-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
μπορεί να μειώσανε την ποιότητα σε κάποια ανταλλακτικά που εμείς δεν μπορούμε να δούμε (πχ ανεμιστηράκι που φέρνει τον αέρα απ'έξω προς την καμπίνα)αν εχεις στο νου σου εμενα , εχω θεμα με το ανεμιστηρακι που φερνει αερα απο την καμπινα στον αισθητηρα του κλιμα για να αισθανθει τι θερμοκρασια εχω και να πραξει αναλογως και πρεπει να ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος στον πλανητη γη που εχω τετοιο θεμα
(ειναι πισω απο τις μικρες γρυλιες στο ταμπλω του κλιμα και ειναι σαν ανεμιστηρακι cpu)αλλα θα μου το αλλαξουουουουν.... δε θα το αφησω ετσι
αν και αμα το αφησω να κανει τις διαγνωσεις του πριν γυρισω τη μιζα και σβησουν ολα τα λαμπακια, δε μου το κανει ποτε, αλλα βαριεμαι να περιμενω
παντως ρε φιλε δε περιμενα να κανει τετοια διαγνωση μου εκανε εντυπωση αυτο το επιπεδο λεπτομερειας, μιας και εχω δει αλλα αυτοκινητα να μη δουλευουν καθολου σωστα* και να μην αναβει τιποτα
μαρκες δεν αναφερω για να μη φανω εγκαθετος- εχω δει να σφυριζει η τουρμπινα γιατι στραβωσαν τα πτερυγια της φτερωτης και να μην αναβει τιποτα , οπως επισης εχω δει να εχει φυγει η πολλαπλη εισαγωγης και να τραβαει ο,τι να ναι αερα (κι εκει σφυριζε παραξενα) και να μην βγαζει παλι τιποτα
-
Πηγαίνατε γυρεύοντας...
-
κακο στα δικα σας ματια κανετε, εμας μας φαινεται ωραιο
-
Το 4αρι ητανε καλο σχεδιαστικα και γενικα πουλησε τα αντερα του.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Το 4αρι ητανε καλο σχεδιαστικα και γενικα πουλησε τα αντερα του.Έτερον εκάτερον...δεν μ' αρέσει να γενικεύω αλλά ο μόνος που θα χαρακτήριζε όμορφο το ανωτέρω όχημα (?) θα ήταν αυτός:
-
Βρηκες την πιο ασχημη φωτο στο πιο ασχημο χρωμα.
Αυτο κατι λεει, οχι πως ειναι και σημειο αναφορας αλλα καλο ειναι:
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Βρηκες την πιο ασχημη φωτο στο πιο ασχημο χρωμα.Αυτο κατι λεει, οχι πως ειναι και σημειο αναφορας αλλα καλο ειναι:
εγώ άνετα το αγόραζα (σε καινούριο).
Βέβαια εγώ δεν είμαι κριτήριο αναφοράς γιατί προσωπικά ακόμα μου φαίνεται ωραίο το Golf IV και όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, έχω υγιέστατη όραση.
@Qsis δεν είχα κατά νού μου εσένα όταν ανέφερα το ανεμιστηράκι.Περισσότερο το είπα ως ένα εξάρτημα που δεν μπορείς να διαπιστώσεις την ποιότητά του (όπως και άλλα εξαρτήματα αλλά αυτό μου ήρθε εκείνη την ώρα )
Όσο για την λεπτομερή διάγνωση, το can bus παρότι όλοι το βρίζουν κτλ γιατί τους κάνει τη ζωή δύσκολη στο να μαϊμουδέψουν το αμάξι τους, αυτό ακριβώς προσφέρει!!!
Εμένα μου αρέσει γιατί μπορείς να κάνεις έλεγχο για τα πάντα πλέον πάνω στο αμάξι σου αλλά και να δεις πότε πρωτοεμφανίστηκε η βλάβη (αν υπάρχει), σε ποιά km, τι ώρα-μέρα κτλ ακόμα και πόσες φορές εμφανίστηκε.
big brother ένα πράμα.Α!και να **απαιτήσεις **να στο αλλάξουν τσάμπα.Εκτός...αν πιστεύουν ότι ακόμα κι αυτό είναι αποτέλεσμα του τρόπου οδήγησης.
-
Aναψε λαμπακι check engine στο Golf GT.
Tι παιζει να ειναι? Υπαρχει καποιο γνωστο προβλημα? (πχ αισθητηρες κτλ) -
Μάλλον ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την πυροδότηση. Θα ήταν προγραμματισμένο για την αλλαγή του χρόνου για να κάνει ωραίο εφέ το μπαμ, αλλά μάλλον πέσανε έξω στους υπολογισμούς τους για λίγο οι γερμανοί.
Σοβαρά τώρα, το αμάξι έχει εμφανίσει κάτι άλλο ή πάει κανονικά? Η ένδειξη παραμένει αναμμένη? Από ότι ξέρω άμα βγούνε off βαλβίδες N75 κλπ πέφτει η απόδοσή του. -
Tι παιζει να ειναι? Υπαρχει καποιο γνωστο προβλημα? (πχ αισθητηρες κτλ)Μπορεί να είναι από το καθόλου σοβαρό (που έχει αισθητήρα) έως κάτι αρκετά σοβαρό. Αν δεν βρεις από κάποιο φίλο vag com για να το δεις άμεσα, καλό είναι να πας αντιπροσωπεία (αν ήσουν Αθήνα θα σου έκανα μια διάγνωση (εντελώς δωρεάν φυσικά. Είμαι μαθητευόμενος του εαυτού μου με επιβλέποντα ... εμένα και επειδή το ρημάδι το δικό μου δε χαλάει (πολύ συχνά εννοώ! ) ψάχνω 'προβληματικά' Gentlemen Only Ladies Forbidden ! )) για να δεις τι μήνυμα βγάζει.
Τι συμπεριφορά παρατηρείς? Κάτι περίεργο? Κάποιος θόρυβος στις 2500 με 3000+ στροφές?
Το συνηθισμένο πρόβλημα στα GT είναι μια 'βαλβίδα' η οποία αναλαμβάνει τη 'μετάβαση' από το κομπρέσορα στο τούρμπο. Στα πρώτα αστοχούσε συχνά. Αυτό κάνει θόρυβο όμως. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο το συγκεκριμένο όμως. Μισή ωρίτσα δουλειά.
-
H αποδοση δεν επεσε, βεβαια δεν το ζορισαμε και προς το παρων δε το κυκλοφορουμε.
Κανενας θορυβος δεν ακουγεται, ολα φαινονται φυσιολογικα.
Το λαμπακι αναψε με το που πηρε μπρος το αμαξι
Παιζει να ηταν κατι στιγμιαιο?(Μην μου πειτε για βενζινες κτλ, το αμαξι πινει τα παντα. )
-
Εεεεε, αν έσβησε και δεν παραμένει αναμμένο θα σου πούμε για ... βενζίνες !! Άλλωστε και τους αλκοολικούς ένα ποτηράκι τους χαλάει πάντα. Απλά δεν θυμουνται αν είναι το 13ο ή το 14ο !
Και να έσβησε πάντως έχεις κρατήσει στη μνήμη του μια 'εικόνα' από τους βασικότερους αισθητήρες (freeze frame το λένε νομίζω) τη στιγμή που άναψε και όταν μπει σε διαγνωστικό θα στη βγάλει τη βλάβη που είχε τότε.
Αν δεν σβήνει πάντως πήγαινε να το δεις. Πόσα χλμ έχει ?
-
35k
-
Εεεε εντάξει. Νινί είναι ακόμη! Ένα μεγάλο σέρβις έχει κάνει μόνο!
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Εεεε εντάξει. Νινί είναι ακόμη! Ένα μεγάλο σέρβις έχει κάνει μόνο!Η τουρμπινα παντως εχει τα μισα χλμ
Η Ν75 οταν χαλαει πως το καταλαβαινεις? -
Σε φίλου μου που χάλασε σε 140άρι, δεν πήγαινε το αμάξι... Χειρότερα και από ατμοσφαιρικό 1400άρι.
-
Tι παιζει να ειναι? Υπαρχει καποιο γνωστο προβλημα? (πχ αισθητηρες κτλ)Μην ανησυχεις καθολου! Θα σου γινει συνηθεια !! Το λαμπακι αναβει για να σε ειδοποιησει οτι πρεπει να περασεις απο την αντιπροσωπεια για να καταθεσεις το υστερημα σου !!
-
σημερα ειχα το πρωτο μου τρακαρισμα Επεσα με την ''τεραστια'' ταχυτητα των 20-25 χλμ σε ενα σταματημενο mini cooper, ξεκινησε απο το φαναρι , αλλα ειχε μεγαλη σειρα μπροστα της, εγω δεν το προσεξα , πατησα φρενο, αλλα δεν προλαβα να σταματησω....
ΜΑσκα προφυλακτηρα και αν κρινω απο τα υγρα που ειχα απο κατω, αλλα και το λαμπακι ,και ψυγειο....Τωρα τρυπισε το ψυγειο(ειναι δυνατον με 25 χλμ να τρυπισει; ), απλα εφυγε καποιος σωληνας δεν ξερω...
Το αφησα στην αντιπροσωπεια(πηγα με γερανο) και θα παω αυριο στις 8 το πρωι για τα καθεκαστα. Ποσο λετε να παει...;edit: το μινι δεν επαθε σχεδον τιποτα, κατι μικρο γδαρσιματα , και ισως εχει σπασει σε ενα μικρο σημειο ο προφυλακτηρας... ΠΑντως να ναι καλα η κοπελα ουτε υστηριες ουτε τιποτα, συνεργασιμη ηταν και την ευχαριστω
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
σημερα ειχα το πρωτο μου τρακαρισμα Επεσα με την ''τεραστια'' ταχυτητα των 20-25 χλμ σε ενα σταματημενο mini cooper, ξεκινησε απο το φαναρι , αλλα ειχε μεγαλη σειρα μπροστα της, εγω δεν το προσεξα , πατησα φρενο, αλλα δεν προλαβα να σταματησω....
ΜΑσκα προφυλακτηρα και αν κρινω απο τα υγρα που ειχα απο κατω, αλλα και το λαμπακι ,και ψυγειο....Τωρα τρυπισε το ψυγειο(ειναι δυνατον με 25 χλμ να τρυπισει; ), απλα εφυγε καποιος σωληνας δεν ξερω...
Το αφησα στην αντιπροσωπεια(πηγα με γερανο) και θα παω αυριο στις 8 το πρωι για τα καθεκαστα. Ποσο λετε να παει...;edit: το μινι δεν επαθε σχεδον τιποτα, κατι μικρο γδαρσιματα , και ισως εχει σπασει σε ενα μικρο σημειο ο προφυλακτηρας... ΠΑντως να ναι καλα η κοπελα ουτε υστηριες ουτε τιποτα, συνεργασιμη ηταν και την ευχαριστω
Πολυ κριμα φιλε μου...κανα διχιλιαρο το κοβω χωρις να θελω να σε τρομαξω,απλα ξερω οτι ειναι πανακριβοι.Το αμαξι θα γινει οπως ηταν σιγουρα.
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Με παραπλήσιο τρακάρισμα σε Cordoba με την ίδια ταχύτητα ( viewtopic.php?p=1629753#p1629753 ) χρειάστηκε να αλλάξω μάσκα, προφυλακτήρα, φανάρι, καπώ (λόγω κοτσαδόρου), όχι όμως ψυγείο, και πήγε 2158 €. Φαντάζομαι ότι σε Golf θα είναι ακόμα μεγαλύτερο το κόστος για τα ίδια ανταλλακτικά και εργασία...
VW FORUM