-
Diesel νομίζω όλοι είναι αξιόπιστοι, βενζίνη ο καλύτερος tsi ήταν αυτός με τα 122 άλογα.
-
Μια χαρα τρακτεριζε κι αυτος ,καδενα κτλπ
-
Νονέ,χτες οδήγησα για 150 χμ. το tiguan που πρόκειται να αγοράσω.Ας βγάλει ό,τι ζημιά θέλει.Το αμάξι δεν παίζεται.Οι πούσ οι γεμανοί έχουν κάνει τέτοια δουλείά με την ανάρτηση και τον κινητήρα,που τα ξεχνάς όλα.Έρωτας με την πρώτη γκαζιά
-
Απλα οπως σου πα ειναι κλαση ανωτερο απο το κατσικι
-
Ο χρήστης sxinthecity έγραψε:
Νονέ,χτες οδήγησα για 150 χμ. το tiguan που πρόκειται να αγοράσω.Ας βγάλει ό,τι ζημιά θέλει.Το αμάξι δεν παίζεται.Οι πούσ οι γεμανοί έχουν κάνει τέτοια δουλείά με την ανάρτηση και τον κινητήρα,που τα ξεχνάς όλα.Έρωτας με την πρώτη γκαζιάΟ θυμόσοφος λαός λέει: μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις!!!!
-
Ο χρήστης sxinthecity έγραψε:
Νονέ,χτες οδήγησα για 150 χμ. το tiguan που πρόκειται να αγοράσω.Ας βγάλει ό,τι ζημιά θέλει.Το αμάξι δεν παίζεται.Οι πούσ οι γεμανοί έχουν κάνει τέτοια δουλείά με την ανάρτηση και τον κινητήρα,που τα ξεχνάς όλα.Έρωτας με την πρώτη γκαζιάΕίναι φοβερό. Όσο θα ζεις θα ανακαλύπτεις πράγματα που θα κάνουν τη συμβίωση μαζί του καλύτερη οταν οι ανταγωνιστές σφυρίζουν αδιάφορα
-
Ολα αυτα για τιγκ δεκαετιας
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι! Αφού αυτό γουστάρεις εμείς περισσευουμε....
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι! Αφού αυτό γουστάρεις εμείς περισσευουμε....+1
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Νονέ,χτες οδήγησα για 150 χμ. το tiguan που πρόκειται να αγοράσω.Ας βγάλει ό,τι ζημιά θέλει.Το αμάξι δεν παίζεται.Οι πούσ οι γεμανοί έχουν κάνει τέτοια δουλείά με την ανάρτηση και τον κινητήρα,που τα ξεχνάς όλα.Έρωτας με την πρώτη γκαζιά
Ο θυμόσοφος λαός λέει: μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις!!!!
Ο έρωτας πονάει πολλές φορές.
-
Καλησπέρα παιδιά!
Είμαι στην αναζήτηση ενός μικρού προς μεσαίου suv. Η αρχική σκέψη ηταν το qashqai για το οποίο ακουω αρκετά θετικά σχόλια και όσοι το έχουν είναι αρκετά ευχαριστημένοι.
Την vw δεν την ειχα σκεφτεί γιατι δεν είχε ποτέ κανένα μοντέλο που εμένα προσωπικά να μου αρέσει αν και θεωρούσα ότι επειδή είναι γερμανική εταιρία είναι και καλή!
Τυχαία περνώ απο το showroom της vw και βλέπω το t-roc. Και ξετρελάθηκα!!! Και εξωτερικά και εσωτερικά το ερωτεύτηκα! Την επομένη κάνω test drive που και εκεί με ικανοποίησε. Οκ λέω το παίρνουμε! Τις τελευταιες μέρες όμως που λέω να ρωτήσω και κανένα άνθρωπο ( πέραν απο όσα διαβάζω στα σάιτ ) όλοι μου λένε μακριά απο VW...... απογοήτευση.....Μου λένε ότι όλο προβλήματα τους βγάζει, ότι έχουν δώσει πάρα πολλά και γενικά δεν είναι ευχαριστημένοι...
Μάλιστα 2 μου είπαν ότι τους έπεσε η οροφη!
Εμεις στην οικογένεια μου έχουμε όλοι toyota και η αλήθεια πέρα του καθιερωμένου servise δεν έχουμε ξαναπάει στο μηχανικό!
Όποτε θα δώσω που θα δώσω 24χιλιάρικα δεν θέλω να μου βγάζει προβλήματα συνεχως προβλήματα και να μετανίωσω την επιλογή μου....Είναι τελικά αξιόπιστη εταιρία η VW ή απλά έχω πέσει εγώ σε μη ευχαριστημένους αγοραστες;
-
Εγω θα σου πω απλα παρτο. Καινουργιο αμαξι ειναι! Τα ιδια λενε και για γαλλικα-ιταλικα επειδη ''καποιος ειχε ενα κτλπ'' Αν θελεις απεφυγε, το καταπληκτικο ωστοσο, DSG για μια παραπανω πιθανοτητα αξιοπιστιας και μεχρι εκει. Ειναι πολυ κριμα να μην αγοραζεις καινουργιο αυτο που σου αρεσει απο φοβο και μη τυχον κτλπ...
-
Προσωπικά προτιμώ να τα σκάσω σε βλάβες * παρά να ζω με ένα toyota μέχρι τα γεράματα, γιατί αν πάρεις toyota στα 30 στα 60 τι θα πάρεις;;
Μην ακούς κανέναν... το t-roc είναι πάνεμορφο!
- όταν λέμε η οροφή εννοούμε το ύφασμα της ε ! Κλασικό πρόβλημα VW αυτό , όντως!
-
Κλασσικό πρόβλημα σε σημείο να... αποτελεί feature.
Δεν ξέρω αν φταίει το κλίμα μας , αλλά ρε παιδιά δεν είναι και κανένα σημαντικό πρόβλημα, μην τρελλαθουμε κιόλας.
Πολύ όμορφο το T-roc , δείχνει πιο αυτοκίνητο από όλα τα B SUV για κάποιο λόγο, και μόνο για αυτό αξίζει τα παραπάνω χρήματα που ζητά , και στην advance μια χαρά εξοπλισμό έχει.
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άμα μου άρεσε και έψαχνα σε αυτή την κατηγορία μπορεί να το έπαιρνα αλλά όχι dsg. Το γουδι το γουδοχέρι και άγιος ο Θεός. Και να σου πέσει ο ουρανός που λέει ο λόγος με 5 ευρώ βενζινοκολα καθάρισες. Εδώ να σου πω ότι έχω αγοράσει αυτοκίνητα που θεωρούνταν στον πάτο της αξιοπιστιας και τα έχω ακόμη (άνω των 18 ετών) και λειτουργούν μια χαρά σε αντίθεση με άλλα πιο αξιόπιστα. Είναι και θέμα του τι εννοείς συντήρηση και κατά πόσο τα σκαλίζεις.
-
Πλακα πλακα ,και επειδη εχεις αλλαξει και πολλα, ποια εχεις τωρα Αντρεα?
-
Φυσικά και να το παρεις!!!!
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πλακα πλακα ,και επειδη εχεις αλλαξει και πολλα, ποια εχεις τωρα Αντρεα?Χωρίς πινακίδες
Peugeot 106 rallye 16v. 17 χρόνων το έχω ευχαριστηθεί απίστευτα σε Μέγαρα ,Σερρες μέχρι σε μια καρτοπιστα στις Αφίδνες νομίζω. Έχει ακόμη τους εργοστασιακούς πολλαπλασιαστές και αντλία βενζίνης και μηδενική κατανάλωση λαδιου. Καμμιά βελτίωση και αν δεις το χρώμα του νομίζουν ότι το έχω βάψει. Κερωμα δύο φορές το χρόνο στην πυλωτή. Άμα θες μπορώ να στο φέρω να το δεις και να το οδηγήσεις.Καθωτι γαλλοφιλος.
Fiat punto gt παρόμοιο με τον Γάλλο. Τα μέταλλα του Ιταλού δεν παίρνουν χαμπάρι με τίποτα.
Mazda mx 5 το πήρα στην σύζυγο δώρο το 2007 τότε που κάναμε την μικρή.
Mercedes 200 40 ετών τώρα με πινακίδες ιστορικού. Κληρονομιά από τον πατέρα μου τότε που τα γερμανικά ήταν όντως γερμανικα. Δεν σπάει δεν χαλάει και το δέρμα παραμένει το ίδιο.Είχα μέχρι τελευταία Alfa 159 tbi και την έδωσα. Το σκέφτομαι για giulia και μάλλον βενζίνη καθώς έχω δοκιμάσει και το πετρέλαιο αλλά η βενζινάκατος είναι εντελώς διαφορετικό αυτοκινητο. Μα εντελώς άλλο.
Smart δεύτερης γενιάς νομίζω, 700 κυβικά και 80000 χλμ κανένα πρόβλημα εκτός μια κλειδαριά που επισκευάστηκε.
Suzuki selerio ούτε και εγώ ξέρω γιατί το πήραμε.
Υπάρχει πάντα κάποιο leasing της κατηγορίας passat _ s60 οπότε καλύπτω τις βασικές μετακινήσεις.
David brown τρακτέρ (κληρονομιά από τον πεθερο)με το οποίο ασχολουμε τις Κυριακές για να καθαρίζει το μυαλό. Απίστευτη αίσθηση το τρακτέρ, δεν το περίμενα.
Bmw r 1200r μοτοσυκλέτα αγορά το 2007 για 14000 προτιμήθηκε αντί harley τότε. Μάλλον λάθος. -
Τι είπε ο τυπάς! Ωραίος!!
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Να σαι καλα να τα χαιρεσαι, καλα θυμομουν οτι ''κανεις το κομματι σου'' αυτοκινητιστικα
VW FORUM