-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
εγώ με 1,5 άτομο...
Και η δικιά σου 55 κιλά είναι;
50+ ...
Δεν μετράει λόγω ηλικίας... εμείς είμαστε 30+ ετών οπότε τα 55 είναι καλά...
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Ολα τα περιμενω ...Ποσο μπροστα ησουν?από στάση άνοιγα στο μπαμ 2 αυτοκίνητα και μετά η διαφορά άνοιγε αργά αλλά σταθερά...
δεν ήταν αυτόματο ...πόσο να είναι με 3 μαντραχαλαδες μέσα ?? 1700??
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
εγώ με 1,5 άτομο...
Και η δικιά σου 55 κιλά είναι;
50+ ...
Δεν μετράει λόγω ηλικίας... εμείς είμαστε 30+ ετών οπότε τα 55 είναι καλά...
μόλις δέσουν το γαιδούρι οι γυναίκες...αρχίζει η κάτω βόλτα...
για αυτό και εμείς θα μείνουμε εργένηδες -
Θα το συζητήσουμε με PM αυτό...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ολα τα περιμενω ...Ποσο μπροστα ησουν?
από στάση άνοιγα στο μπαμ 2 αυτοκίνητα και μετά η διαφορά άνοιγε αργά αλλά σταθερά...
δεν ήταν αυτόματο ...πόσο να είναι με 3 μαντραχαλαδες μέσα ?? 1700??
Δεν εχω ιδεα ρε συ...καπου εκει υπολογιζε παντως!
-
1655 ειναι ζυγισμενο, χωρις κανεναν μεσα.
-
το 2λιτρο οντως γραφει 2.0 tsi
το τουρμποκομπρεσσορατο με τα 150 γραφει tsi
και το αυτοκινητο ειναι τραγικα βαρυ
-
Σε συζήτηση για το νέο Opel Astra αναφέρθηκα σε βλάβη Golf της αμέσως προηγούμενης γενιάς (1,4 lt, 140 άλογα) που 'έμεινε' χτες, στα τελευταία χιλιόμετρα ταξιδιού σε εθνική. Το αυτοκίνητο είναι ελάχιστα εκτός εγγύησης, με περίπου 45.000, αν θυμάμαι καλά. Συντήρηση καλή, χρήση αυτοκινήτου εύλογη. Πριν από λίγο καιρό είχε κάνει σέρβις σε επίσημο αντιπρόσωπο.
Από το τηλέφωνο (δεν μπόρεσε να πάει λόγω εργασίας) ο ιδιοκτήτης ενημερώθηκε ότι χάλασε το τούρμπο. Η ζημιά είναι 1500 ευρώ, αλλά του είπαν ότι εφόσον είναι ελάχιστα εκτός εγγύησης (ζήτημα ημερών) και επειδή έχει κάνει τα σέρβις στην αντιπροσωπία, θα πληρώσει μόνο εργατικά. Από τηλέφωνο αυτά, χωρίς δέσμευση.
Μέχρι χτες δεν είχε κάνει κιχ το αυτοκίνητο.
Jacob
-
Oμπο
Να κάνω μια ερώτηση. Λίγο εκτός εγγύησης σημαίνει 2 χρόνων αμάξι (αν υποθέσουμε ότι δεν έχει επέκταση).
45.000χλμ όπως είπες.
Αλλαγές λαδιών πόσες είχε κάνει ξέρουμε; -
E βασικά το χάλασε το τούρμπο είναι υπερβολικά γενικό... Καλύτερα να μας πει λεπτομέρειες ο φίλος, όταν τις μάθει φυσικά.
-
Σωστά, είναι γενικό το 'χάλασε το τούρμπο' - θα γράψω πάλι τις επόμενες ημέρες όταν θα γνωρίζω περισσότερα.
Ναι, το αυτοκίνητο είναι 2 ετών και 8-12 ημερών υπολογίζω. Έχει κάνει τις προβλεπόμενες αλλαγές λαδιών (σύμφωνα με τον κατασκευαστή), και με λάδια προδιαγραφών κατασκευαστή. Η τελευταία αλλαγή λαδιών έγινε πριν 1 μήνα περίπου στα πλαίσια του σέρβις των 45,000 χλμ, σε επίσημο αντιπρόσωπο.
Όταν γνωρίζω περισσότερα ενημερώνω.
Jacob
-
Volkswagen: Ανάκληση πάνω από 190.000 οχημάτων στη Βραζιλία
Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen ανακοίνωσε την ανάκληση 193.620 οχημάτων στη Βραζιλία για ένα πρόβλημα στους πίσω τροχούς. Η ανάκληση αφορά τα μοντέλα Novo Gol και Voyage. Η αυτοκινητοβιομηχανία διαπίστωσε ότι οι πίσω τροχοί δεν έχουν αρκετό γράσο.
'Η χρήση του οχήματος στις συνθήκες αυτές μπορεί να προκαλέσει θόρυβο και η συνεχής χρήση ίσως να επιφέρει μπλοκάρισμα των τροχών. Σε ακραία περίπτωση, ο τροχός μπορεί να αποσπαστεί' από το όχημα, προειδοποιεί στον ιστότοπό της η Volkswagen Βραζιλίας.
Η ανάκληση άρχισε σήμερα. Αφορά τα μοντέλα Novo Gol και Voyage που κατασκευάστηκαν στη Βραζιλία πριν από τον Ιούλιο του 2009.
Η επιχείριση διευκρινίζει ότι έλαβε αυτό το μέτρο 'προληπτικά'.
-
Το πολύ πολύ να φάει ρουλεμάν τροχού,κλάιν μάιν......τουλάχιστον πιάνουν τα φρένα
-
και στη τελικη,αμα δε φτιαχνεται ας δυναμωσουν την κορνα η ας δινουν δ υ ο ρεζερβες για καβατζα!
-
φιλος μου με golf5 1,4FSI αλλαξε λαδια πριν απο ενα χρονο, και σημερα εχοντας κανει απο τοτε 3000χλμ του αναψε το λαμπακι της σταθμης λαδιου
ειναι η δευτερη φορα που του συμβαινει..
πειτε μου τι πρεπει να κανει.?? αρκει μονο συμπληρωμα η πρεπει να γινει και κατι αλλο?(αλλαγη π.χ.?)
ελεος με τα γερμανικα τρι&*^**%
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
πειτε μου τι πρεπει να κανει.?? αρκει μονο συμπληρωμα η πρεπει να γινει και κατι αλλο?(αλλαγη π.χ.?)
Ελατήρια/τσιμουχάκια βαλβίδων
Ε όχι και τρι&*^**%
-
ναι, ειναι τετρα&8()&^^
σοβαρα τωρα ξερει καποιος τι πρεπει να κανει?
G60 συνεργειο δεν εχεις?
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
ναι, ειναι τετρα&8()&^^σοβαρα τωρα ξερει καποιος τι πρεπει να κανει?
G60 συνεργειο δεν εχεις?
Ναι συνεργείο,σε πρώτη φάση συμπληρώνει λάδια
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
φιλος μου με golf5 1,4FSI αλλαξε λαδια πριν απο ενα χρονο, και σημερα εχοντας κανει απο τοτε 3000χλμ του αναψε το λαμπακι της σταθμης λαδιουειναι η δευτερη φορα που του συμβαινει..
Με αυτόν τον κινητήρα έχω δυο φίλους από Χανιά, κατόχους Golf5.
Ο ένας εξ'αυτών έκαψε μοτέρ και το πούλησε. Ο άλλος είναι πιο προληπτικός και συμπληρώνει.Δεν υπάρχουν πολλά, που να μπορείς να κάνεις πάνω σε αυτό το μοτέρ.
-
Μείωση κερδών 80% για τη Volkswagen το 2009, αν και με αύξηση των πωλήσεων
Μείωση 80% των κερδών της για το περασμένο έτος είδε η γερμανική Volkswagen για ολόκληρο το 2009, παρά τη μικρή αύξηση κατά 1,3% στις πωλήσεις της όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή.
Τα καθαρά κέρδη της εταιρείας έφτασαν τα 960 εκατ. ευρώ πέρυσι, έναντι 5 δισ. ευρώ το 2008. Οι πωλήσεις ανήλθαν σε 6,34 εκατ. οχήματα, ενισχυμένες σε σύγκριση με πέρυσι, ενώ τα έσοδά της μειώθηκαν κατά 8% στα 105,2 δισ. ευρώ το 2009.
Η εταιρεία ανακοίνωσε όμως ότι η μείωση στα μερίσματα που θα διανείμει θα είναι αρκετά μικρότερη, φτάνοντας τα 1,60 ευρώ ανά μετοχή έναντι 1,93 ευρώ για τη χρήση 2008.
Ο όμιλος ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να παρουσιάσει νέα μοντέλα οχημάτων το τρέχον έτος, εκτιμώντας ότι αυτό «θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις πωλήσεις», με απώτερο στόχο της VW να υποσκελίσει την Toyota από την πρώτη θέση στην παγκόσμια αγορά.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=251
Τι λετε κανουμε και κανενα μποικοταζ στους γερμανους?
VW FORUM