-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Αν εχεις υποψιν σου μαγαζια, προτεινε μου καποιο GTZ... (κοντα στο κεντρο αν γινεται)
καποτε ειχα παρει κατι μεταχειρισμενα για την 33 στο νεο κοσμο αν δεν κανω λαθος...Ευχαριστω...
Συγκεκριμένα μαγαζιά με AR ανταλλακτικά δεν ξέρω στην Αθήνα.
Τα φανάρια μου τα αλλαξε το εξουσιοδοτημένο συνεργείο στην Ν.Ιωνία πριν 3 χρόνια,οταν ζουσα στην Αθήνα!
Τωρα ζω στην επαρχία μόνιμα και 'ψωνίζω' απο ντόπιο έμπορο μεταχειρισμένων... -
Παιδιά, η Φραντζή είναι γεμάτη με μαγαζιά ανταλλακτικών. Θα βρείτε ότι τραβάει η ψυχή σας, αλλά προσέξτε τις τιμές. Πριν ψωνίσετε κάτι συγκεκριμένο, κάντε και μια έρευνα αγοράς γύρω γύρω. Όλα μαζεμένα είναι.
Στη Χαμοστέρνας προς Πειραιώς, δεξιά, πριν σκάσετε στη διασταύρωση με Πειραιώς, έχει ηλεκτρολόγο για Alfa Aromeo. -
ξερει τελικα μηπως κανεις αν παιζει να το αλλαξω μονος μου?? δηλαδη αν ειναι ευκολο...(να μην προυποθετει να βγαλεις πρωτα το φτερο ξερω γω και τετοια πραγματα... αν ειναι ενα βιδωμα εννοειται οτι θα το κανω μονος...
sorry αν γινομαι κουραστικος... -
ξερει τελικα μηπως κανεις αν παιζει να το αλλαξω μονος μου?? δηλαδη αν ειναι ευκολο...(να μην προυποθετει να βγαλεις πρωτα το φτερο ξερω γω και τετοια πραγματα... αν ειναι ενα βιδωμα εννοειται οτι θα το κανω μονος...
sorry αν γινομαι κουραστικος...Αν εννοεις το φαναρι των φωτων εχει τρια ,νομιζω,παξιμαδια (no10) που ξεβιδωνουν πανευκολα ,θα τραβηξεις και το ελατηριο που κραταει το φλας και θα αφαιρεσεις και το πλαστικο φιλετο που ειναι διπλα απο την μασκα πανω απο τον προφυλακτηρα(1 βιδα) και θα το παρεις το φαναρι στο χερι.Καλο ειναι να βαλεις λιγο σιλικονη απο την πανω μερια του τζαμιου στην ενωση με το πλαστικο για να μην μπαινει υγρασια,το εχω κανει και στα δυο φαναρια και ειναι αδιαβροχα.Καινουργιο το φαναρι εχει γυρω στα 80ευρω (GARELLO) μεταχειρισμενο δεν ξερω.Παντως μετα την αλλαγη πηγενε σε ηλεκτρολογο γιανα σου ρυθμισει τα φωτα(υψος ,αριστερα δεξια)προσεχωντας να βαλει στο ιδιο υψος τους ρυθμιστες που εχουν τα φαναρια απο την πλευρα της μηχανης για οταν ειναι φορτωμενο κλπ.
-
λοιπον... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ολους για οτι μου ειπανε, η αλλαγη εγινε... με μεταχοιρισμενο, 40#%@_΅Ε: και ολα οκ... τελικα πιο δυσκολο ειναι να ΒΓΑΛΕΙΣ το φαναρι μετα απο τρακο, (χρειαστηκε να το σπασω με σφυρι σε 3 κομματια για να βγει) παρα να βαλεις το καινουργιο...
-
Kyan: otav episkeuaseis tnv Sprint, va tnv bapseis kitrivn, AR 127, Giallo Pozulli!!!!, alla av theleis akoma poio evtypwsiako, Giallo Pompej
Basiln: o nxos tns boxer eivai 4(!) Strandivarius mazi!!!!Eidika me Ansa 'olo tov dromo'
Ela va akouseis tnv Sprint kai tnv Alfasud sas apo ta nxeia mou kai tha katalabeis ti evow!(2*30'subwoofers!!)To kavw pou kai pou!
Alntheia, pws grafete Ellnvika edw?Eivai kavevas pou mporei va bonthisei se auto?
Spiros, Alfasud Super series II [/code] -
Σπύρο, χαίρομαι πολύ που σε βλέπω on-line! Τι κάνουν οι ιταλίδες σου; Συνεχίζουν να βγάζουν γλώσσα στα αστυνομικά Βόλβο;
Πολλοί που έχουν μπει στην Άλφασουντ έχουν πει ότι είναι το πιο 'αλήτικο' αυτοκίνητο που έχουν δει ποτέ!
Τι λειτουργικό σύστημα έχεις; Μη μου πεις μόνο Linux γιατί από αυτό ξέρω ελάχιστα! Αν έχεις Windows 2000 διάβασε αυτή την απάντησή μου, μπορεί να βοηθήσει:
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Στην περίπτωσή μου οταν χρησιμοποιώ τον υπολογιστη του γραφείου όλα ειναι ενταξει με τις γραμματοσειρές, όταν ειμαι απο το σπίτι δεν γραφει Ελληνικά με τίποτα.!!!! Ειναι Windows 2000 PRO και στις δυο περιπτώσεις αλλα΄το ένα έχει ελληνικό WORD και το άλλο Αγγλικό. Οι ρυθμήσεις ειναι ίδιες και στα δύο ακόμη και με το regedit έχω επέμβει στα slanguage, και fontsubstitutes. Εαν κάποιος μπορεί να βοηθήσει παρακαλώ πολύ!!!!
Δε νομίζω ότι έχει σχέση με το WORD.
Λοιπόν: Start/Settings/Control Panel/Regional Options. Στο διαλογικό που θα εμφανισθεί βεβαιώνεσαι ότι στο 'Language Settings for the System' είναι τσεκαρισμένη η επιλογή 'Greek' και καλό θα ήταν να είναι και Default. Αν όχι πατάς το 'Set Default' και την επιλέγεις. Μετά πατάς το Advanced και βεβαιώνεσαι ότι είναι τσεκαρισμένες οι επιλογές:
- 1253 Ansi Greek (πρέπει να τη βρεις τσεκαρισμένη και γκρι)
- 28597 (ISO 8859-7 Greek)
- 737 (OEM - Greek 437G)
Μόλις τα κάνεις αυτά πάς Control Panel/Keyboard, πας στη σελίδα 'Input Locales' και προσθέτεις αν δεν υπάρχει στο Installed Input Locales την ελληνική γλώσσα (Greek), Καλό είναι να αφήσεις Default την Αγγλική.
-
Geia sou Kwsta
Exw XP-proffesional,
Auta pou mou esteiles eivai Kivezika gia meva, ela edw pavw gia va mou to kaveis stov ypologistn mou esy, va gvwriseis kai apo kovta kai ligo diaforetiko kosmo!!!
Tha koita3w va mpaivw poio syxva sto forum, eivai kataplnktikn n paraia pou exetai!
To movo pou lepei eivai album, poio polles fwtografies!Koita3e movo to alfapower kai tha katalabeis ti evvow!
Spiros -
Σπύρο, ειλικρινά θα ήθελα πολύ να έρθω να σε δω και μάλιστα με την Άλφασουντ. Ίσως όταν παγώσει η κόλαση...
Λοιπόν, θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω όσο πιο αναλυτικά μπορώ:
Πάτα το πλήκτρο 'Start' και επέλεξε 'Settings' και 'Control Panel' και κάνε double-click στο 'Regional and Lanuage Options'. Στον διάλογο που θα εμφανιστεί πήγαινε στη 2η σελίδα με τίτλο 'Languages. Εκεί που λέει 'Text services and input languages' πάτα το πλήκτρο 'Details...'. Θα ανοίξει 2ος διάλογος με μία 'πτυσσόμενη' λίστα με τίτλο 'Default input language' όπου μάλλον θα δεις επιλεγμένη τη γλώσσα 'English (United States) - US', μια ιεραρχική λίστα με τίτλο 'Installed services' στην οποία εμφανίζονται οι διατάξεις πληκτρολογίου ανά γλώσσα. Εκεί θα δεις την ιεραρχία 'English (United States) / Keyboard / US' και δίπλα τρία πλήκτρα 'Add', 'Remove', και 'Properties'. Πάτα το 'Add' και στον (3ο) διάλογο που θα βγει επέλεξε την επιλογή 'Greek' στη λίστα με τίτλο 'Input Language'. Στη 2η λίστα ('Keyboard Layout/IME') θα επιλεγεί αυτόματα επίσης η επιλογή 'Greek'. Πάτα το πλήκτρο 'OK' και στους 3 διαλόγους. Αυτό ήταν! Η επιλεγμένη γλώσσα θα φαίνεται στη 'μπάρα' κάτω δεξιά και θα αλλάζεις γλώσσα με το Alt-Shift.
Ελπίζω να βοήθησα.
-
Kwsta
Mnv me pervas gia blaka, ALLA to XP eivai sta Soundika, opote dev 3erw pws eivai sta Agglika!Mallov eivai alyto to problnma av dev ertheis pavw!
PS:Oi gvwseis mou stous ypologistes eivai 0,0000001% apo oti exeis esy(seis)!
Tha dw ti mporw va kavw, parola auta!
pavtws tha diabazw movo mexri va balw Ellnvika, alla meta.....va eiste etoimoi gia logopolemo, ef olns tns ylns!
Spiros -
Ο χρήστης spiros54 έγραψε:
Mnv me pervas gia blakaΌχι βέβαια!
ALLA to XP eivai sta Soundika
Ωχ! Το φαντάστηκα! Λοιπόν, θα κοιτάξω να σου στείλω συνοδευτικές φωτογραφίες με email για να καταλάβεις καλύτερα τι εννοώ.
-
Τα γειτονόπουλα στο '147' ετοιμάζουν συνάντηση και αν κατάλαβα καλά σκέφτονται να μας προσκαλέσουν. Νομίζω οτι είναι πολύ ευγενικό εκ μέρους τους και πολύ καλή ευκαιρία να τα πούμε όλοι απο κοντά. 'Γέροι' και 'νέοι', οι μεν να ζηλέψουμε τα νιάτα τους και οι δε την ομορφιά μας. Με την καλή έννοια πάντα.
Αν και η πρόσκληση δεν έχει παραδοθεί επισήμως, εγώ δηλώνω εκ των προτέρων οτι είμαι μέσα, με χαρά. -
KKLIIUUoijhyiippöhhhggghghhg>ffgfg[url]gggggghh```
hhjkk[b]kkkllloooh[list]ijjj,,,,njhggfssds[/list][/b][/u:31lnvcjv]
-
Zntaw sygvwmn gia to akatalabnstiko poio pavw, alla ntav mia apotyxnmevn prospatheia va grapsw me Ellnvika grammata!Kwwwwwsssttttaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spiros -
Μου χει μείνει...έχω κολλήσει....Καλοκαίρι 2002...Οδός Σπάτων-Πικερμίου...Συνοδηγός σε Άλφα Ρομέο 75 1,6ΙΕ κατακόκκινη προσεγμένη ως εκεί που δεν πάει..Ευθεία 80-100-120-140 ανοικτή αριστερή καμπή,γεφυράκι αριστερή, 110-120-140= έρωτας,έρωτας,έρωτας και ως τα αυτιά.Απλα τέλεια!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης georgas έγραψε:
Τα γειτονόπουλα στο '147' ετοιμάζουν συνάντηση και αν κατάλαβα καλά σκέφτονται να μας προσκαλέσουν. Νομίζω οτι είναι πολύ ευγενικό εκ μέρους τους και πολύ καλή ευκαιρία να τα πούμε όλοι απο κοντά. 'Γέροι' και 'νέοι', οι μεν να ζηλέψουμε τα νιάτα τους και οι δε την ομορφιά μας. Με την καλή έννοια πάντα.
Αν και η πρόσκληση δεν έχει παραδοθεί επισήμως, εγώ δηλώνω εκ των προτέρων οτι είμαι μέσα, με χαρά.Βεβαιως η προσκληση ειναι επισημη Θα πρεπει ομως οσοι ενδιαφερονται να δηλωσουν και ποτε μπορουν. ]
Χωρις κανενα ιχνος ασεβειας, νομιζω οτι καποιες απο τις γιαγιαδες ισως ζηλεψουν και την ομορφια μας -
Ευχαριστούμε για την πρόσκληση, Ekvus και λοιποί φίλοι alfisti της νέας γενιάς.
Μιας και δήλωσα πρώτος συμμετοχή απο το παρών forum, άποψή μου είναι οτι οι μέρες Παρασκευή- Σάββατο ή Κυριακή (οιασδήποτε ημερομηνίας), προσφέρονται για τη συνάντηση, μιας και υπάρχει ελεύθερος χρόνος να τα πούμε και να ζηλέψουμε. -
Μηπως ξερει κανεις τι σημαινει οτι μου αναβει πολυ αχνα το λαμπακι της μπαταριας στην 33 και γινεται ολο και πιο φωτεινο οσο πιο πολυ ανεβαινουν οι στροφες??? (Πχ. στο ρελαντι σχεδον δεν αναβει στις 6.000 στροφες ειναι σχεδον αναμμενο...)
-
Μηπως ξερει κανεις τι σημαινει οτι μου αναβει πολυ αχνα το λαμπακι της μπαταριας στην 33 και γινεται ολο και πιο φωτεινο οσο πιο πολυ ανεβαινουν οι στροφες??? (Πχ. στο ρελαντι σχεδον δεν αναβει στις 6.000 στροφες ειναι σχεδον αναμμενο...)Σχεδόν σίγουρα ηλεκτρολογικό πρόβλημα. Το ίδιο συνέβαινε στην Άλφασουντ με το λαμπάκι στάθμης λαδιών και με κατατρόμαξε (σταμάτησα επιτόπου και έλεγξα τα λάδια). Λύθηκε πολύ εύκολα αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήταν.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
[(ακούω προτάσεις για χρώμα ). ]Κώστα μήν τό πολυσκέφτεσαι,μία Quadrifoglio Verde (άν τό έγραψα σωστά) πρέπει νά είναι ΠΡΑΣΙΝΗ!!!
ALFA ROMEO (oldies...)