-
αδερφέ πολύ το ψειρίζεις...αν είναι να σου τύχει θα σου τύχει.
-
Δεν το λέω εγώ ότι είναι το κιβώτιο, αλλά τα επίσημα συνεργεία όταν αναφέρεται ότι κάνει ένα 'κροτάλισμα'. Αν διαβάσεις το αντίστοιχο θέμα στο vwclub, που έχεις ποστάρει τελευταία, από την αρχή θα δεις. Από ότι λέει στην πρώτη σελίδα έχουν βγάλει και αναβάθμιση για το DSG για αυτό το θέμα, οπότε μάλλον αποδεικνύει πως από εκεί προέρχεται ο θόρυβος. Το δικό μου είχε κάνει κάποια αναβάθμιση για το DSG το Μάιο, αλλά για να είμαι ειλικρινής από τότε δε θυμάμαι να είχα τσεκάρει για το θόρυβο. Το αμάξι το κινούσα πραγματικά ελάχιστα.
-
Λοιπων εχω βαρεθει να τα λεω και να τα ξαναλεω.....τα σασμαν μας ειναι γ.τ.π! ειτε ειναι χειροκίνητα ειτε ειναι ντιεσντζι! μπορει να ειναι το δευτερο αρκετα γλυγορο αλλα απο αξιοπιστία είναι ολα χαλιά...και χωρίς να τα σκίζεις!!!!!! προσωπικά το δικο μου χειροκίνητο σε 6αρι τσι βγήκε οφφ το συγχρόνιζε δευτέρας κ 2ρα γρανάζι για να μην μιλήσω για συμπλέκτες και δισκο πλατο...απο αίσθηση είναι αρκετά πίσω μέχρι και απο το φιεστακι που ειχα το 25ετιας...και για όσους λένε οτι ο εγκέφαλος δεν βγαίνει οφφ στο ντιεςντζι σε 'καλες' εκδώσεις πτοείτε οικτρά μάλιστα! χαρακτηριστική η περίπτωση απο παιδι με γτι 6αρι που αλλαξε το εν λόγω εγκέφαλο..... άντε τώρα γιατί αρκετά beta testers εχουμε γίνει....
-
Εγώ πάντως με τρία χειροκίνητα σαζμαν VW των 100.000 χλμ το καθένα έχω να πω ότι τα VW έχουν ΜΙΑ ΧΑΡΑ σαζμαν. Μπορεί να μην έχουν την αίσθηση Χόντα αλλά κάνουν αυτό για το οποίο φτιάχτηκαν. Και πιστεύω ότι το κάνουν καλά. Για το dsg δεν έχω άποψη (βασικά έχω, ότι το έχω χεσμένο αφού είναι...αυτόματο) αλλά στο χειροκίνητο πριν από την ποιότητα κατασκευής παίζει πρώτο ρόλο ο οδηγός. Αν είναι καύτης/άσχετος/κάγκουρας/γυναίκα μπορείς να πάρεις δίσκο πλατό σαζμάν στην μασχάλη σε 20.000 χλμ από ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ (ναι και Χόντα/Τογιότα) μάρκα (η μάνα μου εξαΰλωσε το δίσκο από Φιέστα του 99 σε 25.000 χλμ).
Συνοπτικά, VAG Transmission RULES !!
-
sorry αλλα τουλάχιστον εγω δεν είμαι άσχετος...και όταν κάνουν συναρμολόγηση πανό στην γερμάνια να κοιτάνε πως 'στραβο'-κουμπονουν τα πλατό τους! τουλάχιστον σε αυτό το θέμα ειναι θέμα εργοστασίου (το οποιο εκανε εκπτώσεις προφανώς) κ εμενα στο πασσατ το σασμαν ειναι υποδειγματικό για τα 130000χλμ που εχει γράψει! στα νεα φαουβε η μερα με την νύχτα τα σασμαν και οχι μονο εγω αλλα και αλλοι τόσοι έχουν θεματα ...καλα να μην πω για το σασμαν που εχουν και τα αουντι ( σε α3 του ξαδερφου μου).....οτι λέω το λέω εκ πείρας...
και εγω ποτε δεν ημουν υπερ των ντιεςντζι..αλλα ειναι σωστό τόσος κοσμος να πέφτει θύμα!?
και είναι μεγάλη ξεφτίλα για την φαουβε πιστεψε με να λες οτι αντί απο την μια γενιά ενα θέμα να γίνετε καλύτερο πχ όπως οι κινητήρες τσι! και να βλεπεις απ τιν αλλη τα σασμαν να πηγαίνουν πίσω γενιες! ολοι ξεχασαμε την οδηγεια στα 5αρια για αλλαγη συγχρωνιζε 2ρας ....στο 6αρι που γινοντε τα ιδια τουμπεκι ψιλοκομενο! καλα για τα τουρμπακια των πολο τσι!? η οδηγια για την αλλαγή που ειναι!? αι σιχτιρια απο τιν στιγμη που πληρωνουμε εχουμε κ απετισεις!τερμα ο μπετα τεστερ! -
Το δικό μου 6αρι πάντως είναι αρκετά καλό και οσο πιο πολύ στροφάρω , τόσο πιο ωραία κουμπώνει
Φυσικά δεν είναι τέλειο, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν έχω παράπονο
Ο δίσκος από την άλλη είναι αρκετά ευαίσθητος και με ψιλο ζόρια έφτασε τα χλμ που έφτασε
Sent from my LG-P500
-
Θαρρώ πως όλα τα VAG με ροπή μέχρι 25 κιλάκια, φοράνε το ίδιο ξηρό 7αρι DSG.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Θαρρώ πως όλα τα VAG με ροπή μέχρι 25 κιλάκια, φοράνε το ίδιο ξηρό 7αρι DSG.
Mετά τα 25kg φοράνε την έκδοση από τιτάνιο
Θα σου πω με σιγουριά όταν διαλυθεί το δικό μου και θα το δω ανοιγμένο πάνω σε κάνα πάγκο!
Δεν πρόκειται να το δεις αυτό. Η VW/Audi Κλπ δεν επισκευάζει. Αλλάζει (με ρεκτιφιαρισμένο κατά πάσα πιθανότητα αλλά αλλάζει). Και δεν μπορώ να φανταστώ μη μηχανικό της Kosmocar (τουλάχιστον) που να μπορεί να επισκευάσει dsg.
-
Εγώ από την άλλη δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν υπάρχουν. Σιγά το ακατόρθωτο που θα είναι.
-
Hμιάσχετο
Ξέραμε τα εξάρια, τα επτάρια, τα οκτάρια, δείτε και αυτόΗ Χιουντάι σχεδιάζει 10άρι σαζμάν για το 2014.
http://green.autoblog.com/2011/10/01/hyundai-working-on-fuel-saving-10-speed-automatic/#aol-comments
από Professeur » 01/10/11 21:52
dstou έγραψε:
Εγώ από την άλλη δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν υπάρχουν. Σιγά το ακατόρθωτο που θα είναι.
Ρώτα ταξιτζή με αυτόματο και θα σου πει τι μπορούν να (μην) κάνουν οι Έλληνες μηχανικοί ακόμα και αυτοί οι 'εξειδικευμένοι', σε αυτόματαΞέρω ήδη από το 2009 έλληνα μηχανικό, πρώην πρωτοπαλίκαρο συνεργείου σε μεγαλοαντιπρόσωπο Λαικών, και νυν ιδιοκτήτη δικού του συνεργείου, που είχε ήδη αρχίσει από τότε να σκαλίζει τα διαβόητα DSG. Υποθέτω τώρα θα τα σερβίρει πλήρως, αν και έχω να τον δω από τότε.
-
νομιζω οτι υπαρχει κ αλλο 10ρι κιβωτιο,απο την λεξους αν δεν κανω λαθος.κ ηδη η μπεμπα εχει 8ρι.το κακο που ειναι σε αυτο?κ τα cvt υποτιθεται οτι εχουν θεωρητικα απειρες σχεσεις.
-
νομιζω οτι υπαρχει κ αλλο 10ρι κιβωτιο,απο την λεξους αν δεν κανω λαθος.κ ηδη η μπεμπα εχει 8ρι.το κακο που ειναι σε αυτο?κ τα cvt υποτιθεται οτι εχουν θεωρητικα απειρες σχεσεις.
Όχι δεκάρι, η Λέξους έβγαλε πρώτη οκτάρι πριν από χρόνια, και επίσης χρησιμοποιεί αβέρτα ΣΒΤ σε διάφορα μοντέλα, όπως και άλλοι ιάπωνες, αλλά δεν αντέχουν πολλή ροπή γι' αυτό παίζουν σε μικρά, μεσαία και υβρίδια.
Η Μερσεντές τώρα έβγαλε ουμπεραλίστικη βαρύγδουπη ανακοίνωση πριν λίγους μήνες που έλεγε ότι ο μέσος οδηγός μπορεί να χειριστεί μέχρι και ...9άρι αυτόματο γιατί μετά χάνει το λογαριασμό . Υπονοεί βασικά ότι το μέσο βόιδι τις οκτώ και τις εννέα σχέσεις τις έχει στο τσεπάκι του.
Η Κράισλερ έχει από καιρό διπλαρώσει την Τσεντέφ και σχεδιάζουν 9άρι για προσθιοκίνητα.
Για δεκάρι όμως απ' ότι φαίνεται θα είναι πρωτιά των Κορεατών.Για εντεκάρι τώρα κανένας?
-
http://motori.corriere.it/varie/11_sett ... 8017.shtml
Άφωνος με Την πχιοτητα της γιουνται ο Martin Winterkorn
Άντε σειρά έχει το σιροκο
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Όχι δεκάρι, η Λέξους έβγαλε πρώτη οκτάρι πριν από χρόνια, και επίσης χρησιμοποιεί αβέρτα ΣΒΤ σε διάφορα μοντέλα, όπως και άλλοι ιάπωνες, αλλά δεν αντέχουν πολλή ροπή γι' αυτό παίζουν σε μικρά, μεσαία και υβρίδια.
Η Μερσεντές τώρα έβγαλε ουμπεραλίστικη βαρύγδουπη ανακοίνωση πριν λίγους μήνες που έλεγε ότι ο μέσος οδηγός μπορεί να χειριστεί μέχρι και ...9άρι αυτόματο γιατί μετά χάνει το λογαριασμό . Υπονοεί βασικά ότι το μέσο βόιδι τις οκτώ και τις εννέα σχέσεις τις έχει στο τσεπάκι του.
Η Κράισλερ έχει από καιρό διπλαρώσει την Τσεντέφ και σχεδιάζουν 9άρι για προσθιοκίνητα.
Για δεκάρι όμως απ' ότι φαίνεται θα είναι πρωτιά των Κορεατών.Για εντεκάρι τώρα κανένας?
Ρε γαμώτο για φορτηγατζίδες θα μας εκπαιδεύσουν
Σε λίγο θα βάλουν και μισές -
Γελάτε, αλλά σε λίγο καιρό θα λένε μερικοί : 'εκεί που πήγαινα με ένατη, έκανα ένα κατέβασμα σε έκτη για να προσπεράσω'.
-
Εγώ δεν γελάω αλλα αυτο το πράγμα κοντεύει να καταντήσει γελοίο
-
αν θέλουν οι διαχειριστές ας μας εξηγήσουν γιατί το ποστ με βίντεο με τις αντιδράσεις του υπεύθυνου της VW το φαγε η μαργμάγκα
**Γιατί όταν γίνεται το θέμα άνω-κάτω, κάποιες δημοσιεύσεις τις τρώει κατά λάθος η μαργμάγκα. Ξαναβάλτο.[mod] **
Αστο, ξαναγύρισε στο παρόν θέμα http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=2337060#p2337060 Συγνώμη [Mod] -
Τέρμα άσχετο με τα παραπάνω άλλα γιατί δεν εισάγεται το Phaeton;
-
Εισηγόταν η πρώτη γενιά, το πήραν κάποιοι διευθυντές της αντιπροσωπείας, μπορεί και ο ιδιοκτήτης της. Ολοκλήρωσε λοιπόν τον κύκλο πωλήσεών του και αυτό ήταν.
-
Αν κάποιος το θέλει δεν μπορεί να το παραγγείλει;
VW FORUM