-
Ρώτα τους, είναι οι μόνοι αρμόδιοι.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Εισηγόταν η πρώτη γενιά, το πήραν κάποιοι διευθυντές της αντιπροσωπείας, μπορεί και ο ιδιοκτήτης της. Ολοκλήρωσε λοιπόν τον κύκλο πωλήσεών του και αυτό ήταν.Και ο Χριστοδουλος δεν ειχε τετοιο;
-
Mπορεί να είχε αντιπροσωπεία
-
Μια φορά τον είχα δει σε ένα Κράισλερ 300, και του πήγαινε πολύ.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Μια φορά τον είχα δει σε ένα Κράισλερ 300, και του πήγαινε πολύ. -
Άμα πάω να ξανανοίξω το sport-fm και μου πετάξει πάλι 'Das auto' κι εκείνο το έκτρωμα το Jetta θα σπάσω την οθόνη και μετά θα κατέβω Καλλιθέα ζωσμένος με εκρηκτικά και θα μπουκάρω στο σταθμό!
Δηλαδή τόση αδιαφορία πια? Τα ματάκια μου δεν τα σκέφτονται?
-
Αν μπαίνεις με firefox, τότε βάλε το adblock
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
http://motori.corriere.it/varie/11_settembre_29/hyundaiconcorrenza_3397e124-ea8a-11e0-ae06-4da866778017.shtmlΆφωνος με Την πχιοτητα της γιουνται ο Martin Winterkorn
Άντε σειρά έχει το σιροκο
http://www.youtube.com/watch?v=m1yB8gcL ... r_embedded
-
Είδα καλά, είναι και ο De Meo στο video?
Που ξέπεσε ο καημένος με τους δυσκοίλιους...λες και τους έχεις καρφώσει σκουπόξυλο από πίσω πάνε όλοι. Σαν το Bajevic είναι...
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Youtube VideoΣκατόφατσα ο Μπος
-
Ψύχωση έχει με τους αρμούς και την 'Α' Pillar
-
Και καλά προσοχή στην λεπτομέρεια κι έτσι...
-
Σίγουρα είναι ο πρόεδρος της VW και όχι ο παρουσιαστής του γερμανικού 'Επί τροχών';
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Σίγουρα είναι ο πρόεδρος της VW και όχι ο παρουσιαστής του γερμανικού 'Επί τροχών';Θέλουμε τον Θεοφράστου πίσω!
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Σίγουρα είναι ο πρόεδρος της VW και όχι ο παρουσιαστής του γερμανικού 'Επί τροχών';
Θέλουμε τον Θεοφράστου πίσω!
+1 ....ΘΑ το σκεφτωωω!!
υγ. ανεπανάληπτη ατάκα...
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Ψύχωση έχει με τους αρμούς και την 'Α' Pillarόντως
για να λέμε την αλήθεια πάντως, το νεκρό σημείο της Α PILLAR είναι από τα πιο 'σημαντικά' θεματα με τα καινουργια αμάξια, ειδικά αν θες να πας σβέλτα σε επαρχιακό δίκτυο. στις αριστερες στροφες πας μπρος πισω το κεφαλι σου σα σπαστικό για να βλεπεις
αυτος βεβαια, μετραει κ τους καθρεφτες μαζί που ειναι πιο κατω -
Aπό τις πρώτες δοκιμές που πραγματοποιούνται στις ΗΠΑ.
http://www.quattroruote.it/notizie/auto-novita/volkswagen-golf-proseguono-i-test-della-serie-vii -
παιδια καπησπερα να ρωτησω κατι..ποια η γνωμη σας για το πολο 1.2 τσι 105 με τιμη κοντα στις 13.000 3 θυρο..?
-
Οι προβληματικοί μηχανισμοί παραθύρων δεν φαίνεται να έχουν διορθωθεί.
Εδώ και καιρό το παράθυρο του οδηγού έκανε ένα έντονο κοπάνημα στο ανέβασμα, τη στιγμή που εφάπτετο με το πλαίσιο της πόρτας.
Τελικά ήταν ο γρύλος ο οποίος και αντικαταστάθηκε εντός εγγύησης. -
Παρακολουθησα ολες τις σελιδες αυτου του φορουμ και θελω να πω και εγω με την σειρα μου τις εντυπωσεις μου σχετικα με την συμβιωση μου με vw tiguan toy 2008.Απο την πρωτη στιγμη που αντικρυσα τοτε το συγκεκριμενο αυτοκινητο κυριολεκτικα ειχα ξετρελαθει μαζι του(μεχρι τοτε ημουν ενας απο τους μεγαλυτερους πολεμιους της γερμανικης αυτοκινητοβιομηχανιας και ειδικα της vw),στα ματια μου φανταζε πανεμορφο,ετσι με δελεαρ την εμφανιση του και την διαφορετικοτητα του εκεινη την εποχη προχωρησα στην αγορα του τον απριλιο του2008.Περιπου λοιπον 4 χρονια αργοτερα και εχοντας γραψει στο κοντερ του 112.000χλμ(πολλα απο αυτα off road) εχω εξαγει τα εξης συμπερασματα 1.Αξιοπιστια:112.000χλμ με μονη αλλαγη στον αισθητηρα του αεροσακου συνοδηγου τον 2ο χρονο και εντος εγγυησης,κατα τα αλλα τιποτα,ουτε καυση ελαιου,ουτε σασμαν,δισκους πλατο κτλπ,ΤΙΠΟΤΑ. 2.Ποιοτητα κατασκευης:απο τις κορυφαιες,τριγμοι σχεδον ανυπαρκτοι,μονο ενας μικρος συντονισμος ο οποιος εμφανιστηκε τον τελευταιο καιρο απο το ντουλαπακι του συνοδηγου,λογω κλοτσιας που δεχτηκε απο την μικρη μου κορη ενα απογευμα που ειχε νευρα,κατα τα αλλα ουτε ξεθωριασματα πλαστικων εχουν εμφανιστει αλλα και μηδενικη υπαργη τριγμων.Αυτα συμφορουμιτες οσον αφορα την ποιοτητα κατασκευης και συναρμολογησης των αυτοκινητων vw,βαση προσωπικης εμπειριας ....
VW FORUM