-
Μόλις παρελαβα το GOLF V FSI 1.6 και ως πρωτη εντύπωση ειμαι πολυ ευχαριστημένος απο το αμάξι και λιγότερο απο αντιπροσωπεία
ακόμα ειναι στο στρωσιμο οπότε δεν το υπερ πιεζω αλλα ήδη εχει δείξει καλα σημάδια.... Με οσα διαβαζα φοβομουν λιγο για σχετικα αργοτερη επιταχυνση απο αλλα αμαξια αλλα τελικα δεν εχω γενηθει ραλλιστας οποτε οτι δινει μου φτανει......
αυταααααααααα.
-
με γεια φιλε μου και καλους δρομους!
-
Την καινουρια διαφημιση της audi την εχετε δει?
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕ
-
Ο χρήστης dorus έγραψε:
Μόλις παρελαβα το GOLF V FSI 1.6 και ως πρωτη εντύπωση ειμαι πολυ ευχαριστημένος απο το αμάξι και λιγότερο απο αντιπροσωπείαακόμα ειναι στο στρωσιμο οπότε δεν το υπερ πιεζω αλλα ήδη εχει δείξει καλα σημάδια.... Με οσα διαβαζα φοβομουν λιγο για σχετικα αργοτερη επιταχυνση απο αλλα αμαξια αλλα τελικα δεν εχω γενηθει ραλλιστας οποτε οτι δινει μου φτανει......
αυταααααααααα.
Καλοτάξιδο φίλε!
-
Ο χρήστης dorus έγραψε:
Μόλις παρελαβα το GOLF V FSI 1.6 και ως πρωτη εντύπωση ειμαι πολυ ευχαριστημένος απο το αμάξι και λιγότερο απο αντιπροσωπείαακόμα ειναι στο στρωσιμο οπότε δεν το υπερ πιεζω αλλα ήδη εχει δείξει καλα σημάδια.... Με οσα διαβαζα φοβομουν λιγο για σχετικα αργοτερη επιταχυνση απο αλλα αμαξια αλλα τελικα δεν εχω γενηθει ραλλιστας οποτε οτι δινει μου φτανει......
αυταααααααααα.
KALES BOLTOULES FILE MOU
-
To Θέμα μεταφέρεται στο 'Κατασκευαστές και μοντέλα' και αλλάζει τίτλο από VAG ----> VW, καθότι Audi forum υπάρχει χωριστά.
[moderator]
-
Καλησπέρα σε όλους!
Γνωρίζετε αν/πότε/πόσο θα εισαχθεί στην Ελλάδα, VW Passat Variant 2.0 TFSI 4Motion ?
-
Ο χρήστης treasure έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους!Γνωρίζετε αν/πότε/πόσο θα εισαχθεί στην Ελλάδα, VW Passat Variant 2.0 TFSI 4Motion ?
ΠΟΤΕ! (για την ώρα)
ή 2.0 FSI Haldex, ή 3.2 V6 Haldex, ή 2.0 TFSI μπροσθιοκίνητο
-
Εχω ένα VW Polo 3 χρόνια, αυτό με τα στρογγυλά φανάρια.
Σε τρία χρόνια έχει παρουσιάσει τα παρακάτω προβλήματα:- Ζώνες ασφαλείας, δεν λειτουργούσαν, αντικαταστάθηκαν, εγγύηση.
- Μπροστινά φανάρια, δεν ήταν στεγανά, έβαζαν συνέχεια υγρασία και έκαιγαν συνεχώς τις λάμπες, φώτιζαν στο 1 μέτρο, αντικαταστάθηκαν μετά από μάχες με εξουσιοδοτημένο συνεργείο της vw, που υποστήριζε ότι δεν έπρεπε να αντικατασταθούν τα φανάρια, αλλά να αλλάζω λάμπες κάθε 2 εβδομάδες, γιατί 'οι λάμπες είναι αναλλώσιμες και καίγονται, δεν φταίνε τα φανάρια' Τελικά τα φανάρια τα κάλυψε η εγγύηση.
- Πεταλούδα, 'μπούκωσε' κι ενώ το αυτοκίνητο ήταν στην εγγύηση, αυτή τη βλάβη δεν την κάλυπτε.
- Ενδείκτης βενζίνης, φλοτέρ. Ο δείκτης της βενζίνης πήγαινε πέρα-δώθε. Αντικαταστάθηκε, εκτός εγγύησης.
- Αισθητήρας βενζίνης, αντικαταστάθηκε, εκτός εγγύησης.
- Και τέλος χθες, έμεινε στο δρόμο, δεν έπαιρνε μπροστά Το αμάξι είναι στο συνεργείο. Δεν είναι μόνο μπαταρία, αυτό μου το είπαν ήδη, περιμένω απάντηση ακόμα, για το τί συμβαίνει. Βέβαια περιμένω και το λογαριασμό.
Τα σέρβις και οι επισκευές των βλαβών, γίνονται πάντα σε εξουσιοδότημένο συνεργείο της vw, και βενζίνη βάζω πάντα από επώνυμα βενζινάδικα.
Αναρωτιέμαι, που είναι η ποιότητα κατασκευής και η αξιοπιστία της vw.
Λυπάμαι αλλά τα πρώτα Polo παρουσίασαν σε αρκετές περιπτώσεις πολλά προβλήματα. Ήταν που ήταν καινούριο το μοντέλο πιέστηκε πολύ η παραγωγή για να καλύψει την αυξημένη ζήτηση και έτσι...
Αυτά συμβαίνουν δυστυχώς. Γνωρίζω αρκετούς που τους έχουν παρουσιαστεί προβλήματα, αλλά όλοι μέσω εγγύησης έχουν βρει λύση.
Σου ευχομαι το πρόβλημα που σου παρουσιάστηκε να είναι το τελευταίο.
Polo έχει και η φιλενάδα μου και μία πολύ καλή μου φίλη και δεν τους έχει παρουσιαστεί τίποτα (φτου φτου φτου) αλλά είναι και τα δύο του 2004... -
Απ' ότι φαίνεται το Πόλο ειναι απο τα πιο αναξιόπιστα μοντέλα της VW.
Ενας φίλος έχει το 1400άρι με τα 100 άλογα και του έχει βγάλει μερικά προβλήματα μεταξύ άλλων τριγμοί, διαρροή στο ψυγείο, χαλασμένος αισθητήρας λ κ.λ.π.
-
βαγγερς attention!
ο ισπανικος κουβας με γερμανικη καρδια που εχουμε και που ειναι λιονταρι στο ζωδιο θελει σερβις 60000χλμ...η αντιπροσωπεια μας ξεκαθαρισε οτι θα μας κλεψει γυρω στα 550 ευρω! μιλαμε φυσικα για λεον τουρμπο ετσι....
επισης, μιλαμε για θεσσαλονικη! αν ξερετε κανενα καλο μηχανικο να κανουμε το σερβις και να γλυτωσουμε και τιποτα δωστε πληρη αναφορα!
-
Στα 60Κ προβλέπεται και η αλλαγή ιμάντων εκκεντροφόρων και ίσως και...των λοιπών παρελκομένων οπότε νομίζω οτι τα 550 ευρώ δεν είναι και τόσο κακή τιμή τελικά (δεν γνωρίζω βέβαια και τις γενικότερες χρεώσεις των αντιπροσωπειών Seat). Πόσα περιμένετε να γλυτώσετε αν κάνετε το συγκεκριμένο σερβις σε μη εξουσιοδοτημένο;
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
βαγγερς attention!ο ισπανικος κουβας με γερμανικη καρδια που εχουμε και που ειναι λιονταρι στο ζωδιο θελει σερβις 60000χλμ...η αντιπροσωπεια μας ξεκαθαρισε οτι θα μας κλεψει γυρω στα 550 ευρω! μιλαμε φυσικα για λεον τουρμπο ετσι....
επισης, μιλαμε για θεσσαλονικη! αν ξερετε κανενα καλο μηχανικο να κανουμε το σερβις και να γλυτωσουμε και τιποτα δωστε πληρη αναφορα!
Ξεκαθάρισε πρώτα αν θέλει ιμάντα, γιατί 550 με ιμάντα(ες) είναι καλή τιμή. Κοίτα και το βιβλιαράκι γιατί έχω την εντύπωση ότι θέλει κάθε 90/5 χρόνια αλλαγή.
-
βλεποντας στο seatclub καλα να ναι, διαπιστωνω οτι τα 550 ειναι μια μεση τιμη για αυτο το σερβις με ιμαντα κτλ κτλ....η αντιπροσωπεια σου αλλαζει τον ιμαντα στα 60.000 χλμ αλλα και πιο αργα ναταν η αλλαγη αυτο δεν το γλυτωνεις οποτε ειναι στανταρ!
αν κρινω απο τη ρενω, σε μηχανικο εκτος αντιπροσωπειας γλυτωνεις αρκετα! το θεμα ειναι οτι για το λεον μονο στην αντιπροσωπεια το πηγαιναμε ως τωρα και δε ξερουμε κανενα καλο μηχανικο...αν ξερει κανεις για περιοχη θεσσαλονικης ας προτεινει!
-
Βραβείο κύρους για τον κινητήρα TSI
Το βραβείο Paul Pietsch 2006 απονεμήθηκε στον επικεφαλής Ανάπτυξης Κινητήρων της VW, σαν αναγνώριση για τη νέα γενιά κινητήρων TSI που θα διατεθούν στο Golf GT. Η διάκριση αυτή δόθηκε στον Dr. Rudolf Krebs ο οποίος εξέλιξε τους κινητήρες TSI και οι οποίοι συνδυάζουν τη χαμηλή κατανάλωση με την υψηλή απόδοση θέτοντας νέα στάνταρτς στην κατηγορία.Η Volkswagen θα προσφέρει αυτή την πρωτοποριακή τεχνολογία στο Touran την άνοιξη, αφού πρώτα θα την έχει χρησιμοποιήσει στο Golf GT. Η επιτυχία της VW αναφορικά με τον κινητήρα TSI συνίσταται αφενός στη μείωση κατανάλωσης καυσίμου και αφετέρου στην αύξηση της απόδοσης χρησιμοποιώντας μικρότερους κινητήρες (μικρή χωρητικότητα κυλίνδρων) οι οποίοι συνδυάζουν ένα κλασικό συμπιεστή καυσαερίων και ένα μηχανικό turbo, οι οποίοι τροφοδοτούν του κινητήρα με επιπρόσθετο φρέσκο αέρα ακόμα κι όταν ο κινητήρας δουλεύει στις χαμηλές στροφές.
Ο κινητήρας 1.4l TSI ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί αρχικά στο Golf GT με ισχύ 170 ίππους καναλώνει μόνο 7,2 λίτρα καυσίμου στα 100km όταν το αυτοκίνητο κινείται εντός πόλης ενώ μόνο 5,2 λίτρα στα 100km εκτός πόλης.
Αυτή η διάκριση είναι η δεύτερη που λαμβάνει η Volkswagen για το νέο TSI κινητήρα, αφού το φθινόπωρο του 2005 είχε βραβευτεί με το Innovation Award από το διεθνώς επιτυχημένο αμερικανικό επιστημονικό περιοδικό Popular Science.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
βλεποντας στο seatclub καλα να ναι, διαπιστωνω οτι τα 550 ειναι μια μεση τιμη για αυτο το σερβις με ιμαντα κτλ κτλ....η αντιπροσωπεια σου αλλαζει τον ιμαντα στα 60.000 χλμ αλλα και πιο αργα ναταν η αλλαγη αυτο δεν το γλυτωνεις οποτε ειναι στανταρ!Η Audi χρεώνει από 600 ευρώ εως 800 ευρώ ανάλογα με συνεργείο! Στην τιμή περιλαμβάνονται οι ιμάντες (+αντλία νερού πακέτο) και η εργασία!
Για το Α6 συγκεκριμένα, η αλλαγή αυτή είναι 'προγραμματισμένη' για τα 60.000 ή 5 χρόνια!
-
Ο χρήστης VW GOLF R32 έγραψε:
Ο κινητήρας 1.4l TSI ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί αρχικά στο Golf GT με ισχύ 170 ίππους καναλώνει μόνο 7,2 λίτρα καυσίμου στα 100km όταν το αυτοκίνητο κινείται εντός πόλης ενώ μόνο 5,2 λίτρα στα 100km εκτός πόλης.
.
Αυτό μόνο εάν το δω στα εδώ tests θα το πιστέψω...
-
Απιστε έ άπιστε!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
.
Αυτό μόνο εάν το δω στα εδώ tests θα το πιστέψω...
κι όχι μόνο εσύ! Στην πόλη είναι ίσως πιο πιθανό να δεις αυτόν τον αριθμό, παρά έξω
πχ τα 1.400άρια έχουν στο ρελαντί (δεν δουλεύει καμία τουρμπίνα) 0,6-0,7lt/h κατανάλωση, τα δίλιτρα 1,2+
Τα 5,2 εκτός... πολύ χλωμό
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ξεκαθάρισε πρώτα αν θέλει ιμάντα, γιατί 550 με ιμάντα(ες) είναι καλή τιμή. Κοίτα και το βιβλιαράκι γιατί έχω την εντύπωση ότι θέλει κάθε 90/5 χρόνια αλλαγή.Θα ρίξω μια ματιά, αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι 60 η αλλαγή και όχι 90 ή 105.000 μίλια όπως λένε στην Αμερική...
lkar, αν ξέρεις καμιά τιμή από άλλους 1.8Τ, για πε να έχουμε λίγο σφαιρική άποψη...
VW FORUM