-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ελπίζω να μην είναι μια ακόμα προσπάθεια συλλογής διευθύνσεων email για spam. Λέω να υπογράψω με dummy email address.Δηλαδή τί ακριβώς γίνεται τότε ;
Mπορείς να το διευκρινίσεις ; -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ελπίζω να μην είναι μια ακόμα προσπάθεια συλλογής διευθύνσεων email για spam. Λέω να υπογράψω με dummy email address.
Δηλαδή τί ακριβώς γίνεται τότε ;
Mπορείς να το διευκρινίσεις ;Αν πρόσεξες, όταν ζητήσεις να υπογράψεις σου ζητά e-mail address. Δε μπορώ να φανταστώ το λόγο, οπότε η καχύποπτη φύση μου (αν δεν πάθεις δε μαθαίνεις ) μπήκε σε λειτουργία και το ξανασκέφτηκα. Ποιος μου λέει ότι δεν είναι από πίσω κανας έξυπνος που μαζεύει με αυτό τον τρόπο ('ψηφίσματα' για δημοφιλή/επίκαιρα θέματα) διευθύνσεις email για να τις πουλήσει μετά;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ελπίζω να μην είναι μια ακόμα προσπάθεια συλλογής διευθύνσεων email για spam. Λέω να υπογράψω με dummy email address.
Δηλαδή τί ακριβώς γίνεται τότε ;
Mπορείς να το διευκρινίσεις ;Αν πρόσεξες, όταν ζητήσεις να υπογράψεις σου ζητά e-mail address. Δε μπορώ να φανταστώ το λόγο, οπότε η καχύποπτη φύση μου (αν δεν πάθεις δε μαθαίνεις ) μπήκε σε λειτουργία και το ξανασκέφτηκα. Ποιος μου λέει ότι δεν είναι από πίσω κανας έξυπνος που μαζεύει με αυτό τον τρόπο ('ψηφίσματα' για δημοφιλή/επίκαιρα θέματα) διευθύνσεις email για να τις πουλήσει μετά;
Πολλά μπορεί να συμβαίνουν, σίγουρα.
Κι εγώ πάντως δεν δοκίμασα να ψηφίσω, αν και υπάρχουν πολλές ψήφοι κατά του Bangle.
Φτάνουν τέτοιες ψηφοφορίες (και σαφώς άλλες μεγαλύτερες) στα αυτιά των υπευθύνων της BMW ;
Σίγουρα αξιολογούν τις αντιδράσεις του κόσμου στις εκθέσεις, μέσα από τα πρωτότυπα και τα νέα μοντέλα που παρουσιάζουν, αλλά πρέπει να φτάνει και ένα μέρος της ''κατακραυγής'' από τους φίλους της BMW σε Ευρωπαικό επίπεδο. -
-
Πολύ πιο ωραία απο την 6 και ιδίως το πίσω μέρος
-
Αυτό το είδατε;
http://www.autopress.gr/fnews/show.asp?ID=6583
Το όνομα του Bangle δεν πρόσεξα πουθενά... Λέτε;;
Αν και είμαι από αυτούς που τους αρέσουν οι νέες BMW -
Ο χρήστης stefanos147 έγραψε:
Αυτό το είδατε;http://www.autopress.gr/fnews/show.asp?ID=6583
Αν και είμαι από αυτούς που τους αρέσουν οι νέες BMWΑφου γραφει:' Τη γενική επίβλεψη εξακολουθεί να έχει ο Chris Bangle, επικεφαλής Σχεδίασης του Ομίλου.'
[/i] -
Ο χρήστης stefanos147 έγραψε:
Αυτό το είδατε;http://www.autopress.gr/fnews/show.asp?ID=6583
Αν και είμαι από αυτούς που τους αρέσουν οι νέες BMWΑναδιοργάνωσαν τα τμήματα σχεδιασμού του ομίλου και δημιούργησαν ''σχεδιαστικά στούντια'' για καθεμιά εταιρεία χωριστά.
Μήπως για να μην επηρρεάσει και τις υπόλοιπες μάρκες το πινέλο του Bangle ;
Αλλά πάλι, ο Bangle έχει τη γενική επίβλεψη όλου του ομίλου... -
Λεπτομέρειες για τις αλλαγές στο σχεδιαστικό τμήμα της BMW, περιέχονται στην παρακάτω σελίδα, μαζί και με φωτό του απίθανου Chris...
http://www.mwerks.com/artman/publish/bmw_news/article_423.shtml
-
Σειρά 1, δια χειρός Bangle
Μου θυμίζει λίγο την....Mercedes C sportscoupe
-
ή την Alfa 147
-
Ο χρήστης Dimitris_ έγραψε:
ή την Alfa 147Mάλλον σε sportscoupe μου μοιάζει, παρά σε 147 .
Πάντως αν βγεί κάπως έτσι, με επιθετική εμφάνιση, θα ξεχωρίσει απ' τα συμβατικά σχήματα -
Αν ξαναγινόταν τώρα η ψηφοφορία μάλλον θα ήταν διαφορετικά τα αποτελέσματα
-
βρε ιεροσυλοι παλι αρχισατε??
καλα πως μοιαζει στην 147??
θα τρελλαθουμε??Ρε παρτε το αποφαση και σταματηστε τις μιζεριες: η μπεμπα θα σκισει!
Υπαρχει παραδοση ,βαθια γνωση, προσηλωση κ πιστη σε αυτο που κανουν, πισω απο το ονομα BMW
ξερετε πως αρχισε να βγαζει αυτοκινητα η Ford?
αν δεν ειχε παει μεταγραφη ο τεως της Μ motorsport θα εβγαζε λετε 2λιτρο καλο και 2λιτροRS???]bmw κ ξερο ψωμι
εγω μαζευω απο τωρα λεφτα μηπως και...... -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Αν ξαναγινόταν τώρα η ψηφοφορία μάλλον θα ήταν διαφορετικά τα αποτελέσματαΣίγουρα προς τις θετικές απαντήσεις. Πιστεύω πως ή άρχισαν να ''στρώνουν'' σιγά-σιγά οι γραμμές του Bangle, ή τις συνηθίσαμε πια.
Ουσιαστικά είναι μια διαφορετική σχεδιαστικά πρόταση για την κατηγορία, η σειρά 1 και αυτό θα μετρήσει αρκετά. -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
θα τρελλαθουμε??
Ρε παρτε το αποφαση και σταματηστε τις μιζεριες: η μπεμπα θα σκισει!
Υπαρχει παραδοση ,βαθια γνωση, προσηλωση κ πιστη σε αυτο που κανουν, πισω απο το ονομα BMW
αν δεν ειχε παει μεταγραφη ο τεως της Μ motorsport θα εβγαζε λετε 2λιτρο καλο και 2λιτροRS???]
bmw κ ξερο ψωμι
εγω μαζευω απο τωρα λεφτα μηπως και......Ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται!!! Τωρα τι σχεση εχει η 147 δεν μπορω ακομα να το καταλαβω και το εχω διαβασει και σε αλλο τοπικ. Επιμενουν πολυ οι ιταλοφιλοι οτι ειναι αντιγραφει!! Και να ειναι... που δεν ειναι καθολου.... σαν αμαξι δεν θα εχει καμια σχεση με τα τωρινα μικρομεσαια!! Θα ειναι απλα ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
Δεν νομιζω η bmw να εχει αναγκη να αντιγραψει και ειδικα την alfa!! -
Ο χρήστης frogy έγραψε:
θα τρελλαθουμε??
Ρε παρτε το αποφαση και σταματηστε τις μιζεριες: η μπεμπα θα σκισει!
αν δεν ειχε παει μεταγραφη ο τεως της Μ motorsport θα εβγαζε λετε 2λιτρο καλο και 2λιτροRS???]
bmw κ ξερο ψωμι
εγω μαζευω απο τωρα λεφτα μηπως και......Ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται!!! Τωρα τι σχεση εχει η 147 δεν μπορω ακομα να το καταλαβω και το εχω διαβασει και σε αλλο τοπικ. Επιμενουν πολυ οι ιταλοφιλοι οτι ειναι αντιγραφει!! Και να ειναι... που δεν ειναι καθολου.... σαν αμαξι δεν θα εχει καμια σχεση με τα τωρινα μικρομεσαια!! Θα ειναι απλα ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
Δεν νομιζω η bmw να εχει αναγκη να αντιγραψει και ειδικα την alfa!!Τώρα που προσέχω πιο καλά τη φωτό, δε βρίσκω καμιά ομοιότηττα με την 147.
Η σειρά 1 είναι πιο όμορφη απ' ότι την φαντάστηκα (αν το πισω μέρος έχει αυτήν τελικά τη μορφή).
Δείτε και άλλη μία :
http://www.in.gr/auto/parousiaseis/foto_big/ae_BMW_1-Series_700_01.jpg
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Τώρα που προσέχω πιο καλά τη φωτό, δε βρίσκω καμιά ομοιότηττα με την 147.
ε ναι ρε παιδια μη τρελαθουμε κιολας! Ολα τα σπορτιφ χατσμπακ εχουν σφηνοειδη γραμμη και 2 ογκους. Αν εννοουν αυτο ναι αντεγραψε...την αλφα (τρομαρα μας!)
μηπως ομως η 7αρα αντεγραψε την 166? αυτο δεν το ερευνησαμε, και νομιζω οτι το σποϊελαρακι κατω απο την εξατμιση ειναι ΟΛΟΪΔΙΟ με της 166...
-
παιδια απο τη φωτο που βλεπουμε τα οπισθια μονο, το παρμπριζ ειναι ολοιδιο της 147, δε νομιζετε?ενταξει, αυτου του ειδους τα αυτοκινητα παει να χτυπησει η BMW αλλα σε λιγο θα μας πειτε οτι ειναι και ευρεσιτεχνια τους ο σχεδιασμος του πισω μερους...τεσπα,ωραιο αυτοκινητο φαινεται και δε νομιζω οτι μαλακωσε ο σχεδιασμος του Μπανγκλ, αλλα απλως αφομοιωθηκε...οπως γινεται παντου!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
παιδια απο τη φωτο που βλεπουμε τα οπισθια μονο, το παρμπριζ ειναι ολοιδιο της 147, δε νομιζετε?ενταξει, αυτου του ειδους τα αυτοκινητα παει να χτυπησει η BMW αλλα σε λιγο θα μας πειτε οτι ειναι και ευρεσιτεχνια τους ο σχεδιασμος του πισω μερους...τεσπα,ωραιο αυτοκινητο φαινεται και δε νομιζω οτι μαλακωσε ο σχεδιασμος του Μπανγκλ, αλλα απλως αφομοιωθηκε...οπως γινεται παντου!Εννοείς το τζάμι που είναι επιμηκυμένο προς τα πλάγια ;
Γιατί κάτι ξεχωριστό που έχει το παρμπρίζ της 147, είναι πιστεύω το τελείωμα, όπου ενώνονται οι δύο γραμμές, ''δείχνοντας'' το σήμα.Εγώ πάντως ξαναλέω ότι τα φτιστικά σώματα πίσω (όπως φαίνονται στη φωτό) μου θυμίζουν έντονα τη Mercedes sports coupe και όχι την 147.
Ή μήπως κάνω λάθος ;
CHRIS BANGLE (ΑΡΧΙΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ BMW) : ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣ ;