-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Πανέμορφο! Ακριβώς στο χρώμα που 'ζαχαρώνω' το προσθιοκίνητο (έκδοση Sportstyle)!
Ευχαριστώ
είναι όντως αρκετά όμορφο, και στα δικά σου εύχομαι. Σύντομα με ένα Tiguan.Μερικές ακόμα φωτογραφίες από το εσωτερικό, το οποίο έχει διχρωμία latte macchiato όπως την ονομάζει η VW με κωδικό GJ:
Uploaded with ImageShack.us
Αλλά και τα οπίσθια με την προσθήκη του 4 Motion:
Σκονίζεται αμέσως το μαύρο
Προβλέπεται αλλαγή στο τιμόνι του Τιγκουάν?Εννοώ να βάλουν αυτό που έχουν τα πρόσφατα Golf, Scirocco κτλ.....
-
Ο χρήστης harisnikolop έγραψε:
Προβλέπεται αλλαγή στο τιμόνι του Τιγκουάν?Εννοώ να βάλουν αυτό που έχουν τα πρόσφατα Golf, Scirocco κτλ.....Ισχύει
![](http://i.ebayimg.com/11/!!s+Is(Q!m0~$(KGrHqZ,!j!EydkLPVTpBMtGPdERjQ~~_19.JPG) -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Προβλέπεται αλλαγή στο τιμόνι του Τιγκουάν?Εννοώ να βάλουν αυτό που έχουν τα πρόσφατα Golf, Scirocco κτλ.....
Ισχύει
![](http://i.ebayimg.com/11/!!s+Is(Q!m0~$(KGrHqZ,!j!EydkLPVTpBMtGPdERjQ~~_19.JPG)Φαντάζομαι κουμπιά για το ηχοσύστημα υπάρχουν απλά το συγκεκριμένο δε τα χει?
-
Είναι φωτογραφίες από Γερμανία (σε μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα) όπου σε ορισμένες περιπτώσεις οι εκδόσεις και ο εξοπλισμός διαφέρουν.
Στην παρακάτω φωτο από το γερμανικό site της vw φαίνεται καλύτερα αυτό που θες
-
Αμερικανίζειν λίγο το ταμπλό ή είναι ιδέα μου;
-
offtopic, τι παθατε ολοι (και οταν λεω ολοι εννοω εσυ κι ο νικος) και θελετε να αλλαξετε το nick σας?
μας μπερδευετε
-
Φίλος ενδιαφέρεται να αγοράσει το VW Golf 5 GTi (dsg) . Θέλει όμως να το βελτιώσει.
-Το DSG κιβώτιο είναι το 6αρι που φοράνε τα audi a3 με βαλβολίνες; (πόσα λίτρα παίρνει εάν ναι)
-Μέχρι πόσα κιλά ροπής αντέχει το κιβώτιο αυτό;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Φίλος ενδιαφέρεται να αγοράσει το VW Golf 5 GTi (dsg) . Θέλει όμως να το βελτιώσει.-Το DSG κιβώτιο είναι το 6αρι που φοράνε τα audi a3 με βαλβολίνες; (πόσα λίτρα παίρνει εάν ναι)
-Μέχρι πόσα κιλά ροπής αντέχει το κιβώτιο αυτό;
6.5 λίτρα λαδιού
Αντέχει 350Nm -
Ορίστε ρωτάω παντού κανένας φάουβε δεν μου απαντάει. Και έρχεται ο Μπούσο ο ιταλός και βάζει τα γυαλιά.
Σε μερσώ.
Το Ρεβο 2 δίνει 42 κιλά ροπή...χμμμ....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ορίστε ρωτάω παντού κανένας φάουβε δεν μου απαντάει. Και έρχεται ο Μπούσο ο ιταλός και βάζει τα γυαλιά.Σε μερσώ.
Το Ρεβο 2 δίνει 42 κιλά ροπή...χμμμ....
Και αν θες ένα μέτρο σύγκρισης το 7άρι χρειάζεται μόλις 1.7 λίτρα λαδιού(ξηρού τύπου γαρ αλλά αντέχει 250Nm μόνο) ενώ ζυγίζει μόλις 70 κιλά...23 λιγότερα από το 6άρι.
Τα κιβώτια επίσης αντέχουν αρκετά παραπάνω από ότι ανακοινώνεται.
Δηλαδή δεν σημαίνει ότι στα 350 Nm είμαστε safe ενώ στα 351 το παίρνει στο χέρι....
Πιστεύω ότι και τα 42 κιλά τα αντέχει αρκεί να ξεχάσεις τις εκκινήσεις....Γιατί τότε θα το πάρεις χέρι -
τα ξέρω για τις αντοχές ...εννοείται ότι δεν ανησυχώ για το 35,1 αλλά για το +7.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τα ξέρω για τις αντοχές ...εννοείται ότι δεν ανησυχώ για το 35,1 αλλά για το +7.Σε κάποια κιβώτια Alfa όπως αυτό της GT 3.2 που αντέχει 300Νm ή αυτό της Brera 3.2 που αντέχει 320Νm, στο αλφίστι υπάρχουν φίλοι μου με βελτιώσεις και ροπές των 450Nm....
Πολύ περισσότερο από +7.
Πιστεύω λοιπόν ότι αντέχει αλλά με προσοχή στις εκκινήσεις...Φανάρια τέλος -
Σκεφτονται να βγαλουν το 2011 λενε το golf cabrio και αναρωτιεμαι πρωτον τι διαφορα θα εχει εξωτερικα απο το νεο eos το οποιο θα εχει τη μουρη/μασκα του υπαρχοντος golf/polo,και δευτερον ποιος θα δωσει λεφτα για να αγορασει golf cabrio.
«Μέσα στις δεκαετίες, μερικά από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα του κόσμου έχουν κατασκευαστεί εδώ στο εργοστάσιο του Osnabrück. Ακριβώς αυτή την παράδοση θα συνεχίσουμε το 2011 με την κατασκευή του νέου ανοικτού Golf», δήλωσε ο Dr. Martin Winterkorn.
Δεν ειδες,εχουμε θαμπωθει απο τα ομορφα αυτοκινητα.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Σκεφτονται να βγαλουν το 2011 λενε το golf cabrio και αναρωτιεμαι πρωτον τι διαφορα θα εχει εξωτερικα απο το νεο eos το οποιο θα εχει τη μουρη/μασκα του υπαρχοντος golf/polo,και δευτερον ποιος θα δωσει λεφτα για να αγορασει golf cabrio.«Μέσα στις δεκαετίες, μερικά από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα του κόσμου έχουν κατασκευαστεί εδώ στο εργοστάσιο του Osnabrück. Ακριβώς αυτή την παράδοση θα συνεχίσουμε το 2011 με την κατασκευή του νέου ανοικτού Golf», δήλωσε ο Dr. Martin Winterkorn.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Σκεφτονται να βγαλουν το 2011 λενε το golf cabrio και αναρωτιεμαι πρωτον τι διαφορα θα εχει εξωτερικα απο το νεο eos το οποιο θα εχει τη μουρη/μασκα του υπαρχοντος golf/polo,και δευτερον ποιος θα δωσει λεφτα για να αγορασει golf cabrio.«Μέσα στις δεκαετίες, μερικά από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα του κόσμου έχουν κατασκευαστεί εδώ στο εργοστάσιο του Osnabrück. Ακριβώς αυτή την παράδοση θα συνεχίσουμε το 2011 με την κατασκευή του νέου ανοικτού Golf», δήλωσε ο Dr. Martin Winterkorn.
Πάντως το Rabbit έχει αφήσει εποχή, για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους...
Εμένα μου άρεσε αρκετά. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Εμένα μου άρεσε αρκετά.rabbit = 5η γενιά
αν ναι συμφωνώ!
1η-5η και η 6η με την GTi φορεσιά μου αρέσουν!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εμένα μου άρεσε αρκετά.rabbit = 5η γενιά
αν ναι συμφωνώ!
1η-5η και η 6η με την GTi φορεσιά μου αρέσουν!
Rabbit oνομαζόταν η mark1 γενιά του Golf
-
ενα golf μκ2 που ειχε λευκα δερματινα και πολυ πλουσιο εξοπλισμο , καθως ηταν περιορισμενη εκδοση αν θυμαμαι καλα,ποιο ειναι?
πως λεγοταν αυτη η εκδοση?. -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
ενα golf μκ2 που ειχε λευκα δερματινα και πολυ πλουσιο εξοπλισμο , καθως ηταν περιορισμενη εκδοση αν θυμαμαι,ποιο ειναι?
πως λεγοταν αυτη η εκδοση?.To Manhattan λες?
-
Δεν νομιζω, στο googlarisma που ειδα δεν ειναι αυτο...
Θυμαμαι ειχε καθισμα λευκο δερμα και ειχε και κουμπια πανω του σαν ηλεκτροκινητα δηλ δεν θυμαμαι και πολλα .
Ειδικη εκδοση μαλλον με λιγα κομματια....
VW FORUM