-
σε golf φιλου που πηγε πριν 15 ημερες για service του αλλαξανε τα υγρα φρενων πρωτη φορα τωρα στα 3 χρονια.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Καλησπέρα, ξέρει κανείς πραγματικούς χρόνους παράδοσης VW golf VI?? έχω ακούσει παράπονα από το φόρουμ..
είμαι στο ψάξιμο!!! Από κανέναν δεν έχω πάρει απάντηση!! Σήμερα με πήραν απ την κοσμοκαρ να μου πουν ότι ακόμα δεν έχει πάρει εβδομάδα παραγωγής το δικό μου( το έχω παραγγείλει από 10 Μαρτιου ) το επόμενο βήμα είναι να μιλήσω με την VW AG!!!
Κάποιος λόγος σίγουρα θα υπάρχει.
Η VW είναι από τις λίγες εταιρίες που έχω συναντήσει που ενημερώνουν άμεσα τον πελάτη για την ... διαδρομή της παραγγελίας.Λόγος υπάρχει σίγουρα αλλά όταν έχεις κάνει τη μ@λ@κι@ δεν το λες!!!!! Γιατί η δικαιολογία της καθυστέρησης του tiguan άρα και ολόκληρης της παραγωγής της vw μόνο ········ μου ακούγεται!!! Αντιπρόσωπος και εισαγωγέας κάνουν πάντως ότι μπορούν.....ο Θεός βοηθός!!!!
-
Ο χρήστης pechlis έγραψε:
Καλησπέρα, ξέρει κανείς πραγματικούς χρόνους παράδοσης VW golf VI?? έχω ακούσει παράπονα από το φόρουμ..
είμαι στο ψάξιμο!!! Από κανέναν δεν έχω πάρει απάντηση!! Σήμερα με πήραν απ την κοσμοκαρ να μου πουν ότι ακόμα δεν έχει πάρει εβδομάδα παραγωγής το δικό μου( το έχω παραγγείλει από 10 Μαρτιου ) το επόμενο βήμα είναι να μιλήσω με την VW AG!!!
Κάποιος λόγος σίγουρα θα υπάρχει.
Η VW είναι από τις λίγες εταιρίες που έχω συναντήσει που ενημερώνουν άμεσα τον πελάτη για την ... διαδρομή της παραγγελίας.Λόγος υπάρχει σίγουρα αλλά όταν έχεις κάνει τη μ@λ@κι@ δεν το λες!!!!! Γιατί η δικαιολογία της καθυστέρησης του tiguan άρα και ολόκληρης της παραγωγής της vw μόνο ········ μου ακούγεται!!! Αντιπρόσωπος και εισαγωγέας κάνουν πάντως ότι μπορούν.....ο Θεός βοηθός!!!!
παρηγγειλα 1/4 το passat 1.4 dsg. την περασμενη εβδομαδα πηρα ημερομηνια παραγωγης για μεσα μαιου. σε επικοινωνια με τον αντιπροσωπο μου ειπε οτι καθε μοντελο εχει την δικη του γραμμη παραγωγης κα ειναι ανεξαρτητη απο τα αλλα μοντελα. χαρακτηριστικα μου ανεφερε οτι πελατης με παραγγελια του ιδιου αυτοκινητου αλλα σε 1.8 απο αρχες μαρτιου δεν εχει παρει ακομη ημερομηνια παραγωγης. ετσι λοιπον βλακεια η δικαιολογια με το tiguan.
-
Ο χρήστης Ariskouts έγραψε:
παρηγγειλα 1/4 το passat 1.4 dsg. την περασμενη εβδομαδα πηρα ημερομηνια παραγωγης για μεσα μαιου. σε επικοινωνια με τον αντιπροσωπο μου ειπε οτι καθε μοντελο εχει την δικη του γραμμη παραγωγης κα ειναι ανεξαρτητη απο τα αλλα μοντελα. χαρακτηριστικα μου ανεφερε οτι πελατης με παραγγελια του ιδιου αυτοκινητου αλλα σε 1.8 απο αρχες μαρτιου δεν εχει παρει ακομη ημερομηνια παραγωγης. ετσι λοιπον βλακεια η δικαιολογια με το tiguan.
Σου ευχομαι να παραλαβεις γρήγορα και με το καλό!!! Σε ενημερώνουν απ την αντιπροσωπεία καθόλου; Ειναι σε επαφή μαζί σου η τους κυνηγας; Γιατι εγώ έχω και τέτοια θεματακια!! Παίρνω τηλ και έχουν δουλειά όπως καταλαβαίνεις με γράφουν κανονικά!! Θέλω να βρω τροπο να μάθω τον αριθμό παραγγελίας (γιατί δεν είναι ο ίδιος με του συμφωνητικού) και να πάρω πληροφορίες απ την vw ag!
-
Ο χρήστης pechlis έγραψε:
Σου ευχομαι να παραλαβεις γρήγορα και με το καλό!!! Σε ενημερώνουν απ την αντιπροσωπεία καθόλου; Ειναι σε επαφή μαζί σου η τους κυνηγας; Γιατι εγώ έχω και τέτοια θεματακια!! Παίρνω τηλ και έχουν δουλειά όπως καταλαβαίνεις με γράφουν κανονικά!! Θέλω να βρω τροπο να μάθω τον αριθμό παραγγελίας (γιατί δεν είναι ο ίδιος με του συμφωνητικού) και να πάρω πληροφορίες απ την vw ag!
παρα πολυ ευχαριστημενος απο τον αντιπροσωπο αυτοι με παιρνουν για καθε νεο που εχουν να με που. απευθειας με vw δεν μπορεις να επικοινωνησεις γιατι ετσι καταργεις τον ρολο του αντιπροσωπου. οσο για τον αριθμο παραγγελιας ειναι αυτος που ειναι πανω στο συμφωνητικο
-
Παιδιά, μην αγχώνεστε!
Απολαύστε αυτή τη γλυκιά περίοδο αναμονής. Εγώ περίμενα 6.5 μήνες. Βρείτε στο ιντερνετ το βιβλιαράκι οδηγιών ή περιηγηθείτε σε κάποιο φόρουμ (ελληνικό ή ξένο) για VW και αντλείστε πληροφορίες ούτως ώστε να είστε 'έτοιμοι' όταν έρθει η ώρα της παραλαβής. Εγώ είχα διαβάσει 2-3 φορές τις οδηγίες προτού το παραλάβω. Ο αντιπρόσωπος δεν σας 'κρύβεται', απλά δεν έχει κάποια νεότερη πληροφορία να σας δώσει. Αυτός θέλει πολύ περισσότερο από εσάς να έρθουν γρήγορα για να πάρει παραδάκι στα χέρια του μια ώρα αρχύτερα.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Παιδιά, μην αγχώνεστε!
Βρείτε στο ιντερνετ το βιβλιαράκι οδηγιών ή περιηγηθείτε σε κάποιο φόρουμ (ελληνικό ή ξένο) για VW και αντλείστε πληροφορίες ούτως ώστε να είστε 'έτοιμοι' όταν έρθει η ώρα της παραλαβής. Εγώ είχα διαβάσει 2-3 φορές τις οδηγίες προτού το παραλάβω.αυτα διαρκουν 2-3 μερες, εκτος αν διαβαζεις αργα
-
Γνωρίζει κάποιος τι καρέ έχουν οι ζάντες από το golf iv ??
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος τι καρέ έχουν οι ζάντες από το golf iv ??Όταν λες καρέ τι εννοείς?
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Όταν λες καρέ τι εννοείς?
-
Μα δεν κατάλαβα τι ρωταει.Να μην μάθω μήπως μπορώ να του απαντήσω .Κάτω στο γκαράζ μου κάθεται ένα τέτοιο
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος τι καρέ έχουν οι ζάντες από το golf iv ??Αν δεν κάνω λάθος 5χ100
-
-
Eϊναι η απόσταση ανάμεσα στις τρύπες για τα μπουλόνια.
Αν δεν κάνω λάθος 5χ100
Σωστός μόλις το βρήκα κι εγώ .
-
Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο κύριοι
Μαθαμε και κάτι σήμερα -
Καμιά ιδέα που μπορω στο Internet να βρω το manual του καινούριου passat γιατί θέλω ακόμη 1 μισή μήνα μέχρι να έρθει και δεν περνά ο καιρός. Τουλάχιστο να Έχω κάτι να χαζευω
-
Καλημέρα, Το θέμα θα μπορούσε να είναι και στο VAG forum, αν υπήρχε-
Σε πολλά έντυπα και site που βλέπω, θεωρούν τον 1.2 'διαμάντι'
Επίσης έχει start/stop ενώ είναι και EURO 5-Για το GOLF VI συγκεκριμένα, θα ήθελα τι γνώμη σας, για κίνηση στην πόλη κατά 85%, ενώ δεν καίγομαι για γκάζι
Αλήθεια, γιατί δεν έχει start stop το μοντέλο με τους 122HP?
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης mel23 έγραψε:
Καλημέρα, Το θέμα θα μπορούσε να είναι και στο VAG forum, αν υπήρχε-Δηλαδή αυτό το τόπικ: viewtopic.php?f=15&t=4910&start=3960 δεν σου άρεσε;
-
μου το πνίξες το θεματάκι posting.php?mode=reply&f=15&t=4910#
-
Λοιπον ενας φιλος εχει δυο προβληματακια στο Tiguan του. Το ποσταρω εδω γιατι μπορει να εχετε παθει κατι παρομοιο η να εχετε ακουσει μιας ειναι θεμα ηλεκτρονικων και οχι κατι του αυτοκινητου.
Στην αρχη ανοιγοκλεινε το ραδιοφωνο του οταν ηταν εν κινησει ενω οταν κλεινει τη μηχανη το ραδιοφωνο ειτε κλεινει χωρις να εχει βγαλει το κλειδι απ τη μιζα (κανονικα κλεινει μολις το βγαλεις) ειτε δεν κλεινει καθολου. Το τι θα κανει ειναι εντελως τυχαιο και ποτε τα κανεις ολ αυτα ποτε οχι.
Στην συνεχεια παρατηρησε προβλημα με το αυτοματο κλειδωμα του αυτοκινητου, παλι δηλαδη με το κλειδι στη μιζα δεν ξεκλειδωνει το αυτοκινητο οταν πρεπει. Δηλαδη παιζει να μενει κλειδωμemο οταν το γυρνας στη θεση off ενω θα πρεπε να ξεκλειδωνει.
Εχει ακουσει κανεις τιποτα παρομοιο;
VW FORUM