-
Στο δυναμόμετρο δεν ξέρω να σου πω τυχόν διαφορές.
Στο δρόμο πάντως υπάρχει διαφορά υπερ του DSG:
Youtube Video -
Ωραίο το golf plus... Τετρακίνητο βγαίνει;
-
κουκλί
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
κουκλίΥπερβολικα βαμμενη και κανει και δακτυλιες στο αμαξι...
-
Εμένανε και το ουπς! και το σπέις-ουπς! μου αρέσουν! Και αυτά που ακούω για μηχανές πίσω ελπίζω να μην είναι διαφημιστικά πυροτεχνήματα. Είμαι περίεργος να μάθω τι έχουν στο μυαλό τους.
-
**Volkswagen: Βραβεύσεις στην Ιαπωνία για την τεχνολογία TSI **
Άμα το λένε οι σχιστομάτηδες...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
**Volkswagen: Βραβεύσεις στην Ιαπωνία για την τεχνολογία TSI **
Άμα το λένε οι σχιστομάτηδες...
Αν ξέραμε και κινέζικα. http://www.jcoty.org/2007-2008/nominated.html
-
-
Από όταν ήρθα Αθήνα για τις γιορτές έχω παρατηρήσει πολλά Golf V (κυρίως GT) με καμένες και τις δύο λάμπες STOP (ανάβει μόνο το τρίτο στο τζάμι). Τελευταίο περιστατικό σήμερα που είχα μπροστά μου φίλο μου με το αυτοκίνητό του και μου είπε πως ήταν σίγουρος ότι τα STOP άναβαν μέχρι και χθες. Μήπως έχει ακούσει κανείς κάτι για γενικευμένο ηλεκτρικό πρόβλημα/βραχυκύκλωμα;
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Από όταν ήρθα Αθήνα για τις γιορτές έχω παρατηρήσει πολλά Golf V (κυρίως GT) με καμένες και τις δύο λάμπες STOP (ανάβει μόνο το τρίτο στο τζάμι). Τελευταίο περιστατικό σήμερα που είχα μπροστά μου φίλο μου με το αυτοκίνητό του και μου είπε πως ήταν σίγουρος ότι τα STOP άναβαν μέχρι και χθες. Μήπως έχει ακούσει κανείς κάτι για γενικευμένο ηλεκτρικό πρόβλημα/βραχυκύκλωμα;αυτο ειναι συνηθες στα γκολφακια τα 4
Ο θειος μου τις αλλαζε την προηγουμενη και καιγονταν την επομενη
Μονιμως με ενα μονο φως πορειας
δεν προλαβαινε να αλλαζει λαμπες -
Με βάλατε σε σκέψεις τώρα..
αύριο κιόλας θα κάνω έλεγχο στο gt μου.. Πάντως κάτι πρέπει να φταίει, πέρα από τις λάμπες, σε αυτοκίνητα που καίνε πολύ συχνά λάμπες είτε μπρος είτε πίσω, πολύ δε περισσότερο σε κάποια άλλα (ιταλικά & γαλλικά κυρίως) που όταν ανάβουν φλάς χαμηλώνει η ένταση του stop.. Αξιοσημείωτο είναι ότι στο παλιό μου αυτοκίνητο (corolla) δεν έχουν καεί οι λάμπες μετά από 13 χρόνια.. -
Ο χρήστης kostas skordos έγραψε:
Αξιοσημείωτο είναι ότι στο παλιό μου αυτοκίνητο (corolla) δεν έχουν καεί οι λάμπες μετά από 13 χρόνια..Ακόμα και οι λάμπες που χρησιμοποιούν οι Ιάπωνες είναι πιο αξιόπιστες
-
Στο Bora έχουν καεί οι λάμπες των Stop ουκ ολίγες φορές. Μπροστά μόνο μία μικρή.
-
Συγνώμη αν το topic αφορά μόνο καινούρια μοντέλα της VW αλλά θα ήθελα να ρωτήσω πόσο θα κοστολογούσατε ενα VW POLO 1.4 16V 2001, ατρακάριστο με 80000 km. Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω αλλά δε ξέρω αν η τιμή είναι συμφέρουσα. Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης mini 5-8 έγραψε:
Συγνώμη αν το topic αφορά μόνο καινούρια μοντέλα της VW αλλά θα ήθελα να ρωτήσω πόσο θα κοστολογούσατε ενα VW POLO 1.4 16V 2001, ατρακάριστο με 80000 km. Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω αλλά δε ξέρω αν η τιμή είναι συμφέρουσα. ΕυχαριστώΦίλος πούλησε πέρυσι Polo 1.4 16v του 2000 με 36.000 χιλιόμετρα σε άριστη κατάσταση με ζάντες αλουμινίου προς 5.000 ευρώ, για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης.
-
Καλησπέρα! Γνωρίζετε εξουσιοδοτημένο συνεργείο που κάνει αποδεδειγμένα καλή δουλειά και έχει λογικές τιμές, αναφέρετε όσοι ξέρετε γιατί o Γρατσίας πιστεύω ότι με κοροιδεύει με τις τιμές του... (περιοχή Αττικής)
-
Έχει κανείς εμπειρία από εργοστασιακούς συναγερμούς VW?
Για το tiguan στοιχίζει 270€ και περιλαμβάνει αισθητήρες εσωτερικού χώρου και προστασία ρυμούλκισης. Μου είπαν ότι ο εργοστασιακός τοποθετείται στην Γερμανία και ενεργοποιείται-απενεργοποιείται αυτοματα με το ανοιγμα-κλείσιμο του αυτοκινήτου από το ίδιο κουμπί. Είναι σωστά αυτά? Γενικά πιστευετε ότι αξίζει? Μπορεί να απενεργοποιηθεί με κάποιον τρόπο αν δεν τον χρειάζεσαι για ένα διαστημα? Εχει βγάλει σε κανέναν προβλήματα αξιοπιστίας? -
Το 1.4 Golf 1994 φίλου μου έκλεισε προχθές τις 300.000 χλμ και ΜΗΔΕΝΙΣΕ το κοντέρ.
Ξεκίνησε από την αρχή. Τώρα έχει 150 χλμ.
Δεν γράφει πάνω από 299.999 χλμ το κοντέρ.
-
Πωλείται Golf του 1994, με ελάχιστα χιλιόμετρα, ακόμα δεν έχει στρωθεί.
-
το προβλημα βασικα ειναι οτι εχει το γκολφ του 94....
VW FORUM