-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Φιλος με πασατ του 05-2008 αλλαζει κρεμαγιερα γιατι αποκτησε μποσικα.Δεν ξερω παραπανω λεπτομεριες ,απο το σερβις του ειπαν οτι δεν ειναι ο πρωτος που εχει προβλημα.Εχει ακουστει ως προβλημα ;εγω ειχα ακουσει σε s3 να αλλαζουν κρεμαγιερες μαζι με ενα αλλο καρο προβληματα, εκτος απο αυτο που επαθα εγω
μάρκετινγκ ξεμάρκετινγκ... οι τύποι δε τη παλεύουν...
http://www.youtube.com/watch?v=nd5WGLWN ... _embedded#!
(δεν ξέρω αν είναι repost)Εγώ την βρίσκω πολύ καλή σαν προωθητική ενέργεια.Πολύ πρωτότυπη μπορώ να πω.
ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν μπορώ να πάω στη γερμανία να βλέπω το αμάξι μου να παράγεται.με την τρέλα που με δέρνει θα ήμουν εκεί όλη τη βδομάδα να τους παρακολουθώ πώς το φτιάχνουν και τι δεν πρόσεξαν και τι έκαναν και...και...και...
Ψυχάκιας???τσιμπα και ενα Α3
Youtube Video -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
(δεν ξέρω αν είναι repost)Εγώ την βρίσκω πολύ καλή σαν προωθητική ενέργεια.Πολύ πρωτότυπη μπορώ να πω.
ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν μπορώ να πάω στη γερμανία να βλέπω το αμάξι μου να παράγεται.με την τρέλα που με δέρνει θα ήμουν εκεί όλη τη βδομάδα να τους παρακολουθώ πώς το φτιάχνουν και τι δεν πρόσεξαν και τι έκαναν και...και...και...
Ψυχάκιας???Δεν είσαι ο μόνος.Και καλά το δικό σου κατασκευάζεται στην Γερμανία που λες εντάξει το προσέχουν.Το δικό μου που φτιάχνεται στην Τουρκία .Άρα έχεις ένα λόγο να κοιμάσαι ήσυχος
δες το από τη θετική πλευρά...δεν ξέρουν ότι το αμάξι πάει στην Ελλάδα.
Πέραν του χαβαλέ, επειδή έχω πάει/επισκευτεί εργοστάσιο κατασκευής αυτοκινήτων, βλέποντας δηλαδή την παραγωγή από κοντά:
- καλά κάνανε και βάλανε τράμ.Οι αποστάσεις είναι πολύ μεγάλες και επιπλέον δεν το χρησιμοποιούν μόνο οι επισκέπτες αλλά και αρκετά στελέχη ή διευθυντές τμημάτων για να μεταβούν από τη μία άκρη του εργοστασίου στην άλλη.
2)Επιπλέον επειδή ξέρουν το τραμ τι γραμμή ακολουθεί (χωρίς να παρεκλείνει) μπορούν να χρησιμοποιήσουν και το τελευταίο εκατοστό χώρου από τον διάδρομο που περνάει το τραμ. - το ότι κάνανε έτσι την γραμμή παραγωγής για το phaethon, δεν μου λέει κάτι.επέλεξαν ένα αμάξι γιατί ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν μπορούσαν να το κάνουν για όλη τη γραμμή παραγωγής όλων των μοντέλων.έπρεπε να έχουν έκταση εργοστασίου όσο όλη η Ελλάδα. Επέλεξαν λοιπόν (και καλά έκαναν) τη ναυαρχίδα ως βιτρίνα της παραγωγής.Άλλωστε κι ο καθένας από εμάς αυτό δε θα έκανε?
- αν φαίνεται σε κάποιον πολύ 'μπροστά' το τραμ, πρέπει να δουν πώς μεταφέρονται πολλά αντικείμενα σε άλλα εργοστάσια.Ειδικά ρομποτ (τα ονομάζουν 'εργάτες' ή 'κουβαλητές') ακολουθούν συγκεκριμένη διαδρομή ανάλογα με το που είναι να πάνε (δεν ακολουθούν συνεχώς σταθερή διαδρομή πχ αποθήκη->διάδρομος 5->αποθήκη->...) και αν συναντήσουν εμπόδιο στο δρόμο τους, πριν το ακουμπήσουν, σταματάνε και μένουν ακίνητα ως ότου 'φύγει' το εμπόδιο από τον προβλεπόμενο δρόμο τους ή αν χτυπήσουν κάποιο εμπόδιο (είτε με τα πράγματα που κουβαλάνε είτε με το 'σώμα' τους), στέλνουν σήμα σε κάποιον ειδικό για το που βρίσκονται και τι προκάλεσε το 'πάγωμα' τους)
ΥΓ:ωραιοι όλοι οι αυτοματισμοί αλλά καλώς ή κακώς (χωρίς να το κρίνω), αυτόματισμός = λιγότερες θέσεις εργασίας.
- καλά κάνανε και βάλανε τράμ.Οι αποστάσεις είναι πολύ μεγάλες και επιπλέον δεν το χρησιμοποιούν μόνο οι επισκέπτες αλλά και αρκετά στελέχη ή διευθυντές τμημάτων για να μεταβούν από τη μία άκρη του εργοστασίου στην άλλη.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
(δεν ξέρω αν είναι repost)ΥΓ:ωραιοι όλοι οι αυτοματισμοί αλλά καλώς ή κακώς (χωρίς να το κρίνω), αυτόματισμός = λιγότερες θέσεις εργασίας.
ΛΑΘΟΣ.Μειωνονται οι θεσεις εργασιας στα εργοστασια αλλα δημιουργουνται νεες για την κατασκευη αυτων των ρομποτ
-
Το δικό μου που φτιάχνεται στην Τουρκία
δες το από τη θετική πλευρά...δεν ξέρουν ότι το αμάξι πάει στην Ελλάδα.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τσιμπα και ενα Α3
Youtube VideoΤο τραγούδι που παίζει στην αρχή (let me entertain you) είναι μάλλον τυχαία επιλογή ε??
-
Ο χρήστης progressivetrance έγραψε:
ΛΑΘΟΣ.Μειωνονται οι θεσεις εργασιας στα εργοστασια αλλα δημιουργουνται νεες για την κατασκευη αυτων των ρομποτ
επισης δημιουργουνται νεες θεσεις για τα ρομποτ
-
4) αν φαίνεται σε κάποιον πολύ 'μπροστά' το τραμ, πρέπει να δουν πώς μεταφέρονται πολλά αντικείμενα σε άλλα εργοστάσια.Ειδικά ρομποτ (τα ονομάζουν 'εργάτες' ή 'κουβαλητές') ακολουθούν συγκεκριμένη διαδρομή ανάλογα με το που είναι να πάνε (δεν ακολουθούν συνεχώς σταθερή διαδρομή πχ αποθήκη->διάδρομος 5->αποθήκη->...) και αν συναντήσουν εμπόδιο στο δρόμο τους, πριν το ακουμπήσουν, σταματάνε και μένουν ακίνητα ως ότου 'φύγει' το εμπόδιο από τον προβλεπόμενο δρόμο τους ή αν χτυπήσουν κάποιο εμπόδιο (είτε με τα πράγματα που κουβαλάνε είτε με το 'σώμα' τους), στέλνουν σήμα σε κάποιον ειδικό για το που βρίσκονται και τι προκάλεσε το 'πάγωμα' τους)Δεν το ειπα για την αυτοματοποιηση (αν το λεω σωστα ) αλλα για τη συνεργασια και το σεβασμο στην τοπικη κοινωνια, που φαινεται απο αυτο το μικρο παραδειγμα. Καλη θεληση και απ'τις 2 πλευρες οποτε αναβαθμιζονται και η ποιοτητα ζωης των κατοικων αλλα και αυτη της οργανωσης του εργοστασιου
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
(δεν ξέρω αν είναι repost)Ωραία εκδρομή με το Tigi οδικώς
Πέρα από την πλάκα, αυτό το κτίριο δείχνει εκπληκτικό σαν ιδέα και υλοποίηση, έχουν βέβαια και το χρήμα.
Θα κάνω μια πρόβλεψη ότι έτσι όπως τα πάει η VW σε 10 χρόνια από σήμερα θα θεωρείται αμιγώς premium και θα ανταγωνίζεται στα ίσα BMW & Audi. Υπερβολή? Θα δείξει.Άσχετο αλλά στο video είδα Phaeton & Passat CC. Από τις πιο ωραίες λιμουζίνες στις ανάλογες κατηγορίες. Απορώ γιατί αυτά δεν περπάτησαν εμπορικά ενώ περπατάει το Passat sedan που είναι άσχημο ή κάτι Jetta για παράδειγμα. Όπως και για το Phaeton το θεωρώ πολύ επιβλητικό παρότι σε αυτά τα λεφτά το σήμα(& μόνο) στερεί το κάτι παραπάνω εμπρός σε αυτό μιας BMW ή μιας Merc. Θα μου πεις ότι εδώ καλά καλά το Α8 δεν τα καταφέρνει έναντι αυτών των δύο...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Απορώ γιατί αυτά δεν περπάτησαν εμπορικά ενώ περπατάει το Passat sedan που είναι άσχημο ήΜεταξύ αυτών που δοκιμάσαμε για αγορά ήταν και το cc, το οποίο μου αρέσει. Αλλά το αυτοκίνητο ήταν για τους γονείς μου και το cc είναι χαμηλό και ζοριζόταν να μπουν και να βγουν. Είχε και 2 θέσεις πίσω. Ήταν και πιο σκληρό και για να μαλακώσει ήθελε την έξτρα ρυθμιζόμενη ανάρτηση με επιπλέον κόστος. Κάποιοι υποψήφιοι αγοραστές κολλούν σε αυτά.
-
Για τους VGίτες! Μετα συγνώμης.
Youtube Video -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Απορώ γιατί αυτά δεν περπάτησαν εμπορικά ενώ περπατάει το Passat sedan που είναι άσχημο ή
Μεταξύ αυτών που δοκιμάσαμε για αγορά ήταν και το cc, το οποίο μου αρέσει. Αλλά το αυτοκίνητο ήταν για τους γονείς μου και το cc είναι χαμηλό και ζοριζόταν να μπουν και να βγουν. Είχε και 2 θέσεις πίσω. Ήταν και πιο σκληρό και για να μαλακώσει ήθελε την έξτρα ρυθμιζόμενη ανάρτηση με επιπλέον κόστος. Κάποιοι υποψήφιοι αγοραστές κολλούν σε αυτά.
Νομίζω πως έχει ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορήσει και σε 5θέσιο το CC
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Απορώ γιατί αυτά δεν περπάτησαν εμπορικά ενώ περπατάει το Passat sedan που είναι άσχημο ή
Μεταξύ αυτών που δοκιμάσαμε για αγορά ήταν και το cc, το οποίο μου αρέσει. Αλλά το αυτοκίνητο ήταν για τους γονείς μου και το cc είναι χαμηλό και ζοριζόταν να μπουν και να βγουν. Είχε και 2 θέσεις πίσω. Ήταν και πιο σκληρό και για να μαλακώσει ήθελε την έξτρα ρυθμιζόμενη ανάρτηση με επιπλέον κόστος. Κάποιοι υποψήφιοι αγοραστές κολλούν σε αυτά.
Χωρίς να έχει τεράστια διαφορά με το απλό Passat (που και αυτό είναι κάπως σφυχτό) το CC είναι σκληρότερο.
Τωρα πλέον είναι και 5θεσιο αλλά η χαμηλή οροφή σίγουρα δυσκολεύει target groups που θέλουν άνετους χώρους και εύκολη πρόσβαση. -
Το 5θεσιο ειναι διαθεσιμο απο το Μαρτιο με επιβαρυνση 100€
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Το 5θεσιο ειναι διαθεσιμο απο το Μαρτιο με επιβαρυνση 100€Καλά θυμόμουν λοπόν
-
Άσχετο αλλά στο video είδα Phaeton & Passat CC. Από τις πιο ωραίες λιμουζίνες στις ανάλογες κατηγορίες. Απορώ γιατί αυτά δεν περπάτησαν εμπορικά ενώ περπατάει το Passat sedan που είναι άσχημο ή κάτι Jetta για παράδειγμα. Όπως και για το Phaeton το θεωρώ πολύ επιβλητικό παρότι σε αυτά τα λεφτά το σήμα(& μόνο) στερεί το κάτι παραπάνω εμπρός σε αυτό μιας BMW ή μιας Merc. Θα μου πεις ότι εδώ καλά καλά το Α8 δεν τα καταφέρνει έναντι αυτών των δύο...
μας εφαγε το marketing της MB
(τι μονο οι αλλοι θα επικαλουνται το marketing )
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
(δεν ξέρω αν είναι repost)...αχ να τα εφτιαχναν ολα εκει...
http://www.youtube.com/watch?v=AUwJvEZy ... re=related
καμμια σχεση...
Εκει ακομα και στο βιδωμα των μπουλονιων στους τροχους, κανουν παραληψεις... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Εκει ακομα και στο βιδωμα των μπουλονιων στους τροχους, κανουν παραληψεις...
όταν έρθει η ώρα, μην το επιλέξεις.
ΥΓ: δεν το είδα όλο (έφτασα κάπου στη μέση αλλά και πάλι δεν το έβλεπα με full προσοχή ).Δεν κατάλαβα αυτό με τα μπουλόνια.
Youtube Videoέλιωσα στα γέλια λέμε
Γαμάτο video! -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...αχ να τα εφτιαχναν ολα εκει...
http://www.youtube.com/watch?v=AUwJvEZy ... re=related
καμμια σχεση...
Εκει ακομα και στο βιδωμα των μπουλονιων στους τροχους, κανουν παραληψεις...Καλά εννοείται αυτό Γρηγόρη και στο έχω επισημάνει ότι με προβληματίζει αυτό για το Scirocco.
Τουλάχιστον στο Wolfsburg που φτιάχνονται τα Golf & Tiguan θα είχαν λιγότερες 'αστοχίες'...ΥΓ: Το βιντεάκι με τον Χίτλερ πολύ γέλιο
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Youtube VideoΕπιτέλους μια ενδιαφέρουσα τροποποίηση αυτόυ του βίντεο που είχαμε βαρεθεί να το βλέπουμε να παίζει με λαλακίες θέματα
-
Καλά εννοείται αυτό Γρηγόρη και στο έχω επισημάνει ότι με προβληματίζει αυτό για το Scirocco.
Τουλάχιστον στο Wolfsburg που φτιάχνονται τα Golf & Tiguan θα είχαν λιγότερες 'αστοχίες'...Γιατί, παίζουν πολλές αστοχίες στο ρόκκο...?
VW FORUM