακια-δίσκους ή ολοκληρομένο σύστημα.
-
Κανένα τηλέφωνο κάποιου εισαγωγέα των Ferodo ? Γιατί όσες πληροφορίες έχω πάρει είναι από μαγαζιά....
-
-
Ο χρήστης paladin έγραψε:
Καλησπέρα συμφορουμίτες....Αντιμετωπίζω ένα θεματάκι και θα ήθελα τη βοήθεια σας..Δυστυχώς όταν το ανέφερα σε άλλο topic δεν είχα δει αυτό που είναι και πιο σχετικό....
Έχω ένα Suzuki Sport. Το συγκεκριμένο αμάξι έχει από τη μάνα του πολύ σκληρά Galfer τακάκια, με αποτέλεσμα σφυρίγματα και ψιλοχαρακιές στο δίσκο... Έχω φάει το κόσμο να ψάχνω για τακάκια aftermarket αλλά δε βρίσκω τίποτα... Οι πρώτες δύο ερωτήσεις λοιπόν:
-
Γνωρίζετε κανένα καλό φρενοσυνεργείο να απευθυνθώ? Να εξετάσω εναλλακτικές - τακακια-δίσκους ή ολοκληρομένο σύστημα.
-
Κανένα τηλέφωνο κάποιου εισαγωγέα των Ferodo ? Γιατί όσες πληροφορίες έχω πάρει είναι από μαγαζιά....
Για το δεύτερο. Αντιπρόσωπος για τα ferodo είναι η eltrekka.
http://www.eltrak.grΑν οι αγαπητοί mods το θεωρήσουν διαφήμιση ας το διαγράψουν.
-
-
Έχω ξανασχοληθεί με το θέμα αλλά δε βρίσκω άκρη. Αν μπορείτε να βοηθήσετε λίγο...
Έχω το 306 και δυστυχώς ΔΕΝ φρενάρω! Η αίσθηση είναι σα να μην πιάνει η δαγκάνα ή σα να χω βάλει γράσο στις δισκόπλακες!
Φρενάρω και...τίποτα!Το αυοκίνητο επιβραδύνει απελπιστικά άσχημα!Όταν δε το πατήσω απότομα...μποκάρουν!
Το αυτοκίνητο είχε μονούς δίσκους κι εγώ έβαλα αεριζόμενους ίδιας διάστασης. Καινούργιους...
Έβαλα δαγκάνες από Xsara που είναι πολύ πιο δυνατές. Συγκεκριμένα από Xsara 1.9D SW που έχει έξτρα βάρος...
Απ το ίδιο αυτοκίνητο προέρχεται και η τρόμπα.
Όσοι έχουν το 306f/l μιλούν για πολύ καλό φρενάρισμα, γι αυτό μού προτείνουν να βάλω το διπλό κύκλωμα του ανανεωμένου μοντέλου
Προσωπικά έχω την εξής υποψία και θέλω τη γνώμη σας. Μήπως τα σωληνάκια φρένων λόγω ηλικίας του αυτοκινήτου έχουν 'χαλαρώσει' και πρακτικά εκτονώνεται μερικώς η πίεση από την τρόμπα στα τοιχώματα των σωληνώσεων;;
Μόνο αυτό δεν έχω αλλάξει πλέον
Όποιος έχει καμιά ιδέα...
-
Ταλαιπωριέσαι τόσο καιρό και ακόμα δεν έχεις δοκιμάσει αεροπορικού τύπου σωληνάκια?
Δε χάνεις τίποτα, βάλτα. Από τις καλύτερες value for money βελτιώσεις που μπορείς να κάνεις σε ένα αυτοκίνητο ΙΜΗΟ. -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Τα απλά FERODO τακάκια (Κωδικός: FDB777 - WVA 21697, γύρω στα 30 ευρώ) τι λένε για καθημερινή χρήση; Θέλω να είναι ήσυχα και να πιάνουν καλά κρύα.
Εμένα πάντως μου έτριζαν και αυτά... τώρα βέβαια με τα DS2000 γίνεται πάρτυ
Πολύ ετεροχρονισμένη απάντηση... Μου έλεγαν για τα 2500 οτι θα είναι ενοχλητικά, οτι θα σφυράνε, οτι...
Και όμως τέτοια προβλήματα δεν αντιμετώπισα... -
Εμένα τα DS2000 σε συνδυασμό με τις Brembo μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Έχω φτάσει σε σημείο να προσπαθώ είτε να φρενάρω πιο απότομα, είτε να φρενάρω πραγματικά πολύυυυυυυ απαλά για να γλιτώσω την περιοχή όπου τρίζουν σαν τρένο.
Πολύυυυυυυυ κακή επιλογή για τη χρήση που τα ήθελα και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβάλω... -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Εμένα τα DS2000 σε συνδυασμό με τις Brembo μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Έχω φτάσει σε σημείο να προσπαθώ είτε να φρενάρω πιο απότομα, είτε να φρενάρω πραγματικά πολύυυυυυυ απαλά για να γλιτώσω την περιοχή όπου τρίζουν σαν τρένο.
Πολύυυυυυυυ κακή επιλογή για τη χρήση που τα ήθελα και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβάλω...Nα φανταστω οτι φορας και χαρακτες-τρυπητες δισκοπλακες?
Αν ναι δν φταινε τοσο τα τακακια αλλα οι δισκοι.. -
Όχι, δεν είναι ούτε χαρακτές, ούτε τρυπητές...
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Έχω ξανασχοληθεί με το θέμα αλλά δε βρίσκω άκρη. Αν μπορείτε να βοηθήσετε λίγο...Έχω το 306 και δυστυχώς ΔΕΝ φρενάρω! Η αίσθηση είναι σα να μην πιάνει η δαγκάνα ή σα να χω βάλει γράσο στις δισκόπλακες!
Φρενάρω και...τίποτα!Το αυοκίνητο επιβραδύνει απελπιστικά άσχημα!Όταν δε το πατήσω απότομα...μποκάρουν!
Το αυτοκίνητο είχε μονούς δίσκους κι εγώ έβαλα αεριζόμενους ίδιας διάστασης. Καινούργιους...
Έβαλα δαγκάνες από Xsara που είναι πολύ πιο δυνατές. Συγκεκριμένα από Xsara 1.9D SW που έχει έξτρα βάρος...
Απ το ίδιο αυτοκίνητο προέρχεται και η τρόμπα.
Όσοι έχουν το 306f/l μιλούν για πολύ καλό φρενάρισμα, γι αυτό μού προτείνουν να βάλω το διπλό κύκλωμα του ανανεωμένου μοντέλου
Προσωπικά έχω την εξής υποψία και θέλω τη γνώμη σας. Μήπως τα σωληνάκια φρένων λόγω ηλικίας του αυτοκινήτου έχουν 'χαλαρώσει' και πρακτικά εκτονώνεται μερικώς η πίεση από την τρόμπα στα τοιχώματα των σωληνώσεων;;
Μόνο αυτό δεν έχω αλλάξει πλέον
Όποιος έχει καμιά ιδέα...
Λοιπόν απαντώ στον εαυτό μου...
έβαλα άλλο σεβρό και βελτιώθηκαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!
το νέο σεβρό είναι πολύ μεγαλύτερο...πρακτικά πλεον έχω φρένα...
το μόνο πρόβλημα είναι πως το πολύ ισχυρότερο σύστημα φρένων εμπρός σε σύγκριση με το εργοστασιακό, κάνουν το αυτοκίνητο να μπρουμουτίζει σημαντικά, παρόλα τα σκληρά λατήρια αμορτισέρ. Ήδη είμαι σε αναζήτηση πίσω δισκόφρενων και από ενδομάδα ελπίζω...
Βελτιωση Φρενων