-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
1)Eίχα την ψευδαίσθηση ότι εδώ είναι θεών νταμάρι, συγνώμη, VW FORUM, ήθελα να πω...
2)Οι αστείες Ιταλικές κατασκευές του 1990, δεν υπάρχουν πλέον παρά σε ελάχιστα θερμαινόμενα γκαράζ, (χειμώνα-καλοκαίρι), και σε, ταραχώδεις, μνήμες. Οι αστείες Ιταλικές κατασκευές του 90 γέλαγαν με το Passat σου, ήταν παντού και πάντα πιο γρήγορες και αμα λάχει πέρνανε και 2-3-4 πρωταθλήματα έτσι για το καλό, γιατί εκεί ήταν η θέση τους και όχι σε γκαράζ ανέραστων μεσήλικων.
3)Ένα PASSAT SYNCRO του 1990, καλοσυντηρημένο, είναι, και σήμερα, όπως είκοσι τόσα χρόνια πριν! Στανταρ!! Και μετά ξύπνησες! Εδώ ένα Passat 2009 και είναι αμφίβολο, η αρχαιολογία παραμένει!!
Είπαμε: εδώ είναι VW FORUM! Και διατί να το κρύψωμεν άλλωστε;
Νομίζω;
Α είσαι ντιπ ανίδεος ε??
uber alles!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Vw syncro... Δια πασαν νόσον και μαλακιαν... Όπως λένε.Nάξερες και τι είναι...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Του 1990, (γενιά Β3), με ΑBS, EDL, 4WD, (SYNCRO), compressor 190 HP, (πολύ εύκολα με ελάχιστο...γαργάλημα), 230 χλμ. τελική, ελαφρύ, πενταθέσιο με ατελείωτους χώρους, και άλλα πολλά!
Ταχύτερο, ανετότερο και ασφαλέστερο από πολλά σημερινά σπορ και μη, αν και εικοσαετίας και βάλε!
Το τελευταίο με, (άψογο), αερόψυκτο στυλ, παραπέμποντας στις μεγάλες αντιπάθειες του ιδρυτή Κ.Κ., στα 411 και 412, που σε πολλούς άφησαν ανεξίτηλες μνήμες, θετικά η αρνητικά!
Ατεκμηρίωτα!
Θα πρέπει κάποιος να σου μιλήσει για το παρακάτω
Χωρίς ναι μεν και αλλά
1)Eίχα την ψευδαίσθηση ότι εδώ είναι θεών νταμάρι, συγνώμη, VW FORUM, ήθελα να πω...
2)Οι αστείες Ιταλικές κατασκευές του 1990, δεν υπάρχουν πλέον παρά σε ελάχιστα θερμαινόμενα γκαράζ, (χειμώνα-καλοκαίρι), και σε, ταραχώδεις, μνήμες.
3)Ένα PASSAT SYNCRO του 1990, καλοσυντηρημένο, είναι, και σήμερα, όπως είκοσι τόσα χρόνια πριν!
Νομίζω;
Λάθος νομίζεις, εδώ είναι το θέμα VW Forum του 4Τforum
@Κικιζάς Γρηγορης
Μιας και έγραψες περί παρανθέσεων δράττω την ευκαιρία να σου ζητήσω να προσέξεις λίγο τον τρόπο γραφής σου και που βάζεις το 'και' τις () τις / τις -- τις [] και τέλος τα , γιατί αυτό εδώEισαι μικρουλης ακομα (πρεπει βεβαια να μαθεις να διακρινεις και τον ρολο των παρενθεσεων...)-ισως και αγγενητος οταν ειχε βγει Delta Integrale-, για να εχεις διαβασει καποια πραγματα για αυτην και για την Q4 αντιστοιχα, οποτε δεν πειραζει, σε συγχωρω για την αγνοια...
δεν βγάζει και πολύ νόημα ή μάλλον βγάζει νόημα αλλά κουράζει. Ίσως το να γράφεις μικρότερες προτάσεις να είναι μια λύση.
Δεν νομίζω ποτέ λάθος!
-
Ποτέ μη λες ποτέ!
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
3)Ένα PASSAT SYNCRO του 1990, καλοσυντηρημένο, είναι, και σήμερα, όπως είκοσι τόσα χρόνια πριν!
Ειδικά ο συμπιεστής, **αθάνατος **
Αναλογως την χρηση, και την ποιοτητα καυσιμου...Εχεις καποια επιβεβαιωμενα στοιχεια που να το υποδεικνυουν
αυτο που λες σε ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ βαση? (οχι απο Ελληνικα συνεργεια, fora κτλ)1)Υπερσυμπιεστής!
2)Το λάθος της VW είναι ότι δεν έδωσε στοιχεία συντήρησης του GLADER. Όμως ο συντελεστής απόδοσής του ξεπερνάει άλλες σχεδιάσεις κατά πολύ και αυτός είναι ο λόγος που τον επέλεξε η VW μέσα από ένα project 400 διαφορετικών λύσεων.
Mε ένα πολύ απλό service των 300€ κάθε 100.000 χλμ., είναι o.k.. Σημειώστε ότι ο κινητήρας αυτός 'κτυπάει' τα 500.000 χλμ., (κατα άλλους 600.000).
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποτέ μη λες ποτέ!Και με σκέτο 'δεν νομίζω λάθος', πάλι 'καλός' είμαι!
-
Το θές με κόκκινα γραμματάκια για να το νομίσεις;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το θές με κόκκινα γραμματάκια για να το νομίσεις;Παρντόν;
-
Λάθος νομίζεις, εδώ είναι το θέμα VW Forum του 4Τforum και για να στο κάνω και ευρωλεπτά ο δεν υπάρχουν οπαδικά θέματα ή μάλλον προσπαθούμε να μην υπάρχουν οπότε θα ακούσεις και απόψεις που μπορεί να μην σου αρέσουν εδώ [Mod]
-
Ο χρήστης Hellenic Vanagon έγραψε:
1)Υπερσυμπιεστής!
Αυτή είναι η πιο γαμάτη διόρθωση στην ιστορία του interwebs
O G-lader είχε χαμηλή απόδοση (εκτός αν το συγκρίνεις με και πολύ απαιτητική συντήρηση (+βλάβες), ιδανική και αξιοζήλευτη λύση δηλαδή.
Ειδικά σήμερα είναι εντελώς ξεπερασμένος από κάθε άποψη.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Λάθος νομίζεις, εδώ είναι το θέμα VW Forum του 4Τforum [Mod]Ο.k., σίγουρα ξέρεις καλύτερα!
Άρα;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Λάθος νομίζεις, εδώ είναι το θέμα VW Forum του 4Τforum και για να στο κάνω και ευρωλεπτά ο δεν υπάρχουν οπαδικά θέματα ή μάλλον προσπαθούμε να μην υπάρχουν οπότε θα ακούσεις και απόψεις που μπορεί να μην σου αρέσουν εδώ [Mod]Μα εξυπακούεται...
Απλά θεωρώ πως έχει πλάκα να δείχνουμε τα 'χρώματα' μας.
Αν πάλι δεν επιτρέπεται o.k..
-
2)Οι αστείες Ιταλικές κατασκευές του 1990, δεν υπάρχουν πλέον παρά σε ελάχιστα θερμαινόμενα γκαράζ, (χειμώνα-καλοκαίρι), και σε, ταραχώδεις, μνήμες.
Νομίζω;
- Ευχαρίστως να μιλήσουμε για ένα Tiguan 4motion που έχω
- Είπες μπούρδα γιατί δεν γνωρίζεις
- Η συντήρηση είναι θέμα χρήστη
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Νομίζω;
- Ευχαρίστως να μιλήσουμε για ένα Tiguan 4motion που έχω
- Είπες μπούρδα γιατί δεν γνωρίζεις
- Η συντήρηση είναι θέμα χρήστη
1)Eυχαρίστως, γατί όχι;
2)Και να γνώριζα πάλι 'μπούρδα' θα έλεγα...
3)Και χρήστη, σαφώς!
-
Mε ένα πολύ απλό service των 300€ κάθε 100.000 χλμ., είναι o.k.. Σημειώστε ότι ο κινητήρας αυτός 'κτυπάει' τα 500.000 χλμ., (κατα άλλους 600.000).
Ντάξει. Πιο γραφικός κι από την Οία!
Είπαμε καλές είναι οι 'χρωματιστές' κοντρίτσες για να περνάει η ώρα και να γίνεται χαβαλές αλλά τουλάχιστον να διατηρείται ένα επίπεδο στις βλακείες. Αυτό ξεπερνάει και την* ημιμάθεια σε μορφή αυθεντίας* (ΤΜ δικό μου ) του Κίκιζα.
-
Ντάξει. Πιο γραφικός κι από την Οία!
Είπαμε καλές είναι οι 'χρωματιστές' κοντρίτσες για να περνάει η ώρα και να γίνεται χαβαλές αλλά τουλάχιστον να διατηρείται ένα επίπεδο στις βλακείες. Αυτό ξεπερνάει και την* ημιμάθεια σε μορφή αυθεντίας* (ΤΜ δικό μου ) του Κίκιζα.
Δεκτό!
Αφού το λες εσύ, θα ξέρεις!
(Άλλωστε και εγώ όταν δαφωνώ με τους φίλους μου τους κοιτάζω έκπληκτος και αναφωνώ όλο απορία:
'μα καλά δεν ξέρω εγώ;')
-
Αυτό ξεπερνάει και την* ημιμάθεια σε μορφή αυθεντίας* (ΤΜ δικό μου ) του Κίκιζα.
Πςςςςςςς, τι ειπες τωρα, με ρουμπωσες μπαγασα...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Αυτό ξεπερνάει και την* ημιμάθεια σε μορφή αυθεντίας* (ΤΜ δικό μου ) του Κίκιζα.
Πςςςςςςς, τι ειπες τωρα, με ρουμπωσες μπαγασα...
Απλά ξέρει καλύτερα...
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Οι αστείες Ιταλικές κατασκευές, σάρωσαν στο ΠΠΡ, και ακόμα και σήμερα είναι αφίσες σε δωμάτια πιτσιρικάδων (ακόμα και μεγάλων πιτσιρικάδων). Πάντως αν μικρός είχα αφίσα του passat στο δωμάτιο μου η μάνα μου πέρα από τον ψυχίατρο, θα πήγαινε η ίδια στο περίπτερο να μου αγοράσει τσόντες ...
-
Hellenic Vanagon, δώσε πόνο!
VW FORUM