-
It's getting better n better.
Μόλις με πήραν από Karenta, ότι τους ήρθε (!!) το Μεκαντρόνικ, το βάλανε απάνω αλλά έχει φτάσει στα όρια του και ο πολύδισκος
Αν τον αλλάξω τώρα, από 1100 θα μου τόν αφήσουν στα 780 ( +τα 790 του μεκατρόνικ) , και ότι δεν ξέρουν αν θα μπορούν να μου κάνουυν την ίδια έκπτωση αν δεν το αλλάξω τώρα. Stefan, any ideas?
-
Δυστυχώς στο είχα προβλέψει.
Αυτές οι 2 παπαριές είναι για κλωτσές και πάνε πακέτο (είναι παραπάνω από πιθανό ότι κάποιο από τα δύο δημιουργεί φθορά και πρόβλημα στο άλλο αλλα αυτοί παίζουν την πίπιζα, ανάκληση για βαλβολίνες και τα @@ μου κουνιούνται ). Δεν νομίζω ότι έχεις και πολλές επιλογές. Έτσι κάνουν εξάλλου και εκβιάζουν ότι δεν ξέρουν και καλά αν θα μπορείς να ξαναέχεις αυτή την έκπτωση. Γι' αυτό δεν φταίει η Καρέντα και η κάθε Καρέντα, αλλά η μαμά Φάουβε.
Αν θες τη γνώμη μου άλλαξε τα όλα τουλάχιστον να έχεις για τα επόμενα 2 χρόνια το κεφάλι σου ήσυχο. Και τα 2 ανταλλακτικά έχουν 2ετη εγγύηση οπότε με το 1500αρι εξασφαλίζεις 2 ετών ξεγνοιασιά, με την ελπίδα μέχρι τότε να το έχεις σουτάρει.
-
Για τι αυτοκινητο μιλαμε;
1500 καθε δυο χρονια για συγκεκριμενο μονο προβλημα ειναι σπαστικο. Μου θυμιζει το προβλημα που ειχα σε προηγουμενο αυτοκινητο VW (800 καθε 2 χρονια για πολλαπλασιαστη).
Τουλαχιστον τωρα ξερεις οτι επρεπε να επιλεξεις χειροκινητο. Σε καθε περιπτωση τα εξτρα χρηματα για αυτοματο ειναι πεταμενα λεφτα.
-
Golf 6 του 2009.
Τελικώς επέλεξα να μην αλλάξω τον δίσκο, και όσο ζήσει. Αύριο θα το έχω στα χέρια μου.
-
Εντάξει έλεος...
-
Και για να ενισχύσω το έλεος του doc, το αμάξι έχει σκάρτα 56000 χλμ .
Σκέφτομαι να κάνω μια τροποποίηση του γνωστού...
και να το βάλω στο πίσω τζάμι.
-
Καπου είχα γραψει για ένα Golf που είχε στα 70000χμ 3 φορές πολύδισκο και mechatronic...
OΙ ηλεκτροβαλβίδες δε τη παλευουν ενώ τα κιβώτια διατηρούσαν πίεση ακόμα και με το κινητηρα σβήστο...
Eπίσης το γρήγορο ανέβασμα σχέσης για οικονομία και η προσπάθεια για πιο ομαλές αλλαγές φθείρουν γρήγοροτερα τους συμπλέκτες. -
εχω παντως δεν εχο οδηγησει DSG που να μην πατιναρει......παρατεταμενα......a disaster waiting to happen.
-
Τι απατεώνες είναι αυτοί ρε π#%$τη μου. Και αντί να κάνουν ανάκληση το παίζουν κύριοι. Φοβούνται μην τους χαλάσει το image..
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Τι απατεώνες είναι αυτοί ρε π#%$τη μου. Και αντί να κάνουν ανάκληση το παίζουν κύριοι. Φοβούνται μην τους χαλάσει το image..και καλά κάνουν.........πλέον τους βγάζω το καπέλο
πρώτοι σε πωλήσεις στην Ευρώπη επι σειρά ετών.............γραμμένους όλους τους έχουν!!!! -
Ωραίο το Μουχουδάκι αλλά για να αξίζει κάπως θέλει 2λτ και εκεί χωλαίνει το πράμα.
Η Γκολφάρα πόσα να πιάνει άραγες?
-
2 αντίστοιχα με το δικό μου του 2009 που υπάρχουν στο car.gr , αλλά με αισθητά παραπάνω χλμ , είναι στα 12000. Μην λες για 2λιτρα, γιατί θα σκάσει μύτη ο Έντης με καμιά φώτο του Χαρδούβελη.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ωραίο το Μουχουδάκι αλλά για να αξίζει κάπως θέλει 2λτ και εκεί χωλαίνει το πράμα.Η Γκολφάρα πόσα να πιάνει άραγες?
Μια χαρά πάει και το 1.8.
-
Σκατούλες πάει. Ντεμέκ σπορτς καρς που τα περνάω από πάνω με το περίπτερο ή με κάνα 3κυλινδρο Cooper δεν είναι 'μια χαρά πάει'.
-
Σκατούλες πάει. Ντεμέκ σπορτς καρς που τα περνάω από πάνω με το περίπτερο ή με κάνα 3κυλινδρο Cooper δεν είναι 'μια χαρά πάει'.26.000Ε το πήρατε το περίπτερο?
Γιατί με την ίδια λογική και ένας με Cayenne Turbo S βγάζει άσχρηστα τα περισσότερα αφού τα περνάει από πάνω.
Και το Cooper αντίστοιχα μια χαρά πάει. -
Ντάξει δεν πάει έτσι ακριβώς. Το ΜΧ είναι υποτίθεται σπορ αμάξι, ελαφρύ, πίσω κίνηση κτλ. Απλά έχει ανεπαρκείς κινητήρες για δεδομένα 2014, άσχετα αν δεν υπάρχει κάτι άμεσα ανταγωνιστικό για να το συγκρίνουμε. Για 15 χρόνια πριν ήταν 'μια χαρά' το 18αρι.
-
Σκατούλες πάει. Ντεμέκ σπορτς καρς που τα περνάω από πάνω με το περίπτερο ή με κάνα 3κυλινδρο Cooper δεν είναι 'μια χαρά πάει'.Υπερβολές. Το 18άρι έχει μετρηθεί στα 8.5 για τα 100 (το Κουπεράκι δεν το βλέπει ούτε με κιάλια), δεν το λες και άσχημα. Ότι δεν έχει πολύ γκάζι όμως είναι αυταπόδεικτο. Το δίλιτρο είναι σαφώς καλύτερο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σκατούλες πάει. Ντεμέκ σπορτς καρς που τα περνάω από πάνω με το περίπτερο ή με κάνα 3κυλινδρο Cooper δεν είναι 'μια χαρά πάει'.
Υπερβολές. Το 18άρι έχει μετρηθεί στα 8.5 για τα 100 (το Κουπεράκι δεν το βλέπει ούτε με κιάλια), δεν το λες και άσχημα. Ότι δεν έχει πολύ γκάζι όμως είναι αυταπόδεικτο. Το δίλιτρο είναι σαφώς καλύτερο.
-
Ποιος ήρθε?
http://www.mini.com.gr/mini/cooper/information/
Για δες εδώ βρωμόξυλο! Καλά στις μεσαίες ρεπρίζ δεν το συζητώ ότι θα τα χωρίζει το χάος και παίζει και ότι θα καίει και 1-2λτ λιγότερα.
εδιτ: με πρόλαβε ο angel
-
Ντάξει δεν πάει έτσι ακριβώς. Το ΜΧ είναι υποτίθεται σπορ αμάξι, ελαφρύ, πίσω κίνηση κτλ. Απλά έχει ανεπαρκείς κινητήρες για δεδομένα 2014, άσχετα αν δεν υπάρχει κάτι άμεσα ανταγωνιστικό για να το συγκρίνουμε. Για 15 χρόνια πριν ήταν 'μια χαρά' το 18αρι.Entry level είναι το MX5 κανονικά ώστε να πας μετά σε κάτι καλύτερο.
Με αυτή τη λογική πάει μια χαρά.
Αν θα μπορούσε να έχει καλύτερους κινητήρες είναι άλλο θέμα.
VW FORUM