-
Γίνεται από το κρυφό μενού.
Έπρεπε να στο είχαν κάνει στο PDI (προετοιμασία του αυτοκινήτου) εφόσον το είχες ζητήσει.
Καλοτάξιδο!
-
All-New Volkswagen Touran MPV Confirmed for Leipzig Auto Show στις 9 με 18 Απριλίου.
http://carscoop.blogspot.com/2010/04/all-new-volkswagen-touran-mpv-confirmed.html -
Καλησπερα!Θα ηθελα να ρωτησω κατι κ οποιος μπορει ας βοηθησει...Εχω παραγγηλει τελη Ιανουαριου με αρχες Φεβρουαριου το golf vi tsi 160 hp 3d highline απ την εταιρια leasing avis και μου εδωσαν τυπικη ημερομηνια παραδοσης 25-5-2010(μου ειπαν ομως οτι μπορει να ερθει πιο νωρις η κ πιο αργα).Γνωριζει κανεις συνηθως σε ποσο καιρο παραδιδονται?Επισης εχω ακουσει οτι μπορεις μεσω internet να γραψεις τον κωδικο της παραγγελιας κ μαθεις ποτε θα ειναι ετοιμο,υπαρχει τετοιο πραγμα???
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
All-New Volkswagen Touran MPV Confirmed for Leipzig Auto Show στις 9 με 18 Απριλίου.
http://carscoop.blogspot.com/2010/04/all-new-volkswagen-touran-mpv-confirmed.htmlΚαι εκεί που λες ότι ίσως κάτι καινούριο θα φανεί ...
δυο μέρες μετά εμφανίζουν αυτό!
Το προηγούμενο ομορφότερο είναι!!!
-
εξωτερικα ειναι πιο ωραιο το παλιο αλλα μεσα? Ειναι σιγουρα το νεο καλυτερο και πολυ πιο αναβαθμισμενο.
-
μιλαμε για αυτοκινητο του 2003
-
Καλησπέρα στην παρέα ……είμαι καινούργιος και δεν ξέρω αν εδώ θα κάνω την ερώτηση που με απασχολεί.
αν όχι συγχωρήστε με …..αλλά βοηθήστε …..
Είμαι κάτοχος Golf 122 DSG καινούργιο …….5.000 χιλ…. ακούω κάποιους μεταλλικούς ήχους όταν είμαι σε πολύ χαμηλή ταχύτητα ( σχεδόν στο σταμάτημα ) που μπορεί να προέρχονται από το DSG την στιγμή τις αλλαγής ….μου φαίνεται παράξενος ως (paraxenos) που είμαι αυτός ο μεταλλικός ήχος.. όταν πάει το αυτ/το να σταματήσει.
Πήγα στην αντιπροσωπεία (επαρχία) και ο νεαρός μου έδωσε απάντηση ότι αυτό τον κτακ κτακ που ακούω είναι φυσιολογικό και αν υπήρχε πρόβλημα θα το έκανε συνέχεια.
Θα ήθελα την γνώμη σας ………ευχαριστώ -
Το πιο πιθανο ειναι οτι μαλλον ακους την καδενα γιατι κανει ενα θορυβο στις χαμηλες στροφες.Επισης αυτο το τακ μαλλον το ακους οταν εισαι σταματημενος και πατας το γκαζι.Αν ειναι αυτο τοτε ειναι φυσιολογικοτατο ,το κανουν ολα τα Golf δεν ξερω ομως τι ακριβως ειναι.
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Το πιο πιθανο ειναι οτι μαλλον ακους την καδενα γιατι κανει ενα θορυβο στις χαμηλες στροφες.Επισης αυτο το τακ μαλλον το ακους οταν εισαι σταματημενος και πατας το γκαζι.Αν ειναι αυτο τοτε ειναι φυσιολογικοτατο ,το κανουν ολα τα Golf δεν ξερω ομως τι ακριβως ειναι.οχι ...δεν είναι απο την καδένα μαλλον ειναι την ωρα της αποσύμπλεξης.......εχει ομως εναν σχετικα περιεργο μεταλλικο ηχο που με κανει να ανησυχώ .......και επειδη η αντιπροσωπεια που πηγα ειχε εναν νεαρο και απειρο κατα την γνωμη μου ......(ακουγονται και αρνητικα σχολια για αυτη)......τεσπα...........θα κατεβω αθηνα και θα παρω γνωμη και απο εκει....
ανησυχω γιατι είναι το 3 γκολφ που εχω και το ξερω κατα καποιο τρόπο.....απειρος ειμαι μονο στο αυτοματο.
ευχαριστώ για τη βοηθεια σου
-
Τιποτα
-
το DSG ειναι αυτο που ακους (κατα ενα τεραστιο ποσοστο). Αν δεις και το vw forum , αρκετοι ειναι αυτοι που εχουν παραπονεθει για αυτον τον ηχο (μεσα σε αυτους και εγω) , αλλα οι αντιπροσωπείες δεν το θεωρουν κατι σοβαρο...
το εχουμε ψιλοξανασυζητησει αν δεις...
viewtopic.php?f=15&t=4910&p=1599851&hilit=dsg#p1599851 -
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
το DSG ειναι αυτο που ακους (κατα ενα τεραστιο ποσοστο). Αν δεις και το vw forum , αρκετοι ειναι αυτοι που εχουν παραπονεθει για αυτον τον ηχο (μεσα σε αυτους και εγω) , αλλα οι αντιπροσωπείες δεν το θεωρουν κατι σοβαρο...το εχουμε ψιλοξανασυζητησει αν δεις...
viewtopic.php?f=15&t=4910&p=1599851&hilit=dsg#p1599851Τα είδα….τα διάβασα …όμως μπορεί να λένε ότι είναι φυσιολογικό ………. δεν είναι για μένα φυσιολογικοί αυτοί οι θόρυβοι για ένα αυτ/το που δώσαμε μια περιουσία .
Δεν μπορεί σε κάθε μικρή ανωμαλία του δρόμου και σε χαμηλές ταχύτητες να ακούς μεταλλικούς ήχους ………μου την σπάει απίστευτα ο κάθε ήχος στο αυτ/το……και περισσότερο μου την σπάει η αίσθηση ότι μπορεί να πιάστηκα κοροΐδο πληρώνοντας τόσα λεφτά….που αν το δεις από την άλλη ….θα μπορούσαμε να πάρουμε με αυτά τα χρήματα πολλά αξιόπιστα αυτ/τα ……..και χωρίς περιέργους θορύβους……...από την άλλη πάλι …πληρώνουμε την τρέλα μας για το golf .Τεσπα……….τουλάχιστον να είναι μέχρι εκεί ο θόρυβος και να μην αυξάνετε από μέρα σε μέρα …….η μετά από λίγο μείνουμε με το DSG στο χέρι..
Ευχαριστώ για την απάντηση……καλό απόγευμα.
-
Παράξενε μην ανησυχείς έτσι κάνει το dsg σε πολύ μικρές ταχύτητες ''κροταλίζει''
-
Volkswagen Group to Buy Italdesign Giugiaro?
http://carscoop.blogspot.com/2010/05/vo ... esign.htmlΤι εγινε ξεμεινε το σχεδιαστικο τμημα απο ιδεες?
-
θελω να δω τι θα πουν οι ιταλοι αν γινει κατι τετοιο
ή μαλλον ξερω..
θα συνεχιζουν να τα βλεπουν ολα ασχημα λεγοντας οτι δεν τους εμπνεει ο νεος εργοδοτης -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ή μαλλον ξερω..
θα συνεχιζουν να τα βλεπουν ολα ασχημα λεγοντας οτι δεν τους εμπνεει ο νεος εργοδοτηςΘα πούμε ότι αγοράζετε Ιταλούς για να σας κάνουν ανθρώπους (βλέπε Lamborghini --> Audi R8).
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ή μαλλον ξερω..
θα συνεχιζουν να τα βλεπουν ολα ασχημα λεγοντας οτι δεν τους εμπνεει ο νεος εργοδοτηςΘα πούμε ότι αγοράζετε Ιταλούς για να σας κάνουν ανθρώπους (βλέπε Lamborghini --> Audi R8).
για φιλανθρωπικους και οικολογικους λογους το κανουν ειναι κριμα να χαθουν τα σπανια ειδη (βλεπε αλφα )
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ή μαλλον ξερω..
για φιλανθρωπικους και οικολογικους λογους το κανουν ειναι κριμα να χαθουν τα** σπανια ειδη** (βλεπε αλφα )
Αυτό είναι που δεν αντιλαμβάνεστε με τπτ αλλόθρησκοι!! Ο χαρακτηρισμός αυτός είναι ύψιστη τιμή και όχι προσβολή όπως νομίζετε! Οπότε σας ευχαριστούμε!
-
- αλλαγη μοντελου καθε 10 χρονια
-
Οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια..πηδαει πηδαει αλλα παλι τα @@ της παιρνει. Παντα την πλατη των ιταλων θα βλεπετε.Βαζελοι της αυτοκινησης.
VW FORUM