-
Ο χρήστης tupac έγραψε:
Σχετικά με το μαύρο χρώμα μην ακούς και πολλά. Χωρίς να θέλω να προσβάλω την αγαπημένη μάρκα κανενός δεν γίνονται τα μαύρα χρώματα όλων των εταιριών γκρί και όλα τα κόκκινα ρόζ!!
Σχετικά τώρα με την παραγγελία ή ανέβα στο mazda 6 ή ακύρωσε το. Μην δέχεσε εκβιασμούς του στύλ θα ανέβει η τιμή και τέτοια. Πότε θα ανέβει η τιμή? Όταν ο ανταγωνισμός θα έχει βγάλει όλα τα μοντέλα στην κατηγορία. Αφού δεν το χρειάζεσαι άμεσα ακύρωσε το. Σιγά μην δεν ήξεραν ότι δεν το έχουν
Ελπίζω να πράξεις το καλύτερο για τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου.
(Υ.Γ: 20000 ευρω δίνεις, δωσε αλλά 3000 να πάρεις το Α3. Άλλη κατηγορία άλλη μηχανή άλλη ποιότητα άλλο πρεστιζ άλλη ασφάλεια άλλη μεταπωλητική αξία και προπάντων ανταλλακτικά παντού!!! Σκέψου το σοβαρά. Πάρε ε΄να καταναλωτικό δανειακι 3000 ευρω και θα με θυμηθείς )
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους
Παίξτε χριστουγεννιάτικα παιχνίδια ΔΩΡΕΑΝ!Ne kai dose alla 10000euro kai pare mia mersentes!!
Όλοι μπορούμε να ειρωνευτούμε τους συνομιλητές μας για την γνώμη τους αλλά δεν το κάνουμε γιατί έχουμε διαφορετικό επίπεδο. Μάθε να μην γίνεσαι αντικοινωνικός και όταν μιλάς, να μιλάς με επιχειρήματα
-
Πάντως το νέο Golf δεν έχει καταφέρει το μπαμ στις πωλήσεις μέχρις στιγμής...
http://www.autopress.gr/fnews/show.asp?ID=6334 -
Είμαι 99% σίγουρος ότι το νέο Γκόλφ δεν θα πάει καλά στις πωλήσεις. Αν θα τα καταφέρει έστω και αξιοπρεπώς αυτό θα γίνει εξαιτίας του ονόματος του.
ΤΟ γιατί?- Από εμφάνιση είναι τραγικό. Το Μεγκάν είναι πολύ πιο ελκυστικό ή ενδιαφέρον π.χ. ενώ το Άστρα και το νέοπ Φόκους είναι πολύ καλύτερα.
- ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ. Για 1500Ε επιπλέον του 1.6 με καλό εξοπλισμό παίρνει κανείς το δίλιτρο Μάζντα 3, αλλά και άλλα.
- Παρά τις προσπάθειες του εδώ τύπου, το αμάξι σε ξένα περιοδικά δεν θεωρείται ότι προσεγγίζει την κορυφή της κατηγορίας, πλην της στοιβαρότητας και της ποιότητας υλικών.
ΑΥΤΑ
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
(Υ.Γ: 20000 ευρω δίνεις, δωσε αλλά 3000 να πάρεις το Α3. Άλλη κατηγορία άλλη μηχανή άλλη ποιότητα άλλο πρεστιζ άλλη ασφάλεια άλλη μεταπωλητική αξία και προπάντων ανταλλακτικά παντού!!! Σκέψου το σοβαρά. Πάρε ε΄να καταναλωτικό δανειακι 3000 ευρω και θα με θυμηθείς )Kαι πόσα ακόμα χιλιάδες ευρώ θα θέλει για κλιματισμό,ηχοσύστημα και ζάντες???
'Αλλη μηχανή??? Για καλό το είπες αυτό ? Ο άνθρωπος από 2λιτρο να πέσει στα 1.6 και να ανέβει σε χρήματα,σαν ανέκδοτο ακούγεται.Όσο για αυτό που λέει ο kpsig πιστεύω πως αν ο κόσμος δεν πάει στα τυφλά να αγοράσει το golf όπως συνήθιζε και εξετάσει τον ανταγωνισμό τότε σίγουρα δεν θα έχει τις αναμενόμενες πωλήσεις
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Είμαι 99% σίγουρος ότι το νέο Γκόλφ δεν θα πάει καλά στις πωλήσεις. Αν θα τα καταφέρει έστω και αξιοπρεπώς αυτό θα γίνει εξαιτίας του ονόματος του.
ΤΟ γιατί?- Από εμφάνιση είναι τραγικό. Το Μεγκάν είναι πολύ πιο ελκυστικό ή ενδιαφέρον π.χ. ενώ το Άστρα και το νέοπ Φόκους είναι πολύ καλύτερα.
- ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ. Για 1500Ε επιπλέον του 1.6 με καλό εξοπλισμό παίρνει κανείς το δίλιτρο Μάζντα 3, αλλά και άλλα.
- Παρά τις προσπάθειες του εδώ τύπου, το αμάξι σε ξένα περιοδικά δεν θεωρείται ότι προσεγγίζει την κορυφή της κατηγορίας, πλην της στοιβαρότητας και της ποιότητας υλικών.
ΑΥΤΑ
Και το 'αστείο' είναι πως -ανεξαρτήτως κόστους- είναι το καλύτερο Golf, σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί σε ελληνικό και ξένο τύπο.
Πουλούσε το προηγούμενο που και αδιάφορο οδηγικά ήταν και ακριβό και με χειρότερο 1600άρη (το 1.4 το θεωρώ ανάξιο λόγου).
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Όσο για αυτό που λέει ο kpsig πιστεύω πως αν ο κόσμος δεν πάει στα τυφλά να αγοράσει το golf όπως συνήθιζε και εξετάσει τον ανταγωνισμό τότε σίγουρα δεν θα έχει τις αναμενόμενες πωλήσεις
λοιπόν, ΔΕΝ θέλω να ανοίξω πάλι το μέτωπο golf vs όλα τα άλλα, αλλά μέχρι σήμερα έχω δει στο δρόμο μόνο δύο golf V. και τα δύο τα οδηγούσαν γυναίκες. πείτε με σεξιστή, και το δείγμα είναι πολύ μικρό, το ξέρω, αλλά το βρίσκετε τυχαίο; κάτι μου λέει ότι και τα δύο θα ήταν 1.4...
όσο για την είδηση περί περιορισμένης εμπορικής επιτυχίας του καινούργιου γκολφ, μου κάνει μεγάλη εντύπωση. οι ίδιοι δεν έλεγαν ότι προκειμένου να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση για το καινούργιο μοντέλο, οι εργαζόμενοι της VW θα δούλευαν και τα σαββατοκύριακα; υπεραισιοδοξία ή εμπορικό τρικ;
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Σχετικά με το μαύρο χρώμα μην ακούς και πολλά. Χωρίς να θέλω να προσβάλω την αγαπημένη μάρκα κανενός δεν γίνονται τα μαύρα χρώματα όλων των εταιριών γκρί και όλα τα κόκκινα ρόζ!!
Σχετικά τώρα με την παραγγελία ή ανέβα στο mazda 6 ή ακύρωσε το. Μην δέχεσε εκβιασμούς του στύλ θα ανέβει η τιμή και τέτοια. Πότε θα ανέβει η τιμή? Όταν ο ανταγωνισμός θα έχει βγάλει όλα τα μοντέλα στην κατηγορία. Αφού δεν το χρειάζεσαι άμεσα ακύρωσε το. Σιγά μην δεν ήξεραν ότι δεν το έχουν
Ελπίζω να πράξεις το καλύτερο για τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου.
(Υ.Γ: 20000 ευρω δίνεις, δωσε αλλά 3000 να πάρεις το Α3. Άλλη κατηγορία άλλη μηχανή άλλη ποιότητα άλλο πρεστιζ άλλη ασφάλεια άλλη μεταπωλητική αξία και προπάντων ανταλλακτικά παντού!!! Σκέψου το σοβαρά. Πάρε ε΄να καταναλωτικό δανειακι 3000 ευρω και θα με θυμηθείς )
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους
Παίξτε χριστουγεννιάτικα παιχνίδια ΔΩΡΕΑΝ!Ne kai dose alla 10000euro kai pare mia mersentes!!
Όλοι μπορούμε να ειρωνευτούμε τους συνομιλητές μας για την γνώμη τους αλλά δεν το κάνουμε γιατί έχουμε διαφορετικό επίπεδο. Μάθε να μην γίνεσαι αντικοινωνικός και όταν μιλάς, να μιλάς με επιχειρήματα [/quote
Alla na kseroume ke na apantame sosta
-
ένα παραπλήσιο άρθρο με αυτό που δημοσιεύθηκε από τον mirage πιο πάνω, σχετικά με τις μειωμένες ως τώρα πωλήσεις του νέου Golf είναι και το πιό κάτω
http://www.wheels24.co.za/Wheels24/News ... 16,00.html
χρονια πολλά σε όλους κατα τα άλλα και με το καλό το Ολυμπιακό και Εκλογικό 2004
-
Εγώ μέχρις στιγμής έχω δεί μόλις ένα ασημί 1.4 και πινακίδες ΖΖκάτι που στην Θεσσαλονίκη σημαίνει 95% αυτοκίνητο με leasing...
Στο θέμα μας τώρα κατ' αρχην δεν έχω ακούσει τίποτα για παραδόσεις σε 8-9 μήνες όπως ήταν το παλιό Golf άρα κάτι δεν πάει καλά. Δεν νομίζω οτι ο κόσμος πλέον αρέσκεται να χρυσώνει το χάπι στην VW αν δεν εξοπλιστεί και δεν πέσει η τιμή δεν θα υπάρξουν πωλήσεις και αν δεν πουλά το Golf να δώ τι θα κάνει η VW που έχει χάσει πελατεία και image στις ΗΠΑ λογώ κακιστής αξιοπιστίας όλων των μοντέλων της πλην Passat και κινδυνεύει να ξαναρχίσει να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα λόγω της μεγαλομανίας του Πιχ ( βλέπε Phaethon ). Πιστεύω οτι χρειάζονταν αυτό το χαστούκι οι αλλαζόνες πλέον Γερμανοί μπας και ξυπνήσουν από τον ύπνο. Είναι λυπηρό να ξεβάφουν οι χειρολαβές και να βγαίνουν οι επενδύσεις στην πόρτα ενός χρυσοπληρωμένου Polo και οι τύποι στο συνεργείο να μιλούν για φυσιολογική φθορά 2 χρόνων δηλαδή στα 5 χρόνια θα αρχίσει να διαλύεται από μόνο του?
Επισης χτες είδα ένα 5θυρο Mazda 3 και απογοητεύτηκα μου φάνηκε πάρα πολύ ατσούμπαλο. Εξακολουθώ να ψηφίζω Megane δαγκωτό. -
Και εγώ εξακολουθώ να θεωρώ το Μεγκάν καλύτερο (για τα γούστα μου, πάντα). Αναμένω και το Άστρα και κυρίως θέλω να μάθω την τιμή που θα κινείται. Το Γκολφ δεν είναι καθόλου κακό, απλά νομίζω ότι τα λεφτά είναι πολλά. 21000 για 1.6 εξοπλισμένο, μπαίνουν αμέσως σε σύγκριση με Λεόν 1.8Τ, Μάζντα 6, Λαγκούνα, Μοντέο και νομίζω μερικά ακόμα...Αν δεν υπάρχει περιορισμός 'θέλω να πάρω Γκολφ', νομίζω ότι έχει ο μπαχτσές...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν νομίζω οτι ο κόσμος πλέον αρέσκεται να χρυσώνει το χάπι στην VW αν δεν εξοπλιστεί και δεν πέσει η τιμή δεν θα υπάρξουν πωλήσεις και αν δεν πουλά το Golf να δώ τι θα κάνει η VW που έχει χάσει πελατεία και image στις ΗΠΑ λογώ κακιστής αξιοπιστίας όλων των μοντέλων της πλην Passat και κινδυνεύει να ξαναρχίσει να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα λόγω της μεγαλομανίας του Πιχ ( βλέπε Phaethon ). Πιστεύω οτι χρειάζονταν αυτό το χαστούκι οι αλλαζόνες πλέον Γερμανοί μπας και ξυπνήσουν από τον ύπνο. Είναι λυπηρό να ξεβάφουν οι χειρολαβές και να βγαίνουν οι επενδύσεις στην πόρτα ενός χρυσοπληρωμένου Polo και οι τύποι στο συνεργείο να μιλούν για φυσιολογική φθορά 2 χρόνων δηλαδή στα 5 χρόνια θα αρχίσει να διαλύεται από μόνο του?
Επισης χτες είδα ένα 5θυρο Mazda 3 και απογοητεύτηκα μου φάνηκε πάρα πολύ ατσούμπαλο. Εξακολουθώ να ψηφίζω Megane δαγκωτό.Καταρχήν πέρα από την τιμή του που είναι αρκετά υψηλή, δεν προξενεί και ενδιαφέρον σχεδιαστικά.
Ναί μέν απλό και καλό εξωτερικά, αλλά χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.Εκτός του ότι μοιάζει πολύ με το παλιό.
Αυτό που είπες για τις χειρολαβές του POLO το έχω δεί και εγώ και δεν μου άρεσε σαν εικόνα καθόλου, ιδιαίτερα για ένα VW.
Το MAZDA 3, προσωπικά δεν μου αρέσει το πίσω μέρος, το οποίο μου φαίνεται κι εμένα πολύ ατσούμπαλο, όπως είπες.
Πλέον, HONDA και MAZDA έχουν την ίδια σχεδόν μάσκα.
Λέτε να επεκταθεί και σε άλλους Ιάπωνες ; -
Έχει δίκιο ο Technik για τις μάσκες των Ιαπώνων. Η αλήθεια είναι ότι γενικά υπάρχει μια σχεδιαστική σύμπνοια στους Ιάπωνες ανά εποχές, με μια-δυο εξαιρέσεις κάθε φορά. Αυτή τη στιγμή, η μάρκα που διαφέρει περισσότερο είναι η Νισάν, και η Τογιότα σε μικρότερο βαθμό. Θυμηθείτε και αρχές '80 που το Σάνι, το Σιβίκ, το Λάνσερ,η Κορόλα και το 323 μοιάζαν αρκετά μεταξύ τους κατά διαστήματα. Όπως και κατά τα '90 υπήρχαν κοινές γραμμές, ίσως πιο χαλαρές.
Όσον αφορά το 3, και μένα το 5θυρο δεν μου αφήνει την καλύτερη εντύπωση σε αντίθεση με το 4θυρο που είναι πολύ δυναμικό. Φταίει το πίσω μέρος μάλλον με τους πλαινούς ώμους, κατά τη γνώμη μου πάντα. -
περισσότερο γράφω σήμερα για να ευχηθώ σε όλους μια πολύ καλή νέα χρονια με υγεία και αγάπη ως βάση και ό,τι επιθυμεί ο καθένας από εκεί και πέρα..
μια που γράφω βέβαια..επιτρέψτε μου να ευλογήσω τα γένια μου διότι επήλθε η δικαίωση για όσα έγραφα περί του πίσω μέρους του mazda 3 (H/B)..είναι φανερό πως στην τρέχουσα ψηφοφορία πήρε τη διαφορά αρκετά νωρίς..αλλά η ψαλίδα κλείνει από την στιγμή της επαφής του κόσμου με τα μοντέλα αυτά και όχι απλά με τις φωτογραφίες..κάτι το οποίο οφείλω να πω με χαροποιεί ιδιαίτερα..ως ψηφοφόρο του Astra
αναμένω με ιδιαίτερη αγωνία το Focus, το οποίο βεβαίως αργεί αλλά έχω μια διαίσθηση (εχμ ίσως όχι μόνο) πως θα αφήσει πολύ πιο γλυκειά γεύση από ό,τι αφήνουν οι (photoshop) φωτογραφίες που κυκλοφορούν..
πάντως αν κρίνω από το πόσο ζεστά και με τι ενθουσιασμό ήταν προετοιμασμένος ο κόσμος (εδώ μέσα τουλάχιστον)να δεχθεί μια εναλλακτική πρόταση (γιατί η mazda δεν ήταν και ποτέ στις επίσημες αγαπημένες της ελληνικής αγοράς) νομίζω πως το κοινό αρχίζει και διψά για κάτι διαφορετικό και πιο ουσιαστικό..καλά να είμαστε και θα τα δούμε αυτά στην πορεία..
-
Ο χρήστης theios έγραψε:
περισσότερο γράφω σήμερα για να ευχηθώ σε όλους μια πολύ καλή νέα χρονια με υγεία και αγάπη ως βάση και ό,τι επιθυμεί ο καθένας από εκεί και πέρα..μια που γράφω βέβαια..επιτρέψτε μου να ευλογήσω τα γένια μου διότι επήλθε η δικαίωση για όσα έγραφα περί του πίσω μέρους του mazda 3 (H/B)..είναι φανερό πως στην τρέχουσα ψηφοφορία πήρε τη διαφορά αρκετά νωρίς..αλλά η ψαλίδα κλείνει από την στιγμή της επαφής του κόσμου με τα μοντέλα αυτά και όχι απλά με τις φωτογραφίες..κάτι το οποίο οφείλω να πω με χαροποιεί ιδιαίτερα..ως ψηφοφόρο του Astra
αναμένω με ιδιαίτερη αγωνία το Focus, το οποίο βεβαίως αργεί αλλά έχω μια διαίσθηση (εχμ ίσως όχι μόνο) πως θα αφήσει πολύ πιο γλυκειά γεύση από ό,τι αφήνουν οι (photoshop) φωτογραφίες που κυκλοφορούν..
πάντως αν κρίνω από το πόσο ζεστά και με τι ενθουσιασμό ήταν προετοιμασμένος ο κόσμος (εδώ μέσα τουλάχιστον)να δεχθεί μια εναλλακτική πρόταση (γιατί η mazda δεν ήταν και ποτέ στις επίσημες αγαπημένες της ελληνικής αγοράς) νομίζω πως το κοινό αρχίζει και διψά για κάτι διαφορετικό και πιο ουσιαστικό..καλά να είμαστε και θα τα δούμε αυτά στην πορεία..
Φαντάσου ότι υπήρχαν κάποιοι εδω μέσα αλλά και απο την mazda που προσπαθούσαν να μας πείσουν οτι το 3 sedan δεν είχει διαφορές απο το 3HB. Απαράδεκτα πράγματα αυτά.
Σχετικά με το astra καλύτερο απο τα άλλα... αλλά όχι τόσο καλύτερο απο το σημερινό μοντέλο ώστε να το επισκιάσει και να φύγει μπροστά όπως έκανε ο προκάτοχος του. Φοβάμαι λίγο την τιμολογιακά πολιτική της opel που έβγαλε τα μάτια της με το corsa και παρά τις μετέπειτα μειώσεις τιμής το έθαψε! Με το meriva μια από τα ίδια. Στο χέρι της opel είναι να συνεχίσει αξιοπρεπώς γιατί κακά τα ψέματα οι τρελές πωλήσεις του astra δεν επαναλαμβάνονται!
Για το focus και εγώ αυτή την αίσθηση έχω, αλλά σε περισσότερη αγωνία με κρατάει το επερχόμενο leon ή altea ή όπως αλλίως θα λέγετε... (Πάντως καλύτερα να αλλάξει όνομα. Πρέπει να φύγει μπροστά με ένα νέο όνομα όπως έκανε και η opel με το astra και η ford με το focus.)
-
Παιδιά εγώ αν και φανατικός αντιGolfάκιας στο παρελθόν,παρήγγειλα το 1.4 5θ.Σε άλλο topic εξηγώ τη χρήση που θα του κάνω και ποιό αυτοκίνητο θα αντικαταστήσει και πιστεύω οτι έκανα καλά τελικά!
Για το νέο Astra είμαι θετικός και μου αρέσει πολύ,αλλά δεν μπορούσα να περιμένω μέχρι το Μάρτιο.Οσο για το Focus,το απορρίπτω λόγω design (δεν μου αρέσει καθόλου),ενω το Mazda 3 δεν υπάρχει στα 1400 κυβικά (δεν ενδιαφέρομαι για 1600άρι).
Σε λίγες μέρες θα ακολουθήσουν οι πρώτες εντυπώσεις απο το αυτοκίνητο... -
όποια και να είναι η χρήση το βασικό είναι να αγοράζουμε πάντα με βάση τις ανάγκες που θέλουμε να καλύψουμε και υπό αυτό το πρίσμα αφού οι ανάγκες είναι κάτι υποκειμενικό οποιαδήποτε επιλογή είναι σεβαστή..γι'αυτό και είμαι κατά του φανατισμού ειδικά στα καταναλωτικά προιόντα
καλοτάξιδο φυσικά και περιμένουμε και εντυπώσεις από πρώτο χέρι
-
ανακοινώθηκαν από την Vauxhall οι εκδόσεις και οι τιμές του Astra (για την Αγγλία),νομίζω είναι ένας ενδιαφέρον οδηγός..την μετατροπή των τιμών σε ευρώ την έκανα με τρέχουσα ισοτιμία GBP/EUR1.4450
οι πωλήσεις αρχίζουν από το Μαιο:
Στην Αγγλία λοιπόν θα υπάρχουν επτά επίπεδα εξοπλισμού: Expression, Life, Club, Design, Elite, SXi and SRi και έξι κινητήρες: 90bhp 1.4 16v, 105bhp 1.6 16v,125bhp 1.8 16v,170bhp 2.0 turbo,80bhp 1.7 common rail diesel και 100bhp 1.7 common rail diesel
Οι τιμές των εκδόσεων είναι:
1.4 Expression (E15,900)
1.4 Life (E17,300)
1.4 Club (E18,800)
1.4 SXi (E19,500)
1.6 Life (E18,000)
1.6 Club (E19,500)
1.6 Design (E20,950)
1.6 Elite (E22,250)
1.6 SXi (E20,200)
1.8 Life (E18,800)
1.8 Club (E20,200)
1.8 Design (E21,700)
1.8 Elite (E23,000)
1.8 SRi (E22,000)
2.0T Design (E25,280)
2.0T SRi (E24,850)1.7 CDTi 80 Life (E19,600)
1.7 CDTi 80 Club (E21,000)
1.7 CDTi 80 SXi (E21,750)
1.7 CDTi 100 Club (E21,500)
1.7 CDTi 100 Design (E23,000)
1.7 CDTI 100 Elite (E24,300)
1.7 CDTI 100 SXi (E22,250)
1.7 CDTI 100 SRi (E23,200) -
Φυσικά και δεν ξέρουμε πώς ακριβώς είναι διαμορφωμένα τα επίπεδα εξοπλισμού, αλλά μήπως είναι λίγο ακριβό;
Το Άστρα μου άρεσε πάρα πολύ σχεδιαστικά, ο 1400αρης είναι καλός σε απόδοση (λίγο στο θόρυβο και στην κατανάλωση με ενοχλεί λίγο) και φαντάζομαι οι χώροι θα είναι πάλι κορυφαίοι.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Φυσικά και δεν ξέρουμε πώς ακριβώς είναι διαμορφωμένα τα επίπεδα εξοπλισμού, αλλά μήπως είναι λίγο ακριβό;Το Άστρα μου άρεσε πάρα πολύ σχεδιαστικά, ο 1400αρης είναι καλός σε απόδοση (λίγο στο θόρυβο και στην κατανάλωση με ενοχλεί λίγο) και φαντάζομαι οι χώροι θα είναι πάλι κορυφαίοι.
Πιστεύω πως το Astra θα κυμανθεί στα επίπεδα του Golf (όσον αφορά τις τιμές).
Δηλαδή, αρκετά τσουχτερές -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Φυσικά και δεν ξέρουμε πώς ακριβώς είναι διαμορφωμένα τα επίπεδα εξοπλισμού, αλλά μήπως είναι λίγο ακριβό;
Το Άστρα μου άρεσε πάρα πολύ σχεδιαστικά, ο 1400αρης είναι καλός σε απόδοση (λίγο στο θόρυβο και στην κατανάλωση με ενοχλεί λίγο) και φαντάζομαι οι χώροι θα είναι πάλι κορυφαίοι.
Πιστεύω πως το Astra θα κυμανθεί στα επίπεδα του Golf (όσον αφορά τις τιμές).
Δηλαδή, αρκετά τσουχτερέςΚάτσε να έρθει η ford με το νέο focus σε 60 άτοκες δόσεις και με ένα κιβώτιο ταχυτήτων της προκοπής και θα σου πω εγώ τι χορό (του Ζαλόγγου) θα χορεύουν όλοι μαζί.
Νέο Ford Focus vs Opel Astra vs VW Golf vs Mazda 3