-
Γιατί ο Γκούφυ στέκει όρθιος ενώ ο Πλούτο είναι πάντα στα τέσσερα;
Ποιος ήταν ο πρώτος που κοίταξε μια αγελάδα και σκέφτηκε 'θα ζουλήξω αυτά τα πράματα που κρέμονται και θα πιω ό,τι βγει από εκεί';
Γιατί οι φρυγανιέρες έχουν μια ρύθμιση που καρβουνιάζει το ψωμί σε τέτοιο βαθμό που κανένα ανθρώπινο ον δε μπορεί ούτε καν να διανοηθεί να το φάει;
Γιατί ο γιατρός που σου κάνει κολονοσκόπηση βγαίνει από το δωμάτιο για να ξεντυθείς αφού έτσι κι αλλιώς θα κοιτάξει 'εκεί μέσα';
Αφού ο καθηγητής στο Νησί του Γκίλιγκαν (από την τηλεοπτική παραγωγή 'Gilligan's Island') μπορεί να φτιάξει ασύρματο με καρύδες, γιατί δε μπορεί να βουλώσει μια τρύπα σε μια βάρκα;
Γιατί τα σκυλιά θυμώνουν αν φυσήξεις στη μούρη τους, αλλά αν τα πάρεις μαζί σου στ'αυτοκίνητο, βγάζουν την κεφάλα τους έξω απ'το παράθυρο να τη χτυπάει ο αέρας;
-
Αν ο Wile E. Coyote (αυτό το κογιότ που κυνηγούσε τον Μπιπ-Μπιπ) είχε αρκετά λεφτά στη διάθεσή του για ν'αγοράζει όλες αυτές τις μ@λ@κίες της ACME, γιατί δε μπορούσε να παραγγείλει φαγητό απ'έξω όπως όλος ο κόσμος;
-
ακριβώς την ίδια απορία είχα κι εγώ με τον μυρμηγκοφάγο και το συγκεκριμένο θρασύτατο μυρμήγκι
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Για ποιό Jensen μου μιλάς? Ο Μάκης υποστήριξε πως η Audi έφερε την τετρακίνηση στους αγώνες....Διάβασε προσεκτικότερα το αρχικό μήνυμα... Είμαι 99% σίγουρος πως δεν είπε πως η Audi έφερε την τετρακίνηση στους αγώνες αλλά πως η Audi καθιέρωσε την τετρακίνηση στους αγώνες. Εχει μεγάλη διαφορά. Προφανώς και πριν την Audi υπήρχαν κατά περίπτωση τετρακίνητα αγωνιστικά (ήδη από το 1905, σωστά) αλλά ήταν η συγκεκριμένη εφαρμογή της Audi που άλλαξε τόσο τη χρήση της τετρακίνησης στους αγώνες στους οποίους απευθυνόταν (δηλ. τα ράλι). Προφανώς ήταν η Audi που συνδύασε σωστά την ανάγκη του συγκεκριμένου είδους αγώνων για περισσότερη πρόσφυση με μια τεχνολογικά ορθή (για την εποχή της) εφαρμογή (χαμηλό βάρος, μικρές απώλειες κα.)
Οπότε αν κάποιος διαφωνεί για το αν η Audi καθιέρωσε την τετρακίνηση στα ράλι (και όχι στους αγώνες γενικότερα, πλην ράλι και 4x4 cross-country η τετρακίνηση δεν έχει καθιερωθεί σε κανένα είδος αγώνων) ας συζητήσει σε αυτή τη βάση.
Συγνώμη για το thread hijacking αλλά δεν έχω σκοπό να μπλέξω στο γελοίο ιερό πόλεμο του Γερμανία-Ιταλία
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Για ποιό Jensen μου μιλάς? Ο Μάκης υποστήριξε πως η Audi έφερε την τετρακίνηση στους αγώνες....
Διάβασε προσεκτικότερα το αρχικό μήνυμα... Είμαι 99% σίγουρος πως δεν είπε πως η Audi έφερε την τετρακίνηση στους αγώνες αλλά πως η Audi καθιέρωσε την τετρακίνηση στους αγώνες. Εχει μεγάλη διαφορά. Προφανώς και πριν την Audi υπήρχαν κατά περίπτωση τετρακίνητα αγωνιστικά (ήδη από το 1905, σωστά) αλλά ήταν η συγκεκριμένη εφαρμογή της Audi που άλλαξε τόσο τη χρήση της τετρακίνησης στους αγώνες στους οποίους απευθυνόταν (δηλ. τα ράλι). Προφανώς ήταν η Audi που συνδύασε σωστά την ανάγκη του συγκεκριμένου είδους αγώνων για περισσότερη πρόσφυση με μια τεχνολογικά ορθή (για την εποχή της) εφαρμογή (χαμηλό βάρος, μικρές απώλειες κα.)
Οπότε αν κάποιος διαφωνεί για το αν η Audi καθιέρωσε την τετρακίνηση στα ράλι (και όχι στους αγώνες γενικότερα, πλην ράλι και 4x4 cross-country η τετρακίνηση δεν έχει καθιερωθεί σε κανένα είδος αγώνων) ας συζητήσει σε αυτή τη βάση.
Συγνώμη για το thread hijacking αλλά δεν έχω σκοπό να μπλέξω στο γελοίο ιερό πόλεμο του Γερμανία-Ιταλία
ΛΕΞΙΚΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ-ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, Θ. ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ Κ. ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΚΗΣ
καθιερώνω, αφιερώνω, εγκαινιάζω
Αυτή είναι ουσιαστικά η σημασία της λέξεως καθιερώνω.
Για να μην πω κιόλας πως originally ο Μάκης είπε πως η Audi καθιέρωσε την τετρακίνηση στους αγώνες και στα καθημερινά αυτοκίνητα...
Από την άλλη το θέμα μας ήταν τεχνολογικά επιτεύγματα. Όπως φυσικά θα γνωρίζεις η πράξη του να πάρω μια έτοιμη και ήδη υπάρχουσα εδώ και δεκαετίες ολόκληρες τεχνολογία και να την φέρω στους αγώνες ράλλυ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. Επομένως κατά την ταπεινή μου άποψη θα ήσουν περισσότερο αξιόπιστος (μήπως είσαι Ιταλικός...? ) αν έκανες ένα quote σε αυτό που έγραψε ο Μάκης, το οποίο για του λόγου το αληθές ήταν:
Το 1980 η Audi καθιερωνει στους αγωνες την τετρακινηση αλλα και στα αυτοκινητα μαζικης παραγωγης
-
Εμ... βασικά το θέμα μας εδώ ήταν τα ανέκδοτα...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εμ... βασικά το θέμα μας εδώ ήταν τα ανέκδοτα...Εμ, τι να κάνουμε, αφού ο nass δεν ασχολείται με το γελοίο thread ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ...? Το ρίχνει λοιπόν στα ανέκδοτα...
-
Προς Ιταλογερμανους/Γερμανοιταλους.
Παιδια με το συγχωριο αλλα νομιζω οτι κανετε καταχρηση του ορου 'ανεκδοτα'.Τετοιο γελιο εχω να κανω απο το καιρο που εσπασα το ποδι μου
Μηπως ειναι καιρος να κλεισει ΕΔΩ αυτο το ειδος αντιπαραθεσης και να πατε παλι στα παλια λημερια σας ? -
Εξωγήινοι!
Την ώρα που ένα αντρόγυνο κοιμάται ακούγεται από την ταράτσα ένας εκκωφαντικός θόρυβος.
Πετάγονται τρομαγμένοι από το κρεβάτι και πηγαίνουν επάνω να δουν τι συμβαίνει.
-Εκεί βλέπουν έκπληκτοι ότι έχει προσγειωθεί στην ταράτσα τους ένα UFO!-Πριν προλάβουν να συνέλθουν ανοίγει μια πόρτα και κατεβαίνει ένας εξωγήινος ο οποίος είναι θεογκόμενος. Η γυναίκα τον χαζεύει και της τρέχουν τα σάλια.
-Ανοίγει μια δεύτερη πόρτα και κατεβαίνει μια εξωγήινη θεογκόμενα. Τότε ο άντρας γυρνά στη γυναίκα του και της λέει: Δέχεσαι να πας εσύ με τον
εξωγήινο κι εγώ με την άλλη;-Η γυναίκα του αντί να απαντήσει αρπάζει τον εξωγήινο και τον οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί όμως προς μεγάλη της έκπληξη διαπιστώνει πως αντί για το 'εργαλείο' που φανταζόταν, ο εξωγήινος την είχε γαριδάκι.
Προσπαθεί λοιπόν με νοήματα να του πει ότι του ήταν πολύ μικρή.
Αυτός καταλαβαίνει και στρίβοντας το αριστερό του αυτί την κάνει 30 πόντους.
Η γυναίκα τρελαίνεται αλλά δεν ικανοποιείται. Πάλι με νοήματα του λέει 'είναι πολύ λεπτό'.
Αυτός στρίβει το δεξί του αυτί και της δίνει το απαιτούμενο
πάχος. Αυτό ήταν, τον 'καβαλάει' και αρχίζει το νταβαντούρι μέχρι το πρωί.Μόλις βγαίνει ο ήλιος οι εξωγήινοι τα μαζεύουν κι εξαφανίζονται.
Βγαίνει η γυναίκα απ την κρεβατοκάμαρα και πέφτει πάνω στον σύζυγο ο οποίος δείχνει κουρασμένος και απογοητευμένος. Την ρωτάει:- Τι έγινε; Πως τα πήγες με τον εξωγήινο;
- Τα είδα όλα. Εσύ με τη δικιά σου;
- Χάλια...! Δεν ήξερε να κάνει σεξ. Όλο το βράδυ μου έστριβε τ' αυτιά...
-
..τελευταίο νούμερο στο τσίρκο...σε μια μικρή πόλη της Αγγλίας, βγαινει ο θηριοδαμαστής με ενα λιοντάρι...παρακαλεί όσους έχουν μικρά παιδιά ή δεν αντέχουν έντονες συγκινήσεις να φύγουν γιατί η τελική παράσταση θα είναι αρκετά επικίνδυνη..
τα φώτα χαμηλώνουν...το κοινό με κομμένη την ανάσα..
ο θηριοδαμαστής πλησιάζει, κατεβάζει το παντελόνι του..διατάζει το λιοντάρι να ανοίξει το στόμα του..και βάζει το (εμμμ) .. όργανό του στο στόμα του λιονταριού...διατάζει το λιονταρι να κλείσει το στόμα, όπως και γίνεται..το κοινό ξεσπά σε χειροκροτήματα..
δυό λεπτά αργότερα, διατάζει το λιοντάρι να ανοίξει το στόμα του...εκείνο όμως δεν ανταποκρίνεται και κοιτάζει με απάθεια..δοκιμάζει ξανά...τίποτα..το λιοντάρι δεν άνοιγε το στόμα του..τα δευτερόλεπτα περνούν...τον λούζει κρύος ιδρώτας, ο κόσμος το αντιλαμβάνεται και μια παγωμάρα κυριεύει το χώρο..σούσουρο...φόβος..
σε μια τελευταία προσπάθεια, ο θηριοδαμαστής σηκώνει το μαστίγιο και αρχίζει να χτυπάει το λιοντάρι...το πονεμένο ζώο ανοίγει το στόμα και απομακρύνεται..ο κόσμος ξεσπά σε χειροκροτήματα χωρίς προηγούμενο..
τα φώτα ανάβουν, ο θηριοδαμαστης ζητά εθελοντές από το κοινό για να επαναλάβει το νούμερο...προσφέρει μάλιστα 10 χιλιάδες λίρες...κανείς...η προσφορά αυξάνει...20 χιλιάδες, 30 χιλιάδες...κανείς...40, 50.....στις 50 χιλιάδες σηκώνεται μια ξανθιά...
κύριε...φωνάζει...για 50 χιλιάδες λίρες το κάνω εγώ....με έναν όρο όμως...δεν θα με χτυπήσετε στο τέλος..εντάξει?
(YΓ επέλεξα την Αγγλία ως τόπο που εξελίσσεται η ιστορία για να αποφύγω τυχόν παρεξηγήσεις με εγχώριες ξανθές τις οποίες αγαπώ ιδιαιτέρως)
-
Γυριζει ο Μητσος απο εκδρομη στο Παρισι και μαζεμενοι ολοι στο καφενειο του χωριου ακουνε την διηγηση του.
'Προχωραγα στο δρομο και με σταματαει μια γυναικαρα και μου λεει
-Μανικιουρ ?Μανικιουρ της λεω.Με βαζει κατω μου πλενει τα χερια ,μου κοβει τα νυχια και μου βαζει κατι αλλα κοκκινα ψευτικα'
Πονεσες ρε Μητσο ? ρωτανε οι αλλοι.
'Οχι. Παω πιο κατω ,με σταματαει ενας τυπος ,-Κουαφυρ ? μου λεει,κουαφυρ απανταω,με βαζει κατω μου λουζει τη κεφαλα μου βαφει τα μαλια κοκκινα.'
Πονεσες ρε Μητσο ?ξαναρωτανε οι αλλοι περιεργοι.
'Οχι.Παω παρακατω μου βγαινει μια γκομενα μου λεει - Μακιγιαζ? Μακιγιαζ της λεω.Με βαζει κατω ,μου πλενει τη μουρη μου βαφει τα χειλια κοκκινα.τα ματια μου τα βαφει μαυρα και μου βαζει και μπολικη πουδρα στα μαγουλα.'
Πονεσες ρε Μητσο ?ξαναρωτανε οι χωριατες.
'Οχι ρε. Παω παρακατω ,βγαινει μπροστα μου ενας αντρακλας με ρωταει -Τραβεστι ?Τραβεστι του απανταω.Εκει πονεσα. -
Τα παρακάτω τα άκουσα σε εκπομπή του Flash 99,4 εδώ στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή το μεσημέρι κατά τις 1:30.
Νόμοι που ισχύουν σε διάφορα μέρη του κόσμου...Συγχωρήστε με αν δεν θυμάμαι ακριβώς το μέρος...ήμουν στο αμάξι...
Σε κομητεία της Καλιφόρνια απαγορεύεται η πυροδότηση πυρηνικών όπλων... Στους παραβάτες επιβάλλεται πρόστιμο 500 δολαρίων... (συμφέρει... )
Σε πόλη των ΗΠΑ απαγορεύεται να κυκλοφορείς με λιγότερα από 10 δολάρια πάνω σου... (Αστυνομία! Ανοίξτε το πορτοφόλι σας!! Έλεγχος... Κι αν είσαι παραβάτης τι σου κάνουν;;; σου βάζουν πρόστιμο;;; )
Σε άλλη πόλη των ΗΠΑ, απαγορεύεται να έχει κανείς στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του έναν γορίλα... (δηλαδή στο μπροστά κάθισμα είναι εντάξει;;; Και τι διάολο έκαναν στο μέρος αυτό που ανάγκασε την πολιτεία να θεσπίσει τέτοιον νόμο; Είχε βγει καμιά μόδα και κυκλοφορούσαν όλοι με γορίλες;;; )
Στην Δανία απαγορεύεται να ξεκινήσεις το αυτοκίνητό σου εάν υπάρχει κάποιος από κάτω... (ενώ εάν είναι μπροστά σου, μπορείς άνετα να τον πατήσεις... )
Και τέλος, στο York είναι απολύτως νόμιμο να σκοτώσεις έναν Σκοτσέζο με τόξο ( ), αρκεί να μην είναι Κυριακή... (τι να σχολιάσεις εδώ;;; )
-
Κάπου στην εξοχή ένας αγρότης είχε μία αγελάδα. Ήρθε ο καιρός να την πάει στον ταύρο. Την βάζει στο φορτηγάκι και πάνε 10 χλμ μακρυά που ήταν ένας γείτονας με βαρβάτο ταύρο.
Εκεί που συζητούσαν με τον γείτονα , τον ρωτάει πως θα καταλάβει αν η αγελάδα έχει συλλάβει.
-Είναι απλό , αν το πρωί είναι στο λειβάδι και τρώει χορταράκι θα έχει συλλάβει , αν είναι στον σταύλο και πίνει νερό θα πρέπει να την ξαναφέρεις.
Την άλλη μέρα το πρωί , σηκώνεται από τα χαράματα , βγαίνει έξω...
Η αγελάδα έπινε νερό!’ντε πάλι στο φορτηγάκι , άντε πάλι στον ταύρο!
Η ιστορία επαναλαμβανόταν για μέρες , οπότε ένα πρωί ο κτηνοτρόφος λέει στην γυναίκα του;
-Βρε γυναίκα δεν αντέχω άλλο , τι κάνει η αγελάδα τρώει χορτάρι στο λειβάδι ή πίνει νερό στον σταύλο?
-Τίποτε από τα δύο.Πάνω στο φορτηγάκι είναι και κορνάρει!!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αν ο Wile E. Coyote (αυτό το κογιότ που κυνηγούσε τον Μπιπ-Μπιπ) είχε αρκετά λεφτά στη διάθεσή του για ν'αγοράζει όλες αυτές τις μ@λ@κίες της ACME, γιατί δε μπορούσε να παραγγείλει φαγητό απ'έξω όπως όλος ο κόσμος;εγώ πάντως ως παιδί καημό το είχα να το πιάσει μια φορά το κωλοπούλι και να του στρίψει το λαρύγγι....
Σπύρος
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Νόμοι που ισχύουν σε διάφορα μέρη του κόσμου...Ιδού και η πλήρης λίστα:
ΟΙ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΗΠΑ, California, Chico (δημοτικός νόμος):
Η πυροδότηση πυρηνικού όπλου στα όρια του Δήμου τιμωρείται με πρόστιμο $500.ΗΠΑ, California, Downey (δημοτικός νόμος):
Είναι παράνομο το πλύσιμο αυτοκινήτου στο δρόμο (ψηφίστηκε το 1995).ΗΠΑ, California, Hollywood (δημοτικός νόμος):
Είναι παράνομη η διέλευση περισσοτέρων των 2.000 προβάτων ανά κοπάδι από τη Hollywood Boulevard.ΗΠΑ, California, Los Angeles (δημοτικός νόμος):
Απαγορεύεται στους σκύλους να ζευγαρώνουν σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων από εκκλησίες.Οι παραβάτες τιμωρούνται με πρόστιμο $500 με φυλάκιση 6 μηνών.ΗΠΑ, California, Palm Springs (δημοτικός νόμος):
Απαγορεύεται η διέλευση καμήλας από την Palm Canyon Drive μεταξύ 16.00 και 18.00.ΗΠΑ, California, San Diego (δημοτικός νόμος):
Oσοι αφήνουν χριστουγεννιάτικα στολίδια στα σπίτια τους μετά τη 2α Φεβρουαρίου τιμωρούνται με πρόστιμο $100.ΗΠΑ, Arkansas (πολιτειακός νόμος):
Ο άνδρας έχει το δικαίωμα να δέρνει τη σύζυγό του, όχι όμως περισσότερες από μία φορά το μήνα.ΗΠΑ, Colorado, Alamosa (δημοτικός νόμος):
Η εκτόξευση πυραύλων κατά αυτοκινήτων είναι παράνομη.ΗΠΑ, Colorado, Logan County (δημοτικός νόμος):
Είναι παράνομο το φιλί σε μια γυναίκα ενώ αυτή κοιμάται.ΗΠΑ, Florida (πολιτειακός νόμος):
Απαγορεύεται η απελευθέρωση αερίων από τον πρωκτό σε δημόσιο χώρο, μετά τις 18.00 κάθε Πέμπτη.ΗΠΑ, Florida, Pensacola (δημοτικός νόμος):
Οι πολίτες δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν στο κέντρο της πόλης με λιγότερα από $10 στην τσέπη τους.ΗΠΑ, Massachusetts (πολιτειακός νόμος):
Απαγορεύεται το ροχαλητό εκτός και εάν όλα τα παράθυρα της κρεβατοκάμαρας είναι κλειστά και κλειδωμένα.ΗΠΑ, Massachusetts (πολιτειακός νόμος):
Απαγορεύονται οι γορίλες στο πίσω κάθισμα των αυτοκινήτων.ΗΠΑ, New York (πολιτειακός νόμος):
Η ποινή για όποιον πηδάει από κάποιο κτίριο είναι θάνατος.ΗΠΑ, New York (πολιτειακός νόμος):
Oταν κάποιος χρησιμοποιεί ασανσέρ πρέπει να έχει τα χέρια διπλωμένα
μπροστά του και να κοιτά την πόρτα.ΗΠΑ, Texas, Texarkana (δημοτικός νόμος):
Οι κάτοχοι αλόγων δεν επιτρέπεται να τα ιππεύουν νύχτα, εάν αυτά δε φέρουν πίσω φώτα.Ελβετία, (εθνικός νόμος):
Οι πολίτες δεν επιτρέπεται να τραβούν το καζανάκι της τουαλέτας μετά τις 22.00.Δανία, (εθνικός νόμος):
Δεν επιτρέπεται στους οδηγούς αυτοκινήτων να εκκινούν τα οχήματά τους ενώ κάποιος βρίσκεται κάτω από αυτά.Δανία, (εθνικός νόμος):
Oταν ένα αυτοκίνητο κινείται θα πρέπει κάποιος να προηγείται, φέροντας μια σημαία, για να ειδοποιεί τα ιππήλατα οχήματα ότι έρχεται μηχανοκίνητο όχημα.Γαλλία, (εθνικός νόμος):
Δεν επιτρέπεται να δίνεται το όνομα Ναπολέων σε γουρούνια.Γαλλία, Le Lavandou, (δημοτικός νόμος):
Απαγορεύεται σε κάποιον να πεθάνει εάν δεν έχει προνοήσει για τον τόπο ταφής του.Αγγλία, (εθνικός νόμος):
Η επικόλληση γραμματοσήμων που φέρουν το βασιλιά ή τη βασίλισσα, με την ανάποδη, θεωρείται εσχάτη προδοσία.Αγγλία, York, (δημοτικός νόμος):
Εξαιρώντας τις Κυριακές, η δολοφονία Σκοτσέζων με τη χρήση τόξου, είναι απόλυτα νόμιμη. -
Ελβετία, (εθνικός νόμος):
Οι πολίτες δεν επιτρέπεται να τραβούν το καζανάκι της τουαλέτας μετά τις 22.00.Δεν ξέρω αν είναι νόμος, αλλά οι αποκάτω μας έκαναν έντονη παρατήρηση και για το καζανάκι (τώρα μου ήρθε, τι να κάνω;; )επειδή έκανα ντούς στις 2230...
Τα παιδιά των ιδίων ΕΚΡΑΖΑΝ από τις 6-7 το πρωί ημέρες διακοπών και αργιών... Τελικά κάποιοα στιγμή άρχισα τα μπινελίκια στα ελληνικά (τα... γαλλικά είναι διεθνής γλώσσα) και έφυγαν μετά από 2 ώρες!!
Έκτοτε όποτε πήγαινα εγώ προσωπικά γίνονταν καπνός και έκανα τα ντουζάκια μου όποτε ήθελα! (σκέψου τι θα λένε για τους Έλληνες! )Και μια άλλη γειτόνισσα που ΠΟΤΕ δεν ακούσαμε μας ζήτησε συγγνώμη που κάνει ντους αργά... Φυσικά της είπαμε να συνεχίσει ακάθεκτη!
Γαλλία, Le Lavandou, (δημοτικός νόμος):
Απαγορεύεται σε κάποιον να πεθάνει εάν δεν έχει προνοήσει για τον τόπο ταφής του.Ποινή ισοβίου φυλάκισης, ή θανάτου;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Δεν ξέρω αν είναι νόμος, αλλά οι αποκάτω μας έκαναν έντονη παρατήρηση και για το καζανάκι (τώρα μου ήρθε, τι να κάνω;; )επειδή έκανα ντούς στις 2230...Τώρα έτσι όπως τα γράφεις, φταίω εγώ που μου δημιουργήθηκε η εξής απορία... Μέσα στη λεκάνη έκανες ντους?
(no offense intended)
-
Δεν ξέρω αν είναι νόμος, αλλά οι αποκάτω μας έκαναν έντονη παρατήρηση και για το καζανάκι (τώρα μου ήρθε, τι να κάνω;; )επειδή έκανα ντούς στις 2230...
Τώρα έτσι όπως τα γράφεις, φταίω εγώ που μου δημιουργήθηκε η εξής απορία... Μέσα στη λεκάνη έκανες ντους?
(no offense intended)
Όντως, κάπου έφαγα ένα 'και'...
Οπότε ιδού το διορθωμένο:
Δεν ξέρω αν είναι νόμος, αλλά οι αποκάτω μας έκαναν έντονη παρατήρηση και για το καζανάκι (τώρα μου ήρθε, τι να κάνω;; )ΚΑΙ επειδή έκανα ντούς στις 2230...(και σου'κανε ΕΝΑ μαλλί!!!)
-
Thanks Ολύμπιε!
Υπερκάλυψες τα κενά της μνήμης μου!
Χρόνια Πολλά σε όλους και όλες!!!
-
Το μανιφέστο του Δεθελοντισμού
[list:297ta17f]Το παγκόσμιο κίνημα του Δεθελοντισμού εμπνέεται από τις πανανθρώπινες αξίες των θερινών διακοπών και της αμοιβόμενης εργασίας. Τζάμπα, Αυγουστιάτικα δε δουλεύει.
[/list:u:297ta17f][list:297ta17f]Ο Δεθελοντής δε ρωτήθηκε αν θέλει να έρθουν οι Ολυμπιακοί στην Αθήνα. Οι Ολυμπιακοί που είναι στον Πειραιά του φαίνονται ήδη πάρα πολλοί. [/list:u:297ta17f][list:297ta17f]Ο Δεθελοντής έχει παρατηρήσει ότι καμία χώρα των δέκα εκατομμυρίων κατοίκων δεν έχει διεκδικήσει ποτέ μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. Αβίαστα έρχεται στο μυαλό του ότι οι Ολλανδοί, οι Βέλγοι, οι Σκανδιναβοί είναι μαλάκες κι εμείς εδώ οι έξυπνοι. Η Ολυμπιάδα για το Δεθελοντή δεν είναι η νέα Μεγάλη Ιδέα. Είναι η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας. [/list:u:297ta17f][list:297ta17f]Ο Δεθελοντής γνωρίζει ότι στους Ολυμπιακούς χρειάζονται δυόμισι εθελοντές ανά αθλητή και προειδοποιεί ότι κάποιοι εθελοντές μπορεί να βρεθούν κομμένοι στη μέση. [/list:u:297ta17f][list:297ta17f]Ο Δεθελοντής γνωρίζει ότι, για κάθε εθελοντή που κρατάει τα καλάθια με τις φόρμες των αθλητών στο στίβο, αντιστοιχούν δέκα εθελοντές παρκαδόροι στις εγκαταστάσεις του μοντέρνου τρίαθλου. Επίσης δε συγχέει τους εθελοντές με τους κριτές, οι οποίοι επίσης τριγυρνάνε στους αθλητικούς χώρους, αλλά κάνουν πιο κυριλέ δουλειές. [/list:u:297ta17f][list:297ta17f]Ο Δεθελοντης συμμετέχει στην Ολυμπιακή προετοιμασία κάθε μέρα, οδηγώντας ανάποδα σε μονόδρομους, υπερπηδώντας χαντάκια, αποφεύγοντας φορτηγά και μπουλντόζες, χωρίς αναβολικά και χωρίς να αμοίβεται με το βαθμό του υπολοχαγού. [/list:u:297ta17f][list:297ta17f]Ο Δεθελοντής δε βλέπει το λόγο για τον οποίο πρέπει να δαπανήσουμε τέσσερις ετήσιους προϋπολογισμούς της Μέσης Εκπαίδευσης για την ασφάλεια 20 ημερών αγώνων, πολλώ μάλλον που, για να αποσβεστεί το ποσόν, πρέπει να παρακολουθούνται και να δέρνονται συστηματικά οι πολίτες της χώρας για τα επόμενα 78 χρόνια. [/list:u:297ta17f][list:297ta17f]Ο Δεθελοντής έχει προσέξει ότι έχουν εξαφανιστεί τα αδέσποτα από την Αθήνα. Στην πιο αισιόδοξη περίπτωση έχουνε πάει εθελοντές. Το ίδιο ισχύει και με τα δέντρα, για τα οποία έχουν παραγγελθεί εθελοντές σε φυτώρια της Ισπανίας. [/list:u:297ta17f][list:297ta17f]Ο Δεθελοντής γνωρίζει ότι η αφιλοκερδής ενίσχυση μιας κερδοσκοπικής επιχείρησης δικαιολογείται μόνον εαν είναι δουλειά του μπατζανάκη του και πρόκειται να ανταμειφθεί με πλουσιοπάροχο γεύμα και αιώνια υποχρέωση.[/list:u:297ta17f][list:297ta17f]Ο Δεθελοντής γνωρίζει ότι αυτό που του ζητάνε να κάνει τζάμπα, κάποιος άλλος το πληρώνεται ως offshore εταιρία συμβούλων που είχε την ιδέα. [/list:u:297ta17f][list:297ta17f]Ο Δεθελοντής δε δελεάζεται με συλλεκτικές καρφίτσες, τιμητικά διπλώματα, ούτε με παντούφλες με τον Φοίβο και την Αθηνά. Άμα είναι να του νομιμοποιήσουν το αυθαίρετο ή να του βάλουν το παιδί του στο Δημόσιο το συζητάει. Αλλά και πάλι γνωρίζει ότι γι αυτές τις δουλειές υπάρχουν οι εκλογές. [/list:u:297ta17f][list:297ta17f]Ο Δεθελοντής δεν ανησυχεί για την επιτυχή έκβαση των αγώνων. Την εγγυάται η παρουσία στις τάξεις των εθελοντών του συνόλου των γνωστών προσωπικοτήτων της πολιτικής, κοινωνικής και καλλιτεχνικής ζωής. [/list:u:297ta17f][list:297ta17f]Ο Δεθελοντής έχει ήδη βγάλει εισητήρια για τους Ολυμπιακούς... Κατάστρωμα για Κυκλάδες.[/list:u:297ta17f]
Aνέκδοτα [#1]