-
Ο χρήστης mitsnas έγραψε:
Αντε ρε παιδιά που είναι τα σπασμένα TSI? τς τς τς τς τς τς Απογοητεύτηκα....Τελικά μάλλον η VW ξέρει να φτιάχνει αμάξιαΝα δεις τι καλή τιμή μεταπώλησης θα έχουν σα μεταχειρισμένα 5-10 χρονών, τότε που μπορεί να έχουν χαλάσει ο κομπρέσορας ή η τουρμπίνα.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Τεσπα μεγάλη κουβέντα αυτό, γιατι ποι πωλητές σου λένε καλυπτουμε τα πάντα εσύ βάζεις μονο βενζινη (κλασικη ατακα) αλλα δεν είναι έτσι!Σ'αυτό έχεις δίκιο (φτου) αλλά πρέπει να αναφέρονται ρητά στο συμβόλαιο όλες οι πιθανές βλάβες κλπ.
leonp, κάθε μεταχειρισμένο τουρμπίσιο εκείνης της ηλικίας έχει έτσι κι αλλιώς χειρότερη μεταπώληση, νομίζω.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τεσπα μεγάλη κουβέντα αυτό, γιατι ποι πωλητές σου λένε καλυπτουμε τα πάντα εσύ βάζεις μονο βενζινη (κλασικη ατακα) αλλα δεν είναι έτσι!
Σ'αυτό έχεις δίκιο (φτου) αλλά πρέπει να αναφέρονται ρητά στο συμβόλαιο όλες οι πιθανές βλάβες κλπ.
Κάθε πότε δικαιούσαι αλλαγή ελαστικών (τυπικό συμβόλαιο).
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Κάθε πότε δικαιούσαι αλλαγή ελαστικών (τυπικό συμβόλαιο).Κάθε 40.000km
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Τεσπα μεγάλη κουβέντα αυτό, γιατι ποι πωλητές σου λένε καλυπτουμε τα πάντα εσύ βάζεις μονο βενζινη (κλασικη ατακα) αλλα δεν είναι έτσι!Εγώ πάντως όποτε πετύχω TSI ή GT στο δρόμο απομακρύνομαι όσο το δυνατόν περισσότερο μη με πάρουνε τα σκάγια όταν κάνει ΜΠΑΜ!
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Εγώ πάντως όποτε πετύχω TSI ή GT στο δρόμο απομακρύνομαι όσο το δυνατόν περισσότερο μη με πάρουνε τα σκάγια όταν κάνει ΜΠΑΜ!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Κάθε 40.000km
Ακριβώς.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Κάθε 40.000km
Ακριβώς.
Υπάρχει και περιορισμός στο κόστος του ελαστικού?Γιατί υπάρχει ελάστικό (πχ σε 225/45/17) που κάνει 450
-
Ε μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Πας και σου βάζουν εκείνοι ελαστικά. Από τη δική μου εμπειρία, δε βάζουν χειρότερο από αυτό του εργοστασίου. Απλά μπορείς, ανάλογα με τη σχέση και την περίσταση, να τους πιέσεις για κάτι καλύτερο.
-
παιδια τι νεα απο TSI? σπανε? ψηνομαι να παρω αλλα μου φαινεται θα παω για κατι γιαπωνεζικο γιατι απο οτι ακουω απο ιδιοκτητες vw, στην αξιοπιστια τα vw κοντραρουν επαξια τα yugo και τα lada
-
Όχι απλά σπάνε, συναγωνίζονται τα διαστημόπλοια σε τροχιά γύρω από την γη.
-
Ο χρήστης Bam έγραψε:
παιδια τι νεα απο TSI? σπανε? ψηνομαι να παρω αλλα μου φαινεται θα παω για κατι γιαπωνεζικο γιατι απο οτι ακουω απο ιδιοκτητες vw, στην αξιοπιστια τα vw κοντραρουν επαξια τα yugo και τα ladaΜπα, λάθος κάνεις, τα Yugo και τα Lada είναι πολύ πιο αξιόπιστα από τα VW, τα οποία με το που τα αγοράζεις πας μια βόλτα από το συνεργείο προνοητικά, ελπίζοντας ότι θα εντοπίσουν τη βλάβη που αναμένεται να προκύψει
Φίλε Bam, έχεις κάνει 6 ποστ μέχρι τώρα και όλα είναι
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Φίλε Bam, έχεις κάνει 6 ποστ μέχρι τώρα και όλα είναι
Kανουν...Μπαμ!Σαν τους TSI ,καλη ωρα...
-
Τι bam, τι ban.
-
Ο χρήστης Bam έγραψε:
παιδια τι νεα απο TSI? σπανε? ψηνομαι να παρω αλλα μου φαινεται θα παω για κατι γιαπωνεζικο γιατι απο οτι ακουω απο ιδιοκτητες vw, στην αξιοπιστια τα vw κοντραρουν επαξια τα yugo και τα ladaΜΑΚΡΙΑ απο VW για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο φιλε!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
παιδια τι νεα απο TSI? σπανε? ψηνομαι να παρω αλλα μου φαινεται θα παω για κατι γιαπωνεζικο γιατι απο οτι ακουω απο ιδιοκτητες vw, στην αξιοπιστια τα vw κοντραρουν επαξια τα yugo και τα lada
ΜΑΚΡΙΑ απο VW για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο φιλε!!!
Βρε
Bam και Boom oι κουμπουριεεεςςςςςςς
συμφωνω τον προλαλησαντα..
μακρυα απο VW! -
Ρε παιδιά...έχει καταντήσει πραγματικά πολύ κουραστικό αυτό το υφάκι το 'σκάνε', 'κάνουν μπαπ' και άλλα σχόλια (ορισμένα μάλιστα είναι πολύ πετυχημένα ) όταν αναφέρεται κάποιος κινητήρας VW.
Έχετε επιχειρήματα αντικειμενικά ή καθένας λέει ό,τι του έρθει?Υπάρχουν λίστες?ΥΓ:Παραδέχομαι ότι είμαι κάπως υποκειμενικός όσο αναφορά τα VAG αμάξια καθώς τυχαίνει να είμαι ένας πολύ ευχαριστημένος ιδιοκτήτης Golf IV του '99.Όμως αυτό το όπου σταθώ και όπου βρεθώ να ακούω για tsi που κάνουν μπαμ-μπουμ, ρίχνουν μπαλοθιές και βγάζουν αστεράκια και βαγγελικά (=βεγγαλικά+Βαγγέλης ) είναι πάρα πολύ κουραστικό όταν δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα επιχειρήματα από κάτω.Γιατί κι εγώ έτσι μπορώ να λέω ότι είμαι ο Θεός και οδηγάρας και χαραμίζομαι...(άσχετα αν εγώ θέλω να είμαι και στην πραγματικότητα είμαι κουλός... )
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Ρε παιδιά...έχει καταντήσει πραγματικά πολύ κουραστικό αυτό το υφάκι το 'σκάνε', 'κάνουν μπαπ' και άλλα σχόλια (ορισμένα μάλιστα είναι πολύ πετυχημένα ) όταν αναφέρεται κάποιος κινητήρας VW.
Έχετε επιχειρήματα αντικειμενικά ή καθένας λέει ό,τι του έρθει?Υπάρχουν λίστες?ΥΓ:Παραδέχομαι ότι είμαι κάπως υποκειμενικός όσο αναφορά τα VAG αμάξια καθώς τυχαίνει να είμαι ένας πολύ ευχαριστημένος ιδιοκτήτης Golf IV του '99.Όμως αυτό το όπου σταθώ και όπου βρεθώ να ακούω για tsi που κάνουν μπαμ-μπουμ, ρίχνουν μπαλοθιές και βγάζουν αστεράκια και βαγγελικά (=βεγγαλικά+Βαγγέλης ) είναι πάρα πολύ κουραστικό όταν δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα επιχειρήματα από κάτω.Γιατί κι εγώ έτσι μπορώ να λέω ότι είμαι ο Θεός και οδηγάρας και χαραμίζομαι...(άσχετα αν εγώ θέλω να είμαι και στην πραγματικότητα είμαι κουλός... )
φιλε μου εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες αλλα οταν ο επικεφαλης αναπτυξης λεει 'Hackenburg also informed journalist that the new Golf will get an updated version of Audi's 160Hp 1.8TFSI engine –probably with a GT badge since from what we’ve heard, VW is planning to stop the production of the 170Hp 1.4TSI motor due to reliability problems. As for the GTI, it’ll wear a more powerful version of the current 2.0 TFSI motor'
τοτε τι να κανεις θελωντας και μη... πιστευεις αρκετα...... Εγω εχω παραγγηλει ενα Jetta 1.4 TSI και ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω....... πιστεψε με οτι και εγω ζητω σανιδα σωτηριας γιατι τα λεφτα ειναι παρα πολλα........ και το παραπονο μου ειναι οτι σε αυτο το συγκεκριμενο ΘΕΜΑ δεν εχω κατατοπισθει για το αν υπαρχει προβλημα ή οχι. Μηπως λεω μηπως οι συμφοριτες Spiros και Technic θα μπορουσαν να μας δωσουν τα φωτα τους ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
ο επικεφαλης αναπτυξης λεει οτι εχει ακουσει πως εχει προβληματα ο κινητηρας?
κορυφαιο!
τι αλλο θα διαβασουμε!φιλε ακυρωσε το οσο ειναι καιρος για να σωθεις!!
η σανιδα σωτηριας ειναι η ακυρωση!
ABORT ABORT ABORT! -
Καλά...εσύ καλώς ρωτάς...Να θυμίσω όμως ότι είχε βγει ανακοίνωση ή φήμη ότι η VW σκέφτεσαι να σταματήσει νωρίτερα την παραγωγή του τωρινού Golf γιατί τους βγαίνει πολύ ασύμφορο.
Εσύ βλέπεις να το έκανε?
Ο.Κ...για τον κινητήρα εδώ θα είμαστε για να δούμε.Μην ξεχνάς ότι πολλές φορές μια εταιρία για λόγους marketing έχει προσαρμοστεί ακόμα και στις φήμες ή στα ψήγματα ανησυχίας που μπορεί να υπάρχουν όσο αναφορά μηχανικά μέρη, γιατί είναι ένα αρκετά καλό επιχείρημα για να μην αγοράσει κάποιος το μοντέλο τους και να επιλέξει κάποιου ανταγωνιστή.ΥΓ:Επίσης πολλοί λένε ότι τα VW ότι είναι ζημιάρικα...Και της μάνας μου το Golf και το δικό μου δεν έχουν κανένα πρόβλημα και δουλεύουν τζιτζί...Τόσο κωλόφαρδος είμαι?και για τα πλαστικά του δικού μου λένε ότι ξεφλουδίζουν, ότι σπάνε και άλλα χίλια δυο πράματα...Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του από τις εμπειρίες του.Η καταστροφολογία όμως είναι κάτι που στο τέλος κουράζει...
VW FORUM